قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان دیسک درایور چرا انقدر قیمتاش متفاوته؟ یه جا 14 میده یه جا 11!
واویلا... جنس 80 دلاری که باید نهایت 7 تومن باشه رو 11 تومنی هم بخری دست دومه و 14 تومنیش نوئه؟؟؟

واقعا چه اصراریه تو این گرونی این همه هزینه کنید... خب با 14 تومن میشه یک سال پلاس دیلاکس با چندتا بازی 70 دلاری خرید که!

واویلا... جنس 80 دلاری که باید نهایت 7 تومن باشه رو 11 تومنی هم بخری دست دومه و 14 تومنیش نوئه؟؟؟

واقعا چه اصراریه تو این گرونی این همه هزینه کنید... خب با 14 تومن میشه یک سال پلاس دیلاکس با چندتا بازی 70 دلاری خرید که!
تازه جالب اینجاس بازی های جدید اکثرا با اینکه دیسک خریدی باید کلی دانلود بکنی، بعضاً هیچ دیتایی توی دیسک نیست و کل هجم بازی رو باید دانلود بکنی.

تازه جالب اینجاس بازی های جدید اکثرا با اینکه دیسک خریدی باید کلی دانلود بکنی، بعضاً هیچ دیتایی توی دیسک نیست و کل هجم بازی رو باید دانلود بکنی.
موضوع دیتا نیست
موضوع اینه که اکانت به چوخ میره ولی دیسک نه

موضوع دیتا نیست
موضوع اینه که اکانت به چوخ میره ولی دیسک نه
اکانت رو دو مرحله ای فعال نکنی به ماه نکشیده هک میشه
الان ماهی دو سه بار برای من پیغام میاد که میخوان پسوردتون رو عوض کنن تایید میکنید یا نه
ولی دو مرحله ای باشه دیگه هک نمیشه به این راحتی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALI_FURY and u.s.a
چرا به چوخ بره؟ من از زمان ps3 تا الان اکانتمو دارم

اکانت رو دو مرحله ای فعال نکنی به ماه نکشیده هک میشه
الان ماهی دو سه بار برای من پیغام میاد که میخوان پسوردتون رو عوض کنن تایید میکنید یا نه
ولی دو مرحله ای باشه دیگه هک نمیشه به این راحتی

اکانت من با 10 سال سن و ریجن 2 انگلیس به چوخ رفت
پسوردشو ابر کامپیوتر گوگل فقط میتونست پیدا کنه
2 مرحله ای هم روش فعال بود
کمتر از 10 پوند پول و چند تا بازی بچه گونه هم توش داشت
هک کردنش به درد هیشکی نمیخورد
از سونی ایمیل اومد که پس کی فعال کنم واسش
منم فرداش رفتم و دیدم اکانتمو پیدا نمیکنه
ایمیل ریکاوری هم نمیفرسته
دادم برادر دوستم تو لندن بررسیش کنه
از اونجا تیکت داده بود بهش گفته بودن همچین ایمیلی تو دیتابیس سونی اصلا ثبت نشده
اومدم رو همون ایمیل یدونه اکانت جدید ساختم و ایمیل رو قبول کرد
به نظر من سرورهای سونی امنیتشون از مایکی و استیم کمتره
واسه همین با توجه به تجربه بد تصمیم گرفتم بازی های پلی استیشنمو دیسکی بگیرم
کلا دیجیتالی به من نمیچسبه چون یجورایی حالت رهنی دارن واسم
به عقیده من شما موقع خرید بازی دیجیتالی صاحب تمام و کمال اون عنوان نیستین

اکانت من با 10 سال سن و ریجن 2 انگلیس به چوخ رفت
پسوردشو ابر کامپیوتر گوگل فقط میتونست پیدا کنه
2 مرحله ای هم روش فعال بود
کمتر از 10 پوند پول و چند تا بازی بچه گونه هم توش داشت
هک کردنش به درد هیشکی نمیخورد
از سونی ایمیل اومد که پس کی فعال کنم واسش
منم فرداش رفتم و دیدم اکانتمو پیدا نمیکنه
ایمیل ریکاوری هم نمیفرسته
دادم برادر دوستم تو لندن بررسیش کنه
از اونجا تیکت داده بود بهش گفته بودن همچین ایمیلی تو دیتابیس سونی اصلا ثبت نشده
اومدم رو همون ایمیل یدونه اکانت جدید ساختم و ایمیل رو قبول کرد
به نظر من سرورهای سونی امنیتشون از مایکی و استیم کمتره
واسه همین با توجه به تجربه بد تصمیم گرفتم بازی های پلی استیشنمو دیسکی بگیرم
کلا دیجیتالی به من نمیچسبه چون یجورایی حالت رهنی دارن واسم
به عقیده من شما موقع خرید بازی دیجیتالی صاحب تمام و کمال اون عنوان نیستین
صحبت شما تا حد زیادی درسته اگر یادم باشه همین مدتی پیش گفتن چند میلیون پسورد اکانت های سونی دست هکر ها افتاده مشکلات دیگم هست
اولا خیلی از مواقع من میرم میبینم بازی های ظرفیت دومم قفل شده و باید مجدد شیرینگ رو فعال کنم و ریستور لایسنس کنم ( احتمالا برای اینه که اکانت به بیشتر از تعداد قانونی فروخته شده )
دوم اینکه چند وقت پیش دیدم پسورد یکی دو تا از اکانت های ظرفیت دومم عوض شده و من دیگه به اکانت دسترسی ندارم
سوم اینکه خرید و فروش دیسک کلا راحت تر از اکانته چون اکانت رو خیلی ها اعتماد نمیکنن از دست بخرن چون میدونن ممکنه به چند نفر طرف فروخته باشه
اما دیسک هم مشکلات خودش رو داره مثلا هر بازی ای در دسترس نیست- بازی های جدید قیمت دیسکشون بین 4 تا 5 میلیونه ( دو برابر اکانت ظرفیت 2 ) - کنسولت حتما باید دیسک خور باشه - خط و خش هم بیوفته دیگه بازیت پریده
من شخصا چون اولویتم فقط قیمت پایین تر هست چاره ای چون خرید روز اولی بعضی بازی ها ندارم همون ظرفیت دوم میگیرم

