خبر رسمی بازی FORZA HORIZON 5 در بهار امسال برای PS5 عرضه خواهد شد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
رسمی: بازی FORZA HORIZON 5 در بهار امسال برای PS5 عرضه خواهد شد.
مایکروسافت در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«ما هیجان‌زده‌ایم که می‌بینیم جامعه Forza Horizon 5 با پیوستن بازیکنان جدید در PS5 گسترش می‌یابد و بی‌صبرانه منتظریم تا خلاقیت و مهارت این سازندگان، طراحان و مسابقه‌دهندگان جدید را در جامعه پرجنب‌وجوش خود ببینیم.»
«با نزدیک به 900 خودرو در بازی، بیش از 40 به‌روزرسانی، دو اکسپنشن و محتوای بسیار بیشتر، تیم ما با هیجان اعلام می‌کند که این بهار، بازیکنان پلی‌استیشن 5 برای اولین بار می‌توانند جاده‌های زیبای مکزیک را کاوش کنند و فورزا هورایزن را تجربه کنند، زیرا بازی Forza Horizon 5 به‌صورت رسمی روی PS5 منتشر خواهد شد.»

«نسخه پلی‌استیشن 5 بازی Forza Horizon 5 که توسط Panic Button با همکاری Turn 10 Studios و Playground Games توسعه یافته است، تمامی محتوای نسخه‌های Xbox و PC را خواهد داشت. همچنین، بسته‌های خودروی منتشرشده قبلی، به همراه دو بسته الحاقی Hot Wheels و Rally Adventure، برای خرید در دسترس خواهند بود.»

«ماجراجویی خود را با قابلیت کراس‌پلی در تمامی پلتفرم‌ها آغاز کنید.»

1000005575.jpg

آخرین ویرایش:
خب بالاخره رسما اعلام شد. بعد از ۶۰۰ ساعت موتورفست بازی کردن که البته همچنان هم ادمه داره، کاملا آماده‌ی تجربه‌ی FH5 بودم. اتفاق بسیار فرخنده‌ایست. ممنون از مایکروسافت گیمینگ. تجربه‌ی این بازی با دوال سنس یه چیز دیگس. هپتیک فیدبک خصوصا توی موتورفست که عالی پیاده‌سازی شده و توی FH5 هم قطعا همینطور خواهد بود. خوبیش اینه که خیلی هم دور نیستیم از انتشارش. دیگه باید منتظر ۳گانه‌ی گیرز و هیلو باشیم تا با دوستان PSمون هم کواپشون رو تجربه کنیم و لذتشو ببریم.

کاری که فیل اسپنسر نابغه و تیمه فوق العادش کردن : فنای ایکس باکسو عادت بدی بازی نخرن به این امید که سرویست به ۱۰۰ میلیون کاربر برسه که غیر ممکن بود از اولم بعد که دیدی نمیصرفه بازیای میلیون دلاریه اینهمه استدیوی خفنو رایگان بذاری رو سرویسی که خواب محال ۱۰۰ میلیونی شدنشو دیده بودی بیای تیشه بزنی به ریشه ی برند و مهم ترین بازیاتو بیاری رو کنسوله رقیبت به این امید که اونا بازیاتو بخرن و نجاتت بدن، یادش بخیر همین فنای Xbox بودن که میلیونی بازی میخریدن و Halo و Gears فروشای میلیونی داشتن وقتی که بهترین فرانچایزای سونی و پلی استیشن حتی نصف فروش این بازیارو تجربه نمیکردن بنظرم فقط مسئولای یه حکومته خاصی که همه میشناسیم میتونستن در این حد سرمایه و منابعو به باد بدن و یه برندیو با اینهمه پتانسیل نابود کنن

کاری که فیل اسپنسر نابغه و تیمه فوق العادش کردن : فنای ایکس باکسو عادت بدی بازی نخرن به این امید که سرویست به ۱۰۰ میلیون کاربر برسه که غیر ممکن بود از اولم بعد که دیدی نمیصرفه بازیای میلیون دلاریه اینهمه استدیوی خفنو رایگان بذاری رو سرویسی که خواب محال ۱۰۰ میلیونی شدنشو دیده بودی بیای تیشه بزنی به ریشه ی برند و مهم ترین بازیاتو بیاری رو کنسوله رقیبت به این امید که اونا بازیاتو بخرن و نجاتت بدن، یادش بخیر همین فنای Xbox بودن که میلیونی بازی میخریدن و Halo و Gears فروشای میلیونی داشتن وقتی که بهترین فرانچایزای سونی و پلی استیشن حتی نصف فروش این بازیارو تجربه نمیکردن بنظرم فقط مسئولای یه حکومته خاصی که همه میشناسیم میتونستن در این حد سرمایه و منابعو به باد بدن و یه برندیو با اینهمه پتانسیل نابود کنن
چه پتانسیل‌ای دقیقا ؟ اینکه فکر می‌کنید دلیلش گیم پس اشتباه محضه.

