PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
من خودم شدیداً شدیداً فن متال گیر هستم
ولی کوجیما بعد متال گیر ۴ در زمان ps3 اصلا بازیی در حد نامش نتوانسته بسازه، فانتوم پین و دث استرندینگ اصلا در حد و اندازه ساخته های قبلی کوجیما نیستن،
کوجیما با ساختن متال گیر یک یه اسطوره شد، ولی الان دو نسل هست که چیزی در حد متال گیر یک نساخته
بازی در حد متال گیر، بدون اینکه متال گیر باشد ممکن نیست. خود کوجیما هم گفت که دیگر نمی خواهد متال گیر بسازد. و این افسوسی بزرگ برای صنعت گیم است.
کوجیما یک فرد خاص در صنعت گیم است جزو 10 یگانه ی مقدس یا همان یگانگان مقدس که صنعت گیم با آنان تعریف می شود. یک حدی در زندگی هر فرد وجود دارد که بالاتر از آن ممکن نیست. این همان بهترین نسخه از بهترین چیزی است که آن فرد توانسته است ارائه بدهد در هر زمینه ای. پس هر وقت بحث ارزش گذاری به میان می آید نخست به بالاترین نقطه و سپس به بازه ی زمانی که آن اثر توانسته است همچنان تاثیر گذارای خود را حفظ کند نگاه می کنند.
پس ای انسان گران بها و پر مهر چرا کمی از مهربانیت را بر من ارزانی نمی داری، تا از شوق لبریز و در خود رها شوم.

این رو ندیدم بفرستین، بیانیه ناتی داگ در مورد اتیش سوزی های اخیر لس انجلس:

GhR2sleW4AAQ29j.png
جالب این که بین حدود 100 تا کامنت که سریع خوندم، فقط یکی به معنای واقعی داشت به حواشی اینترگلکتیک میپرداخت و 99 درصد باقی همگی ابراز عشق و علاقه به ناتی داگ و اینترگلکتیک بود، اون 1 اکانت هم چک کردم نمیخورد گیمر باشه و بیشتر از این پیرمرد طور های پولتیکال مانند بود که اکانتش فقط بحث های انتی ووک و سیاست و نفرت پراکنی اینا بود....

روز اول که بازی معرفی شد، ویکیپدیای بازی یک مدتی ویرایش شده بود به Intergalactic: The Woke Prophet ولی خیلی زود درست شد، اینجا نگفتم دیگه حاشیه بیشتر نشه، ولی خب خوشبختانه گویا تا حد زیادی از اون فضا عبور کردیم و این رو میشه حتی تو کامنت ها هم دید، الان وقتی توییتر رو سرچ میکنی تقریبا از هر 10 پست درست حسابی 9 تاش داره از ذوق و شوق در مورد بازی میگه، کافیه اکانت هارو چک کنیم که ببینیم چه تیپ ادمایی، چه میگن...

حقیقتا با اینکه صادقانه معتقدم هم پارت 2 هم اینترگلکتیک طراحی خاص خودشون رو دارند و لزوما ووک نیستند، در واقع دلیل نمیشه هر نوع همپوشانی رو به عنوان یک ایدئولوژی واحد در نظر گرفت، مخصوصا پارت 2 که تک تک عناصر به تفسیر برخی ووکش رو میشه به ساده ترین شکل خارج از ووک توضیح داد،، و حتی به نظرم چهره جردن هم نه تنها زشت نیست که بی نهایت هم نرمال و خوبه، و احتمالا از 99 درصد منتقیدنش قیافه بهتری داره :D دلیل نداره هرجا یک دختر تامبوی اسیایی طور سبزه دیدیم بگیم ووک، با این منطق یا بهتر بگیم با این مغلطه میشه هر محتوایی رو به یک شکلی به یک چیزی ربط داد و زد، اما خب، قطعا این موضوع و انتقاد دوستان بهش یک حق هست که باید براشون محفوظ باشه، در واقع این حق "ازادی نظر دادن" برای همه مون هست... همونطور که دوستان معتقدند ووکه، من معتقدم نیست، دلیلی هم نداره با هم بجنگیم...

