20 سالِ پیش، ما دهه شصتیها با اون اینترنت ذغالی کُــلـــی فرومگردی میکردیم. زمانی که یوتیوب و اینستا و ردیت نبود، تو همین انجمنها کنار هَم یاد میگرفتیم. تشنه اطلاعات بودیم. هیجان داشتیم برای فهمیدن، پُرسیدن، کمک کردن...
این جمعی که تو بازیسنتر داریم، نسل همون دورانه. اگرم سن و سال ـشون به ما نخوره، قطعا خونِ همین بچهها تو رَگاشونه. با همون ذوق و علاقه و عشق.
اونی که اینجا دنبال یادگرفتن و وَقت گذَروندنه، قطعا دُنیا ـش با اینستاگَردا ـو تلگرامگَردایِ الآن متفاوته.
برای من، بازیسنتر تنها یادگاریِ بجا مونده از اون دورانه. دورانی که بخش بزرگی از سرگرمی و رُشد ـم رو رقم زده. راستش همیشه نگران بودم بازیسنتر به سرنوشت دیگران دچار بشه، اما حفظ شد. بازیسنتر سختیها رو گذرونده و با اعضای پُختهای که داره، مطمئنا مسیرش صعودیه. اما باید حرارتش بیشتر بشه...
پیشنهاد میکنم...
اول از همه، بخش کمکهای مالی اضافه بشه. (هرکسی با میل خودش کمک میکنه. الان دوزاریترین استریمها دونیت میشن! چه کمکی بهتر از کمک به یک مجموعه بینظیر.)
و مهمتر از همه، رسیدگی به صفحه یوتیوب و فعالیت مداوم. اگر کیفیت کارها در یوتیوب بالاتر بره و پُستهای روزانه داشته باشید، با همین تیم از خیلی ها پیشی میگیرید.
اینجا بچههای باسواد و خوشذوق کم نداریم. همه میتونیم در هر زمینهای کمک کنیم. خصوصا نَشر مطالب و اشتراک.
سپاس بابت دو دهه حضورت. باهات زندگی کردیم بازیسنتر عزیز ♥