حواشی بازی ها

خوب اینطوری دیگه هیچ گیمی نباید بازی کرد ویچر ۴ الان وک ترین بازی تاریخ و نباید بازیش کنی گوست ۲ که دیگه همون رزومه بازیگر اصلیش کافیه جی تی ای هم که برای اولین بار زن سیاه پوست شده شخصیت اصلیش و خلاصه باید گیم زدن گذاشت کنار
لوسیا با چه متر و معیاری سیاه پوسته؟:))

لوسیا با چه متر و معیاری سیاه پوسته؟:))
باشه سیاه نیست قهوه ای زن رنگین پوست خلاصه شخصیت اصلی بازی
کسی که مایلز مورالز به خاطر شخصیت سیاه پوست بازی نمیکنه قطعا جی تی ای با شخصیت زن رنگین پوست ده برابر نباید بازی کنه مگر دابل استاندارد داشته باشیم و بگیم خوب نه وقتی به استودیو یا بازی مورد علاقم میرسه این چیزا دایورت !!

• Like
Reactions: SiminSecret
سیاه پوست بودن شخصیت اوریجینال به خودی خود بد نیست. اینکه یه کاراکتر خلق کنن که از اول سیاهه واقعا مشکلی نداره.
تبدیل کردن کاراکتری که از قبل سفیدپوسته به سیاه پوست واقعا تو مخی و روی اعصابه!

مایلز مورالز به نظر من اوکیه چون یکی از اسپایدرمن ها توی اسپایدرورس هست.

جدا از رنگ پوست، واررونه جلوه دادن حقیقت توی بازیا، مثل اینکه زن کچل جذابه و قوی، زن ها قوی تر از مردا هستن از لحاظ فیزیکی، زن ها تو دنیای واقعی زشتن و اصلا نباید شخصیت جذاب ساخت. هیچ کس گرایش جنسی معمولی نداره و همه جزو اقلیت هستن.
اینا رو مخن و یجورایی توهین به شعور مخاطب هستن. مخصوصا اونی که کلی پول داده و بازی رو خریده.

حالا یه عده از این بازی با این محتوا خوششون میاد؟ نوش جونتون. بازی کنید و حالش رو ببرید.
خیلیا خوششون نمیادو نه بازی رو میخرن نه بازی میکنن.

جالبی این قضایای ووکیسم و این داستانا اینه که 30 سال پیش وقتی بازی شورش در شهر 3 توی ژاپن منتشر شد (Bare Knuckle III) یه مینی باس به اسم Ash داشت که به خاطر هوموسکشوال بودنش توی ورژن امریکاییش ( Street of rage 3 ) به طور کلی پاک شده بود :دی الان 30 سال گذشته همه چیز برعکس شده و احتمالا بازم ورق برگرده :دی

Screenshot 2025-01-18 211553.png

با انکار کردن تا یه جایی میتونید سر خودتون رو کلاه بزارید
ما که با خودمون رو راستیم و تعارف نداریم
شما میتونید لذت ببرید بازی کنید هر کی یه ایدئولوژی و خط فکری داره شاید از نظر شما ووک و فمنیسم یه چیز خوبه
موفق باشید
چیو انکار کنیم آخه؟ چرا باید سر خودمون کلاه بزاریم؟ بود و نبود ووکیسم و فمنیسم تو بازی چه ضرری برای ما داره؟

الان اینکه شما مایلز مورالس بازی نکردی چون شخصیت سیاه پوسته یعنی نژاد پرستی دیگه.

پس فوتبال هم نگاه نکن چون همه تیم ها بهترین باریکناشون سیاه پوستن!

اینکه آدم خودشو از تجربه بهترین بازی های دنیا منع کنه تا نشون بده داره با ووکیسم و فمنیسم مبارزه میکنه، به خودش ضرر زده نه به اونا. چون هیچوقت هیچ عنوانی رو دست تلو پارت 2 ساخته نخواهد شد. حتی اگه جول سیاه هم می‌شد تو قسمت دوم بازم تجربه ش میمردم چون بازی فراتر از گرایش و رنگ پوست شخصیت های خیالیه!

