Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Assassins-creed-red.jpeg
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 15 نوامبر 2024 (25 آبان 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
@Booker DeWitt
مثالم از سونی برای این بود که بگم این طبیعیه که کمپانیها بازیهاشون رو آرشیو کنن یا خیلی در مورد برگشت اونها محتاط باشن.
الان کسی دلش نمیخواد سایفون فیلتر ، کیلزون و... برگردن؟

در مورد THQ هم کاملا دیدیم که چه خوب عناوینش نجات پیدا کردن!
نمیدونم بودی و دیدی یا نه.
ولی از عناوین بزرگش تقریبا مترو مونده (مابقی رو حضور ذهن ندارم).
عناوین دیگش و حتی خیلی از استودیوها همه خداحافظی شدن.

خب فکر کنم خیلی واضح گفتی که مشتری UBI نیستی.
ولی کی این وسط داره دارما میسازه؟
چرا باید با منتشر کردن فارکرای بهت توهین بشه؟
خب بازی نکن که همچین توهینی نبینی.

مثلا اگه سونی هورایزن/سوشیما یا مایکرو فورتزا/Redfall میسازه که من نوعی دوست ندارم باید بیام بگم کاش ورشکست بشن؟
ولی در مقابل اینها Gow/Halo/Gears/Tlou میسازن که واقعا دوستشون دارم .

Ubi هم همینه.

دقت نکردی.
اگه فارکرای یا AC ضعیف میسازه ولی کلی IP داره که واقعا باکیفیتن و کلی پلیر دارن.
من نگفتم با فارکرای ،آواتار ، Outlaws و... مشکلی ندارم.
اما این کمپانی به همون اندازه که این بازیهای تکراری رو میسازه به همون اندازه هم Crew /Ghost Recon/RIDERS REPUBLIC/Anno/Watch Dogs/ R6 و... هم میسازه که هیچ کس دیگه ای نمیسازه.

خب شما طرفدار اون بازیها نیستی ، هیچ مشکلی نداره .
از طرفی میگی دنبال ورشکسته شدنش هم نیستی و هیچ ارزشی برات نداره ، خیلی خوبه.

چرا فکر میکنی یکی مثل من که میگم مطمئنم که با ورشکسته شدنش خیلی از عناوینش هم باهاش خاک میشه دارم دراما میسازم؟
مگه من گفتم پلیرها و آرزوی تعطیلی UBI دارن باعث میشن که UBI ورشکست بشه؟

حرفم اینه چرا یکسری از این ورشکستگی UBI خوشحال میشن و دنبالش هستن که این اتفاق بیفته؟
تهش چه دست آوردی براشون داره؟
نهایت سطح این تفکر دبستانه.

حرف من اینه که ماها به عنوان گیمر به جای آرزوی ورشکستگی و تعطیلی یک کمپانی مثل UBI باید امیدوارم باشیم که این کمپانی با همین مشکلاتش کج دار و مریض بتونه به حیات خودش ادامه بده.
مطمئنا وقتی وضعیت کمپانی به این درجات میرسه تغییرات ساختاری درش شکل میگیره و خب این احتمال که تو بلند مدت بتونه برگرده هم زیاد میشه.

