درخواست همکاری اعضا

Ali

On The Day The Wall Came Down
Administrator
درود به همگی

چندماهی بیشتر به بیست ساله شدن بازی‌سنتر نمونده و به همین بهانه فرصت رو مناسب دیدم که چند کلمه ای رو با شما در میون بگذارم.

در خلال این سالها، لحظه ای نبوده که در ارزشمندی بازی سنتر و فرومش شک داشته باشم.اینجا برای من و خیلی های دیگه، منشا اثر بوده و هنوز هم هست، شاید همه ندونند اما، بودن این مجموعه مسیر کاری و حتی زندگی شخصی تعداد زیادی از اعضاش رو تغییر داده، باعث تولد دوستی های زیادی شده، پاتوقی بوده برای گپ زدن آدم‌هایی که علاقه و اشتراکشون در برهه‌ای از زندگیشون گیم بوده و خیلی اتفاقات و خاطره سازی‌های ریز و دشت رو به همراه داشته. برای خود من، اینجا مثل کلاس درسی بوده که هیچوقت تعطیل نشده و خیلی چیزها رو بهم آموخته.تمام این ها برای شخص من اندوخته‌های ارزشمندی هستن و هر بار میبینم و یا می‌شنوم که دوستانمون به واسطه بازی سنتر اتفاقات خوبی براشون رخ داده و یا این محفل خودمونی، تبدیل به قسمتی از سرگرمی روزمره افراد فروم شده، به معنای واقعی کلمه لذت میبرم و خوشحال میشم.

شاید عجیب باشه اما هنوزم برای من باور نکردنیه که تقریبا 20 سال از شبی که با سختی تمام و با اینترنت دایال آپ، فایل‌های فروم رو (2.8 مگ بود) آپلود کردیم و چراغ بازی‌سنتر رو روشن کردیم، گذشته. و 2 دهه است که داریم با چنگ و دندون از این مسیر پر پیچ و خم میگذریم و اون چراغ رو روشن نگه می‌داریم. روزهایی بودن که به خاطر به ثمر ننشستن ایده آل‌ها و زحماتی که برای پیشرفت و پیاده سازی ایده‌ها کشیده شد و نتیجه درخوری نداشت، از ادامه مسیر کاملا ناامید شدم، روزهای عصبانیت، ناراحتی و حتی خیلی جدی تا مرز خاموش کردن سرور هم پیش رفتم. اما در نهایت راه نجات همان نکات مثبت و ارزشمند و خاطرات خوش بود.

از اونجایی که نه رانتی داشتیم و نه علاقه مند به ناحق کردن حق دیگران و بازی های پشت پرده بودم و نه میخواستم که در مسیری فاسد و نمایشی حرکت کنم، رشد بازی سنتر و ادامه دادن راه، همیشه آهسته و آرام تر از معمول ولی در عین حال مستمر بوده. حالا اما اگر قرار به ماندگاری بازی سنتر و ادامه مسیر در سال های پیش رو باشه نیاز به همکاری دوستانی داریم که این خونه و دیوارهای مجازیش رو دوست دارند و ازش خاطره دارند و به ارزش اون آگاهن.

پس، نیروهایی که الان به کمکشون نیاز داریم رو مینویسم، اگر کسی وقت، علاقه، انگیزه و استمرار داشت بهم پیام خصوصی بده لطفا تا جزئیات بیشتری در مورد هر کدوم از موارد بهش بدم.

تدوینگر ویدیو

مسئول سوشال مدیا با تمرکز روی اینستاگرام و یوتوب

گرافیست

برنامه نویس WordPress

متخصص مارکتینک (Junior)

مختصص SEO - ه(Junior)

افرادی که صفحه اول تاپیک‌های عناوین مهم رو ایجاد کردن یا میکنند و به روز رسانی انجام میدن

تولید کننده محتوا (مقاله‌های آموزشی و راهنما)

و هر فردی که میتونه به نوعی کمک کنه

برای موقعیت های مورد نظر، مبالغی هم در نظر گرفته شده و رایگان نیست.

این تاپیک رو مرور کنید چون در آینده قرار چیزهای بیشتری در همین زمینه در اینجا به اشتراک بگذارم.

