Movie Center

دوستان کسی با ربات StreamWide برای دانلود به مشکل خورده?
یه چند روزی موقع انتخاب کیفیت میزد No Data حالا برای هر فیلم یا سریالی
الان هم اصلا چیزی لود نمیکنه موقعی که میزنی تا بهت لینک فصل یا فیلم رو بده
صفحه کامل سفیده
اون یکی ربات هم که LeachRoBot باشه اصلا فرقی نمیکنه از چه سایتی بهش لینک بدی, همش میگه این سرویس توسط مدیریت غیرفعال شده

دوستان کسی با ربات StreamWide برای دانلود به مشکل خورده?
یه چند روزی موقع انتخاب کیفیت میزد No Data حالا برای هر فیلم یا سریالی
الان هم اصلا چیزی لود نمیکنه موقعی که میزنی تا بهت لینک فصل یا فیلم رو بده
صفحه کامل سفیده
اون یکی ربات هم که LeachRoBot باشه اصلا فرقی نمیکنه از چه سایتی بهش لینک بدی, همش میگه این سرویس توسط مدیریت غیرفعال شده

همین الان مون نایت رو زدم و استریم واید آورد؛ اون مورد دومی کلا فیک میزنه.

آقای عباس نباتی و جناب شروین قطعه ای واقعا اگر چهره اشون را نگاه نکنیم ، گویی یه جوان ۳۰ ساله درحال صحبت کردن هستن.
هنوزم بسیاری از فیلم های دهه ی ۹۰ را فقط بخاطر تن صدای این عزیزان برای بار ۱۰۰ ام میبینم.
واقعا آرزوی من این بود که یه همچین صدایی میداشتم و در این صنعت فعالیت میکردم#:-S

کیانو ریوز گفته که کنستانتین 2 آماده نوشته شدن فیلمنامه است.
امیدها تقویت شده برای اینکه بالاخره ببینیم این دنباله دوست داشتنی رو
View attachment 368487
در کنار فیلم که فوق العاده بود، من عاشق بازیشم بودم...

81jh+fHMhHL.jpg

چقققدر من ایشون رو دوست داشتم، بدون اغراق در حد سایلنت هیل 2 دوسش داشتم، هی از اول میرفتم تمومش میکردم هی از اول میرفتم تمومش میکردم...

اخ اخ باید نصب کنم که بازیش کنم دوباره، هیچ وقت هم پاکش نکنم... چقققققدر حال بده دوباره بازیش کنم 😍😍

در کنار فیلم که فوق العاده بود، من عاشق بازیشم بودم...

View attachment 368893

چقققدر من ایشون رو دوست داشتم، بدون اغراق در حد سایلنت هیل 2 دوسش داشتم، هی از اول میرفتم تمومش میکردم هی از اول میرفتم تمومش میکردم...

اخ اخ باید نصب کنم که بازیش کنم دوباره، هیچ وقت هم پاکش نکنم... چقققققدر حال بده دوباره بازیش کنم 😍😍
نمیدونستم بازی هم داشته. چطور بود؟:دی

نمیدونستم بازی هم داشته. چطور بود؟:دی
یک اقتباس تردپرسن شوتر مانند بیشتر از همه، از نوع ترسناک ها با گیم پلی وسیع اما مرحله ای، یادمه طراحی مرحله خوبی هم داشت، اخ اخ به شدت بهش فکر میکنم حال میده بهم... بازی گیم پلی مرحله به مرحله خیلی جالبی داشت، فکر کنم خیلی خوب از رو فیلم و کومیک ها برداشت شده بود، خیلی وقته بازی نکردم شاید 15 16 ساله، اما اون 4 5 سال اول که اومده بود پاره اش کرده بودم، اتمسفر خیلی خوبی داشت، خیلی از مرحله هاش یادمه که شبیه فیلم بود، گرافیک بدی هم نداشت، واقعا عاشقش بودم اتمسفرش در حد سایلنت هیل خوب بود... از اونایی که بار ها تمومش کردم...

داستان خوبی داشت کلا ستنیگش که در هر صورت عالی بود ولی خود ساختار بازی و روند پیشروی داستان و مرحله ها و پیوندشون با فیلم، عالی بود....

چون خیلی وقته بازی نکردم مطمئنم میترکونمش و به شدت بهم حال میده :D

چرا پپتر جکسون بعد ساخت سه گانه فوق العاده هابیت در افق محو شد . کسی خبر داره چه اتفاقی براش افتاده ؟ افسردگی گرفته ؟ مرگ همسر ؟

وقتی سه گانه ارباب حلقه ها و هابیت ساخت بعلاوه فیلم استخوان های دوست داشتنی و انیمیشن tintin و فیلم فوق العاده کینگ کونگ دیگه ازش خبری نیست .

حیف همچین کارگردان خفنی که بیکاره

پیتر جکسون و نولان و دنی وینلو و اسپیلبرگ و ریدلی اسکات جواهر هستند .

از پیتر برگ و الکس پرویاس و ولفانگ پترسون خبری نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or