they-would-100-call-alien-woke-if-it-came-out-today-v0-eybpm7st2q8e1.jpeg

و اختلاف نظر هم با شوخی رد کنیم بهتره این رو به خودمم میگم، به هر حال قطعا نظرات متفاوتی وجود داره و گیمر و حتی سوپرفن هایی هستند که به هر دلیلی ناامید شدند، عجیب هم نیست، برای هر بازی ممکنه پیش بیاد، اینجا هم دقت کنید حتی منتقد ترین طرفداران بازی هم تاکید میکنند که به کیفیت نهایی کار ناتی داگ باور دارند، برای همین به شخصه واقعا نگران نیستم، چون مطمئنم در اینده 99 درصد همین عزیزان منتقد هم عاشق بازی میشن و رو سرشون میگذارند، طوری که اصن یادمون میره فضا الان چطوری بود، این رو دقیقا در مورد پارت 1 و انچارتد 4 و گاو 2018 و پارت 2 و خیلی بازی های دیگه هم، داشتیم، از الدین رینگ تا باقی... که یک مدت ملت ناایمد شدند ولی نتیجه نهایی بمب هسته ای بود و همه عاشق...

من راستش از 5 سالگی بازی میکنم، از همون موقع هم جدی بازی میکردم، پاره میکردم به نوعی، منفجر میکردم، هنوزم همینم قطعا تا اخرین لحظه زندگیمم همینم، چون عاشق بازی هستم، من هیچ وقت برای "فرار از زندگی عادی" و مسائلش بازی نکردم، و همیشه، بدون اغراق همیشه با "عشق" رفتم سمت بازی، ادم اگر برای فرار از واقعیت بره سمت بازی لزوما عشق نیست، اون میشه مثل دراگ مثلا، اما برای من ارتباط با بازی قطعا عشق هست، اینارو گفتم که بگم با این همه سابقه بازی کردن و بازی دوستیم که عملا کل زندگیم رو در بر میگیره، هیچ وقت تا حالا، نشده برای چهره و جذابیت کرکتر جذب یک بازی بشم، یا نشم، واقعا هیچ وقت حتی اپسیلون هم بهش توجه نکردم که برم سمت بازی نرم خوشم بیاد و نیاد.. هیچ وقت...

به معنای واقعی، تا حالا، هیچ وقت قطب نمای بازی دوستی من چهره و جذابیت کرکتر نبوده، اپسیلون نبوده، و بلکه همیشه تقریبا همیشه سبک گیم پلی/سبک طراحی بازی/اتمسفر/داستان قطب نمای بازی دوستیم بوده، همیشه، البته، مثل هر ادمیزادی منم از چهره های جذاب لذت میبرم، اولین باری که عاشق شدم بلیز تو استریت اف ریج بود در 7 سالگی :D جیل ولنتیان بعدش، لیان بعدش، و خیلی های دیگه، از کرکتر های تویستد متال تا بازی های نظامی، همیشه باهاشون حال میکردم، از ارتاس تا فرانسیس یروک مورگان تا گیبریل بلمانت و جنرال گرنجر پیرمرد تا ده ها کرکتر خفن دیگه، ولی خب، واقعا اینا همیشه برام در مرحله "بعد" از بازی بودن، یعنی اول سبک و اتمسفر و داستان تایین کننده بود، و بعد حالا شاید از چهره خوشم میومد یا نه، حقیقتش یادم نمیاد اصن که خوشم نیومده باشه، یعنی یا عاشق میشم، یا بی تفاوت...