به مناسبت 20 سالگی یک سری نشان کاربری جدید داره تعریف میشه که تو روزهای آینده حداقل‌هایی که باید پاس بشه تا اون نشان فعال بشه رو اعلام میکنم.

ممنون

سلام علی جان
واقعا ممنون برای تمام زحماتی که کشیدی. اینجا به شخصه برای من خونه دوم و باعث ارتباط گیری با بسیاری از اعضا و آشنایی هایی شده که به شخصه مسیر زندگی خودم رو تغییر داده! من خودم این مهارت های تخصصی که گفتی رو ندارم ولی سعی میکنم با فعالیت در فروم جبران کنم. اما بقیه دوستانی که وقت و توان همکاری رو دارند خیلی خوب میشه که شرکت کنند تا اینجا تا جای ممکن برای همه ما وجود داشته باشه.

با تشکر از تمام عزیزانی که در ساخت و پایداری بازیسنتر کمک کردند.

آخرین ویرایش:
میخواستم تقاضا کنم غیر از کاربری گلد، راه دیگری رو هم برای کمک مالی مستقیم به بازی سنتر قرار بدید تا کسانی که تگ دارن یا دوست دارن مبالغ بیشتری کمک کنن، از اون استفاده کنن.
ممنون هستم از تمام کسانی که اینجا رو ساختن و همینطور از همه اونایی که دست به دست هم دادن و در این 20 سال، اینجا رو پویا و سرپا نگه داشتن.
به شخصه بازی سنتر بخشی از زندگیمه. امیدوارم هیچ وقت روزی رو نبینم که نباشه.

به شخصه هیچ کدوم از اون قابلیتها رو ندارم و فقط کنتور میندازم :)
حقیقتا بازی سنتر خونه ی دومم هستش و روزی نیست که بهش سر نزنم
فقط از دستم بر میومد اشتراک گلد بگیرم.یه پیشنهاد دارم که یا هزینه اشتراکها رو ببرید بالا و یا اینکه یه گزینه سوم هم بزارید و مبلغ واریزی به دلخواه باشه
و اینکه بیشتر به بخش بازارسنتر بها بدید.قبلا یه سیستم خوب براش گذاشته بودید که متاسفانه حذفش کردید

من نه اینستا دارم و نه حتی تلگرام، توییتر هم فقط میخونم، کلا سوپر درونگرام، اینجا ولی واقعا از روز اول (2009 8 اینا که هنوز عضو نبودم) برام راحت و صمیمی بود، منهای 1.5 سال اون وسط که نیومدم، واقعا با بازیسنتر زندگی کردم، حالا الان تازه یکمی بهتر شده، ولی یک زمانی غذا رو هم جلو بازیسنتر میخوردم یک دست موس یک دست قاشق : ))))))

به قدری اینجا و کاربر هاش رو دوست دارم که وقتی میبینم یکی مدتی انلاین نمیشه واقعا دلم میگیره،

متاسفانه از کار های فنی که خیلی وقته دور هستم و یادم رفته، ولی کاری که میتونم بکنم همین هست که در مورد محتواهای مورد علاقه ام نظر بدم و محتواهای مربوط رو به اشتراک بگذارم، این کاری هست که بلدم، در عین حال عشقم هست، میدونم ناچیزه ولی کاری هست که میتونم انجام بدم، چون عاشق ویدئوگیم هستم، بازی در کنار گربه هام ( :D ) بهترین دوست های من در زندگی بودن هستند و خواهند بود، بازی همیشه بهم خوبی کرده و مطلقا اذیتم نکرده...

به نظر منم امکان کمک اقتصادی برای پیشبرد حیات سایت رو فراهم کنید، خیلی ساده یک سیستم دونیشن مانند راه بندازید هر کی هر وقت هر چقدر تونست کمک کنه، 100 درصد این کار منطقی هست، بازیسنتر برای ماست، پس باید تا جایی که میشه خودمون در نگه داریش کمک کنیم... مثل خونه یا محل کار که باید در نگه داریش کمک کنیم، مثل نهاد های خدمات عمومی که با مالیاتمون به کار خودشون ادامه میدند...

