Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
خب بعد سالها بالاخره میشه DS2 رو با فریم آنلاک و بالای 60 به بهترین شکل اجرا کرد:
DS2FrameUnlimiter

توجه کنید که روی Scholar of the First Sin کار میکنه.
=============
فقط قبلش بازی رو باز کنید و بزارید روی Window Mode و از بازی خارج بشید.
محتویات فایل رو بریزید تو پوشه اصلی (Game).
تو پوشه اصلی فایل userconfig.properties رو با نوت پد باز کنین و به این شکل تغییر بدین:
App.Window.X = -10
App.Window.Y = -33

این اعداد برای مانیتورهای 1080p و 2k جواب میده.
برای رزولوشنهای دیگه خودتون میتونین تغییر بدین ، بازی رو باز کنین و اصلاح کنین.
کاری که میکنه اینه که اگه بدون این اعداد بازی رو باز کنین چون بازی حالت Borderless نداره بازی مثل پنجره های ویندوز با حاشیه اجرا میشه که خب جذاب نیست.
این اعداد در واقع بازی رو در طول محور X و Y چپ و راست میکنه که نهایتا شما حاشیه های پنجره بازی رو نبینین ، انگاری که کاملا Bordeless شده.
===========

الان اجرا کردم و به راحتی دارم 240 فریم میگیرم \m/

دارک سولز 2 هم برای بار صدم شروعش کردم و بازم ادامه ندادم -_-
تا کجاش رفتی؟

دارک سولز دو بنظرم یکی از سخت ترین بازیا واسه شروع هست، خودم اوایلش چندین بار تا مرز دراپ کردن رفتم ولی از یه جایی به بعد که سیستم بازی دستم اومد کم کم لذت بخش شد.
البته انمی پلیسمنت فاجعش و ران بکای سمی که داره با پنجاه تا چایی شیرین عسل هم فیکس نمیشه :))

آخرین ویرایش:
تا کجاش رفتی؟

دارک سولز دو بنظرم یکی از سخت ترین بازیا واسه شروع هست، خودم اوایلش چندین بار تا مرز دراپ کردن رفتم ولی از یه جایی به بعد که سیستم بازی دستم اومد کم کم لذت بخش شد.
البته انمی پلیسمنت فاجعش و ران بکای سمی که داره با پنجاه تا چایی شیرین و عسل هم فیکس نمیشه :))
هر موقع اسم DS2 میاد یاد این کلیپای fume knight یا pursuer میوفتم که شمشیرو میزنن تو هوا ولی هیت باکسش پلیر رو میگیره :D اونم با لول adp بالا.

• Smile
Reactions: majidred2011
تا کجاش رفتی؟

البته انمی پلیسمنت فاجعش و ران بکای سمی که داره با پنجاه تا چایی شیرین عسل هم فیکس نمیشه :))
فکر کنم تا یک محیط بشدت تاریک و و با ارتفااء بسیار زیاد و چوب کاری شده زیادی بود و نردبون زیادی داشت، شرمنده اسمش رو یادم نیست ولی دقیقا جزئیاتش رو گفتم :D

• Like
Reactions: majidred2011
هر موقع اسم DS2 میاد یاد این کلیپای fume knight یا pursuer میوفتم که شمشیرو میزنن تو هوا ولی هیت باکسش پلیر رو میگیره :D اونم با لول adp بالا.
فقط این: :))
View attachment Snapinst.app_video_AQOMFR2Kta-nMY1rwhzM2fIDQjIweoSg57Rft3vGKkCUc3UuGuJlrfsCAWMpOhSPDzsivkk-t2P...mp4

برادر adp منفی بازی میکند :-"

پ.ن: این بان فایر تو ویدیو تا باس جلوترش شکنجه آور ترین تجربه سولزم بود :دی حتی از Bed of chaos داغون تر بود بنظرم، فک نکنم ران بک داغون تر از این وجود داشته باشه.

