آخرین ویرایش:
با اینکه دنیای کاملا متفاوتی دارن ولی سر RPG بودن مطمینا با Kingdom come مقایسه خواهد شد. سر زمان انتشار بدشانسی اوردن.خیلی دوست دارم بازی خوب در بیاد و خوب بفروشه.تو این سبک تنوع بازی واقعا کمه.
طبیعتا که انتظارات رفته بالا بشدت چون KCD 2 شاهکاره و رسما یکی از گوتیای امسال میتونه باشه ولی از اونور بشدت هاردکوره و هر کسی نمیتونه بشینه پاش. Avowed میتونه کژوال پسندتر باشه و به طبع مخاطب بیشتری رو جذب کنه.با اینکه دنیای کاملا متفاوتی دارن ولی سر RPG بودن مطمینا با Kingdom come مقایسه خواهد شد. سر زمان انتشار بدشانسی اوردن.
Kcd2 واقعا اعصاب میخواد و به قول شما همه پسند نیست.الان وسط نا کجا آباد گیر کردم food ندارم و food poisoning هم شدم خوابشم میاد نمیزاره fast travel کنم.بدجور رو مخم میرهطبیعتا که انتظارات رفته بالا بشدت چون KCD 2 شاهکاره و رسما یکی از گوتیای امسال میتونه باشه ولی از اونور بشدت هاردکوره و هر کسی نمیتونه بشینه پاش. Avowed میتونه کژوال پسندتر باشه و به طبع مخاطب بیشتری رو جذب کنه.
البته موفقیتش از یطرف بیشتر به این بستگی داره که پورت فایوش رو چقدر طول بدن چون قطعا هرچی دیرتر بیاد، تو بازیای بزرگ 2025 گم میشه و تب و تابش میخوابه و فروشی که میتونه داشته باشه رو از دست میده.