کارگردان ولگارد گفته:من داوطلبانه جدا شدم... اره اره راست می گی اونم دوبار :))

آخرم گفته، باییور از نظر فرهنگی جای پیشرفت و هنوز جای کار داره برای بهتر شدن :))
نکبت دیگه می خواستی بایوور کجا باشه برات؟:دی

آخرین ویرایش:
الان اینکه شما مایلز مورالس بازی نکردی چون شخصیت سیاه پوسته یعنی نژاد پرستی دیگه.

پس فوتبال هم نگاه نکن چون همه تیم ها بهترین باریکناشون سیاه پوستن!

اینکه آدم خودشو از تجربه بهترین بازی های دنیا منع کنه تا نشون بده داره با ووکیسم و فمنیسم مبارزه میکنه، به خودش ضرر زده نه به اونا. چون هیچوقت هیچ عنوانی رو دست تلو پارت 2 ساخته نخواهد شد. حتی اگه جول سیاه هم می‌شد تو قسمت دوم بازم تجربه ش میمردم چون بازی فراتر از گرایش و رنگ پوست شخصیت های خیالیه!
من مایلز مورالز رو بازی کردم و خیلی هم لذت بردم ولی حرف دوستمون هم کاملا درسته و هیچ ربطی به نژاد پرستی نداره.
اسپایدر من دهه هاست یه شخصیت تعریف شده به اسم پیتر پارکر با مختصات مشخص هست و وقتی شما یه اسپایدرمن جدید خلق میکنی و به خورد مخاطب میدی حقشه که اونو پس بزنه و خوشش نیاد ( یکی هم میتونه خوشش بیاد)
وگرنه اگه اسپایدرمن از اول سیاه پوست بود هیچ کسی مشکلی نداشت ( همونطور که خیلی از قهرمان ها اینطورین و کسی باهاشون مشکلی نداره)​

حتی اگه جول سیاه هم می‌شد تو قسمت دوم بازم تجربه ش میمردم چون بازی فراتر از گرایش و رنگ پوست شخصیت های خیالیه!
پس اونوقت برای شما شخصیت پردازی هیچ ارزشی نداره - مثه این میمونه مثلا همسر من صبح سفید پوست باشه و عصر سیاه پوست و فرداش چینی و عصر امریکایی و من بگم مهم نیس که مهم خود زندگی و شخصت درونیشه :D
یعنی شخصیت پردازیه جویل و داستان پشتش براتون مهم نیس صرفا گیم پلی مهمه که اینم نگرش شماست و خیلیا براشون داستان و شخصیت مهمه(مخصوصا تو همچین بازیه شخصیت محوری)

+

در کل بنظرم دارین سر خودتون کلاه میذارید - واقعا نمیدونم انکار این مسایل خیلی مشخص چه فایده ای داره

.​

آخرین ویرایش:
من مایلز مورالز رو بازی کردم و خیلی هم لذت بردم ولی حرف دوستمون هم کاملا درسته و هیچ ربطی به نژاد پرستی نداره.
اسپایدر من دهه هاست یه شخصیت تعریف شده به اسم پیتر پارکر با مختصات مشخص هست و وقتی شما یه اسپایدرمن جدید خلق میکنی و به خورد مخاطب میدی حقشه که اونو پس بزنه و خوشش نیاد ( یکی هم میتونه خوشش بیاد)
وگرنه اگه اسپایدرمن از اول سیاه پوست بود هیچ کسی مشکلی نداشت ( همونطور که خیلی از قهرمان ها اینطورین و کسی باهاشون مشکلی نداره)