به شخصه اولین کاری که میکنم سر زدن به بازی سنتره
به زبون گیمری اینجا یجورایی حکم base یا مثلا hideout داره برای خیلی از ماها :دی اگه کمکی ازم بربیاد قطعا انجام میدم ٬ هرچند کاربر های بسیار با سواد و با انگیزه ای داریم و خوشحالم ازینجا بودن

میخواستم تقاضا کنم غیر از کاربری گلد، راه دیگری رو هم برای کمک مالی مستقیم به بازی سنتر قرار بدید تا کسانی که تگ دارن یا دوست دارن مبالغ بیشتری کمک کنن، از اون استفاده کنن.
ممنون هستم از تمام کسانی که اینجا رو ساختن و همینطور از همه اونایی که دست به دست هم دادن و در این 20 سال، اینجا رو پویا و سرپا نگه داشتن.
به شخصه بازی سنتر بخشی از زندگیمه. امیدوارم هیچ وقت روزی رو نبینم که نباشه.
بنظرم برای کوتاه مدت چیز بدی نیست ولی بلند مدت همین روش تولید محتوا روش بسیار بهتریه. چون یک حقیقتی رو باید قبول کرد سایت نیاز به تأمین درآمد از طریق مخاطب های نسل جدید رو داره. ببخشید اینطور میگم اما ما اکثرا پیر و پاتال های قدیمی فروم هستیم که بخاطر آشنایی در جوانی هنوز فعالیت داریم. فروم یا حتی سایت نیاز داره که مخاطب های جدید رو جذب کنه.

بعد از 15 سال بودن تو بازیسنتر اینجا خونه دوم واسه خیلی از ماها محسوب میشه تو این سال ها که اینجا بودم خیلی اومدن خیلی ها رفتن که جای خالیشون حس میشه خیلیا هم هستن هنوز که امیدوارم همچنان دور هم باشیم و لذت ببریم تا اونجایی هم که از دستم بر بیاد سعی میکنم کمک کنم
امیدوارم همتون موفق باشین

من تجربه کار با وردپرس ندارم ولی خب کارم برنامه نویسی هست، تجربه برنامه نویسی وب و کلود و انفرستراکچر هم دارم و البته به نظرم فریم ورک و انجین و لایبراری و غیره هم برای برنامه نویس صرفا وسیله س و فرق اساسی ایجاد نمی کنه :D
خلاصه شما یخورده بیشتر توضیح بدین که از برنامه نویس مد نظر دقیقا چی می خواید و حدودا چقدر زمان به صورت ماهانه/هفتگی مد نظر هست تا ببینیم چه می شه کرد :-"

سلام علی آقا :-h
من تقریبا از 2008 اینجا کم یا زیاد فعالیت داشتم
با یوزرهایی که سر جنگ کنسول و pc به باد رفت ( جوان بودیم و جاهل :Punish: )
در آستانه 42 سالگی هنوز هم با مشغله زیاد حتی از سیستم شرکت حداقل روزی 10 دقیقه بازیسنتر رو چک میکنم و به تاپیک های مورد علاقه ام سر میزنم
تشکر می کنم از شما و تمامی عزیزانی که در طول این سالها این چراغ رو روشن نگه داشتن :x

هنر خاصی ندارم اما دست به قلمم بد نیست . علاقه ام ترجمه هست و تاپیک هایی که زدم از رفرنس های انگلیسی زبان استفاده کردم مثل تاپیک استارسیتیزن :D.
مبلغی هم نیاز ندارم . با تشکر .

بنظرم یه تاپیک بزنید حداقل در بحث ترجمه و مقاله نویسی
و مواردی که میخواین رو بچه ها تو تایم آزاد ترجمه بکنن. چون بچه ها عمدتا مشغولن نمیتونن تعهد بدن.
بنظرم اون بخش های تاپیک اول بازیها و ترجمه و مقاله نویسی رو هم میشه اینجوری مدیریت کرد.
هر کسی در حد وقت آزادش کمک کنه تو مطالب و نگارش و ترجمه.

سلام مرسی بابت این درد و دل شیرین
بازیسنتر واقعا خونه دوم خیلی از ماهاست و 15 سال هر روز سر زدن به این فروم کاریه که فراتر از عادته.

من برای بخش گرافیک و مدیریت سوشال مدیا مخصوصا اینستاگرام میتونم همکاری کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or