آخرین ویرایش:
اخه منی که jrpg بازم اصلا نسخه دیسک بازیایی که میرم والا زمان پلی۳ هم بعضا نبود تقریبا یا بود گرون و کمیاب بودن چون طالب نداشت خیلی jrpg های انحصاری اون دستگاه رو بخاطر همین بعد هکش فهمیدم وجود دارن مثل White Knight Chronicles
بگذریم الان جریان هک شدن اکانتا رو گفتین من ۲۰۱۹ که پلی۴ اخریم رو فروختم دیگه چکش نکردم اکانت قدیمیم رو که از زمان پلی۳ دارم
الان واقعا نگران شدم باید چک کنم ببینم هک نشده
بعد راهی نیست جلوی هک شدنشو گرفت؟؟؟

اخه منی که jrpg بازم اصلا نسخه دیسک بازیایی که میرم والا زمان پلی۳ هم بعضا نبود تقریبا یا بود گرون و کمیاب بودن چون طالب نداشت خیلی jrpg های انحصاری اون دستگاه رو بخاطر همین بعد هکش فهمیدم وجود دارن مثل White Knight Chronicles
بگذریم الان جریان هک شدن اکانتا رو گفتین من ۲۰۱۹ که پلی۴ اخریم رو فروختم دیگه چکش نکردم اکانت قدیمیم رو که از زمان پلی۳ دارم
الان واقعا نگران شدم باید چک کنم ببینم هک نشده
بعد راهی نیست جلوی هک شدنشو گرفت؟؟؟
داداش اینقدرم الکی نیست اگه قرار بود به این راحتی اکانت ها هک و نابود بشن که الان دیگه psn ایی وجود نداشت
99% اینایی که میبینی هک میشن یا در اصل به رمز ایمیلشون دسترسی پیدا کردن (از طریق نرم افزار مخرب) یا رمزشون در حد 123456 بوده بدون هیچ لایه امنیتی دیگه
شما پس کی رو فعال کن، رمز ایمیلت هم قوی بزار و دو مرحله ایی نرم افزار مشکوک هم نصب نکن مشکلی واست پیش نمیاد
و همیشه از یک ایمیل دوم واسه ساختن اکانت ها استفاده کن با ایمیلی که عمومی تره مثلا برای ثبت نام توی سایت ها و... استفاده می کنی اکانت های مهم نساز چون ایمیل هک بشه عملا همه اکانت هایی که باهاش ساختی هم در معرض خطر قرار میگیرن

خلاصه همیشه یک ایمیل دوم داشته باش و برای جاهای مهم ازش استفاده کن

اصلا لو‌ رفتن اگانت ها از سایت سونی نیست . اکثر اینایی که میبینید به اصطلاح هک شدن در اصل طرف مثلا تو‌ یه سایت با لایه های امنیتی ضعیف مثه سایت های پور*ن با همون مشخصات و رمژ ثبت نام کرده اکانت سونیش هم همونه
بعد هکر ها میان این سایت های ضعیف رو استخراج میکنن یه لیست بلند از ایمیل و رمز بذست میارن که بهش میگن کمبو بعد از این ده هزار تا ایمیل و رمز ۱۰-۲۰ تاش مثلا دقیقا تو سایت سونی هم اکانت دارن اینجوری لو میره
شما‌ اگه رمز درستی بذارید که خاصه و ایمیلتون هم نتونن دسترسی پیدا کنن دیگه نکرانی نداره

اول تابستون که کنسول فتم سوخت و غیرقابل تعمیر شد مجبور شدم اسلیم بخرم و حقیقتا برگام ریخته که تازه با تخفیف همچنان حدود ۱۰ تومن گرونتر شده! فاصله زمانی ۶ ماهه ولی انگار ۱۰ سال گذشته! اسلیم با تخفیف ۳۶ آخه لامصبا :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or