هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
پارت های بالای 4 گیگ رو به صورت split شده واسه دانلود گذاشتن.
یه نمونه. بازی Red Dead Redemption Game of the Year Edition
Red Dead Redemption Game of the Year Edition [BLES01294]-[Gutamps Official] – Google Drive
دقت کنی پارت اولش رو به 3 پارت تقسیم کردن با فرمت 66600 و 66601 و 66602 که از طریق بخش install package مولتی من میشه نصبش کرد. مولتی من خودش این نوع فایل هارو به عنوان یه فایل گروهی شناسایی میکنه و وقتی بزنی روش فایل استخراج شده رو اتوماتیک کپی میکنه توی پوشه package هارد کنسول و بعد میتونی از داخل داشبورد و بخش پکیج نصبش کنی.
البته حتی اگه پارت هایی 10 گیگی هم باشه مشکلی نیست. خب فایل رو میریزیش داخل فلش NTFS و با IRISMAN فایلو کپی میکنی داخل پوشه package هارد کنسول و بعد کنسول برای نصب شناساییش میکنه.
من بازی The Last of Us رو به صورت تک فایل 33 گیگی از طریق فلش NTFS و با IRISMAN نصبش کردم. بی دردسر.
یا بازی GTA V رو تک فایل نصب کردم با حجم 18 گیگ:
View attachment 359136

البته میشه با PS3Splitter فایلشو پارت بندی و split کرد. خلاصه که راه زیاده.
.....................
راستی دیگه این نوع بازی هارو از اون سایته دانلود نمیکنم. (مگر بازی هایی که به هیچ وجه اجرا نمیشن) هر چند خیلیارو دانلود کردم:-??دیر کشفش کردم اما با جستجوی زیاد روشی رو پیدا کردم که میشه بازی های ps3 رو به OFW تبدیل کرده. اسم این حالت OFW هست. بازی هایی که مستقیم داخل داشبورد کنسول نصب میشن. انگار بازیو خریدی. هم بازی های iso و هم بازی های پوشه ای رو میشه تبدیل کرد.
واسه اینکارو نرم افزار وجود داره. اول با نرم افزار CFW2OFW Helper v13 بازیو تبدیل میکنیم و بعد با نرم افزار CFW2OFW-TO-PKG v2 فایل های تبدیل شده رو کانورت میکنیم به فایل پکیج اصلی که با نصب کردنش بازی به شکل 100 درصد اصلی میاد توی داشبورد. نکته بحال نرم افزار CFW2OFW Helper اینه که موقع تبدیل بازی به طور اتوماتیک همه آپدیت های بازی رو دانلود میکنه. نکته جالب تر اینه که من همه آپدیت های GTA V رو از قبل دانلود کرده بودم. آپدیت هارو ریختم توی پوشه patch نرم افزار CFW2OFW Helper. موقع تبدیل دونه دونه فایل های آپدیت رو چک کردم و تیک زد. دیگه دوباره دانلودش نکرد.
اسکرین شات GTA V که میبینی خودم فایلشو درست کردم. مستقیم اومد داشبورد اصلی کنسول.
فکر کنم باید واسش تاپیک بزنم. چیز خفنیه
سلام داداش منم مشکل اجرای بازی دارم هنوزم چیزی دانلود نکردم به نظرت چی کار کنم میشه لینک این برنامه هارو برام بزاری ممنون میشم

سلام داداش منم مشکل اجرای بازی دارم هنوزم چیزی دانلود نکردم به نظرت چی کار کنم میشه لینک این برنامه هارو برام بزاری ممنون میشم
موقع کار با برنامه سیستم باید به اینترنت وصل باشه

آخرین ویرایش:
راستی یادم رفت من از قبل خیلی بازی پوشه ای دارم بعدا نمیشه بازی های که از سایته دانلود میکنیم پارت های pkg رو به یک تک فایل pkg تبدیل کرد هر بازی یه تک فایل pkg باشه اینجوری خیلی خوب میشه

