Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
به نظر من حتما کنترل با موس/کیبورد راحت تره ولی برای این بازیهای تایم بالا من عمرا سمتشون نمیرم.
بازیهای قبلی لارین ، MMOها و بازیهای مشابه رو سعی میکنم همه رو با گیم پد بازی کنم.
اصلا برام قابل تحمل نیست که چند ساعت مثل چوب خشک بشینم پشت میز.

چون میزم جلوی تختمه میرم رو تخت دراز میکشم و سر مانیتور رو میدم پایین و با گیم پد بازی میکنم.

اتفاقا تو BG3 کنترل کرکتر و دوربین با گیم پد خیلی حس بهتری میده و از اون مهمتر کار با UI خیلی با گیم پد راحت تره.

همچنین با گیم پد یکسری شورتکاتها رو داره که خیلی از مکانیکها رو ساده تر میکنه.

برای همین به نظرم موس/کیبورد و گیم پد هر کدوم مزیتها و معایب خودشون رو دارن.

==========
ولی من به هیچ کس توصیه نمیکنم که برای ساعتهای طولانی پشت میز بشینین چون مطمئنا بعد چند ساعت به شکل انواع و اقسام موجودات فضایی تغییر زوایا میدین.

Screenshot 2025-01-04 135323.jpg Screenshot 2025-01-04 135259.jpg

PCگیمر حرفه ای باشی و اینطوری نشینی مرد نیستی:

که خب سی و چندسال رو که رد کنین قطعا با جابه جایی مهره های گردن ، دیسک گردن و حتی کمر ، درد دنبالچه و کلی مشکل دیگه رو به رو میشید.

این رو میگم چون من تو 35 سالگیم آرتروز گردن گرفتم ، رفته بودم دکتر طرف میگفت مهره های گردنت انگار مال یه آدم 70-60 سالست.
برای هیچ کس اون دردی رو که تجربه کردم نیاره ، دردهای عصبی بدترین نوع درد تو بدنه.
خیلی وقت گذاشتم که با ورزش و فیزیوتراپی تونستم مشکلم رو حل کنم.

PC گیمرهای بالای 35-30 سال که بالای 90 درصدشون کم و بیش مشکلاتی شبیه به این رو حتما داشتن ولی اگه سنتون پایینتره میدونم این رو میخونین و رد میشین .
خودم سن شماها که بودم همین کار رو میکردم و پشت گوش مینداختم ، اطرافیان هر چه بیشتر این رو یادآوری میکردن من هم بیشتر نادیده میگرفتم.
من یه زمانی بدون اغراق روزانه تا 16 ساعت یه ضرب پشت میز مینشستم و CS/LOL/Cod4 و... بازی میکردم.
بین لودینگ مپ ها یا شروع مچ ها شام و نهار میخوردم و میرفتم توالت!

این رو نوشتم که از قبل در موردش بدونین که ته این داستان بی برو برگرد همینه.

لا اقل پشت PC که میشینین سعی کنین به خودتون عادت بدین که بازیهای بیشتری رو با گیم پد بازی کنین که درصد کمتری آسیب ببینین.
حالت ایده آلی برای بدن نیست ولی خیلی خوبه که به بازی کردن با گیم پد بیشتر عادت کنیم.

آخرین ویرایش:
به نظر من حتما کنترل با موس/کیبورد راحت تره ولی برای این بازیهای تایم بالا من عمرا سمتشون نمیرم.
بازیهای قبلی لارین ، MMOها و بازیهای مشابه رو سعی میکنم همه رو با گیم پد بازی کنم.
اصلا برام قابل تحمل نیست که چند ساعت مثل چوب خشک بشینم پشت میز.

چون میزم جلوی تختمه میرم رو تخت دراز میکشم و سر مانیتور رو میدم پایین و با گیم پد بازی میکنم.

اتفاقا تو BG3 کنترل کرکتر و دوربین با گیم پد خیلی حس بهتری میده و از اون مهمتر کار با UI خیلی با گیم پد راحت تره.

همچنین با گیم پد یکسری شورتکاتها رو داره که خیلی از مکانیکها رو ساده تر میکنه.

برای همین به نظرم موس/کیبورد و گیم پد هر کدوم مزیتها و معایب خودشون رو دارن.

==========
ولی من به هیچ کس توصیه نمیکنم که برای ساعتهای طولانی پشت میز بشینین چون مطمئنا بعد چند ساعت به شکل انواع و اقسام موجودات فضایی تغییر زوایا میدین.

View attachment 362518View attachment 362520

PCگیمر حرفه ای باشی و اینطوری نشینی مرد نیستی:

که خب سی و چندسال رو که رد کنین قطعا با جابه جایی مهره های گردن ، دیسک گردن و حتی کمر ، درد دنبالچه و کلی مشکل دیگه رو به رو میشید.

این رو میگم چون من تو 35 سالگیم آرتروز گردن گرفتم ، رفته بودم دکتر طرف میگفت مهره های گردنت انگار مال یه آدم 70-60 سالست.
برای هیچ کس اون دردی رو که تجربه کردم نیاره ، دردهای عصبی بدترین نوع درد تو بدنه.
خیلی وقت گذاشتم که با ورزش و فیزیوتراپی تونستم مشکلم رو حل کنم.

PC گیمرهای بالای 35-30 سا که قطعا بالای 90 درصدشون مشکلاتی شبیه به این داشتن ولی اگه سنتون پایینتره میدونم این رو میخونین و رد میشین .
خودم سن شماها که بودم همین کار رو میکردم و پشت گوش مینداختم ، اطرافیان هر چه بیشتر این رو یادآوری میکردن من هم بیشتر نادیده میگرفتم.

