لگبت از سر تا پای این کمپانی میباره بعد فنش که میخواد Tlou 2 بخره میگه بدم میاد چون از این قضایا داره!
چقدر داره با شخصیت میشه
go woke go broke
حرف شما سنداینا تا همین قبل اینترگلکتیک، همه جوره با سونی راه میومدن
هیچی رو که بازی نکردی که!حرف شما سند
اما سر مایلز مورالز چون شخصیت اصلی رو یه سیاهپوست کردن بازی نکردم
لست دو رو بخاطر فمنیسم و چرت و پرتایی که اضافه کردن بازی نکردم دختره اندازه گردن من پشت بازو داشت و انگری ل|ز|بین هم که آخرت داستان بود
هورایزن forbidden west رو سر ووک و خیکی شدن ایلوی بازی نکردم یه نیم ساعت اینو بازی کردم البته هر جا میرفت یه تنه میزد به مرد ها و اونا رو کش شلوارشم حساب نمیکرد تا تقی به توقی میخورد شجرهنامه اش رو بیرون میاورد و از دستاورد ها و خودش تعریف میکرد
بگذریم مورد زیاده و این تاپیکم جاش نیست صرفا خواستم یه اشاره ای کنم که جای دیگه نگید همه جوره با سونی راه اومدن!نخیر کسی راه نیومده
با انکار کردن تا یه جایی میتونید سر خودتون رو کلاه بزاریدهیچی رو که بازی نکردی که!
خیلی به جزئیات دقت میکنید به خدا... بازی کردن خیلی جنبه های مختلفی داره که آدم میتونه ازشون لذت ببره و با تمام 100 درصد محصول هم کنار نیاد. مثلا گیم پلی یه بازی یا اکشنش میتونه دلیلی باشه که برات مهم نباشه طرف پشت بازوش بزرگه! که به نظرم همون پشت بازوی بزرگ ابی و سبک مبارزه ش به این خاطر بوده که جای خالی جول رو به عنوان یه آدم هیکلی پر کنه.
یا واقعا چرا مایلز مورالس رو بازی نکردی؟ چون سیاه پوسته؟ این شخصیت سال 2015 ساخته شده تو کمیک ها به عنوان یه آفریقایی لاتین بعدم سونی برداشته گذاشته تو دنیای اسپایدرمن خب ایرادش چیه؟ تو دنیا دو تا رنگ مطرح هست سیاه و سفید، همه ابرقهرمان ها که نباید سفید پوست باشن. به سیاه پوست ها هم باید اهمیت داده بشه. همونطور که کاپیتان آمریکا یه دوره 10 ساله سفید پوست بود الان سیاه پوست!
کجا الوی خیکی بود مگه داری شخصیت ثور رو بازگو میکنی آخه برادر من؟ طرف قهرمانه، شرق رو نجات داده از دست ربات ها، نباید به خودش افتخار کنه؟ بعدشم کلی ابزار مختلف داره برای مبارزه خب طبیعیه خیلی از مرد ها رو شکست میده.
واقعا آدم شاخ در میاره تو بحث درباره بازی های سونی...
خوب اینطوری دیگه هیچ گیمی نباید بازی کرد ویچر ۴ الان وک ترین بازی تاریخ و نباید بازیش کنی گوست ۲ که دیگه همون رزومه بازیگر اصلیش کافیه جی تی ای هم که برای اولین بار زن سیاه پوست شده شخصیت اصلیش و خلاصه باید گیم زدن گذاشت کناربا انکار کردن تا یه جایی میتونید سر خودتون رو کلاه بزارید
ما که با خودمون رو راستیم و تعارف نداریم
شما میتونید لذت ببرید بازی کنید هر کی یه ایدئولوژی و خط فکری داره شاید از نظر شما ووک و فمنیسم یه چیز خوبه
موفق باشید