موقع کار با برنامه سیستم باید به اینترنت وصل باشه

سلام داداش. منظورت از مشکل اجرای بازی چیه؟ ببین اگه مشکلت مثل منه و بعضی بازی ها اجرا نمیشن و کنسول هنگ میکنه خب من از سایت gutampsofficial همه بازی هایی که مشکل داشتن رو دانلود کردم و هر چی دانلود کردم اجرا شد. همینجا بود که دیدم این بازی ها روی صفحه اصلی میان و داستان ofw رو کشف کردم.
شما الان برای مثال کدوم بازی اجرا نمیشه؟ ببین برای من خیلی از بازی های اصلی مثل GTA V و Red Dead و God of War 3 به صورت پوشه ای اجرا میشدن. اما یه سری بازی ها مثل NFS Rivals و تیکن 6 و Burnout paradise و mx vs atv reflex و... رو هر کاری کردم اجرا نمیشدن و کنسول هنگ میکرد. از این سایت gutampsofficial که دانلود کردم همشون اجرا شدن. کشف این سایت خیلی حرکت مهمی بود.
فقط من یه اشتباهی کردم. وقتی دیدم بازی هایی که مشکل داشتن به راحتی نصب شدن بازی خودمو که iso یا پوشه ای بود و کار نمیکرد رو از سیستمم حذف کردم. خب نیازی بهشون نبود. اما الان به ذهنم رسید کاش یکیو نگه میداشتم و خودم تبدیلش میکردم به ofw که ببینم خودمونم تبدیل کنیم اینا اجرا میشن یا نه. حدسم اینه که اجرا بشن. حالا میخوام یکی از اون بازیایی که داشتم و اجرا نمیشدن رو دوباره به صورت iso دانلود کنم و ببینم خودمون تبدیل کنیم جدا از اینکه روی صفحه اصلی میاد، آیا مشکل اجرا نشدنشونم حل میشه یا نه. لامصب بعدش من 15 تا بازیو خودم تبدیل کردم به ofw و همشون راحت روی صفحه اصلی اومدن و اجرا شدن. اما همشون در حالت پوشه ای هم اجرا میشدن :D باید اون موردو حتماً تست کنم.
خب شما برای شروع یکی از اون بازی هایی که اجرا نمیشدن رو از اون سایت بگیر و نصب کن. تا من تاپیک رو آماده کنم.

بله موقع کار با این برنامه CFW2OFW باید اینترنت وصل باشه. واسه اینه که آپدیت بازی رو باید دانلود کنه. چیز خاصی نیست و فقط حجم آپدیت بازی مصرف میشه.
دارم تاپیکشو میزنم. عجله نکن

برای نصب پارت های جداگانه PKG وارد مولتی‌من بشید، سربرگ mmcmگزینه install package files رو انتخاب کنید، با انتخاب پارت هایی که داخل حافظه خارجیه اقدام به نصب کنید
سلام
چند تا مشکل داشتم در مورد ps3 پسر خالم که گفتم شاید بلد باشی
1-چند تا بازی هست که میخوام بندازم فلش ولی چون داخلشون فایل بالای 4 گیگ دارن نمیشه
مثل red dead redemption ، as ezio collection ،tekken6 و.....
از اونجایی هم که ps3 فقط fat 32 میخونه نمیشه فرمت دیگه ای هم امتحان کرد .
2 -بازی های pkg که نصب میشن بعضی هاشون ارور 800010007 ( اگه اشتباه نکنم این بود )
و بعضی بازی های pkg هم تو please wait میمونن مثل resident evil 1 2 3 classic
3 - مشکل بعدی هم اینه که نصب بازی های pkg کلی طول میکشه و بعضا هم تو 96 گیر میکنن و هر 10 دقیقه یبار 1 دونه میرن جلو .

سلام
چند تا مشکل داشتم در مورد ps3 پسر خالم که گفتم شاید بلد باشی
1-چند تا بازی هست که میخوام بندازم فلش ولی چون داخلشون فایل بالای 4 گیگ دارن نمیشه
مثل red dead redemption ، as ezio collection ،tekken6 و.....
از اونجایی هم که ps3 فقط fat 32 میخونه نمیشه فرمت دیگه ای هم امتحان کرد .
2 -بازی های pkg که نصب میشن بعضی هاشون ارور 800010007 ( اگه اشتباه نکنم این بود )
و بعضی بازی های pkg هم تو please wait میمونن مثل resident evil 1 2 3 classic
3 - مشکل بعدی هم اینه که نصب بازی های pkg کلی طول میکشه و بعضا هم تو 96 گیر میکنن و هر 10 دقیقه یبار 1 دونه میرن جلو .

