درخواست همکاری از اعضا

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • Featured
من هم یکی از دوستا صمیمیم رو اینجا پیدا کردم، هم اینکه واقعا یه سری لحظات ناب زندگیم رو اینجا تجربه کردم،

یه درگاه بزارید برای دونیت کردن، من خودم نفر اول واریز میکنم. دلم. میخواد اینجا همیشه برپا باشه

20 سالِ پیش، ما دهه شصتی‌‎ها با اون اینترنت ذغالی کُــلـــی فروم‌گردی می‌کردیم. زمانی که یوتیوب و اینستا و ردیت نبود، تو همین انجمن‌ها کنار هَم یاد می‌گرفتیم. تشنه اطلاعات بودیم. هیجان داشتیم برای فهمیدن، پُرسیدن، کمک کردن...
این جمعی که تو بازی‌سنتر داریم، نسل همون دورانه. اگرم سن و سال ـشون به ما نخوره، قطعا خونِ همین بچه‌ها تو رَگاشونه. با همون ذوق و علاقه و عشق.
اونی که اینجا دنبال یادگرفتن و وَقت گذَروندنه، قطعا دُنیا ـش با اینستاگَردا ـو تلگرام‌گَردایِ الآن متفاوته.
برای من، بازی‌سنتر تنها یادگاریِ بجا مونده از اون دورانه. دورانی که بخش بزرگی از سرگرمی و رُشد ـم رو رقم زده. راستش همیشه نگران بودم بازی‌سنتر به سرنوشت دیگران دچار بشه، اما حفظ شد. بازی‌سنتر سختی‌ها رو گذرونده و با اعضای پُخته‌ای که داره، مطمئنا مسیرش صعودیه. اما باید حرارتش بیشتر بشه...

پیشنهاد می‌کنم...
اول از همه، بخش کمک‌های مالی اضافه بشه. (هرکسی با میل خودش کمک می‌کنه. الان دوزاری‌ترین استریم‌ها دونیت می‌شن! چه کمکی بهتر از کمک به یک مجموعه بی‌نظیر.)
و مهمتر از همه، رسیدگی به صفحه یوتیوب و فعالیت مداوم. اگر کیفیت کارها در یوتیوب بالاتر بره و پُست‌های روزانه داشته باشید، با همین تیم از خیلی ها پیشی می‌گیرید.
اینجا بچه‌های باسواد و خوش‌ذوق کم نداریم. همه می‌تونیم در هر زمینه‌ای کمک کنیم. خصوصا نَشر مطالب و اشتراک‌.

سپاس بابت دو دهه حضورت. باهات زندگی کردیم بازی‌سنتر عزیز ♥

سلام به همگی . فکر نکنم به یک سال هم برسه که توی بازی سنترم . ولی از حق نگذریم بحث های جذاب و به اشتراک گذاشتن تجربه هامون از بازی های مختلف و کلی چیز های دیگه باعث شده که این سایت از بهترین سایت های حوزه گیم در ایران باشه . به امید موفقیت در آینده...

سلام
من تقریبا دو تا سه سال میشه که دیگه کلا بازی کردن رو به اجبار کنار گذاشتم ولی هنوز اون کودک درونم به این فضا نیاز داره و تصمیم گرفتم بعد از یک وقفه طولانی دوباره برگردم به جایی که بهش تعلق دارم و درس احساس آرامش میکنم
بازی سنتر از روزگار قدیم تا امروز برام خیلی خاطره انگیز و دوست داشتنی بوده و هست و همیشه اولین جایی بود که بهش سر میزدم
چند خاطره بینظیری که از بازی سنتر مربوط به زمانی میشه که اولین بار GTAV معرفی شده بود و اون فروم شکل گرفت و اطلاعات بازی روزانه آپدیت میشد و چقدر برام شیرین و جذاب بود یا وقتی که تازه TLOU یک اومده بود و فرومش کل فضای بازیسنتر رو گرفته بود
دلم برای روزگار خوش گذشته تنگ شده
ممنونم از شما که در طول این ۲۰ سال این فضا رو برای ما حفظ کردید
بیشتر از اونچه که تصورش رو بکنید برای من ارزشمنده و قدردان شما هستم

ممنون از همگی

بحث دونیت رو احتمالا عملیاتی کنم

برای مشارکت در تولید محتواهایی که نیاز داریم احتمالا یک تاپیکی ایجاد بشه و عناوین لیست بشن تا از بین عناوین بشه انتخاب کرد. معمولا هم مطالبی هستن که deadline ندارن که بگیم حتما در یک تاریخ مشخصی تحویل بشن. میشه یک بازه زمانی 1-2 ماهه براشون در نظر گرفت.

من برای بخش گرافیک و مدیریت سوشال مدیا مخصوصا اینستاگرام میتونم همکاری کنم.
یک PM لطفا به من بده.

علی جان اگر امکانش هست یه توضیح کلی راجع به هزینه های فعلی سایت و اینکه چقدر از نظر مالی نیاز به کمک هست بهمون بده تا بتونیم کمک کنیم 🙏
و سوال بعدیم اینه که چرا یکم روی یوتیوب دیپ نمیشین؟ میتونه درامد بسیار خوبی برای سایت داشته باشه. الان کلی ایرانی دارن درامدای نجومی از یوتیوب درمیارن که سن و سالشون از بازیسنتر هم کمتره. به نظرم یوتیوب یکی از گزینه های اصلیتون برای ایجاد درامد باشه.

من واقعیتش به شخصه هیچوقت کاربر گلد بودن برام استفاده خاصی نداشته ولی همیشه سعی کردم فعالش کنم، فقط به خاطر اینکه تونسته باشم یه کمک هرچند ناچیز به سایت کرده باشم.
به نظرم باید با چنگ و دندون سایت رو نگه داشت و تو این مسیر لازمه تمام کاربرها به هر طریقی که میتونند کمک کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or