در اخر نمیدونم چقدر بالا و پایین این صنعت رو دیدی ولی مطمئن باش اگه Ubi بیفته جز یکی دو تا از عناوینش مابقی همه خاک میشن.
هیچ تضمینی هم نیست که کمپانیهای دیگه ای که برش میدارن اونها رو زنده کنن ، تازه با چه بودجه و تو چه کیفیتی خودش جای بحثه.
اونها خیلی هنر کنن عناوین خفن و قدیمی خودشون رو زنده کنن ، عناوین Ubi پیش کش.
کجا گفتم طرفدارش نیستم، بنظرت اگه برام مهم نبود تو بحث بودم گفتم با وضعیت الان دیگه خنثی شدم. اینکه میگی خوب بازی نکن فرار از بحثه، من بازی میکنم و اگه تعریف داشته باشه تعریف میکنم اگه انتقاد، انتقاد میکنم. در مورد اینکه گفتی هر کمپانی بازی بد داره، نمیشه به کل تعمیم داد و مثال هایی که زدی باز غلطه. چرا غلطه چون مثلا من همین چند روز پیش ریمستر زیر دون رو نصب کردم و دیگه مطمئن شدم که این بازی برای من ساخته نشده ولی نمی تونم بگم سونی باید بخاطر این بازی ورشکست بشه؟ چرا چون با هر متر و معیاری حساب کنی آی پی هورایزن الان همه جوره موفقه و از طرف دیگه سونی کارش درسته. در مورد یوبی نگو کلی آی پی با کیفیت، در مورد شرایط الان این شرکت بگو چندتا بازی با کیفیت محدود و کلی شکست، کلی پتانسیل از دست رفته...
شما رو یه کلید واژه، ورشکست شدن، زوم کردی و بحث رو بر این مبنا ادامه دادی و همچنان تاکید داری در حالی که من بازم میگم، حداقل منی که دارم صحبت میکنم، تاکید رو ورشکستگی نکردم، صرفا توضیح دادم اگر بشه چی میشه. یوبیسافت جایی رفته الان که اگر دوتا از محبوب ترین آی پی هاشم بخواد جای دیگه ادامه پیدا کنه همون ها جای ۹۰درصد بازی هاشو پر میکنه پس برای منی که زمانی مخاطب پر و پا قرصش بودم دیگه فرقی نداره.
در مورد مثال کپکام خوب بود قبول دارم، ولی پروسه تحول کپکام چقدر طول کشید؟ یوبی چقدر وقت میخواد و چقدر وقت داشت؟ سواله برام، من فارکرای ۳ برام یکی از بهترین شوترهای تاریخه، بیشتر از نسخه اول باهاش حال کردم، الان اینو میگم با همه حس نوستالژی نسخه اول ولی اون فرمول لعنتی مگه چقدر پتانسیل داشت که اومدی تو سه تا اسپین آف و سه تا نسخه اصلی کش دادی؟ فرمول گیم پلی جواب میداد کشش داشت درست لعنتی تو روایت رو هم کپی کردی، بعد اینو بردی تو بازی های دیگه؟ این چه معنی داره؟
این شرکت دست خانواده گیمو هست و اینا تو این چند سال خوب خودشونو به گیمرها شناسوندن، بنظرم با وجود اینها تغییر لازمه از خارج کمپانی ایجاد بشه واقعیت هم همینه چون بنظر اوضاع شرکت خوب نمیاد و چند وقت پیشم یه خبر دیدم که از تمایل ایو گیمو برای واگذاری گفته بود، چیزی که تو دورانی که اوضاعش بهتر بود و زمان ویوندی ازش فرار میکردن.
بگذریم، بنظرم باید به گیمری که حتی آرزوی ورشکسته شدن یوبی رو داشته باشه باید حق داد، این یه واکنش احساسی در مقابل ساخته های اخیر این شرکته. وگرنه کسی تا حالا دیدی بگه بهتر که مثلا ویسرال ورشکست شد؟ ویسرال یه استودیو بود من فقط بخاطر دد اسپیس، ea رو بخاطر تعطیلی این استودیو هنوز لعنت میکنم چه برسه شرکتی با کلی بازی و به عظمت یوبی.

Last edited by a moderator:
شاید با ورشکست شدن Ubi ما دیگه AC نبینیم و یکسری از ما که اصلا مشتریش نیستیم خیالمون راحت بشه که دیگه تولید نمیشه ولی به همون نسبت دیگه Crew ، Prince ، Ghost Recon ، R6 ، Anno ، SETTLERS ، RIDERS REPUBLIC و... رو هم به هیچ وجه نخواهیم دید.

همه اینایی که میگی رو هیچ گیمری دوست نداره ببینه به والله :D

سود منحل شدنشم ادب شدن بقیه استدیو ها هست که به نظر طرفداراشون توجه کنن

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: MyJinx
@Booker DeWitt
آقا من متوجه نمیشم منظورت چیه.

چیزی که من متوجه شدم اینه که در مورد ورشکست شدن/ تعطیلی استودیوها یا فروش عناوینش خنثی هستی و برات مهم نیست که چی به سرش بیاد.
عالی و هیچ مشکلی نداره.

خب نسبت عقیدت با یکی مثل من که مشتری برخی از عناوینش هستم و واقعا دوست ندارم که ببینم یه روزی ubi بیفته و کلی از عناوینش هم باهاش خاک بشن چیه؟
و اینکه برام سواله که دوستانی که خواهان این مورد هستن قراره چی بهشون برسه ؟

و بعد به من میگی دنبال دراما درست کردنی؟!