سلام داداش
راستشو بخوای منم تازه کارم ولی خب این مدت که PS3 دارم یه چیزایی دستم اومد. و البته دوستان این تاپیک هم کمکم کردن.
شما فلش fat32 رو فراموش کن. فایل هارو بریز روی فلش NTFS و بعدش از طریق فایل فنجر IRISMAN نصبش کن. بی دردسر. اول IRISMAN رو باز کن. بعد یه Start بزن و گزینه Tools و بعدش File Manager. حالا میبینی که فلشت اومده توی لیست درایوها. حالا فلش رو باز میکنی و فایل PKG رو کپی میکنی داخل پوشه Packages هارد کنسول. حالا از IRISMAN میتونی خارج شی. در این مرحله وارد بخش install package files کنسول میشی و اونجا فایل PKG رو پیدا میکنه. میزنی نصب و تمام. (اگه فلش NTFS داخل لیست درایورهای فایل منجر IRISMAN بالا نیومد یه بار از IRISMAN خارج شو و دوباره وارد شو. میاد)
در ضمن بازی هایی که 800010007 میدن رو اصلا تلاش اضافه نکن. منم مشکل داشتم. باز یهایی مثل tekken6 و mx vs atv و و خیلی از بازی های دیگه. کنسول یا هنگ میکرد یا خطا میداد.
شما این بازی هایی رو از Gutamps Official دانلود کن. آقا شما هر بازی ای میخوای دانلود کنی از همین سایت Gutamps Official دانلود کن. به صورت PKG با قابلیت OFW نصب میشه و میاد روی داشبورد اصلی کنسول و از همه مهمتر هر بازی های اجرا نمیشه مطمئن باش اجرا میشه. اصلاً این سایته خداست. من که همه بازی ها رو از این سایت دانلود میکنم.
بعدش اینکه میگی نصب PKG طول میکشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه. یه فلش سرعت بالا 3.2 رو تست کن. من مشکلی ندارم. البته بگم که نصب PKG های چند گیگی طول میکشه. در کل از اون چیزی که فکر میکنی بیشتر طول میکشه. طبیعیه. و نه اینکه گیر کنه و جلو نره.
بازم تاکید میکنم بازی هارو از gutampsofficial دانلود کن. میتونی برای شروع یکیو دانلود و تست کنی. خوبیشم اینه که لینک های دانلودش خوبه. گوگل درایو و مدیافایر و...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4
سلام داداش
راستشو بخوای منم تازه کارم ولی خب این مدت که PS3 دارم یه چیزایی دستم اومد. و البته دوستان این تاپیک هم کمکم کردن.
شما فلش fat32 رو فراموش کن. فایل هارو بریز روی فلش NTFS و بعدش از طریق فایل فنجر IRISMAN نصبش کن. بی دردسر. اول IRISMAN رو باز کن. بعد یه Start بزن و گزینه Tools و بعدش File Manager. حالا میبینی که فلشت اومده توی لیست درایوها. حالا فلش رو باز میکنی و فایل PKG رو کپی میکنی داخل پوشه Packages هارد کنسول. حالا از IRISMAN میتونی خارج شی. در این مرحله وارد بخش install package files کنسول میشی و اونجا فایل PKG رو پیدا میکنه. میزنی نصب و تمام. (اگه فلش NTFS داخل لیست درایورهای فایل منجر IRISMAN بالا نیومد یه بار از IRISMAN خارج شو و دوباره وارد شو. میاد)
در ضمن بازی هایی که 800010007 میدن رو اصلا تلاش اضافه نکن. منم مشکل داشتم. باز یهایی مثل tekken6 و mx vs atv و و خیلی از بازی های دیگه. کنسول یا هنگ میکرد یا خطا میداد.
شما این بازی هایی رو از Gutamps Official دانلود کن. آقا شما هر بازی ای میخوای دانلود کنی از همین سایت Gutamps Official دانلود کن. به صورت PKG با قابلیت OFW نصب میشه و میاد روی داشبورد اصلی کنسول و از همه مهمتر هر بازی های اجرا نمیشه مطمئن باش اجرا میشه. اصلاً این سایته خداست. من که همه بازی ها رو از این سایت دانلود میکنم.
بعدش اینکه میگی نصب PKG طول میکشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه. یه فلش سرعت بالا 3.2 رو تست کن. من مشکلی ندارم. البته بگم که نصب PKG های چند گیگی طول میکشه. در کل از اون چیزی که فکر میکنی بیشتر طول میکشه. طبیعیه. و نه اینکه گیر کنه و جلو نره.
بازم تاکید میکنم بازی هارو از gutampsofficial دانلود کن. میتونی برای شروع یکیو دانلود و تست کنی. خوبیشم اینه که لینک های دانلودش خوبه. گوگل درایو و مدیافایر و...
ممنون بابت راهنمایی 🌷🌷