ولی خب ادما متفاوتند، میفهمم ممکنه خیلی ها دیدگاه متفاوتی نسبت به من داشته باشند،

به هر حال، باز هم میگم، نگران نیستم چون مطمئنم بازی میاد، سوپر موفق میشه، و ما هم همگی مثل همیشه به عنوان سوپرفن ازش لذت میبریم....

intergalactic__the_heretic_prophet___fan_art_by_de_monvarela_diu3v53-fullview.jpg

jordan-a-mun-fanart-v0-v91jopopwp7e1.jpeg

470064127_1295141811524242_6142515723229614829_n.jpg 470698905_1856199251819632_4900699319605084888_n.jpg

udba78aaa7be1 (1).jpeg

واقعا سخته تحمل برای اطلاعات جدید، یعنی اینقدر با معرفی بازی و کلا خود بازی تا جایی که فهمیدیم حال کردم که همه اش دوست دارم اطلاعات جدید بیاد تا پازل ها تکمیل شه، مثل حالتی که یک پازل رو داری پر میکنی ولی قطعاتش گم شده و تو موندی و جاهای خالی که دوست داری هر چه زودتر قطعاتش پیدا و پر شه :D

به نظرم تریلر بمب هسته ای بود، از بینهایت نکته پنهان درش که جذابیت معرفی رو بالا برد تا طراحی، از رنگ پردازی تا موسیقی، ادم میمونه به جردن فکر کنه؟ به کرکتر تونی دالتون و رودمپ پر و پیمون جردن در موردش رو اون برد و احتمال صمیمیت بیشتر بینشون؟ کالین یا کمیل؟ به شرایط سمپریا و تصور جهان بازی و فاجعه سمپریا؟ به دنیا و اسم "بین کهکشانی" بازی؟ به تضاد بین رنگ قرمز و ابی در سرتاسر بازی؟ به ایجنت و حضور بحث برانگیزش؟ به موسیقی پلی کردن جردن قبل سفر فضایی؟ به اون هدفون قرمز؟ به اکولایزر/موج های صوتی روی وپن؟ به کالکشن موسیقی جردن و پت شاب بویز اکچلی که فقط یک سال بعد از توسعه سفر های فضایی منتشر شده و عمدی یا اتفاقی بودن این انتخاب؟ به احتمال سفر های زمانی و ستینگ های گوناگون؟ به اینکه جهان در اون هزاران سال و اون 600 سال بعد از فاجعه سمپریا چه درش گذشته؟ به اینکه سی دی پت شاب بویز اکچلی اریجینال جردن، حقوق ثبت شده روش، هزاران سال بعد، به کی میرسه؟ :D و ایا این یعنی سفر های زمانی؟ ایا تاکید رو هزاران سال و + 600 سال برای این هست که عظمت "زمان" برامون ریخته شه و اماده شیم برای یک بازی با ستینگ های زمانی متنوع؟

دیگه باید صبر کنیم ببینیم، به نظرم با هم دوست باشیم، همه ی ما اینجا از عشق ناتی داگ دور هم جمع شدیم، کسی که منتقد هست هم ریشه انتقادش در همین عشقش هست...

سوپ های سونی هم از این به بعد پتانسیل سورپرایز کردن دارند، تا تریلر بعدی، ببینیم ناتی داگ برامون چه معجونی درست کرده :D

gifntext-gif (2).gif

انسان ذاتا از تحمیل عقیده بدش میاد، نه زندگی در کنار عقاید دیگه. و دلیل اینکه سال 1992 این مسایل اوکی بود ولی الان تو 2025 یه طیف قابل توجهی رو آزرده خاطر میکنه همین تحمیل عقایده.
سال 1992 تو اکثر مدیاها همه چی یه طرفه نبود. سال 1992 یهو قهرمان های مدیاها و سرگرمی ها همشون زن یا رنگین پوست و ... نمی شدند. بلکه همه چی عادی بود و قهرمان زن در کنار قهرمان مرد و قهرمان سفید پوست در کنار قهرمان سیاه پوست و ..... به طور رندوم دیده میشد. تحمیل عقایده که انسان ها رو ناراحت میکنه صرفا.
الان همه قهرمان های بازی های سونی کم کم دارن زن میشن. دیگه به ندرت بتونیم قهرمان مرد پیدا کنیم.(حالا lgbtq+ بماند.) طبیعیه که این خیلیا رو ناراحت میکنه.

