Multi Platform Path of Exile

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
PathOfExileTitle.jpg

سلام دوستان می خوام یک بازیرو معرفی کنم تا شما هم در موردش نظرتون رو بگید و ببینیم واقعا بازیه خوبی هست یا نه. ( لطفا منصفانه از بازی ایراد بگیرید.)

این بازی یک بازی بسیار شبیه به بازی Diablo 2 به دلیل محیط تاریک، گیم پلی به همان حالت D2 و چیزهای دیگه هستش. بازی هنوز عرضه نشده و فعلا در مرحله بتا هستش. اگر فکر می کنید کپی هست اینم بخونید :

If you can copy another game and create something even better than I say more power to you!

این بازی به کل مجانی یا همون Free to Play هستش و یک Cash Shop داره که دارای موارد زیر هستش :

1 - انیمیشن های اضافه مثل حرکاتی برای مسخره و متلک انداختن یا همون Taunt در جاهایی مثل PvP
2 - رنگ کردن آیتم ها و اسلحه ها
3 - رنگ و افکت های اضافه برای Spell ها
4 - حیوانات یا Pet ها Social
5 - تغییر اسم و غیره..

همانطور که دیدید اصلا آیتمی وجود نداره که باعث بشه کسی که پول بیشتری پرداخت کنه یک کاراکتر قویتری داشته باشه. فقط و فقط چیز هایی که به گیم پلی بازی هیچ لطمه ای نمی زنند و فقط حالت تزیینی و زیبایی رو دارند در این Cash Shop وجود داره!

این بازی دارای صد ها یا حتی 1000+ شاخه اسکیل داره که به میل خودتون می تونید کاراکترتون رو با انتخاب های فوق العاده زیاد ارتقا بدید و یک نقش آفرینی واقعی داشته باشید.
در این عکس می تونید این Skill Tree رو ببینید که تا چه حد عظیم و بزرگه : (حتی در عکس تمام این Skill Tree گنجونده نشده!)

PathOfExileSkillTree.jpg

screenshot_0011.jpg

در این بازی هم دانجن ها و آیتم ها به صورت رندوم و با حالت های بسیاری تغییر خواهند کرد که باعث میشه انگیزه خیلی بیشتری برای دوباره بازی کردن داشته باشید.
گرافیکی بسیار سطح بالا و فیزیک و افکت های مبارزه بسیار خوبی هم داره و ضربه زدن به دشمن از جهات مختلف باعث میشه به حالت های مختلفی هم به زمین بیفته! محیط های متنوع و تاریک و زیبا هم باعث زیبایی دو چندان بازی شده. چیزی که در D2 با گرافیکی خیلی پایینتر شاهدش بودیم. در ضمن این بازی محیط کاملا باز و Open World ای هم داره.

PathofExileDesertDinos.jpg

PvP و رنکینگ هم داره.

6 کلاس به این ترتیب داره :

1 - Marauder
2 - Ranger
3 - Witch
4 - Duelist
5 - Templar
6 - هنوز در حال ساخت هستش.

اینم چند تا عکس دیگه که با محیط و گرافیک بازی آشنا بشید.

PathOfExileIceBlast.jpg

PathOfExileOcean.jpg

path-of-exile.jpg
hqdefault.jpg

Path-of-Exile-Preview-Slider.jpg

Path_of_Exile_August_Gameplay_Trailer_3.jpg

خیلی ویژگی های دیگه ای هم داره ولی این فقط یک معرفی بود.
منتظر نظرات دوستان هستم !

سایت اصلی بازی

Last edited by a moderator:
به به تاپیک رو اومد میخواستم پست بذارم از پروگرسم بگم دیدم خلوته بیخیال شدم

تا الان 280 ساعت بازی کردم و لول 94 شدم چون poe 1 رو بازی نکرده بودم کلی اشتباه داشتم که همه اینا تجربه شد برای شروع لیگ جدید، برای اولین بار هم توی کله arpg های که بازی کردم بیلد سامونر رفتم قبلا نکرومنسر بازی میکردم ولی فقط وقتای که بیلد سولوش خوب بوده (مثلا blood lance دیابلو 3) و درکل تجربه ی جدیدی بود ولی از ی جای به بعد ai مینیون ها ادیتم میکرد باید ویپن عوض میکردم و دیدم خیلیا هم دارن سویچ میکنن روی این بیلد و داره گندش درمیاد برای همین دیروز هرچی کارنسی داشتم و هرچی ایتم برای اون بیلد خریده بودم رو خرج کردم و رفتم demon form cast on ignite و pyromantic pact هم گرفتم الان با کلی اینوسمنت بازم بیشتر از 50% دمیجی که میخورم رو خودم به خوردم میزنم ولی خیلی فانه خیلی!!!! و برعکس بقیه variant های دیمن فورم این یکی زیادم خواهان نداره چون بیشتر ریسورستون صرف این میشه ک چجوری با ایگنایت پایرومنیاک پکت مقابله کنید، میتونم کلی راجبه این بیلد بنویسم از بس خوبه ولی بگذریم اگه علاقه داشتین سرچش کنید هست یکی دوتا ویدیو خوب ازش

