Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Assassins-creed-red.jpeg
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 15 نوامبر 2024 (25 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
هرچقدرم با گیم پلی ور برن با دیدن این جور تصاویر زننده چیکار کنیم؟ :D
یعنی این شات (یکی از ده ها شات) رو میتونم بگم یکی از مبتذل ترین و احمقانه ترین چیزاییه که تا حالا تو ویدیوگیم دیدم. اصلا دشمنی خالص با تاریخ و فرهنگ بشریته.

View attachment 363654

البته وضعیت صد سال اخیر فرانسوی ها رو که نگاه کنیم میشه بهشون حق داد که هیچ فهمی از یه سری مسائل و مفاهیم نداشته باشن. احتمالا با خودشون گفتن اگه ما بودیم جای قدم هاش رو هم میلیسیدیم.
فقط تو یه حالت میتونم همچین چیزیو قبول کنم که بگن آلترهیستوریه بعد محمدعلی کلی و آندرتیکر و هیتلر و اینائم تو بازی باشن که همشونم عربی حرف میزنن.
حالا به غیر مسائل ووک . این قضیه سامورائی سیاه پوست توی این بازی بیشتر زوم شده من یادمه این شخصیت توی nioh هم بود و البته اگه اشتباه نکنم یک انیمیشین سریالی هم دربارش درست شده.حالا این اساسین و انیمیشن میشه به ووک ربطش داد ولی nioh زمانی که آمد این مسائل حداقل به این صورت پر رنگ نشده بود و تیم نینجا هم توی این فازها نبودن.

عکسش توی nioh
1736833620247.png

آخرین ویرایش:
از ظهر امروز نسخه نهایی به منتقدین ارسال شده و اون ها فرصت دارن بخش اول بازی را تجربه کنند و۵شنبه هفته آینده هم تریلرهای گیم پلی مختص خودشون رو بصورت عمومی منتشر و نظرات نهایی را راجع به تجربشون اعلام کنند.خلاصه خیلی کوتاه از اولین واکنش ها در چند ساعت اخیر:

IMG_5654.jpeg

از ظهر امروز نسخه نهایی به منتقدین ارسال شده و اون ها فرصت دارن بخش اول بازی را تجربه کنند و۵شنبه هفته آینده هم تریلرهای گیم پلی مختص خودشون رو بصورت عمومی منتشر و نظرات نهایی را راجع به تجربشون اعلام کنند.خلاصه خیلی کوتاه از اولین واکنش ها در چند ساعت اخیر:

View attachment 363914
میشناسی ایشون رو دیگه؟
چیزی غیر این میگفت عجیب بود.

البته مثل اینکه براساس نظرات اونهایی که بازی رو تست کردن بوده ولی میخوام بگم این هم جزوی از تبلیغاته.
حالا مستقیم یا غیر مستقیم.

آخرین ویرایش:
میشناسی ایشون رو دیگه؟
چیزی غیر این میگفت عجیب بود.

البته مثل اینکه براساس نظرات اونهایی که بازی رو تست کردن بوده ولی میخوام بگم این هم جزوی از تبلیغاته.
حالا مستقیم یا غیر مستقیم.
والا سر Star Wars Outlaws همینا پیشنمایش دادن که RDR در فضا!
البته من واقعا دوست دارم بالاخره یوبیسافت یه‌ بازی AAA درست درمون بده. الان هم که حسابی گوششون رو پیچوندن شاید بشه یه امیدی داشت.

والا سر Star Wars Outlaws همینا پیشنمایش دادن که RDR در فضا!
البته من واقعا دوست دارم بالاخره یوبیسافت یه‌ بازی AAA درست درمون بده. الان هم که حسابی گوششون رو پیچوندن شاید بشه یه امیدی داشت.
پیرو بحثهای صفحات قبلی نظرم همچنان اینه که حالا بازی ووک باشه یا هرچی الان همه استودیوها کم و بیش درگیر این داستانن.
نمیشه که انتظار داشت بیفتن و ورشکست بشن که بخوان از این سیاستها رو برگردونن.
اگه همچین آرزویی کنیم کلی استودیوی درجه یکمون حتی فرست پارتیهای سونی/مایکرو باید به همین درد دچار بشن.

منم امیدوارم که بازی از لحاظ کیفی خوب باشه و با فروش خوبش باعث بشه که بتونن ادامه بدن و بعدها فرصت کامبک داشته باشن. (ووک که هست ولی اگه از لحاظ کیفی هم داغون و آبکی باشه مثل ویلگارد دیگه واقعا زور داره.)
اما قطعا هرچی میشه این تیم مدیریتی درست درمون باید بیان سرکار.
البته در مقابل امیدوارم از چاله در نیایم و بیفتیم توی چاه که یه گروه تندروی رنگین کمونی بخوان بیان سرکار.

