Last edited by a moderator:
سونی در CES 2025 از پروژه ای رونمایی کرده که امکان حس کردن بوی دشمنان رو در بازی هایی مثل The Last Of Us به بازیکن میده. مثل بوی قارچ گندیده روی کلیکرها.
البته گفته شده که چند سال مونده تا به اتمام برسه و به مرحله اجرا در بیاد.
View attachment 363037
چیزی شبیه این همین حالا هم وجود داره.یه صحبت هایی هم یادمه قدیما (اوایل نسل هشت فکر کنم) بود که از پروجکت کردن (نورپردازی) اتمسفر بازی توسط کنترلر رو اتاق (دیوار) ها میگفت.. یه جورایی شبیه همین رقص نور هایی که الان هست ولی بر اساس اتمسفر بازی که از کنترلر هم پروجکت میشدن...
یادمه این داستان "بو" هم همراهش عنوان شده بود...
مایکروسافت یه پروژه به نام IllumiRoom داشت که تقریبا همچین چیزی بود، ولی به مرحله عرضه نرسید.یه صحبت هایی هم یادمه قدیما (اوایل نسل هشت فکر کنم) بود که از پروجکت کردن (نورپردازی) اتمسفر بازی توسط کنترلر رو اتاق (دیوار) ها میگفت.. یه جورایی شبیه همین رقص نور هایی که الان هست ولی بر اساس اتمسفر بازی که از کنترلر هم پروجکت میشدن...
یادمه این داستان "بو" هم همراهش عنوان شده بود...
باید دست بجنوبنه.
والا اینا ۵ ساله میخوان اپ ایکس باکس رو برای ویندوز بهتر کنن ولی همچنان بعد این همه سال کلی مشکل عجیب غریب داره.باید دست بجنوبنه.
Valve با آوردن SteamOS به باقی کنسول دستی ها داره ازش ثبقت میگیره.
ویندوز ویژگیهای کنسولها رو به این قابل حملها نمیاره چون اون ویژگیها رو نداره ولی SteamOS به بهترین شکل ممکن داره این کار رو انجام میده.
به نظر من مهمتر از کنسول دستی مایکروسافت سیستم عاملیه که داره براش طراحی میکنه.
Valve با اون تن خستش حتما در شرایط فعلی از مایکروسافت جلوتر افتاده.
احتمالا منظورش از بهترین ویژگی های PC اشاره به DX12 و فیچر هاش باشه!
منظورش بلواسکرین و هنگ و ایناس. چیه این سیستمعامل چرت ماکروسافت که ویژگی خوب داشته باشه. اگه فردا نرمافزار های ادوبی و درایورهای انویدیا و بقیه روی لینوکس بیان. همون فردا کاربرای ویندوز به زیر ۳۰ درصد میرسه
زمان 360 مایکروسافت واقعا بخش گیمینگ داشتمایکروسافت یه پروژه به نام IllumiRoom داشت که تقریبا همچین چیزی بود، ولی به مرحله عرضه نرسید.