حرف من مشخصه ، برای از بین رفتن عناوین دوست داشتنی که UBI میسازه ناراحتم.
شما مسئلت با یکی مثل من که برای آینده Ubi و عناوینش نگرانه چیه ؟!:Thinking:
خودت که میگی در حال حاضر خنثی هستی پس نه مشتری بازیهاشی و نه آیندش برات مهمه.

در مورد روند بازسازی کمپانیها که یکشبه به این وضع نمیفتن ، نتیجه سالها مدیریت نادرسته که به جایی که ubi الانه میرسن.
بالطبع بازسازی اینها هم یک شبه اتفاق نمیفته.
برای کپکام تقریبا یک نسل طول کشید (تازه وضعش خیلی بهتر از ubi فعلی بود) ، اونهم زمانی که صنعت رو به افول نبود و مشکلات و هزینه ها در مقایسه با الان مثل جک میموند.
این باعث میشد روند برگشت کمپانیها به مراتب ساده تر باشه.

کلا من با این طرز فکر که میگه فلان کمپانی بیفته تا همه چی درست بشه ، آدم بشه که بقیه حساب کار دستشون بیاد مشکل زیربنایی دارم.
میگم کلا این حرف بالاترین سطحش میتونه دبستان باشه.

اونهم وقتی نمونه مشابه رو قبلا با THQ تجربه کردیم.

@Booker DeWitt
آقا من متوجه نمیشم منظورت چیه.

چیزی که من متوجه شدم اینه که در مورد ورشکست شدن/ تعطیلی استودیوها یا فروش عناوینش خنثی هستی و برات مهم نیست که چی به سرش بیاد.
عالی و هیچ مشکلی نداره.

خب نسبت عقیدت با یکی مثل من که مشتری برخی از عناوینش هستم و واقعا دوست ندارم که ببینم یه روزی ubi بیفته و کلی از عناوینش هم باهاش خاک بشن چیه؟
و اینکه برام سواله که دوستانی که خواهان این مورد هستن قراره چی بهشون برسه ؟

و بعد به من میگی دنبال دراما درست کردنی؟!

حرف من مشخصه ، برای از بین رفتن عناوین دوست داشتنی که UBI میسازه ناراحتم.
شما مسئلت با یکی مثل من که برای آینده Ubi و عناوینش نگرانه چیه ؟!:Thinking:
خودت که میگی در حال حاضر خنثی هستی پس نه مشتری بازیهاشی و نه آیندش برات مهمه.

در مورد روند بازسازی کمپانیها که یکشبه به این وضع نمیفتن ، نتیجه سالها مدیریت نادرسته که به جایی که ubi الانه میرسن.
بالطبع بازسازی اینها هم یک شبه اتفاق نمیفته.
برای کپکام تقریبا یک نسل طول کشید (تازه وضعش خیلی بهتر از ubi فعلی بود) ، اونهم زمانی که صنعت رو به افول نبود و مشکلات و هزینه ها در مقایسه با الان مثل جک میموند.
این باعث میشد روند برگشت کمپانیها به مراتب ساده تر باشه.

کلا من با این طرز فکر که میگه فلان کمپانی بیفته تا همه چی درست بشه ، آدم بشه که بقیه حساب کار دستشون بیاد مشکل زیربنایی دارم.
میگم کلا این حرف بالاترین سطحش میتونه دبستان باشه.