پیرو بحثهای صفحات قبلی نظرم همچنان اینه که حالا بازی ووک باشه یا هرچی الان همه استودیوها کم و بیش درگیر این داستانن.
نمیشه که انتظار داشت بیفتن و ورشکست بشن که بخوان از این سیاستها رو برگردونن.
اگه همچین آرزویی کنیم کلی استودیوی درجه یکمون حتی فرست پارتیهای سونی/مایکرو باید به همین درد دچار بشن.

منم امیدوارم که بازی از لحاظ کیفی خوب باشه و با فروش خوبش باعث بشه که بتونن ادامه بدن و بعدها فرصت کامبک داشته باشن. (ووک که هست ولی اگه از لحاظ کیفی هم داغون و آبکی باشه مثل ویلگارد دیگه واقعا زور داره.)
اما قطعا هرچی میشه این تیم مدیریتی درست درمون باید بیان سرکار.
البته در مقابل امیدوارم از چاله در نیایم و بیفتیم توی چاه که یه گروه تندروی رنگین کمونی بخوان بیان سرکار.
به شخصه دوست دارم همه امروز سر عقل بیان ولی متاسفانه دنیا اینطور کار نمی کنه و این افراد الانم فکر نمی کن بهتره بگم اصلا فکر نکردن که اینا حتی ضرره ای مقصر هستن. الان چه رسانه و چه همینا کمی مهربون و ساکت شدن به خاطر اینه وضعشون خرابه مگه نه اینا همون آدمای دیروزن
دوباره هم وضعشون خوب بشه همین مسخره بازی ها رو خیلی بد تر سرمون میارن . نگران جایگزین هم نباش همین الان چین و کره و... دارن سهمشون توی بازار رو بیش تر می کنن و جای اینا رو بازار با افراد دیگه ای پر خواهد کرد

اینم بدون خواستن یا نخواستن من یا تو چیزی رو تغییر نمی ده موفقیت این بازی به فروشش توی بازار های بزرگ بستگی داره (اینو گفتم یکی الان نیاد یقه منو بگیر چه می دونم چون تو می خوای اینا ورشکست می شن :D)

به شخصه دوست دارم همه امروز سر عقل بیان ولی متاسفانه دنیا اینطور کار نمی کنه و این افراد الانم فکر نمی کن بهتره بگم اصلا فکر نکردن که اینا حتی ضرره ای مقصر هستن. الان چه رسانه و چه همینا کمی مهربون و ساکت شدن به خاطر اینه وضعشون خرابه مگه نه اینا همون آدمای دیروزن
دوباره هم وضعشون خوب بشه همین مسخره بازی ها رو خیلی بد تر سرمون میارن . نگران جایگزین هم نباش همین الان چین و کره و... دارن سهمشون توی بازار رو بیش تر می کنن و جای اینا رو بازار با افراد دیگه ای پر خواهد کرد

اینم بدون خواستن یا نخواستن من یا تو چیزی رو تغییر نمی ده موفقیت این بازی به فروشش توی بازار های بزرگ بستگی داره (اینو گفتم یکی الان نیاد یقه منو بگیر چه می دونم چون تو می خوای اینا ورشکست می شن :D)
آره مشخصه که ماهایی که تو اینترنت بحث میکنیم خیلی نقش تعیین کننده‌ای نداریم ، من این رو همیشه میگم.

اگه فرض بگیریم که این بازی نقش حیاتی رو برای کمپانی داره و موفقیت و شکستش تاثیر تو آینده روشن یا تاریک کمپانی داره...
میخوام بگم یه شانسی که دارن اینه که گیر یک نسخه از AC افتادن و مثلا این وضعیت رو سر انتشار نسخه‌ای از ghost یا بازی دیگه ای تجربه نمیکنن.
به نظرم اگه استانداردهاش در حد والهالا باشه فروش خیلی خوبی رو تجربه میکنه.
والهالا بالای 20 میلیون فروخت.

Shadows با همه حرف و حدیثها و حاشیه هاش پتانسیلش خیلی بیشتر از اونه ولی به شرطی که خرابکاری نکرده باشن.

سوال اصلی اینجاست: اصلا منتقدی جرئت داره از بازی تعریف نکنه؟

یک هدف و رسالتی در این بازی هست که به لذت بردن گیمر از بازی، داستان و تجربه ای که صرف میشه سایه میندازه و اون هم queer promotion هست. یوبیسافت هم بله قربان گوی یک دست بالاتری هست. اون منتقد هم یحتمل قبلش شیرفهم شده که بد گفتن درباره کارکترهای بازی و فانتزیاشون چه عواقبی داره واسش. شما مثلا تصور کن دسته جمعی بیان بگن حالمون از مسائل ووک تو بازی بهم خورد از بس فرو کردن بهمون. احتمالا آخرین روز کاریشون باشه. چه در یوتوب بعنوان منتقد مستقل چه تحت لوای کارفرمایانی مثل ign و امثالهم.