من خودم اولین پستمه تو این تاپیک و این مساله ووک و .... تو این بازی برام مهم نیس و اطلاعات چندانی هم البته از بازی نیومده، ولی به کسایی که منتقد این وضع هم هستن حق میدم. چون با چشم خودمون می بینیم که این چند وقته بازیهای سونی به چه سمتی رفتن.
احتمالا شاید بگین اگر اعتراضی هم دارن چرا هی تکرار میکنن. دلیل افراط این نفرات هم بنظرم تفریط طرف مقابله که همه چی رو انکار میکنن و طرف مقابل رو به هیت و .... متهم میکنن. یعنی هر دو طرف مقصرن و تعصب باعث میشه اینجور بحثا بیخود کش بیاد

.​

آخرین ویرایش:
انسان ذاتا از تحمیل عقیده بدش میاد، نه زندگی در کنار عقاید دیگه. و دلیل اینکه سال 1992 این مسایل اوکی بود ولی الان تو 2025 یه طیف قابل توجهی رو آزرده خاطر میکنه همین تحمیل عقایده.
سال 1992 تو اکثر مدیاها همه چی یه طرفه نبود. سال 1992 یهو قهرمان های مدیاها و سرگرمی ها همشون زن یا رنگین پوست و ... نمی شدند. بلکه همه چی عادی بود و قهرمان زن در کنار قهرمان مرد و قهرمان سفید پوست در کنار قهرمان سیاه پوست و ..... به طور رندوم دیده میشد. تحمیل عقایده که انسان ها رو ناراحت میکنه صرفا.
الان همه قهرمان های بازی های سونی کم کم دارن زن میشن. دیگه به ندرت بتونیم قهرمان مرد پیدا کنیم.(حالا lgbtq+ بماند.) طبیعیه که این خیلیا رو ناراحت میکنه.

من خودم اولین پستمه تو این تاپیک و این مساله ووک و .... تو این بازی برام مهم نیس و اطلاعات چندانی هم البته از بازی نیومده، ولی به کسایی که منتقد این وضع هم هستن حق میدم. چون با چشم خودمون می بینیم که این چند وقته بازیهای سونی به چه سمتی رفتن.
احتمالا شاید بگین اگر اعتراضی هم دارن چرا هی تکرار میکنن. دلیل افراط این نفرات هم بنظرم تفریط طرف مقابله که همه چی رو انکار میکنن و طرف مقابل رو به هیت و .... متهم میکنن. یعنی هر دو طرف مقصرن و تعصب باعث میشه اینجور بحثا بیخود کش بیاد

.​
شما کارت خیلی درسته مراد جان؛ ای کاش همه مثل شما انتقاد میکردن و متانت شما رو داشتند؛

ولی با اینکه با مفهوم حرفتون به صورت کلی موافقم، اما به صورت خاص در مورد اینترگلکتیک نه، موافق نیستم،

ناتی داگ مسئول تحمیل عقاید یا هر چیز دیگری که امروز در دنیا وجود داره نیست، ناتی داگ کیسه بوکس نفرت جمع شده در برخی به هر دلیلی که حالا وارد نمیشیم چون مطلقا اهمیت نداره، نیست، نمیشه که ناتی داگ بیاد برای ان میلیون نفر مسئولیت روحی و روانی و اجتماعی به عهده بگیره، ناتی داگ داره کار خودش رو میکنه، بی نهایت هم موفق هست، اکثربت طرفدار هاش هم بی نهایت راضی هستند، شواهد این رو نشون میده، استثنا همیشه وجود داره، حتی ممکنه استثنا نباشه و بخش مهمی مخالف بشند، ولی خب، بخش خیلی بزرگ تری موافق هستند،