مایکروسافت حتی گیم پس رو هم تعطیل می‌کرد با این میزان اینستال بیس کنسول بازم نمی‌توانست از پس هزینه ها بر بیاد. پلی استیشن با اون عزمتی که داره یا داره ضرر میده یا کمتر از حد قابل قبول درآمد داره. اکس باکس جای خودش.

• Like
Reactions: HalfLife G
تقریبا و رسماً میشه گفت پول مُفتی (گیم پس) بازی کردن ما رو گیمر های پلی استیشن میدن. نمیدونم ما باید از اونها تشکر کنیم یا اونها از ماکروسافت تشکر کنن؟ :D
حالا به غیر از این حرفها (ترولها) من FH5 روی سریز اس بازی کرده بوده و از گرافیک و محیط و... پشمام ریخته بود این بار به لطف ماکرووسافت روی PS5 بازی میکنم بالاخره بعد یک دو ماه کنسول از تو بقچه در بیارم

بالاخره بعد یک دو ماه کنسول از تو بقچه در بیارم
هورایزن ۵ همچین آش دهن سوزی هم نیست یه گیم معمولیه نسبت به باقی فورزا ها
زیباترین و باحال ترینش همین هورایزن ۴ هست که واقعا یک سر و گردن از باقیشون بهتره
محیط های قشنگ با اتمسفر زیبای انگلستان
گرافیک چشم نواز(همین فورزا هورایزن ۵ روی انجین شماره ۴ ساخته شده برای همین گرافیکش فرق خاصی نکرده)

• Like
Reactions: m.d.makan
تقریبا و رسماً میشه گفت پول مُفتی (گیم پس) بازی کردن ما رو گیمر های پلی استیشن میدن. نمیدونم ما باید از اونها تشکر کنیم یا اونها از ماکروسافت تشکر کنن؟ :D
حالا به غیر از این حرفها (ترولها) من FH5 روی سریز اس بازی کرده بوده و از گرافیک و محیط و... پشمام ریخته بود این بار به لطف ماکرووسافت روی PS5 بازی میکنم بالاخره بعد یک دو ماه کنسول از تو بقچه در بیارم
بهتره بگیم نابودی کنسول های سریز ایکس و اس بهای مفتی بازی کردن هست یا بها دادن بیش از حد به مدیریتی که امتحانش رو پس داده و این شده وضعیت الان ماکروسافت

آخرین ویرایش:
هورایزن ۵ همچین آش دهن سوزی هم نیست یه گیم معمولیه نسبت به باقی فورزا ها
زیباترین و باحال ترینش همین هورایزن ۴ هست که واقعا یک سر و گردن از باقیشون بهتره
محیط های قشنگ با اتمسفر زیبای انگلستان
گرافیک چشم نواز(همین فورزا هورایزن ۵ روی انجین شماره ۴ ساخته شده برای همین گرافیکش فرق خاصی نکرده)
من دقیقا بعد از اتمام FH4 فوری رفتم روی 5 و تفاوت ها کامل احساس کردم اولا مشخصا محیط های 4 به خاطر طبیعت انگلستان بهتر بود ولی 5 تنوع محیطی بیشتر داشت مخصوصا اون قسمت رودخانه جنوب نقشه یک چیز ماورائی بود و اون کوه بازی هم چالشهای جالبی بود که تو نسخه 4 دیده نمیشد ولی به وضوح گرافیک نسخه 5 بهتر بود و اینطور نبود که فرق خاصی نکرده باشه!
نمرات و جوایز و تعداد گیمرها 5 هم نشون میده که آیا دهن سوز بوده یا نه!

