سری Shadow warriorتعجب میکنم این تاپیک خالیه!
این بازی فوق العاده بود. همین الان تمومش کردم روی pc
روی pc همینطور که دوستمون گفت، باگ های زیادی داشت (گیر کردن کرکتر بین زمین و هوا وسط باس فایت! یکی از تو مخی تریناش بود)
من عاشق این سبک بازیها هستم. پر زد و خورد، بزن و برو جلو و عشق کن.
الهاماتی از returnal توش دیدم! یکی از enemy های بازی شباهت زیادی به باس فایت اول بازی returnal داشت. حتی موزیک موقع AOI باس فایت همون موزیک بود! نمیدونم طراح جفتش یکی بوده یا نه!
مجموعا من لذت بردم . سالیان ساله که این بازیا نیستن و شدن دیالوگ های آبکی . و این وسط این بازی غنیمتی بود.
اگر کسی بازیهای این سبکی میشناسه لطفا معرفی کنه
باشه شبیه باشه بد نیست خب !یه مقدار بازیش کردم، این چرا انقدر شبیه خدای جنگه؟! یه جورایی انگار همون خدای جنگ ۲۰۱۸ هست و بجای تبر اینجا تفنگ داری. :/
حتی مشت زدنش هم مثل کریتوسه.
باشه شبیه باشه بد نیست خب !
من انصافا باهاش حال کردم ، سازنده هاش انگار میخواستن حس نوستالژی دنیای گیم قبل از بتل رویال ها و این همه اوپن ورلد رو تداعی کنن ، زمانی که بازی ها فقط بازی بودن نه چیز دیگه!
کل زمان بازی یه تجربه خالص از "گیم" هستش و کلا ذهنت درگیرشه و به چیز دیگه ای فکر نمیکنی،
ارزش یه بار تموم کردن رو داره.
اصلا هنگام پلی دادن این به داستان پردازی و کارگردانیش فکر نمیکردمدقیقا مشکل اصلی سر شیوه داستان پردازی و کارگردانیش هست وگرنه ماموریت فرعی و کراکتر های بی خاصیت زیاد و کلی اسکیل الکی که وسط بازی دیگه فراموش میشن نداره . حتی موقع پلات کردنش هم دغدغه خاصی نداری