فقط این: :))
View attachment 363837

برادر adp منفی بازی میکند :-"

پ.ن: این بان فایر تو ویدیو تا باس جلوترش شکنجه آور ترین تجربه سولزم بود :دی حتی از Bed of chaos داغون تر بود بنظرم، فک نکنم ران بک داغون تر از این وجود داشته باشه.
فکر کنم دی ال سی های دارک سولز 2 رو بازی نکردی؟
دی ال سی سوم یه باس فرعی داره دو تا گربه هستند مسیر رسیدن به باس اونقدری سخته که اصلا به باس نمی رسی . واقعا کلمه وحشتناک براش کمه .

اگه صبح پاشید بگن شوخی کردیم کارگردان دارک سولز 2 هم میازاکی بوده یهو همه نظرشون عوض میشه میگن عه ماهم شوخی کردیم خیلی هم دارک سولز 2 خفنه اصلا خاصه اون جاهای سختشم اصلا بد نیست خیلی هم چالشی و زیباست :دی
منو یاد بایوشاک 2 میندازه که چون لوین کارگردانش نبود شد بدترین بایوشاک درحالی که گیم پلی و خیلی چیزای دیگش از کال آف دیوتی اینفینیت عه ببخشید بایوشاک اینفینیت بهتر بود :دی

آخرین ویرایش:
اگه صبح پاشید بگن شوخی کردیم کارگردان دارک سولز 2 هم میازاکی بوده یهو همه نظرشون عوض میشه میگن عه ماهم شوخی کردیم خیلی هم دارک سولز 2 خفنه اصلا خاصه اون جاهای سختشم اصلا بد نیست خیلی هم چالشی و زیباست :دی
منو یاد بایوشاک 2 میندازه که چون لوین کارگردانش نبود شد بدترین بایوشاک درحالی که گیم پلی و خیلی چیزای دیگش از کال آف دیوتی اینفیت عه ببخشید بایوشاک اینفینیت بهتر بود :دی
همین الان هم دارک سولز 2 بازی خیلی خوبیه مشکلش فقط چند تا از مکانیک های شت بازیه مثلا نوع استوس زدن کاراکتر بده .
دلیل نمیشه چون میازاکی نساخته ازش بد بگیم الکی. دارک سولز 2 بازی خیلی خوبیه که یه سری مشکلات داره. همه بازی های میازاکی هم مشکلات خاص خودشون رو دارن مثلا الدن رینگ اصلا بازی بالانسی نیست 70 درصد بازی به شدت راحته یهو 30 درصد پایانی شدیدا سخت میشه.
دارک سولز 2 هم درستته خیلی مخالف داره ولی طرفدار های خاص خودشم داره که بین تمامی عناوین سری از همه بیشتر دوستش دارند.

فکر کنم دی ال سی های دارک سولز 2 رو بازی نکردی؟
دی ال سی سوم یه باس فرعی داره دو تا گربه هستند مسیر رسیدن به باس اونقدری سخته که اصلا به باس نمی رسی . واقعا کلمه وحشتناک براش کمه .
چرا :دی اتفاقا اونو راحت تر زدم، زیر 5 دفعه شد فک کنم.
اونم شکنجه بود.

مشکلی که این یکی داشت این بود که اصلا نمیشد فرار کرد رفت سمت باس، هر دفعه میخواستی بری باید انمی های اونجارو میکشتی چون وقتی میخواستی وارد fog door بشی یک نفر با تیرکمون و دونفر با شمشیر وسط انیمیشن بهت اتک میدادن و کنسل میشد نمیرفت تو. عذاب خالص بود.
حالا منم اون موقع کم تجربه بودم سر یه حرکت باسش هی میمردم مجبور بودم از نو برم وگرنه باس خیلی سختی هم نبود الان که میبینم.

فک کن اینقد کشتم انمی های اونجارو که دیگه دفعه های آخر Spawn نشدن کلا :)) (اگه اشتباه نکنم انمی ها بعد 12 بار کشته شدن دیگه اسپاون نمیشن)
همین الان هم دارک سولز 2 بازی خیلی خوبیه مشکلش فقط چند تا از مکانیک های شت بازیه مثلا نوع استوس زدن کاراکتر بده .
دقیقا اکثر مشکلات دارک سولز 2 فنیه، از نظر داستان و اتمسفر واقعا قوی بود بنظرم.
همینطور از نظر کامبت و بیلد ها هم خیلی بهتر شده بود نسبت به دارک سولز 1.