سلام به همگی
واسه اجرای بازی های PS2 یه روش عالی پیدا کردم. یه روش ساده و سریع. بی دردسر.
خلاصه ش میشه این:
اول بازی های PS2 رو از طریق PC و با نرم افزار PS2Classics GUI 2.2.3 به فایل PKG تبدیل میکنیم.
این نرم افزار به طور اتوماتیک سه کار مهم رو انجام میده:
- فایل ISO بازی رو رمزگشایی میکنه (همون decrypt و encrypt)
- کانفیگ رو به بازی اضافه میکنه
- فایل RAP رو هم اتوماتیک اضافه میکنه
و در نهایت یه فایل PKG تمیز رو به شما تحویل میده. حتی میتونین توسط این نرم افزار برای این فایل PKG آیکون و کاور هم بذارین.
یعنی شما به هیچ نرم افزار اضافه ای روی کنسول نیاز ندارین.
فقط کافیه این فایل PKG رو به طور عادی روی کنسول نصب کنین تا بازی PS2 به صفحه اصلی داشبورد اضافه بشه. نه مولتی من نیاز داره نه وب من و.... (مثل آموزش تبدیل بازی های PS3 به OFW که بازی ها روی صفحه داشبورد میان و به چیز اضافه ای نیاز نیست)
برای خطای کپی رایت هم فقط کافیه نرم افزار Apollo Save Tool رو روی کنسول نصب کنیم. یه بار گزینه offline PS3 activation رو بزنیم. تمام
حالا دیگه حتی به Apollo Save Tool هم نیاز نداریم و حذفش میکنیم. حالا بدون محدودیت هر بازی ای دوست دارین رو تبدیل به پکیج میکنیم و نصبش میکنیم.
به زودی یه تاپیک واسش میزنم. با توضیحات کامل
.......................................................
البته من بازی های PS1 رو هم توسط نرم افزار POP-FE به PKG تبدیل کردم و به طور اتوماتیک به صفحه اصلی کنسول و پوشه پلی استیشن 1 اضافه میشه. اینم نه مولتی من میخواد نه وب من و نه چیز دیگه. واسش حتما تاپیک میزنم.
الان من روی کنسولم به جز HEN (اینو دیگه نمیشه حذف کرد :D) هیچ نرم افزاری ندارم. هیچی. همه بازی های PS1 و PS2 و PS3 روی صفحه اصلی کنسول و در پوشه مختص خودشون نصبن. انگار همه بازی ها خریداری شدن.
سونی ببینه سکته میزنه :))

اینم آموزش تبدیل بازی های PS2 به پکیج و اجرای بی دردسر روی کنسول. همونطور که قول داده بودم: :-bd

آموزش ویژه: تبدیل بازی های PS2 به فایل پکیج (اجرای مستقیم و بی دردسر از طریق داشبورد کنسول)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اونایی که هنوز آموزش قبلیم رو ندیدن پیشنهاد میکنم به تاپیکش سر بزنین:

آموزش ویژه: تبدیل بازی های PS3 به پکیج OFW (نصب بازی ها در داشبورد اصلی کنسول)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا ما بازی های PS2 و PS3 رو روی داشبورد اصلی کنسول و در پوشه مخصوص خودشون داریم. انگار که بازی ها رو خریداری کردیم. به هیچ نرم افزار جانبی روی کنسول نیاز نداریم. نه وب من، نه مولتی من و نه هیچ چیز دیگه ای.