درمورد خوده بازیم تا اینجا بهترین arpgی بوده ک بازی کردم(تقریبا تمامه معروف هارو بازی کردم) با اختلاف برای من از دیابلو 2 هم بهتره هرچند به سال ساخت هم باید دقت کرد
فقط الان دوتا مشکل دارم که یکیش فنیه و یکیشم مربوط به پلیراس اول اینکه بعده اپدیت اخر بازی خیلی کرش میکنه سرچ کردم دیدم خیلیا این مشکل رو دارن و یکی هم اینکه وضعیت قیمتا توی مارکت واقعا فاجعه س ایتما چندین برابر ارزش واقعی شون گذاشته میشن و چون الان دوستان داخل ggg ول کردن رفتن تعطیلات باید باهاش کنار بیایم فعلا. حالا درمورد مارکت اشکالی نداره و تقریبا هم کاری نمیتونن بکنن ولی این کرش کردنا واقعا رو مخه بیشتر از 10 روز از اپدیت گذشته و همه دارن سرویس میشن سره این مورد حداقل ی تیم کوچیک میموندن پچ میکردن زودتر اینو
این که ول کردن رفتن رو واقعا درک نمیکنم
یعنی حتی یکی نیست این نسبت dive/exalt رو توی سایت ترید درست کنه؟
الان توی گیم هر dive حدود 100 تا exalt هست ولی توی سایت ترید بازی حدود 8 تا exalt حساب میکنه
بازی هم اگر یه cpu نسبتا جدید نداشته باشی باید با 15 تا 20 فریم خیلی جاها پلی بدی که تقریبا مردنت رو تظمین میکنه
یه breach تو مپ رو نمیشه زد و بهترین روش فارم هم این breach هست :(

• Like
Reactions: Kaiki
آقا یه سؤال اگه کسی اینوایت کنی برای کمک زدن باس تو ریوارد تأثیری داره؟
level downscaling اگه فعال باشه نه
این که ول کردن رفتن رو واقعا درک نمیکنم
یعنی حتی یکی نیست این نسبت dive/exalt رو توی سایت ترید درست کنه؟
الان توی گیم هر dive حدود 100 تا exalt هست ولی توی سایت ترید بازی حدود 8 تا exalt حساب میکنه
بازی هم اگر یه cpu نسبتا جدید نداشته باشی باید با 15 تا 20 فریم خیلی جاها پلی بدی که تقریبا مردنت رو تظمین میکنه
یه breach تو مپ رو نمیشه زد و بهترین روش فارم هم این breach هست :(
همین دیگه وضعیت مارکت خیلی خرابه بازیم چپو راست کرش میکنه من اول فک کردم مشکل از طرف منه چون دوتا دیگه از دوستام که سری 40 بود کارتاشون خیلی کمتر کرش میکردن بعد ک سرچ زدم دیدم نه خیلیا این مشکلو دارن ریویوهای استیم هم ببینی هرچی منفی هست فقط سره همین فریز شدن و کرش کردنه، دیگه حالا همه باهم نمیرفتن :D حداقل ی کامیونیتی منیجیری چیزی میذاشتن بگه برنامه چیه ادم دلش خوش شه
پرفورمنسو میشه امید داشت به مرور بهتر بشه چون بازی هنوز توی ارلی اکسسه ولی مارکت و کرش/فریز واقعا باید زود حل بشه ی مشکل دیگه هم که باعث شده قیمتا اینطوری بره بالا rarity هست طرف تا ingenuity میگیره دوتا رینگ با rarity بالا میندازه بعد چپو راست کارنسی دراپ میکنه و ... همینه ک میبینی ی ایتم یهو 50 تا دیواین قیمتشه حالا همه اینا درست میشه الان تو ارلی اکسس هستیم لیگ هم نداره اصلا مهم نیست اینا، باتوجه به سابقه ی استدیو مطمئنم هرکاری برای سلامت بازی نیازه انجام میدن

• Like
Reactions: |FARSHAD|
من دقیقا به خاطر همین بحث کرش و فریز و افت فریم ترجیحم اینه رو کنسول برم :دی خیلی دوست دارم ولی متاسفانه هنوز تایمی پیدا نکردم چون خیلی بازی گسترده ایه و تایم باید گذاشت:((