این که یک عده بخوان سر بازی ناتی داگ از مدیا و گندکاری هاشون انتقام بگیرند، به نظر من مطلقا منطقی نیست، و بیشتر یک شورش کور و جاهلانه و عقده خالی کردن هست جسارت به شما نباشه، اینترگلکتیک یک بازی جدیده و منهای عوامل هوپوشان با ووکیسم مثل چهره اسیاسی و زن سبزه قوی، مطلقا ووک نیست، نمیشه هر جا زن دیدیم سبزه دیدم عضله دیدیم بگیم ووک، همجنسگرا دیدیم بگیم ووک، ولی خب، کسی هم میگه حقش هست که بگه... یک عده هم پشت دی ای ای پنهان میشند که نفرت درونی شون رو از گروهای انسانی (همجسنگرا ها و باقی) پنهان کنند که خب، اونم اهمیت نداره، دی ای ای خیلی وقته هست، ولی چطوریه که یک دختر اسیایی سبزه فرد رو تریگر میکنه یهو بعد اینترگلکتیک، و نه دی ای ایی که همیشه بود؟

به نظرم این بحث رو ادامه ندیم چون بعید میدونم اکثریت طرفداران بازی خوششون بیاد تاپیک با این موضوعات بیاد بالا، من خودم واقعا مایل به این بحث نیستم، فقط مجبورم شرکت کنم چون این بازی رو عاشقشم و این تاپیک برام مهمه، وگرنه صد سال وارد همچین بحث هایی نمیشدم، چون تا حد زیادی میدونم اصل ناراحتی خیلی ها تو این بحث، چی هست یا نیست،

من از سال ها قبل با سهمیه بندی اون موقع که کسی اینجا بهش نمیگفت دی ای ای مخالف بودم و ده ها پست با استدلال (و نه با نفرت) در موردش زده ام، همون موقع که وووک ستیز های امروز نفرت پراکن های امروز بهمون میگفتن "نژادپرست زن ستیز غیر فرهیخته عقده ای و راست افراطی ترامپیست" و فولان؛ سال هاست با ووکیسم به شکل تغییر ماهیت و استحاله شاهکار های قبلی، سیاه شدن وسکر مثلا، مخالف بودم، سال هاست با فمنیسم به شکل یک کاور برای حماقت، مخالف بودم.... اما از کروهی، نفرت ندارم، خدا رو شکر؛ من فقط از فاضلاب های وطنی و از همین جنس خارجی، در زندگی، نفرت دارم، بازم خدا رو شکر.... نفرت از کثیف ترین پدیده قرن؛ به شدت عادیه... طبیعیه، نباشی غیر طبیعیه... پدیده ای که به من و دنیای من اسیب 100 درصدی رسونده، نه اون گی بدبخت که اسیبی به کسی نزده... حالا مدیا گند زده؟ درسته، ما هم یک عمر با همین مدیا مخالفت کردیم...

اما یک اثر ارجینال و تازه و جدید، چیزی رو استحاله نکرده که بشه ووک، یک دایورسیتی که چکیده ای بینهایت طبیعی از جامعه امریکاست در پارت 2 لزوما نمیشه ووک، یک دختر که با انگیزه انتقام بدنش رو ساخته در یک دنیای اخرزمانی، نمیشه ووک، میشه بینهایت "طبیعی"

چون این بحث تمومی نداره و میشه همینطور ادامه اش داد... این بحث به شدت فرسایشی و خسته کننده است تاپیک مخصوص هم که داره، طرفین هم قرار نیست هم رو قانع کنند چون شدنی نیست. پس لطفا این بحث رو ادامه ندیم مراد جان.... من واقعا دوست دارم نمیخوام خدای نکرده بینمون اختلاف پیش بیاد...

خواهش میکنم کسی این پست رو ریپلای نکنه...

----------------

epqa7fsza88e1.jpeg

GhRgknfWkAAj4ua.jpg

made-a-poster-with-screenshots-form-the-trailer-v0-pvagftizg08e1.jpg

my-uncharted-and-last-of-us-paintings-v0-lz01okuq81de1.jpeg

• Like
Reactions: porfesor and sms12

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or