خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

دوستان بین asus rog ally z1 و legion go z1 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ بعد با مقایسه سوییچ ۲ اون قویتره یا اینا؟
Rog ally
Vrr داره و کیفیت صدای بهتری داری ولی صفحش کوچیکتره.

سوییچ ۲ از سخت افزار انویدیا استفاده میکنه و dlss داره و احتمالا قدرت بیشتری داره ولی بازیاش شدید گرونه و شما محدود به شاپ نینتندو هستی.

دوستان بین asus rog ally z1 و legion go z1 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ بعد با مقایسه سوییچ ۲ اون قویتره یا اینا؟

همونطور که دوستمون گفتن نینتندو دنیای خودش رو داره و باید خودت ببینی کدوم طرفی هستی...با شبیه ساز که میتونی بازی های سوییچ ۱ رو بری...سوییچ ۲ هم باید بیاد تا تکلیفش مشخص بشه..

الای هم از لنوو به نظرم بهتره چون علاوه بر موارد بالا قیمت پایین تر و ارگونومی بهتر توی دست و وزن پایین تر هم هست

• Like
Reactions: xxxmah
Rog ally
Vrr داره و کیفیت صدای بهتری داری ولی صفحش کوچیکتره.

سوییچ ۲ از سخت افزار انویدیا استفاده میکنه و dlss داره و احتمالا قدرت بیشتری داره ولی بازیاش شدید گرونه و شما محدود به شاپ نینتندو هستی.
سوییچ لایت گرفتم چند وقت پیش ولی متاسفانه تنها و تنها مشکل بزرگ من باهاش جوی استیک های به شدت ظریف دستگاهه. کل لذت بازی کردن رو از من گرفته! همش تو ذهنم اینه که اگر سریع انالوگ هارو تکون بدم خراب میشه که مطمئن هم هستم خراب میشه:| میترسم سر سوییچ ۲ هم همین بشه

ولی ویدیو های روگ و لژیون رو که میدیم به نظرم از نظر جوی استیک به شدت عالی ساخته شدن.

سوییچ لایت گرفتم چند وقت پیش ولی متاسفانه تنها و تنها مشکل بزرگ من باهاش جوی استیک های به شدت ظریف دستگاهه. کل لذت بازی کردن رو از من گرفته! همش تو ذهنم اینه که اگر سریع انالوگ هارو تکون بدم خراب میشه که مطمئن هم هستم خراب میشه:| میترسم سر سوییچ ۲ هم همین بشه

ولی ویدیو های روگ و لژیون رو که میدیم به نظرم از نظر جوی استیک به شدت عالی ساخته شدن.
آره برای سوییچ 2 هنوز تایید نشده که آیا آهنربایی هستن یا نه.

Assus رو نمیدونم ولی جوی استیکهای Legion go که آهنربایی هست و خرکار ، به همین راحتی خراب نمیشه.

فقط برای Ally (نسخه معمولی) حواست باشه که مشکلاتی رو هم داره.
مثل خرابی sdcard در اثر گرمای دستگاه.

یه خوبی هم که Legion داره اینکه ترکپد داره که به خوبی جای موس رو تو کارهای خارج از بازی به عهده میگیره.

مورد بعدی هم این مهمه که بیشتر خارج از خونه ای یا نه.
چون اندازه بزرگ Legion برای بیرون مزاحمه و مصرف باتریش هم بیشتره که ممکنه اذیت کنه ولی اگه بیشتر ساکن بازی میکنی این خودش مزیته ، چون همیشه کابل برق دم دستته.
از اونطرف Ally خیلی سبکتر ، کوچکتر و قابل حمل تره.

============
نظر خودم اینه که اگه الان میخوای بخری کمی صبر کن ، پولت رو تبدیل کن که ضرر نکنی و مطمئن باش مدلهای جدیدی که امسال میان قیمت اینها رو هم میاره پایین.
این مدلها نسل اولی هستن و خب مشکلاتی رو هم با خودشون دارن.
نظر خودم اینه که کمی دیرتر بگیر ولی بزار پولت بیشتر بشه و مدل جدیدتر رو بگیر.

مطمئنا ایسوس هم چندماه دیگه مدل جدید خودش رو معرفی میکنه چون برعکس Valve شرکت سخت افزاریه و باید امسال مدل جدید معرفی کنه.
به نظرم عجله نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or