پس اونوقت برای شما شخصیت پردازی هیچ ارزشی نداره - مثه این میمونه مثلا همسر من صبح سفید پوست باشه و عصر سیاه پوست و فرداش چینی و عصر امریکایی و من بگم مهم نیس که مهم خود زندگی و شخصت درونیش مهمه :D
یعنی شخصیت پردازیه جویل و داستان پشتش براتون مهم نیس صرفا گیم پلی مهمه که اینم نگرش شماست و خیلیا براشون داستان و شخصیت مهمه(مخصوصا تو همچین بازیه شخصیت محوری)

+

در کل بنظرم دارین سر خودتون کلاه میذارید - واقعا نمیدونم انکار این مسایل خیلی مشخص چه فایده ای داره

.​
اول اینکه اونا نیومدن مایلز مورالس رو جایگزین پیتر پارکر سفید پوست کنن. یه DLC استند الون دادن و مردم کلی هم حمایت کردن و بازی رو خریدن و خیلی هم استقبال شد و همکاری این دو نفر رو مستقیم تو قسمت دو گنجوندن.

اگه مردم حمایت نمیکردن طبیعتا قسمت دوم هم بدون مایلز ساخته می‌شد.

منظورم از سیاه شدن جول رنگ پوستش بود نه اینکه آدم‌ش عوض بشه. همونطور که تو سریالش نقشش رو یه آدم لاتین تبار با لحجه مشخص بازی میکنه.

در کل اینا مثال بود که زدم. سر خودمو کلاه نمیزارم که مخالفت کنم. از تک تک لحظات اسپایدرمن و لست ۲ تا سر حد جنون لذت بردم به صاف بودن بوبز های ابی تو سکانسش هم خرده نگرفتم و به خاطر سکانس قیچی بازی الی هم فحش نثار سازنده نکردم.

یکی از مسائلی که منو از ووک کالچر به مرحله تنفر رسونده دشمنیشون با علم و فکته. حالا جدای اینکه از نظر علمی 99 درصد چیزایی که میگن اصلا قابلیت اثبات نداره. حتی با تاریخ مکتوب هم مشکل دارن. خیلی احمقانس که تو بشینی با خودت بگی چرا مثلا هزار سال پیش تو روسیه سیاه پوست نباید باشه؟ یا مثلا بهت فشار بیاد اگه تو یه عصری به سیاه پوست ها یا زن ها یا استثنائات جنسی توهین میشده. بابا تاریخ یعنی همین. تو صرفا باید بخونی و قبولش کنی. دیگه نمیتونی قضاوت کنی یا تغییرش بدی که.
پری دریایی افسانه های محلی دریانورد های اروپایی بوده، پس قطعا ملاک زیباییشون هم یه دختر سفید اروپایی بوده. یا مثلا سفید برفی کاملا تو کتابش اشاره کرده که پوستی داشته به سفیدی برف و موهای مشکی. یا وقتی قراره آیینه سخنگو به ملکه به دروغ بگه که تو زیباترینی منِ بیننده هم باید قانع شم که این آیینه داره دروغ میگه. کارگردان نمیتونه بگه من اون رو زیباتر میدونم پس درسته. بیننده باید این حس رو داشته باشه که نداره.
یا مثلا یاسوکه حتی اگر واقعا هم دوره ای تو ژاپن وجود داشته، هیچ وقت بهش هیچ احترامی گذاشته نشده چون اصلا نمیدونستن این بنده خدا انسانه. اینیم که میگم فکر نمیکردن انسان باشه نه به عنوان توهینی که معمولا به خارجیا میکردن. واقعا فکر میکردن یه موجودیه که هلندیا براشون آوردن در حدی که مثل اینکه اولین باری که فهمیدن میتونه حرف بزنه قصر رفته رو هوا انقدر ترسیدن. هرچند نمیفهمم چرا یوبیسافت تو ژاپن داره دایورسیتی لحاظ میکنه. قاعدتا ژاپنیا تو جوامع اروپای آمریکایی خیلی بیشتر از سیاه پوستا تو اقلیت هستن.