ولی این رو نوشتم که از قبل در موردش بدونین که ته این داستان بی برو برگرد همینه.

لا اقل پشت PC که میشینین سعی کنین به خودتون عادت بدین که بازیهای بیشتری رو با گیم پد بازی کنین که درصد کمتری آسیب ببینین.
حالت ایده آلی برای بدن نیست ولی خیلی خوبه که به بازی کردن با گیم پد بیشتر عادت کنیم.
واقعا افتضاح خالص موس و کیبورد. بعد فرض کن کارمند هم باسی و روزی ۸ ۹ ساعت پشت سیستم بعد بخوای بری خونه هم همینکارو حین گیم انجام بدی

واقعا افتضاح خالص موس و کیبورد. بعد فرض کن کارمند هم باسی و روزی ۸ ۹ ساعت پشت سیستم بعد بخوای بری خونه هم همینکارو حین گیم انجام بدی
دقیقا.
من اکثر سبکها رو الان با گیم پد بازی میکنم ، نهایتا ریسینگ اگه باشه و آرکید نباشه میرم پشت فرمون .

ولی فقط FPS رو هیچ جوره نمیتونم با گیم پد بازی کنم ، واقعا این سبک از بازی رو نمیتونم جز با کیبورد/موس تجربه کنم.
همچنین استراتژیها.
باقی سبکها برام اولویت 100 درصد با گیم پده.
جز اینکه واقعا یه بازی کنترل خیلی بدی با گیم پد داشته باشه که این روزها خیلی خیلی کم پیش میاد.
===============

دقیقا.
من اکثر سبکها رو الان با گیم پد بازی میکنم ، نهایتا ریسینگ اگه باشه و آرکید نباشه میرم پشت فرمون .

ولی فقط FPS رو هیچ جوره نمیتونم با گیم پد بازی کنم ، واقعا این سبک از بازی رو نمیتونم جز با کیبورد/موس تجربه کنم.
همچنین استراتژیها.
جز اینکه واقعا یه بازی کنترل خیلی بدی با گیم پد داشته باشه که این روزها خیلی خیلی کم پیش میاد.
===============
من حتی شوترها هم عادت دادم خودمو با گیم پد البته فقط سینگل پلیر. اولش سخت بود ولی خیلی لذت بخش شد البته قطعا به موس و کیبورد نمیرسه. این BG3 هم خیلی با گیم پد روون بود.

آقا من هی ذوق میکنم میام اینجا کامنت میذارم .
ناموس محتواست بازی ، انگار یه رمان فانتزیه 10 جلدیه .شما چند ساعت تایم پلی دارید ؟ بالای 300-400 باید باشه احتمالا .
من خودم هنوز اول بازی هستم هرجا پا میذارم یه کؤست یا اتفاقی میوفته میرم تو غار یا زیرزمینی جایی یه 6-7 ساعت اونجام فقط دیگه باقی بازی بماند .
من رشته دانشگاهیم ادبیات انگلیسی بوده انقدر کیف میکنم با شخصیت ها و داستان هایی که روایت میشه ، منو یاد داستان های برادران گریم میندازه .
فراتر از یه بازیه یه جوریه نمیشه بازی کرد و تمومش کرد ، باید گوشه کامپیوتر یا رو کنسول باشه روزی یک ساعت رفت داخلش و غرقش شد . من که فکر کنم چندسال طول بکشه تا تمومش کنم .

آخرین ویرایش:
دقیقا.

همچنین استراتژیها.
===============
من fps هایی مثلre7 و 8 رو هم با گیم پد میرم جون سیستم گانپلیش همون نسخه های سوم شخصه فقط دوربین عوض شده ولی امثال دوم دیگه با موس و کیبورد میرم rts ها هم اگه کنترل خوبی با گیم پد داشته باشه رو با گیم پد میرم همین بازی هم کنترل خیلی خوبی با گیم پد داره

• Like
Reactions: m.d.makan
آقا من هی ذوق میکنم میام اینجا کامنت میذارم .
ناموس محتواست بازی ، انگار یه رمان فانتزیه 10 جلدیه .شما چند ساعت تایم پلی دارید ؟ بالای 300-400 باید باشه احتمالا .
من خودم هنوز اول بازی هستم هرجا پا میذارم یه کؤست یا اتفاقی میوفته میرم تو غار یا زیرزمینی جایی یه 6-7 ساعت اونجام فقط دیگه باقی بازی بماند .
من رشته دانشگاهیم ادبیات انگلیسی بوده انقدر کیف میکنم با شخصیت ها و داستان هایی که روایت میشه ، منو یاد داستان های برادران گریم میندازه .
فراتر از یه بازیه یه جوریه نمیشه بازی کرد و تمومش کرد ، باید گوشه کامپیوتر یا رو کنسول باشه روزی یک ساعت رفت داخلش و غرقش شد . من که فکر کنم چندسال طول بکشه تا تمومش کنم .
لول چندی؟گوبلین کمپ رو رد کردی؟من لول چهارم گوبلین کمپ یهو ۲۰ تا گوبلین میریزن سرم کاری نمیتونم بکنم.مونتین پس هم ۳ نفر رو نمیتونم بزنم.عمه اتیل هم نمیتونم بزنم.عملا گیر کردم.دشمن هم نیست فارم کنم لول بره بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or