سرخط خبرها

1000006926.jpg

شایعه: وبسایت اسپانیایی Vandal گزارش می‌دهد که سونی امروز در جریان رویداد State of Play از بازی جدید استودیو بانجی با اسم رمز Gummy Bears رونمایی خواهد کرد.[ یک بازی تیمی در سبک MOBA که الهام زیادی از سری بازی‌های Super Smash Bros گرفته است] این عنوان همچنین برای PC و Switch نیز منتشر خواهد شد و در اواخر این ماه در یک Direct (احتمالاً اشاره به Nintendo Direct) نیز حضور خواهد داشت و قرار است امسال عرضه شود.

گند زدین به هرچی استودیوی خوب شوتر یا ریسینگ ساز بود.
شما به اضافه EA خاک تو سرتون واقعا.
دست روی هر استودیویی گذاشتین پوکید.

اینها تا قبلش داشتن PGR میساختن ، از وقتی این احمق خریدتشون کلا به فنا رفتن.

عجیبه این کرایتک بزرگترین استودیو بازیسازی آلمان هست و وضعیتش هنوز در سراشیبی. البته بنظرم خیلی بی حساب و کتاب ولخرجی کردن. بعداز موفقیت فارکرای و کرایسیس ها تا سال 2013 استودیو بزرگ شد و فرت و فرت شعبه افتتاح میکرد تو کشورهای دیگه. آخرش بغیر این شعبه استامبول فک کنم همه رو تعطیل کردن و فقط جواد موند و حوضش.

شما به اضافه EA خاک تو سرتون واقعا.

حرف EA شد من چند روز قبل از اینکه FF rebirth رو شروع کنم یکم wild hearts بازی کردم و گذاشتمش برای بعد از FF و حینش فقط به EA فحش میدادم که چطوری تونست این بازی رو

تو نطفه خفه کنه و انقدر ساپورت کمی ازش بکنه همه چیز بازی به جز مشکلات فنیش خیلی خوبه میتونست یه رقیب خوب برای monster hunter باشه

استودیو کرایتک ۴۰۰ نفر از کارمندانشو اخراج کرده و توسعه کرایسیس ۴ هم فعلا متوقف شده
این خبر واقعاً قلب آدمو می‌شکونه.😢 کرایتک واسه من همیشه نماد بلندپروازی و رؤیاپردازی تو دنیای بازی‌ها بوده. یادمه وقتی کرایسیس اومد، همه از گرافیکش حرف می‌زدن، یه چیزی فراتر از زمان خودش بود. همیشه اون جمله معروف آیا سیستمت می‌تونه کرایسیس اجرا کنه؟ مثل یه چالش برای همه ما بود😢😢

عقب بودن تکنولوژی؟ ریلی؟

PS6 داره میاد اینا تازه رسیدن به دوران PS4، این اسمش چیه؟:دی

منظور دوستمون اینه که سخت افزارش همیشه از رده خارجه تا هم کنسول ارزون بده دست ملت و هم مجبور نشه گرافیک خفن بسازه. هرچی هم بسازه همه میگن همینم از نینتندو غنیمته و به مثال یه مو از خرس، حلوا حلوا میکننش:دی

چند تا از خبرهای مهم امشب:

-عنوان Lies of P: Overture معرفی شد. داستان بازی به قبل از Lies of P برمیگرده. تابستان امسال منتشر میشه.
View attachment Lies of P_ Overture - Announcement Trailer _ PS5 _ PS4 Games.mp4

-تاریخ انتشار Borderlands 4
23 سپتامبر امسال(23/9/2025)
View attachment Borderlands 4 - Release Date Trailer.mp4

-Shinobi: Art of Vengeance معرفی شد. یه اکشن پلتفرمر دو بعدی که توسط همون تیمی ساخته شده که روی Streets of Rage 4 کار کردن.
تاریخ انتشار: 29 اوت امسال(29/8/2025)
View attachment Shinobi_ Art of Vengeance - Announcement Trailer.mp4

-تاریخ انتشار Elden Ring Nightreign
30 می امسال(30/5/2025)
View attachment Elden Ring Nightreign - Release Date Trailer.mp4

-Tides of Annihilation معرفی شد. از افسانه کینگ آرتور و میزگرد الهام گرفته و در میان دو دنیای لندن ویران شده مدرن و Avalon افسانه ای اتفاق میفته.
View attachment Tides of Annihilation - Announce Trailer _ PS5 Games.mp4

-عنوان Lost Soul Aside در تاریخ 30 می امسال(30/5/2025) برای PS5 و PC منتشر میشه.
View attachment Lost Soul Aside - Pre-Order Trailer _ PS5 _ PC Games.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or