در کل جنسیت، رنگ پوست، جغرافیای زندگی. تمام اینا عوامل هویت دهنده هستن. تو نمیتونی یه داستان تو چین باستان بنویسی که یه سیاه پوست داره مثل یه چینی زندگی میکنه. ما نمیتونیم مثل لوکی تو صد سال دویست سال قبل پروفسور سیاه پوست داشته باشیم. ما فرمانده و جنگ سالار سیاه پوست تو جنگ های صلیبی نمیتونستیم داشته باشیم. اینکه حس میکنن تو تاریخ بی اهمیت بودن رو درک میکنم ولی چیزیه که هست نمیشه تغییرش داد.
یا مثلا زن ها تو جوامع مختلف به جز چند استثنا وظیفشون صرفا خونه داری و فرزند آوری بوده. هیشکی نمیتونه و نباید این واقعیت رو بخواد از نظر تاریخی تغییر بده.

یا در کل همین صحبتی که الان تو تاپیک هست. جوئل اگه سیاه پوست بود دیگه قاعدتا نباید کاراکترش این میبود چون سیاه پوستا از نظر عرفی فرهنگی تو آمریکا به شکل دیگه ای دارن زندگی میکنن به هر حال اگه قرار بود سیاه پوست باشه اینی که میبینیم نباید میبود. حالا باز دمشون گرم وقتی جوئل رو هیسپانیک کردن داداشه رو هم از همون نژاد انتخاب کردن. یهو نیومدن بگن این جوئله اینم داداش مسلمون عربشه.

خوب اینطوری دیگه هیچ گیمی نباید بازی کرد ویچر ۴ الان وک ترین بازی تاریخ و نباید بازیش کنی گوست ۲ که دیگه همون رزومه بازیگر اصلیش کافیه جی تی ای هم که برای اولین بار زن سیاه پوست شده شخصیت اصلیش و خلاصه باید گیم زدن گذاشت کنار
ویچر ۴ کی ووک شد؟ ویچر ۳رو بازی کردی؟ یا اکانت جدید میسازین، هیستوری و ذهنتونم ریست میشه که یادت میره وقتی اکانت اصلیتو داشتی، چی بازی کردی؟ پایه و اساس ویچر ۴ از ۳ گذاشته شد! دیگه هر چرت و پرتی رو نباید گفت که حتی اگه بگیم اکانت جدید ساختی مثلا ناشناس بمونی!

اول اینکه اونا نیومدن مایلز مورالس رو جایگزین پیتر پارکر سفید پوست کنن. یه DLC استند الون دادن و مردم کلی هم حمایت کردن و بازی رو خریدن و خیلی هم استقبال شد و همکاری این دو نفر رو مستقیم تو قسمت دو گنجوندن.

اگه مردم حمایت نمیکردن طبیعتا قسمت دوم هم بدون مایلز ساخته می‌شد.

منظورم از سیاه شدن جول رنگ پوستش بود نه اینکه آدم‌ش عوض بشه. همونطور که تو سریالش نقشش رو یه آدم لاتین تبار با لحجه مشخص بازی میکنه.

در کل اینا مثال بود که زدم. سر خودمو کلاه نمیزارم که مخالفت کنم. از تک تک لحظات اسپایدرمن و لست ۲ تا سر حد جنون لذت بردم به صاف بودن بوبز های ابی تو سکانسش هم خرده نگرفتم و به خاطر سکانس قیچی بازی الی هم فحش نثار سازنده نکردم.
جایگزین پیتر پارکر نکردن ولی جایگزین اسپایدرمنی کردن که یه کرکتر با ویژگیهای هویتیه مشخصه که مطمینا سیاه پوست بودن جزوش نیس. وگرنه اگر از ابتدا اسپایدرمن سیاه پوست بود هیچکس مشکلی باهاش نداشت - همونطور که بلید یه شخصیت سیاه پوست داره و خیلی هم جذاب و همه دوسش دارن.B-)
من خودم هم اسپایدرمن 2 رو خریدم و حال هم کردم ولی تو زور چپون بودن مایلز شکی نیس.... وقتی بعد 60..70 سال اسپایدر من رو بخاطر جواب دادن به نیاز بحثای این روزا دو شقش میکنی یه عده حق دارن خوششون نیاد(گرچه حتی اگر بازی رو انجام بدن و خوششون هم بیاد مثه خودم)