بهتره بگیم نابودی کنسول های سریز ایکس و اس بهای مفتی بازی کردن هست یا بها دادن بیش از حد به مدیریتی که امتحانش رو پس داده شده وضعیت الان ماکروسافت
کدام نابودی؟ برای خودتان تو خواب و رویا یک چیزهای تصور میکنید خیال میکنید حقیقت داره! وقتی بخش گیم ماکروسافت سود ده هست یعنی چی؟ یعنی نابودی ماکروسافت؟

• Like
Reactions: Love Console
من دقیقا بعد از اتمام FH4 فوری رفتم روی 5 و تفاوت ها کامل احساس کردم اولا مشخصا محیط های 4 به خاطر طبیعت انگلستان بهتر بود ولی 5 تنوع محیطی بیشتر داشت مخصوصا اون قسمت رودخانه جنوب نقشه یک چیز ماورائی بود و اون کوه بازی هم چالشهای جالبی بود که تو نسخه 4 دیده نمیشد ولی به وضوح گرافیک نسخه 5 بهتر بود و اینطور نبود که فرق خاصی نکرده باشه!
نمرات و جوایز و تعداد گیمرها 5 هم نشون میده که آیا دهن سوز بوده یا نه!
محیط مکزیک که همش خشک و بیابونیه جز یکی دو لوکیشن که بهش رسیدن و بافت جنگلی بهش دادن
گرافیکش هم نمیدونم نسخه ای که برای شما فرستادن فرق داشت یا نه ولی مال ما که به وضوححح نبود!اینو کسی میگه که جفتش رو روی حداکثر تنظیمات و 4k روی pc رفته
وقتی بازی روی همون انجین ساخته شده نمیدونم این هایپ الکی از کجا میاد دیگه

• Like
Reactions: MyJinx
شما باید ممنون باشی که بازیا خریده بشه تا استودیوها پابرجا بمونه وگرنه نتیجش میشه عین تعطیلی ۲تا استودیو تازه خریداری شده از بتزدا و تعدیل نیروی هزار نفری یکسال پیش اکتیویژن بلیزارد! :-j
شکرگزار باش که با اون پولا تا آخر نسل یه ساپورتی از کنسول Xbox میمونه برات. وگرنه بقچه که هیچی، باید از کنسول گیم پس دار به عنوان میز استفاده کنی که روش PS5 بذاری و گیرز آف جدیدو پلی بدی. البته اگه عادت کنی برای محصول خوب [هزینه] کنی.

کدام نابودی؟ برای خودتان تو خواب و رویا یک چیزهای تصور میکنید خیال میکنید حقیقت داره! وقتی بخش گیم ماکروسافت سود ده هست یعنی چی؟ یعنی نابودی ماکروسافت؟
اگه سود ده بود که رو باقی کنسولا نمیدادن دارن ضرر میدن که همچین کاری کردن

محیط مکزیک که همش خشک و بیابونیه جز یکی دو لوکیشن که بهش رسیدن و بافت جنگلی بهش دادن
گرافیکش هم نمیدونم نسخه ای که برای شما فرستادن فرق داشت یا نه ولی مال ما که به وضوححح نبود!اینو کسی میگه که جفتش رو روی حداکثر تنظیمات و 4k روی pc رفته
وقتی بازی روی همون انجین ساخته شده نمیدونم این هایپ الکی از کجا میاد دیگه
من والا رو کنسول بازی کردی و به نظرم گرافیم FH5 بهتر بود حالا تو این بازی گرافیک اولویت چندم هست و آدم باید بیشتر از گیم پلیش لذت ببره
شما باید ممنون باشی که بازیا خریده بشه تا استودیوها پابرجا بمونه وگرنه نتیجش میشه عین تعطیلی ۲تا استودیو تازه خریداری شده از بتزدا و تعدیل نیروی هزار نفری یکسال پیش اکتیویژن بلیزارد! :-j
شکرگزار باش که با اون پولا تا آخر نسل یه ساپورتی از کنسول Xbox میمونه برات. وگرنه بقچه که هیچی، باید از کنسول گیم پس دار به عنوان میز استفاده کنی که روش PS5 بذاری و گیرز آف جدیدو پلی بدی. البته اگه عادت کنی برای محصول خوب [هزینه] کنی.
اینکه استودیو ها سونی تعطیل میشه و یکسری بازیهاش کنسل میشه تکلیف چیه؟ حتما باید بریم یقه PC فنها بگیریم که بازیهای سونی نخریدن؟
اگه سود ده بود که رو باقی کنسولا نمیدادن دارن ضرر میدن که همچین کاری کردن
سونی چی؟ اون چرا داره روی PC بازی میده؟ سونی هم در حال نابودیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or