هدف نهایی؟ که ای گیمر عزیز، یه بازی ای هست گیم پلی ۱۰ هیجان ۱۰ داستان ۱۰ گرافیک ۱۰ ولی کارکترش یکم در برخی نواحی دچار خارش میشه و تو به بزرگواری شل کن و از مسیر لذت ببر. تهش؟ بازی با روح و روان یه عده گیمر تازه به دوران رسیده و تینیجر و افزایش بحران هویتی، عصبی کردن قشری که هنوز سِر نشده و دوست نداره بی تفاوت باشه، ارضای گروهی که واسشون مهم نیست و پذیرفتن جهان به چه ابتذالی دچاره.

سوال اصلی اینجاست: اصلا منتقدی جرئت داره از بازی تعریف نکنه؟

یک هدف و رسالتی در این بازی هست که به لذت بردن گیمر از بازی، داستان و تجربه ای که صرف میشه سایه میندازه و اون هم queer promotion هست. یوبیسافت هم بله قربان گوی یک دست بالاتری هست. اون منتقد هم یحتمل قبلش شیرفهم شده که بد گفتن درباره کارکترهای بازی و فانتزیاشون چه عواقبی داره واسش. شما مثلا تصور کن دسته جمعی بیان بگن حالمون از مسائل ووک تو بازی بهم خورد از بس فرو کردن بهمون. احتمالا آخرین روز کاریشون باشه. چه در یوتوب بعنوان منتقد مستقل چه تحت لوای کارفرمایانی مثل ign و امثالهم.

هدف نهایی؟ که ای گیمر عزیز، یه بازی ای هست گیم پلی ۱۰ هیجان ۱۰ داستان ۱۰ گرافیک ۱۰ ولی کارکترش یکم در برخی نواحی دچار خارش میشه و تو به بزرگواری شل کن و از مسیر لذت ببر. تهش؟ بازی با روح و روان یه عده گیمر تازه به دوران رسیده و تینیجر و افزایش بحران هویتی، عصبی کردن قشری که هنوز سِر نشده و دوست نداره بی تفاوت باشه، ارضای گروهی که واسشون مهم نیست و پذیرفتن جهان به چه ابتذالی دچاره.
این که زمونه ای شده که به reviewer جماعت نمیشه کامل اعتماد کرد، درست.

Ubi غرق در مسایل ای که من دوست ندارم هست، درست.

ولی من اخبار این بازی رو دنبال کردم.
رو قسمت جنگیدن برادر سیاه پوست موزیک رپ گذاشتن، خواسته یا نا خواسته به تاریخ و غرور مردم ژاپن بی احترامی کردن، کپی پیست تابلو انجام دادن و باگ هایی هم وجود داشت تو نمایش اشون

ولی این سایه queer که شما میگی رو ندیدم.
شخصیت ها گی هستن؟ چیزی رو من از دست دادم؟

اگه درست یادم باشه تو خبرها داشتیم که یکی از اعضای تیم سازنده تایید کرده بود که شخصیتهای اصلی این امکان رو دارن که هر دو نوع رابطه رو داشته باشن.
اینکه اجباری باشه و نشه انتخاب کرد رو نمیدونم.

رو قسمت جنگیدن برادر سیاه پوست موزیک رپ گذاشتن، خواسته یا نا خواسته به تاریخ و غرور مردم ژاپن بی احترامی کردن، کپی پیست تابلو انجام دادن و باگ هایی هم وجود داشت تو نمایش اشون

اون که نه چیز جدیده نه ربطی به این جریانات داره
فکر کنم یادتون رفته یه بار یه بنده خدایی به Kayne and Lynch 1 نمره پایین داد از گیم اسپات اخراجش کردن

Ubisoft Appears To Confirm 'Assassin's Creed Shadows' Protagonists Yasuke And Naoe Are LGBTQ+

کی آرت جدید

View attachment 363996
نگاه کن تو رو خدا
حیف واژه ی آرت که برای این خزعبل استفاده شده. یه هوش مصنوعی gamma.app هست بهش پرامپت بدی از این فاجعه بهتر طرح میزنه. یعنی تو یوبیسافت به این طول و درازی یه گرافیست درست حسابی نیست؟ این اگر آرته، پس تریلرها و آرت های revelations و unity چی بودن؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or