Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
با آپدیت نسخه ۲۰۲۵، من برای همیشه با ایفوتبال وداع کردم.
۵۵۰ دلار تو این دو سال خرج کردم که تیم فول لجند ببندم. حالا با نسخه ۲۵ اومده کارتهایی داده که لجندهای من جلوشون پشمکن. کارتهای اورال ۱۰۵ و ۱۰۸. که مثل آب خوردن از ۳۰ متری میکوبن تو گل.

با آپدیت های متوالی گند زدن به بازی و مدافعان رو تبدیل به هویج کردن. فقط تند تند پک لجند با اورال فضایی میزارن و تو برای اینکه بتونی تو رقابت بمونی باید کوین بخری و پک بزنی.

Goodbye8-|

بعد چند روز بازی کردن بنظرم این بازی فارغ از مشکلات زیادی که داره به فوتبال خیلی شبیه تره تا اون fc آشغال
حداقل میتونی یکم پاسکاری کنی و توپ بگردونی
تو fc توپ می‌ندازی یه گوشه و میگ میگ
یا مثل فیلم تند چند نفر جا میزاری یا دفاع جا میمونه
این مشکلات تو این گیم ندیدم و باتوجه به فری بودنش بشدت پیشنهادش میکنم

Sent from my 23049PCD8G using Tapatalk

خب یه مدتی هست بیشتر بازی کردم و نظر کامل تری میتونم در مورد بازی بدم

چمن:بسیار عالی از نمای دور،کاملا حس خوبی میده مخصوصاً اگر تو شب بازی کنی ولی نورپردازی بازی انقد عالیه که اگر تو روز هم بازی کنید بازم خیلی خوبه،من تو فیفا وقتی بازی تو روز بود عزا می‌گرفتم
چهره ها:متوسطه و خیلی تعریفی نیست تو این مورد فکر میکنم فیفا بهتر باشه
فیزیک بازی و فیزیک بدنی بازیکنان:فوق العاده است،کاملا حس یه گیم پلی سنگین رو ارائه میده،استیل و هیکل بازیکنا شبیه به هم نیست چیزی که تو فیفا کاملاً نقطه ضعفه،سنگینی توپ بصورت کامل حس میشه و مثل فیفا نیست که انگار بادکنک شوت میکنی
گیم پلی:خیلی شبیه به واقعیت،بازیا پر گل نیست،دفاع جا نمیمونه،نمیتونی میگ میگ بندازی جلو و بری
لایسنس تیم ها:که قطعا فیفا بهتر عمل می‌کنه
یه مورد دیگه هم اینکه برای حمله و گل زدن نیاز به پاسکاری و بازی سازی هست اینم بازم موردی که تو فیفا خیلی به چشم نمیاد،دو تا پاس میدی و میندازی عمق و میگ میگ

درکل بازی با اینکه تو یکسری موارد فوق العاده است و به همه پیشنهاد میکنم اگر میخوان فوتبال بازی کنن و دو و میدانی بازی نکنن دانلودش کنن،اما خب نکات منفی زیادی هم داره که بعضی هاش قابل چشم پوشی نیست،مثل همینکه مسترلیگ نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or