Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال آیا این بازی اصلا رو گرافیک ۵۸۰۰ xt قابل اجرا هست مثلا راه و روش خاصی داره یا اصلا اجرا نمیشه . کسی رو این گرافیک اجرا کرده ممنون میشم از دوستان برای راهنمایی خودم بعد نصب به ارور خوردم وبازی اصلا اجرا نشد

چقد دلم واسه این بازی های script نشده تنگ شده بود، آخرین باری که همچین تجربه ای داشتم هیتمن آخریه بود.

مثلا اولین بار که جینا کامپنینت میشه و میخواد یکی از انمی هارو بزنه تو اکثر بازیا این قضیه اسکریپت شده هست و انیمیشن از پیش تعیین شده داره اما اینجا جینا فقط دستور داره طرفو بزنه، هر جوری که میتونه!
حالا منم گفتم دست خالی نره یه وسیله انداختم کنارش اونم بالافاصله دید و برداشت، احمق بجا اینکه Stealth بره نشونه گرفت برای سر طرف، محکم پرت کرد میس کرد از کنار سر طرف رد شد :)) اونم برگشت گفت WTFF با مشت افتاد به جون جینا، منم از کنارش رد شدم نفر دومو زدم برگشتم میبینم هنوز با مشت و لگد دارن همدیگرو میزنن و هیچکدومم کم نمیارن=))

از نظر دیجیتال فاندری، ایندیانا جونز بهترین بازی سال از نظر گرافیک
نوابغ id software. واقعا انجینشون خداس . ای کاش میشد بطور فراگیر تری لایسنس بشه انجینشون، مثل قدیم ها.
دم machin games گرم که همیشه در سکوت و با کم ترین ادعا بهترین آثار رو خلق میکنه

از حق نگذریم واقعا بازی سرگرم کننده و داستانش خیلی خوبه
ولی این وسط گرافیک بازی اونقدرا هم که میگن شاهکار نیستا
مثلا عکس این درختارو ببینین
در کل نسبت به بازی های معروف سونی مثل آنچارتد و دلاست گرافیکش خوب نیست

Attachments

• 20241230_201708.jpg
    20241230_201708.jpg
    1.1 MB · مشاهده: 107
روی چه پلتفرمیه؟

• Like
Reactions: Love Console
id Tech حرف نداره! تمام ورژن‌های این انجین، از جمله نسخه 7 (همین آخری که Indiana Jones رو باهاش ساختن)، جزء بهترین‌ها بوده؛ چه به لحاظ پرفورمنس و چه به لحاظ کیفی و زیبایی بصری! به قول دوستمون، مهندسین id Software همیشه از این بابت سربلند بودن. ای کاش Halo Studios (همون خدابیامرز 343i سابق :D)، به جای رفتن سراغ UE برای پروژه‌های آینده‌شون، روی همین id Tech 7 و کاستومایز کردنش، سرمایه‌گذاری می‌کردن

پی سی
در بالاترین تنطیمات با رزولیشن 3200*1800 فقط ری ترسینگ غیر فعاله
کلا تکسچر بعضی جاها رو دیواره مثلا همین درختای واتیکان
حالا نمیدونم کدوم نسخه رو گرفتی اما اگه فشرده گرفتی پک 4k textures ـو جداگونه گذاشتن چون خیلی حجمش زیاده.

در مورد مقایسه با آنچارتد و لست هم بنظرم منطقی نیست، اونا بازیای کاملا خطی هستن و همه چیزشون اسکریپت شده هست. اما ایندی حالت نیمه اپن ورد داره با مپی که کلی بالا پایین و ساختمونای قابل دسترس بدون لودینگ داره که خودش کلا داستانو بهینه سازی رو تغییر میده.
بماند که یه سری مسائل دیگه هم داره که رو بهینه سازی تاثیر میزاره مثل همین فیزیک اسلحه ها و آدما یا اینکه جنازه ها سریع غیب نمیشن و تو مپ سرجاشون میمونن حتی اگه بمیری و دوباره زنده بشی.

چون اگه صرفا بحث گرافیک فنی قوی بدون در نظر گیری چیز دیگه باشه که Hellblade 2 خفن ترین گرافیکو داره! اما خب دیدی که DF گذاشته بودش بعد ایندی.

آخرین ویرایش:
دقیقا مشکل منم همینه هر چی تنظیمات همه چیزو بالا میبرم باز گرافیک بازی اونقدرا که میگن بالا نیست برای من معمولیه زد تو ذوقم فعلا که دراپ کردم:|

دقیقا مشکل منم همینه هر چی تنظیمات همه چیزو بالا میبرم باز گرافیک بازی اونقدرا که میگن بالا نیست برای من معمولیه زد تو ذوقم فعلا که دراپ کردم:|
شما دیگه از ته زدین به بازی :))
منظورم اونقدرا هم پایین نیست ولی در حد بازیهای سونی نیست واقعا بازی د لست واقعا گرافیکش شاهکاره تکسچر بازیهاش به دل میشینه حتی همین بازی آساسین میراژ رو قبل این بازی تموم کردم ولی این بازی گرافیکش اونقدر که میگن بهترین گرافیک ساله نیست

بالاخره بازیو تموم کردم اونم با اتمام کامل مراحل فرعی و اصلی
حدود یک هفته طول کشید هر روز 4 ساعت بازی کردم
گرافیک بازی در حد بازیهای سونی نبود اما میشه گفت نسل نهمی بود
داستان و گیم پلی بازی خیلی عالی بود
با اول شخص بودن بازی هم اصلا مشکلی نداشتم اتفاقا یه تجربه جدیدی شد
بسی لذت بردیم از بازی
انتقالش دادم به هارد آرشیوم تا چند ماه دیگه هوس کردم دوباره بازیو اجرا کنم

با کنسول بازی نکن 🙏