اونهم وقتی نمونه مشابه رو قبلا با THQ تجربه کردیم.
داداش شما آدم خوبه و به فکر صنعت ما عنصر نامطلوب و دنبال نابودی شرکت ها خوبه؟ 😂 میگم دنبال درام ساختنی میگی نه 😁
گذشته از شوخی وقتی یه شرکت کلی بازی به شدت محبوب رو نابود میکنه این واکنش منفی رو به دنبال خودش داره، جو سمی ای رو ایجاد میکنه این طبیعیه، شما نمیتونی بگی فلانی نظر نده. من قبول دارم و گفتم که این نظر احساسی هست ولی هست واقعا هست.
همونطور که زمان تصاحب ویوندی همین طرفدارهای متعصبانه از یوبی حمایت میکردن. مثال کپکام شاید در مورد یوبی اتفاق بیوفته نمیدونم، ولی این تغییر از یه جایی بالاخره باید استارت بخوره. آخرین بازی ای که عرضه کرده استاروارز اوت لاز بود دیگه، پتانسیل از دست رفته، فرمولی که ساخته شد انگار کاربن گذاشتن رو بازی های قبلی. یا همین پرنس که عرضه شد، چه بلایی سرش اومد؟ انتظارت فروش رو برآورده نکرد و کلا پروندش بسته شد.
من خیلی صبر کردم و خیلی نظرم رو beyond good and evil 2 بود، اون بازی کجاست؟ از زمان معرفی تا حالا فک کنم ۱۰ تا ac ساخته فقط، اگر میتونست یه راه برای کاربن گذاشتن رو اون بازی پیدا کنه اونم تا حالا عرضه میکرد. فقط این بین میشل آنسل رو بیکار کرد 😁
من شخصا احتمال تغییر رو برای یوبی با این سیستم مدیریت نمی بینم، به فرض که توسط یه کمپانی دیگه خریده بشه یا ip هاش واگذار بشه چه اتفاقی میوفته؟ الان داره چپ و راست فارکرای و ac میسازه، کمپانی دیگه هم حتما این بازی ها رو ادامه میده و این بین حتما به یه سری ip دیگه هم بها داده میشه. نهایتا از سیاهی بالاتر که رنگی نیست از نظر من یوبی الان تو همچین جایگاهی هست.
برای نظر شما احترام قائلم نظر قشنگی هست ولی من کلا آدم خوشبینی نیستم.

یوبیسافت ورشکست شدنش نتیجه اعمال خودشه به شخصه هم امیدی به اصلاح اینا ندارم
صنعت بازی و کلا سرگرمی خیلی وقته مخاطبشو به یه ورش گرفته نظر من رو بخوای اینه که چند تا کمپانی و استدیو با سر زمین نخورن چیزی عوض نمی شه اینا مثل الان تا زور بالا سرشون نباشه اصلاح نمی شن اگه بازی star war outlast شکست تجاری نمی خورد همون آشغال پر باگ همیشگی رو منتشر می کردن

یوبیسافت ورشکست بشه یا نه به حرف من یا بقیه نیست سر این چیزا تو سر هم نزنید

بازار های بزرگ تعیین می کنن که بازی موفق می شه یا نه کسی که اکانتی یا کرکی و ... بازی رو می زنه اصلا تاثیری نداره بهتره بگم خاورمیانه و مخصوصا اینجا فروشش هیچوقت براشون مهم نبوده

یوبیسافت از سال ها قبل میتونست این بازی هایی رو که با برچسب Assassin's Creed بیرون میداد و هیچ ربطی هم نداشت رو با یه عنوان دیگه منتشر کنه اینطوری نه تنها این همه انتقاد بهش نمیشد شاید توی فروش هم موفق میشد و میتونست ادعا کنه که دو تا IP قوی داره. یه کامیونیتی جدید ایجاد کنه، کامیونیتی AC رو هم راضی نگه داره. منتهی این دوتا رو از هم جدا نکرد و نه تونست یه AC خوب بده نه یه RPG خوب.

ولی راستش رو بخواید این IP خیلی وقته تموم شده. به عنوان یه فن قدیمی موقعی که نگاه میکنم میبینم کار خاصی نمیشه انجام داد ظرفیتش تموم شده. اینقدر دوشیده شده دیگه خشک خشکه.
به نظرم این Japan هم آخرین تیر یوبیسافت هست هرچی داره رو باید تو این گذاشته باشه چون از 10-12 سال پیش صحبتش بود که قراره یه نسخه ژاپنی داشته باشیم.

🔴 تمسخر یوبی‌سافت توسط پیتزافروشی Domino's Pizza

🪒بعد از تاخیر خوردن دوباره Assassin's Creed: Shadows، پیتزافروشی Domino توییت زده و گفته اگه تو به موقع رسوندن کمک می‌خواهید حتما به ما زنگ بزنید!

IMG_5634.jpeg

🔴اکانت انگلستان AC: Shadows هم با انتشار این تصویر جواب Domino's Pizza رو داده!