آموزش تبدیل بازی های PS1 به فایل پکیج و نصب و اجرا از طریق داشبورد اصلی کنسول به زودی... :)>-

اینم یه ویدئو که کنسولم که هیچ نرم افزار نصب نیست. همه بازی های PS3 و PS2 و PS1 روی داشبورد اصلی نصبن: :D
ویدئو

آخرین ویرایش:
سلام کنسول من پلی 3 اسلیم هست روی ورژن CFW 4.91.2 Evilnat Cobra 8.5 [CEX] بود بوسیله رجرو دانگریدر دانگرید کردم به 3.55 ولی الان هرچی میکنم فریمور دیگری رو حتی رجریو 4.50 رو هم نصب نمی کنه لطفن راهنمایی کنید

آقا یه اتفاق عجیب!!!
گاد کالکشن (گاد ۱ و ۲) رو نصب کردم
گاد ۱ بدون مشکل تا انتها اجرا شد
گاد ۲ بدون مشکل اجرا می‌شد تا رسیدم به اون پل معروف!!! وقتی میرسیم پل بازی فریز میکنه =)) =)) =))
این اتفاق زمان دیسک های کپی ps2 زیاد رخ می‌داد ولی توی گاد کالکشن اونم ریمستر ps3!!!!! عجیب بود واقعا
کسی راه حلی داره؟

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: MEHRDAD.F
آقا یه اتفاق عجیب!!!
گاد کالکشن (گاد ۱ و ۲) رو نصب کردم
گاد ۱ بدون مشکل تا انتها اجرا شد
گاد ۲ بدون مشکل اجرا می‌شد تا رسیدم به اون پل معروف!!! وقتی میرسیم پل بازی فریز میکنه =)) =)) =))
این اتاق زمان دیسک های کپی ps2 زیاد رخ می‌داد ولی توی گاد کالکشن اونم ریمستر ps3!!!!! عجیب بود واقعا
کسی راه حلی داره؟

سلام داداش
من خودم به جای نسخه کالکشن، نسخه تکی HD ریمستر رو گرفتم.
از سایت myrient.erista میتونی فایل PKG اصلی PSN رو دانلود کن. فایل استور سونی. بدون دستکاری و اصلی.
این لیست کامل بازی های PS3 اصلی PSN که فایل RAP هم همراشون هست: (فایل RAP همون لیسانس بازیه و باید بریزیش داخل پوشه exdata. این پوشه داخل روت اصلی هارده و حتماً میبینیش)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/

واسه راحتی کار لینک God of War II HD میشه این:
God of War II HD (USA)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/God of War II HD (USA).zip

در ضمن بازی پکیج اصلیه و میاد روی داشبورد PS3. واسه اجراش نیازی نیست وارد مولتی من یا سایر برنامه ها بشی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
سلام داداش
من خودم به جای نسخه کالکشن، نسخه تکی HD ریمستر رو گرفتم.
از سایت myrient.erista میتونی فایل PKG اصلی PSN رو دانلود کن. فایل استور سونی. بدون دستکاری و اصلی.
این لیست کامل بازی های PS3 اصلی PSN که فایل RAP هم همراشون هست: (فایل RAP همون لیسانس بازیه و باید بریزیش داخل پوشه exdata. این پوشه داخل روت اصلی هارده و حتماً میبینیش)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/

واسه راحتی کار لینک God of War II HD میشه این:
God of War II HD (USA)
https://myrient.erista.me/files/No-Intro/Sony - PlayStation 3 (PSN) (Content)/God of War II HD (USA).zip

در ضمن بازی پکیج اصلیه و میاد روی داشبورد PS3. واسه اجراش نیازی نیست وارد مولتی من یا سایر برنامه ها بشی.
دمت گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or