VICE
Gold User
دوستان کسی با ربات StreamWide برای دانلود به مشکل خورده?
یه چند روزی موقع انتخاب کیفیت میزد No Data حالا برای هر فیلم یا سریالی
الان هم اصلا چیزی لود نمیکنه موقعی که میزنی تا بهت لینک فصل یا فیلم رو بده
صفحه کامل سفیده
اون یکی ربات هم که LeachRoBot باشه اصلا فرقی نمیکنه از چه سایتی بهش لینک بدی, همش میگه این سرویس توسط مدیریت غیرفعال شده
آقای عباس نباتی و جناب شروین قطعه ای واقعا اگر چهره اشون را نگاه نکنیم ، گویی یه جوان ۳۰ ساله درحال صحبت کردن هستن.
Michelle Trachtenberg در 39 سالگی در گذشت.
View attachment 368805
از جمله کارهای معروف این بازیگر:
-17 Again
-Buffy the Vampire Slayer
-Gossip Girl
-Harriet the Spy
در کنار فیلم که فوق العاده بود، من عاشق بازیشم بودم...کیانو ریوز گفته که کنستانتین 2 آماده نوشته شدن فیلمنامه است.
امیدها تقویت شده برای اینکه بالاخره ببینیم این دنباله دوست داشتنی رو
View attachment 368487
نمیدونستم بازی هم داشته. چطور بود؟در کنار فیلم که فوق العاده بود، من عاشق بازیشم بودم...
View attachment 368893
چقققدر من ایشون رو دوست داشتم، بدون اغراق در حد سایلنت هیل 2 دوسش داشتم، هی از اول میرفتم تمومش میکردم هی از اول میرفتم تمومش میکردم...
اخ اخ باید نصب کنم که بازیش کنم دوباره، هیچ وقت هم پاکش نکنم... چقققققدر حال بده دوباره بازیش کنم![]()
یک اقتباس تردپرسن شوتر مانند بیشتر از همه، از نوع ترسناک ها با گیم پلی وسیع اما مرحله ای، یادمه طراحی مرحله خوبی هم داشت، اخ اخ به شدت بهش فکر میکنم حال میده بهم... بازی گیم پلی مرحله به مرحله خیلی جالبی داشت، فکر کنم خیلی خوب از رو فیلم و کومیک ها برداشت شده بود، خیلی وقته بازی نکردم شاید 15 16 ساله، اما اون 4 5 سال اول که اومده بود پاره اش کرده بودم، اتمسفر خیلی خوبی داشت، خیلی از مرحله هاش یادمه که شبیه فیلم بود، گرافیک بدی هم نداشت، واقعا عاشقش بودم اتمسفرش در حد سایلنت هیل خوب بود... از اونایی که بار ها تمومش کردم...نمیدونستم بازی هم داشته. چطور بود؟![]()
این فیلم یه دوبله ترکی داشت از خود فیلم بهتر بودView attachment 368872
یادش بخیر چقدر با این فیلم خندیدم