Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
اپدیت نیم فصل دوم همراه با ایونت لاکپشت‌های نینجا
1000077997.jpg

همه اینا باحال، ولی جدی تم نظامی خیلی سخته؟ این همه فیلم و سریال و داستان و کمیک و انیمه و کارتون باحال با تم نظامی و جاسوسی.

فصل سوم به احتمال زیاد وردانسک رو داریم و امیدوارم که تغییرات مثبت خیلی خوبی در ادامه داشته باشیم.
فکر کنم سال نو رو با وردانسک شروع میکنیم.

بعد ۳۰ گیگ پری دانلود اپدیت نیم فصل دوم، حالا داره کل بازی رو از اول با ۱۰۶ گیگ دانلود میکنه🤡
لعنت ابدی بهت اکتی 😭
باگ گرفته بازیت . نتتو تغییر بدی وسط دانلود این احتمال که باگ بگیره بیشتر میشه

بعد ۳۰ گیگ پری دانلود اپدیت نیم فصل دوم، حالا داره کل بازی رو از اول با ۱۰۶ گیگ دانلود میکنه🤡
لعنت ابدی بهت اکتی 😭
باگ گرفته برا شما احتمال زیاد.
برا من ۴۲ گیگ آپدیت رو ایکس باکس داده بود و بعدش مشکلی نداشت
-------
Updating اولش هم که تو بازی می رم با ۱۰.۲.۲.۱۰.۱۰ و ۱۱ رد کرد و بعدش با هر dns دیگه ای می شه بازی کرد

• Like
Reactions: AlexRRR and prop
بازی بعد اپدیت ارور diver میده این dns دوستمون جواب نداد کسی جدید پیدا کرده رد کنه ارور

الان با اینم رد نمیکنه
روی نت مخابرات من با الکترو ردش میکنم نمیدونم روی نت شما جواب بده یا نه : 78.157.42.100 , 78.157.42.101
فقطم یکبار بعد هر آپدیت این رو نیاز داره بعدش اوکی میشه و با هر دی ان اسی آنلاین میشه

🔴 اطلاعات لیک شده از COD 2026 که میشه مدرن وارفر ریبوت ۴ :

طبق افشای جدید، این نسخه در سال ۲۰۲۶ منتشر خواهد شد و داستان آن بین Task Force 141 و Demon Dogs تقسیم می‌شود.

حلقه داخلی ماکاروف و فدراسیون روسیه دشمنان اصلی بازی خواهند بود، درحالی‌که خط داستانی جانبی مرتبط با کره جنوبی هم وجود دارد.

ماموریت‌های TF141 بر نفوذ مخفیانه و اکشن قهرمانانه تمرکز دارد، درحالی‌که Demon Dogs درگیری‌های شهری و CQB را تجربه می‌کند.

برخلاف نسخه‌های قبلی، این بار 141 نه به عنوان قهرمان، بلکه به عنوان سربازانی بی‌رحم و وظیفه‌شناس به تصویر کشیده می‌شوند.

یکی از ماموریت‌های مهم بازی در نیویورک رخ می‌دهد که طی آن ماکاروف یک حمله تروریستی را به نام روسیه انجام می‌دهد.

بازی با لحن تاریک‌تر و فناوری نزدیک به آینده، تحت توسعه استودیوی Infinity Ward قرار دارد که پس از MWII (2022) تغییرات مدیریتی زیادی را تجربه کرده است.

من به این مدرن ۴ امید زیادی دارم. یه پروژه حیثیتی برای iw هست و انتظار دارم که اولین CoD تماما نسل نهمی رو ببینم.
ضمن اینکه dmz هم برمیگرده.
احتمالا بتلفیلد جدید هم سال بعد بیاد و ایشالا که شاهد یه رقابت داغ بین دوتا شوتر محشر باشیم.

• Like
Reactions: ps34 and Helghast

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or