همین دیگه وضعیت مارکت خیلی خرابه بازیم چپو راست کرش میکنه من اول فک کردم مشکل از طرف منه چون دوتا دیگه از دوستام که سری 40 بود کارتاشون خیلی کمتر کرش میکردن بعد ک سرچ زدم دیدم نه خیلیا این مشکلو دارن ریویوهای استیم هم ببینی هرچی منفی هست فقط سره همین فریز شدن و کرش کردنه، دیگه حالا همه باهم نمیرفتن :D حداقل ی کامیونیتی منیجیری چیزی میذاشتن بگه برنامه چیه ادم دلش خوش شه
پرفورمنسو میشه امید داشت به مرور بهتر بشه چون بازی هنوز توی ارلی اکسسه ولی مارکت و کرش/فریز واقعا باید زود حل بشه ی مشکل دیگه هم که باعث شده قیمتا اینطوری بره بالا rarity هست طرف تا ingenuity میگیره دوتا رینگ با rarity بالا میندازه بعد چپو راست کارنسی دراپ میکنه و ... همینه ک میبینی ی ایتم یهو 50 تا دیواین قیمتشه حالا همه اینا درست میشه الان تو ارلی اکسس هستیم لیگ هم نداره اصلا مهم نیست اینا، باتوجه به سابقه ی استدیو مطمئنم هرکاری برای سلامت بازی نیازه انجام میدن
در درست شدن بازی که شکی نیست
ولی تا الان تنها نکته مثبت بازی برا من یکی فقط گیم پلی بازی هست که واقعا خیلی خوب بوده و باس های بازی هست
بقیش به نظرم کلا عقبگرد از poe1 هست
گیم هم درسته ea هست ولی خوب اینا این همه سال poe1 رو تجربه دارن بعد یه سری تصمیم های که گرفتن آدم به عقلشون شک میکنه
بازی واقعا در حد ea نیست و در بهترین حالت بتا اولیه هست
گیم عملا سیستم کرفت نداره
سیستم مپ های poe1 به اون خوبی رو برداشتن بجاش یه چیزی آوردن کلا رندوم ( ایدشون خوبه ها ولی رییدن تو اجراش)
دیزاین مپ های بازی فاجعس، بعد نمیدونم چطور فکر کردن مپ های با این بزرگی خوبه
مپ زدن اینقدر خسته کنندس که بعد 2 3 تا مپ میخوای سرت رو بکوبی تو دیوار
واقعا نمیدونم کدوم خری پیشنهاد داده وقتی بمیری دیگه نتونی بری تو مپ و فکر کرده ایده خوبیه
سیستم ascendancy رو که دیگه کلا نگم بهتره
برداشن دو تا اکتیویتی که توی poe 1 همه بدشون میومد رو گذاشتن برا ascendancy و مجبوری زجر بکشی و بزنی
خلاصه با این وضعیت اگر زود بش نرسن بعید میدونم پلیربیس نگه داره

• Like

من تجربه ای تو poe ندارم ولی وقتی میشه همه آیتما رو تو بازی به دست آورد قیمت چه اهمیتی داره؟آدم خودش میره فارم میکنه دیگه.

• Like
من دقیقا به خاطر همین بحث کرش و فریز و افت فریم ترجیحم اینه رو کنسول برم :دی خیلی دوست دارم ولی متاسفانه هنوز تایمی پیدا نکردم چون خیلی بازی گسترده ایه و تایم باید گذاشت:((
مشکل از سروره امروز من رو کنسول داشتم میزدم یجا پرید بیرون میخواستم برگردم توی لودینگ دوباره میپرید بیرون یه ساعت وایستادم تا سرور عوض بشه برگردم جلوی ویپونت. کاش مثل وو یه سرویس داشتن با یه کاراکتر دیگه بتونی تلپورت کنی اینجور وقتا

