Multi Platform Evil West

سازنده
Flying Wild Hog
تاریخ انتشار
November 2022
ناشر
Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
نسخه PS4 و PS5 رو بازی کردم.
نسخه PS4 متاسفانه افتضاح بود و ظاهرا داریم به دوره ای میرسیم که سازنده ها برای کنسول های نسل قبل وقت زیادی نمیذارند و فقط جهت رفع تکلیف یه نسخه پولیش نشده داغون میدن بیرون.نسخه PS5 زیر و رو شده بود و از گرافیک و نورپردازی تا فریم و حتی استفاده از قابلیت های دوال سنس توش گنجانده شده بود.
بازی کاملا یادآور خاطرات دوران طلایی PS3 و Xbox360 هستش.بازی های خطی ، پر زد و خورد و خشن و ماورا طبیعه مثل بازی های spltterhouse , dante , heavenly sword , prototype , Bulletstorm و...
توی دوران بازی های جهان باز این بازی خطی غنیمت بود.
بررسی های PC میگفتند بازی پر باگ هست ولی توی PS5 باگی ندیدم یا حداقل من بهش بر نخوردم و پلتفرم مرجع این بازی XBOX X هستش و قاعدتا باید بهتر رو اون پلتفرم اجرا بشه.
گیم پلی بازی خوب بود و برای انتخاب سلاح ها لازم نیست نیم منو باز کرد و هر دکمه کار یک سلاح رو انجام میده همین باعث میشه وسط بازی سرعت شما گرفته نشه و با چندین سلاح همزمان به جون دشمنان بی افتید که لذت خودشو داره و بخش لول آپ سلاح ها خیلی خوب هستند ولی درخت پیشرفت فنون خیلی چنگی به دل نمیزنه و خیلی تاثیری تو گیم پلی ندارن و لباسها هیچ تاثیری توی گیم پلی نداره و حتی انقدر تغییراتش کمه که به چشم نمیاد .موسیقی و صدا گذاری تسبتا خوب و گرافیک کلاسیک بازی توی PS5 قابل قبول بود ولی جای کار داشت وکمی کم کاری توش مشهود بود.
از خشونت و گیم پلی بازی های Doom و Wolf و Dante و حتی Godofwar الهاماتی داره که تجربه اش رو زیبا میکنه و ارزش تکرار بستگی به سلیقه خودتون داره.
من به چشم بازی جدید و توقعات زیاد بهش نگاه نکردم شما فکر کنید یه بازسازی از یه بازی ارائه نشده PS3 و XBOX360 هستش اینجور بیشتر به دل میشینه.
در کل برای پیرمردهایی مثل من احتمالا مفرح باشه. من خوشم اومد.
امتیاز من 8 از 10.

تعجب میکنم این تاپیک خالیه!
این بازی فوق العاده بود. همین الان تمومش کردم روی pc
روی pc همینطور که دوستمون گفت، باگ های زیادی داشت (گیر کردن کرکتر بین زمین و هوا وسط باس فایت! یکی از تو مخی تریناش بود)
من عاشق این سبک بازیها هستم. پر زد و خورد، بزن و برو جلو و عشق کن.
الهاماتی از returnal توش دیدم! یکی از enemy های بازی شباهت زیادی به باس فایت اول بازی returnal داشت. حتی موزیک موقع AOI باس فایت همون موزیک بود! نمیدونم طراح جفتش یکی بوده یا نه!
مجموعا من لذت بردم . سالیان ساله که این بازیا نیستن و شدن دیالوگ های آبکی . و این وسط این بازی غنیمتی بود.

اگر کسی بازیهای این سبکی میشناسه لطفا معرفی کنه

تعجب میکنم این تاپیک خالیه!
این بازی فوق العاده بود. همین الان تمومش کردم روی pc
روی pc همینطور که دوستمون گفت، باگ های زیادی داشت (گیر کردن کرکتر بین زمین و هوا وسط باس فایت! یکی از تو مخی تریناش بود)
من عاشق این سبک بازیها هستم. پر زد و خورد، بزن و برو جلو و عشق کن.
الهاماتی از returnal توش دیدم! یکی از enemy های بازی شباهت زیادی به باس فایت اول بازی returnal داشت. حتی موزیک موقع AOI باس فایت همون موزیک بود! نمیدونم طراح جفتش یکی بوده یا نه!
مجموعا من لذت بردم . سالیان ساله که این بازیا نیستن و شدن دیالوگ های آبکی . و این وسط این بازی غنیمتی بود.

اگر کسی بازیهای این سبکی میشناسه لطفا معرفی کنه
سری Shadow warrior
نسخه سوم هم رو گیم پس اومده

سلام همسایتی های عزیز من بازی evil west روی پلی استیشن پلاس اومده بود یادم رفت بزنم تو لایبری الان یه فیلم ازش دیدم بازی قشنگیه الان میتونم اد کنم؟

بازی بدی نیست .
من خوشم اومد اما یجاهایی واقعا ناراحت میشدم که همچین پتانسیلی از داستان رو اینقدر خراب کردن .
هیولای تو دوردست واقعا مسخره نمایش میداد انگار توی بکگراند هستن و توی بازی نیستن

• Like
Reactions: jaferpour
یه مقدار بازیش کردم، این چرا انقدر شبیه خدای جنگه؟! یه جورایی انگار همون خدای جنگ ۲۰۱۸ هست و بجای تبر اینجا تفنگ داری. :/
حتی مشت زدنش هم مثل کریتوسه. 8-|
باشه شبیه باشه بد نیست خب !😉
من انصافا باهاش حال کردم ، سازنده هاش انگار میخواستن حس‌ نوستالژی دنیای گیم قبل از بتل رویال ها و این همه اوپن ورلد رو تداعی کنن ، زمانی که بازی ها فقط بازی بودن نه چیز دیگه!
کل زمان بازی یه تجربه خالص از "گیم" هستش و کلا ذهنت درگیرشه و به چیز دیگه ای فکر نمیکنی،
ارزش یه بار تموم کردن رو داره.

باشه شبیه باشه بد نیست خب !😉
من انصافا باهاش حال کردم ، سازنده هاش انگار میخواستن حس‌ نوستالژی دنیای گیم قبل از بتل رویال ها و این همه اوپن ورلد رو تداعی کنن ، زمانی که بازی ها فقط بازی بودن نه چیز دیگه!
کل زمان بازی یه تجربه خالص از "گیم" هستش و کلا ذهنت درگیرشه و به چیز دیگه ای فکر نمیکنی،
ارزش یه بار تموم کردن رو داره.

دقیقا مشکل اصلی سر شیوه داستان پردازی و کارگردانیش هست وگرنه ماموریت فرعی و کراکتر های بی خاصیت زیاد و کلی اسکیل الکی که وسط بازی دیگه فراموش میشن نداره . حتی موقع پلات کردنش هم دغدغه خاصی نداری

دقیقا مشکل اصلی سر شیوه داستان پردازی و کارگردانیش هست وگرنه ماموریت فرعی و کراکتر های بی خاصیت زیاد و کلی اسکیل الکی که وسط بازی دیگه فراموش میشن نداره . حتی موقع پلات کردنش هم دغدغه خاصی نداری
اصلا هنگام پلی دادن این به داستان پردازی و کارگردانیش فکر نمیکردم:دی
فقط لش میکردم از اکشن ش لذت میبردم😅

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or