سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سونی در CES 2025 از پروژه ای رونمایی کرده که امکان حس کردن بوی دشمنان رو در بازی هایی مثل The Last Of Us به بازیکن میده. مثل بوی قارچ گندیده روی کلیکرها.
البته گفته شده که چند سال مونده تا به اتمام برسه و به مرحله اجرا در بیاد.

View attachment 363037

خب نسل بعد يه ريمستر ريميك با بوى كليكر از tlou داريم پس :D

یه صحبت هایی هم یادمه قدیما (اوایل نسل هشت فکر کنم) بود که از پروجکت کردن (نورپردازی) اتمسفر بازی توسط کنترلر رو اتاق (دیوار) ها میگفت.. یه جورایی شبیه همین رقص نور هایی که الان هست ولی بر اساس اتمسفر بازی که از کنترلر هم پروجکت میشدن...

یادمه این داستان "بو" هم همراهش عنوان شده بود...

یه صحبت هایی هم یادمه قدیما (اوایل نسل هشت فکر کنم) بود که از پروجکت کردن (نورپردازی) اتمسفر بازی توسط کنترلر رو اتاق (دیوار) ها میگفت.. یه جورایی شبیه همین رقص نور هایی که الان هست ولی بر اساس اتمسفر بازی که از کنترلر هم پروجکت میشدن...

چیزی شبیه این همین حالا هم وجود داره.
مثل Ambilight TV فیلیپس و تکنولوژی های مشابه. حتی توی خونه هم میشه مشابهش رو ساخت.

مایکروسافت یه پروژه به نام IllumiRoom داشت که تقریبا همچین چیزی بود، ولی به مرحله عرضه نرسید. :دی

باید دست بجنوبنه.
Valve با آوردن SteamOS به باقی کنسول دستی ها داره ازش ثبقت میگیره.
ویندوز ویژگیهای کنسولها رو به این قابل حملها نمیاره چون اون ویژگیها رو نداره ولی SteamOS به بهترین شکل ممکن داره این کار رو انجام میده.

به نظر من مهمتر از کنسول دستی مایکروسافت سیستم عاملیه که داره براش طراحی میکنه.
Valve با اون تن خستش حتما در شرایط فعلی از مایکروسافت جلوتر افتاده.

باید دست بجنوبنه.
Valve با آوردن SteamOS به باقی کنسول دستی ها داره ازش ثبقت میگیره.
ویندوز ویژگیهای کنسولها رو به این قابل حملها نمیاره چون اون ویژگیها رو نداره ولی SteamOS به بهترین شکل ممکن داره این کار رو انجام میده.

به نظر من مهمتر از کنسول دستی مایکروسافت سیستم عاملیه که داره براش طراحی میکنه.
Valve با اون تن خستش حتما در شرایط فعلی از مایکروسافت جلوتر افتاده.
والا اینا ۵ ساله میخوان اپ ایکس باکس رو برای ویندوز بهتر کنن ولی همچنان بعد این همه سال کلی مشکل عجیب غریب داره.
خیر سرشون غول نرم افزاری هم هستن. حالا نمیدونم چطور یدفعه میتونن بهترین ویژگی های ویندوز(چی هستن اینا؟) رو با بهترین ویژگی های ایکس باکس ترکیب کنن

View attachment 363124
Xbox Handheld ترکیب بهترین ویژگی‌های کنسول و PC را ارائه خواهد داد.

احتمالا منظورش از بهترین ویژگی های PC اشاره به DX12 و فیچر هاش باشه!
انصافا هیچوقت نفهمیدم چرا اینقدر کمپانی ها روی نرم افزار مانور میدن در حالی که همش تبلیغاتی هست و تا زمانی که سخت افزار مخصوص اون ویژگی رو نسازن، همه حرفاشون باد هواست. از جمله اینا میشه به مقایسه FSR و DLSS و PSSR اشاره کرد که خب مشخصا تا زمانی که سخت افزاری برای این کار در نظر گرفته نشه، FSR 10 هم به پای اون دوتای بعدی نمیرسه.

منظورش بلواسکرین و هنگ و ایناس. چیه این سیستم‌عامل چرت ماکروسافت که ویژگی خوب داشته باشه. اگه فردا نرم‌افزار های ادوبی و درایورهای انویدیا و بقیه روی لینوکس بیان. همون فردا کاربرای ویندوز به زیر ۳۰ درصد میرسه

مایکروسافت یه پروژه به نام IllumiRoom داشت که تقریبا همچین چیزی بود، ولی به مرحله عرضه نرسید. :دی

زمان 360 مایکروسافت واقعا بخش گیمینگ داشت
360 تنها کنسولی بود که با سونی رقابت واقعی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or