IMG_5636.jpeg

🔴 تمسخر یوبی‌سافت توسط پیتزافروشی Domino's Pizza

🪒بعد از تاخیر خوردن دوباره Assassin's Creed: Shadows، پیتزافروشی Domino توییت زده و گفته اگه تو به موقع رسوندن کمک می‌خواهید حتما به ما زنگ بزنید!

View attachment 363346

🔴اکانت انگلستان AC: Shadows هم با انتشار این تصویر جواب Domino's Pizza رو داده!

View attachment 363347
فقط سطح جواب دادن یوبی در مقایسه با اون!
حتی اینجا هم خلاقیت نداره!

آخرین ویرایش:
نمیدونم ایراد بنی اسرائیلی دارم میگیرم یا چی اما این انیمیشنای جنگولک بازی چیه اضافه کردن؟ :دی
مثلا چرا موقع پرش از روی یک سطح کوتاه باید پشتک بزنه؟ یا میخواد طنابو بگیره بره بالا یهو 360 دور خودش میچرخه بدون هیچ دلیلی.
به نظرم به میمون‌بازی‌های نینجایی رایج در انیمه/مانگا/فیلم‌ها خیلی شبیه شده و از این نظر به روح نینجایی وفادار بوده:دی
از این جهت فکر می‌کنم انتقاد خاصی بهش وارد نیست.

به نظرم به میمون‌بازی‌های نینجایی رایج در انیمه/مانگا/فیلم‌ها خیلی شبیه شده و از این نظر به روح نینجایی وفادار بوده:دی
از این جهت فکر می‌کنم انتقاد خاصی بهش وارد نیست.
هرچقدرم با گیم پلی ور برن با دیدن این جور تصاویر زننده چیکار کنیم؟ :D
یعنی این شات (یکی از ده ها شات) رو میتونم بگم یکی از مبتذل ترین و احمقانه ترین چیزاییه که تا حالا تو ویدیوگیم دیدم. اصلا دشمنی خالص با تاریخ و فرهنگ بشریته.

1736798988041.png

البته وضعیت صد سال اخیر فرانسوی ها رو که نگاه کنیم میشه بهشون حق داد که هیچ فهمی از یه سری مسائل و مفاهیم نداشته باشن. احتمالا با خودشون گفتن اگه ما بودیم جای قدم هاش رو هم میلیسیدیم.
فقط تو یه حالت میتونم همچین چیزیو قبول کنم که بگن آلترهیستوریه بعد محمدعلی کلی و آندرتیکر و هیتلر و اینائم تو بازی باشن که همشونم عربی حرف میزنن.

یعنی این شات (یکی از ده ها شات) رو میتونم بگم یکی از مبتذل ترین و احمقانه ترین چیزاییه که تا حالا تو ویدیوگیم دیدم. اصلا دشمنی خالص با تاریخ و فرهنگ بشریته.

View attachment 363654

البته وضعیت صد سال اخیر فرانسوی ها رو که نگاه کنیم میشه بهشون حق داد که هیچ فهمی از یه سری مسائل و مفاهیم نداشته باشن. احتمالا با خودشون گفتن اگه ما بودیم جای قدم هاش رو هم میلیسیدیم.
فقط تو یه حالت میتونم همچین چیزیو قبول کنم که بگن آلترهیستوریه بعد محمدعلی کلی و آندرتیکر و هیتلر و اینائم تو بازی باشن که همشونم عربی حرف میزنن.
من یه شکری در مورد انیمیشن پریدن از روی پرچین خوردم. چه کار به ایجندا و DEI و اینا دارم؟:دی

من یه شکری در مورد انیمیشن پریدن از روی پرچین خوردم. چه کار به ایجندا و DEI و اینا دارم؟:دی
یه فرصتی واسه نفرت پراکنی ایجاد شد گفتم از دستش ندم :D منظورم ضدیت با پست و نظرت نبود سوءتفاهم نشه یهو :D از حق نگذریم گیم پلی نائویی رو خوب درآوردن حیف واقعا.

• Smile
Reactions: m.a.t

View attachment 363654

فرانسویا در واقعیت لیترالی میکنن تو گونی میندازن تو رودخونه صد سالم گردن نمیگیرن، اینا پروپاگاندای آمریکایی هاست
کل ساختار نظام پلیسشون بر اساس تعلیمات گشتاپو و SS هست :))

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or