امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

پیش بینی متا

• >92

رای‌ها: 0 0.0%
  • 90-92

رای‌ها: 2 9.5%
  • 87-89

رای‌ها: 7 33.3%
  • 84-86

رای‌ها: 9 42.9%
  • 81-83

رای‌ها: 2 9.5%
  • 78-80

رای‌ها: 1 4.8%
  • 76>

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    21
  • این نظرسنجی در این تاریخ بسته خواهد شد: .

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
xIB7Eu4q.jpg

Game Information

Game Title: Kingdom Come: Deliverance II

Platforms:
  • PC (Feb 11, 2025)
  • PlayStation 5 (Feb 11, 2025)
  • Xbox Series X/S (Feb 11, 2025)
Trailer:
Developer: Warhorse Studios

Publisher: Deep Silver

Review Aggregator:

OpenCritic - -1 average - -1% recommended

Critic Reviews

فعلا یـ سری نقد اولیه داره میاد :

نظرسنجی پیشبینی متا لطفا...

به نظرم +-85 برای این بازی یک موفقیت بزرگ حساب میشه.... هرچند با توجه به نسخه قبلی، میشه بدون اتکا به متا مطمئن بود که در هر صورت با یک شاهکار طرفیم، کافیه بازی ادامه دهنده راه قبل باشه... (صفر اسپویل هستم خوشبختانه و از بازی چیزی ندیدم، دیگه تا بخرم و بازی کنم)

من شخصا جز بزاى شوتر اول شخص تو كتم نميره ولى عناوين خوب غير شوتر با زاريه اول شخص رو هم رد ندادم هيچوقت :D
حقيقتا نسخه اولو چون صرفا پول داده بودم و توى خاش هم خريدار ديسك پلى استيشن پيدا نميشد بالاجبار جلو رفتم و تا وسطاش اصلا حال نكرده بودم ولى بعدش برام جا افتاد بازى ولى به نظرم كامبت بازى اون موقع اصلا خوب نبود.
اميدوارم اصلاحش كرده باشن.

نظرسنجی پیشبینی متا لطفا...

به نظرم +-85 برای این بازی یک موفقیت بزرگ حساب میشه.... هرچند با توجه به نسخه قبلی، میشه بدون اتکا به متا مطمئن بود که در هر صورت با یک شاهکار طرفیم، کافیه بازی ادامه دهنده راه قبل باشه... (صفر اسپویل هستم خوشبختانه و از بازی چیزی ندیدم، دیگه تا بخرم و بازی کنم)
کاملا باهات موافقم غیر از بخش متا
چون نسخه قبلی اون اول واقعا رو کنسول قابل بازی نبود.
ببین من الان تقریبا بک لاگمو خالی کردم تا این بازی بیاد و Day one برم سراغش و جز ps5 چیزی ندارم.
پس اگر بازی از همون اول با کلی ایراد و مشکل و پرفورمنس بد همراه باشه واقعا قبل عیدی خیلی بی بازی میشم و خیلی تو ذوقم میخوره.

خیلی منتظر بازیم
امیدوارم خاطرات بدی که برای Star wars survivor و DD2 داشتم (خیلی منتظر هر دو بازی بودم و هر دو اون اول با کلی ایراد عرضه شدن در صورتی که جزو بهترین بازی های اون سال بودن) برای این بازی تکرار نشه.

آخرین ویرایش:
خیلی منتظر بازیم
امیدوارم خاطرات بدی که برای Star wars survivor و DD2 داشتم (خیلی منتظر هر دو بازی بودم و هر دو اون اول با کلی ایراد عرضه شدن در صورتی که جز بهترین بازی های اون سال بودن) برای این بازی تکرار نشه.
اینطور که از خبرهایی که تو این چند وقته پیگیری کردم از لحاظ شرایط انتشار اینها خیلی به خودشون مطمئنن.
حتی تاریخ انتشار رو هم جلو انداختن و یک ماه زودتر کپی نسخه های نقد رو برای یوتوبر/منتقدها فرستادن که فرصت داشته باشن کامل بازی رو شخم بزنن.

به نظرم میرسه که حداقل از این لحاظ قراره که سورپرایز بشیم.
در مورد کیفیت خود بازی هم تو کمترین حالت تو رنج نسخه قبلیه که بالای 8 میلیون نسخه فروخت.

نمیخوام متا رو حدس بزنم ولی مهمتر از متا فکر میکنم که از نسخه اول شرایط خیلی بهتری داره و میتونه هم پلیرها و هم منتقدها رو شگفت زده کنه.

سر این بازی به نظرم میشه تضمین داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or