در درست شدن بازی که شکی نیست
ولی تا الان تنها نکته مثبت بازی برا من یکی فقط گیم پلی بازی هست که واقعا خیلی خوب بوده و باس های بازی هست
بقیش به نظرم کلا عقبگرد از poe1 هست
گیم هم درسته ea هست ولی خوب اینا این همه سال poe1 رو تجربه دارن بعد یه سری تصمیم های که گرفتن آدم به عقلشون شک میکنه
بازی واقعا در حد ea نیست و در بهترین حالت بتا اولیه هست
گیم عملا سیستم کرفت نداره
سیستم مپ های poe1 به اون خوبی رو برداشتن بجاش یه چیزی آوردن کلا رندوم ( ایدشون خوبه ها ولی رییدن تو اجراش)
دیزاین مپ های بازی فاجعس، بعد نمیدونم چطور فکر کردن مپ های با این بزرگی خوبه
مپ زدن اینقدر خسته کنندس که بعد 2 3 تا مپ میخوای سرت رو بکوبی تو دیوار
واقعا نمیدونم کدوم خری پیشنهاد داده وقتی بمیری دیگه نتونی بری تو مپ و فکر کرده ایده خوبیه
سیستم ascendancy رو که دیگه کلا نگم بهتره
برداشن دو تا اکتیویتی که توی poe 1 همه بدشون میومد رو گذاشتن برا ascendancy و مجبوری زجر بکشی و بزنی
خلاصه با این وضعیت اگر زود بش نرسن بعید میدونم پلیربیس نگه داره
جالبه من اتفاقا مشکلی با بازی ندارم صرفا این کرش و rarity درست شه برای من تقریبا پرفکته ولی خب poe1 رو بازی نکردم شاید برا اونه
ولی درکل تغییر ی سری از این سیستما مثلا حذف کرفتینگ بنچ برای اینه ک بازی ساده تر و قابل دسترس تر بشه و بتونه پلیر بیس بیشتری بگیره برعکس poe1 که همه از شروعش میترسن توی همین تاپیک یکی از دوستان که حتی توی این سبک هم تاحالا بازی نکرده بود بازیو گرفته یعنی دیابلو 4 با اون همه تبلیعات نتونسته بود ی سریارو بکشونه سمته این سبک ولی poe2 ک شماره اولش به پیچیدگی و سختی معروفه تونست این کارو بکنه
من تجربه ای تو poe ندارم ولی وقتی میشه همه آیتما رو تو بازی به دست آورد قیمت چه اهمیتی داره؟آدم خودش میره فارم میکنه دیگه.
نه ایتمو میشه از پلیرا خرید و منظورم ترید هست، چرا با بازی کردن بدست میاد درستش اصن اینه ک خودت کرفت کنی ایتمارو با کارنسی بازی ولی درکل فازش با دیابلو فرق داره و از اون سخت تره ایتم خوب کرفت کردن و هر بیلیدی ی استت خاص نیاز داره مثلا بیلد من با لایف ریجن اسکیل میشه درصورتی که هیچ بیلده دیگه ی توی بازی به این استت نیاز نداره
مشکل از سروره امروز من رو کنسول داشتم میزدم یجا پرید بیرون میخواستم برگردم توی لودینگ دوباره میپرید بیرون یه ساعت وایستادم تا سرور عوض بشه برگردم جلوی ویپونت. کاش مثل وو یه سرویس داشتن با یه کاراکتر دیگه بتونی تلپورت کنی اینجور وقتا
نه کرش و فریز شدن مربوط به سرور نیست همش بیشتر کرش هارو ارور میده اون موردی که شما میگی برای من وقتی پیش میاد vpn میزنم میره داخل

چی هست این؟ چجوری فعالش کنم؟
option > game

View attachment 362598View attachment 362599View attachment 362600View attachment 362601View attachment 362602
رفقا من خیلی زود میمیرم ، دمیج خوب میدم ولی ، ایراد کار کجاست ؟
خیلی هم به گیم وارد نیستم
اول اینکه زیاد مهم نیست تو طول کمپین بمیری همه مون کلی مردیم بیلدامون تو ضعیفترین حالتش هست به خیلی از چیزا دسترسی نداریم هرچی جلوتر بری بهتر میشه برای چندتا از دوستام میرفتم باس هارو میزدم الان همونا از من قوی تر شدن کلا به مردن اینا اهمیت نده و فقط پیش برو توی کمپین، ی سری کارا هم میتونی بکنی تا یکم وضعیت بهتر بشه
اول اینکه چرا movement speedت منفیه؟ کلا روی بوت مهمترین استت موو اسپید هست برای اندگیم حداقل 20 درصدو باید داشته باشی برای کمپینم هرچی بالاتر داد بذار
استت های بعدی که برای کمپین نیاز داری رزیست و مکس لایف هست روی همینا تمرکز کن
مورد بعدی که کلا ارمور برای مانک مناسب نیست شما انرژی شیلد و ایویژن ریتینگ میخوای اتیم های بذار که بیسشون بهت اینارو میده وضعیت ارمور هم کلا الان خرابه و بدترین استت دیفنسیو هست
----------------
خدای این چه مزخرفیه من الان چجوری اون دوتا الیت رو بزنم مپ تموم شه؟
Screenshot 2025-01-05 210532.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mostafawarcraf
من تازه شروع کردم بازی رو یه مانک ساختم. اولش واقعا پدرم در اومد با مانک ولی بعد از اینکه سر لول ۵ یه دراپ یونیک (Ghostwrithe Tattered Robe) داشتم و اصلا بازی دیگه ایزی شدش میرم جلو باس ها و فقط اتک میدم و اصلا برام مهم نیستش که اتک بخورم یا نه :D
میخوام ببینم این نرماله یا چی؟ یهو از الدن رینگ بازی شدش دیابلو ۳ :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or