در مورد جویل هم همین عوض شدن رنگ پوست جزو هویت اون فرده. رنگ، زبان، جنسیت و .... همشون هویت یه کرکتر رو تشکیل میدن که برای شما مهم نیس. (بحث فیلمش جداست چون اولا سفید پوست بود و تقریبا بشدت شبیه کرکتر بازیشه و دوما اینکه از قسمت اول فیلمش اینطوریه نه مثه مثال شما که از شماره 2 یهو رنگ پوستشو عوض کنن و بگن همه جیز عادیه)

+

خب اوکی شما لذت بردی نوش جونت. ولی یه عده هم لذت نبردن و بدشون اومده. همونطور که سپید برفی رو سیاه پوست میکنن نشان از ازادی این طیف افراد داره، پس در مقابلش کسایی که مخالف هستن هم میتونن اعتراض کنن و اکت نشون بدن و باهاش مخالفت کنن
ولی بازم بنظرم کسایی که از این مسایل دفاع میکنن ( مخصوصا موارد تابلویی مثه همین قضیه سپید برفی یا یهو عوض شدن رنگ پوست کرکترها و رفتن سیاه پوستا به ژاپن و ....) سر خودشون کلاه میذارن. چون مخالف ذات انسانی و تاریخی و اجتماعیه بشره.​

در کل جنسیت، رنگ پوست، جغرافیای زندگی. تمام اینا عوامل هویت دهنده هستن. تو نمیتونی یه داستان تو چین باستان بنویسی که یه سیاه پوست داره مثل یه چینی زندگی میکنه. ما نمیتونیم مثل لوکی تو صد سال دویست سال قبل پروفسور سیاه پوست داشته باشیم. ما فرمانده و جنگ سالار سیاه پوست تو جنگ های صلیبی نمیتونستیم داشته باشیم. اینکه حس میکنن تو تاریخ بی اهمیت بودن رو درک میکنم ولی چیزیه که هست نمیشه تغییرش داد.
یا مثلا زن ها تو جوامع مختلف به جز چند استثنا وظیفشون صرفا خونه داری و فرزند آوری بوده. هیشکی نمیتونه و نباید این واقعیت رو بخواد از نظر تاریخی تغییر بده.

یا در کل همین صحبتی که الان تو تاپیک هست. جوئل اگه سیاه پوست بود دیگه قاعدتا نباید کاراکترش این میبود چون سیاه پوستا از نظر عرفی فرهنگی تو آمریکا به شکل دیگه ای دارن زندگی میکنن به هر حال اگه قرار بود سیاه پوست باشه اینی که میبینیم نباید میبود. حالا باز دمشون گرم وقتی جوئل رو هیسپانیک کردن داداشه رو هم از همون نژاد انتخاب کردن. یهو نیومدن بگن این جوئله اینم داداش مسلمون عربشه.
اینجور چیزا هیچ وقت از نظر عامه مردم عادی نشده و نخواهد شد. چون نه پشتوانه هویتی و نه تاریخی و نه جغرافیایی داره. ارزش سیاسی هم نداره که پشتش تحریف تاریخی بتونن انجام بدن.
یه تبی هست که اومده و مثه خیلی چیزایی دیگه یه مدت دیگه از بین خواهد رفت و به زباله دانی تاریخ خواهد پیوست

.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or