مشخص بود. این ریبوت بی حس و حال ذره ای از اون سرزندگی و جذابیت نسخه اصلی رو نداشت. شخصیت های نچسب و موقعیت های لوس بزگترین نقطه ضعف سریال بودن. حتی خود فریزر هم خیلی با اون شخصیتی که تو سریال اصلی و قبلش تو cheers داشت فاصله داشت. حتی cameo ها و تجدید خاطره با شخصیت های قدیمی هم کمکی به سرپا شدن سربال نکرد. امیدوارم اگه قراره بعدا توسط شبکه دیگه ای ادامه پیدا کنه کلا یک سری تغییرات توش بدن
دوستان کسی میدونه از کجا میتونم Archibald's Next Big Thing Is Here رو دانلود کنم؟
خودم چندتا سایتی که همیشه ازشون دانلود میکردم رو چک کردم، هیچ کدوم نداشتن.
سرچ ۳۰نما چند وقته خیلی رفته تو دیوار
سرچ این سایتها باید بتونه حتی اسپل اشتباه رو هم تشخیص بده اما ۳۰نما بعضا حتی اسپل درست رو هم تشخیص نمیده
من بهشون گفتم ، ممنون میشم شما هم تیکت بزنی و به پشتیبانی اطلاع بدید
تشکر بابت راهنمایی ولی تو اندروید باکس به این راحتی نیست این داستان
با توجه به حق اشتراک بالایی که دارن میگیرن أپ شون باید بدون مشکل باشه و نباید اینجور باشه !
این سرچ یه مسئله ساده ست ولی متاسفانه اهمیت نمیدن مسئولین سایتش
تشکر بابت راهنمایی ولی تو اندروید باکس به این راحتی نیست این داستان
با توجه به حق اشتراک بالایی که دارن میگیرن أپ شون باید بدون مشکل باشه و نباید اینجور باشه !
این سرچ یه مسئله ساده ست ولی متاسفانه اهمیت نمیدن مسئولین سایتش
اصلا به بازیگرش کار ندارم بنظرم بازیگر بدی هم نبود، اما یکی از بی خاصیت ترین شخصیتایی بود که تو تاریخ تلویزیون دیدم
اصلا تو نتیجه داستان فرقی هم ایجاد میشد اگه این شیفت دلیت میشد از داستان؟
اگر درامباز هستید (از اون جنس درامهای خالص که چیز عجیبغریب و پرزرقوبرقی نشون نمیده و خود زندگیه)، مینیسریال جدید کورئیدا با عنوان Asura رو ببینید.