فقط نمیدونم چرا پافشاری کردن رو این تصمیمات اشتباهی که گرفتن.
از استوس گرفته تا استانیمای غیر منطقی، هیتباکس داغون، adp، انمی پلیسمنت و ...
همش با پچ و آپدیت حل میشد! خیلیاش همین الان رو پی سی با ماد قابل حله و تجربه بازی رو خیلی بهتر میکنه.

در نهایت ولی DS2 فدا شد که DS3 و بلادبورن بدرخشه، کلی آزمایش و امتحان با این بازی پس دادن و فهمیدن پلیرا چی میخوان.

آخرین ویرایش:
حالا فرض کن من دارک سولز دو در شرایطی تموم کردم که نمیدونستم adp به چه دردی میخوره :D
همین چند روز پیش تو یوتیوب یه ویدیو رندوم دیدم ک متوجه شدم این استت فایدش چی بوده
عذاب خالص بود
تروماتایز شدم رسما :D
ولی خوب همین موضوع باعث شده این چند روز تحریک شم بازی رو دوباره برم چون برعکس بازیای اکثر میازاکی که نیمه دوم بازیا سرهم بندی و عجله ای پیش میره این به نظرم تو نیمه دوم موتور بازی تازه راه میوفته

حالا فرض کن من دارک سولز دو در شرایطی تموم کردم که نمیدونستم adp به چه دردی میخوره :D
همین چند روز پیش تو یوتیوب یه ویدیو رندوم دیدم ک متوجه شدم این استت فایدش چی بوده
عذاب خالص بود
تروماتایز شدم رسما :D
ولی خوب همین موضوع باعث شده این چند روز تحریک شم بازی رو دوباره برم چون برعکس بازیای اکثر میازاکی که نیمه دوم بازیا سرهم بندی و عجله ای پیش میره این به نظرم تو نیمه دوم موتور بازی تازه راه میوفته
دیروز dark souls 2 رو نصب کردم.هنوزم بعد این همه سال بازی لذت بخشه.بازی الان خیلی آسونتر بنظر میاد مخصوصا باس هاش ولی هنوزم گاهی قسمت ها gang bang میکنه آدم رو :D

اگه یه دور تموم کردین و میخواین از اول برین و روی PC بازی میکنین این ماد رو از دست ندین:
Bearer of the Curse Edition

ویدئوهاش رو ببین ، تقریبا میشه گفت خیلی از کم و کاستیهای بازی رو فیکس کرده.
حتما مادهای دیگه هم هستن ولی همین یکی + اون ماد نورپردازی (DS2LightingEngine) که گرافیک و نورپردازی بازی رو عالی میکنه به نظرم دلیلیه که آدم بخواد دوباره بازی رو از اول بره.
این ماد Bearer of the Curse مشکلات استوس زدن که بچه ها میگن ، یا پریدن و حتی یکسری مسیرها رو فیکس میکنه + کلی موارد دیگه که نقص طراحی بازی بود.
همینطور اسپان شدن دشمن ها و... که نمیشه همه رو لیست کرد.

پروژه خفنیه.

اگه یه دور تموم کردین و میخواین از اول برین و روی PC بازی میکنین این ماد رو از دست ندین:
Bearer of the Curse Edition

ویدئوهاش رو ببین ، تقریبا میشه گفت خیلی از کم و کاستیهای بازی رو فیکس کرده.
حتما مادهای دیگه هم هستن ولی همین یکی + اون ماد نورپردازی (DS2LightingEngine) که گرافیک و نورپردازی بازی رو عالی میکنه به نظرم دلیلیه که آدم بخواد دوباره بازی رو از اول بره.
این ماد Bearer of the Curse مشکلات استوس زدن که بچه ها میگن ، یا پریدن و حتی یکسری مسیرها رو فیکس میکنه + کلی موارد دیگه که نقص طراحی بازی بود.
همینطور اسپان شدن دشمن ها و... که نمیشه همه رو لیست کرد.

پروژه خفنیه.
ممنون ماکان جان.یعنی عاشق مود ام.برم ببینم چیه. :D

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or