vbnmlkjhgggf
عضو جدید
سلام داداش منم مشکل اجرای بازی دارم هنوزم چیزی دانلود نکردم به نظرت چی کار کنم میشه لینک این برنامه هارو برام بزاری ممنون میشمسلام
پارت های بالای 4 گیگ رو به صورت split شده واسه دانلود گذاشتن.
یه نمونه. بازی Red Dead Redemption Game of the Year Edition
Red Dead Redemption Game of the Year Edition [BLES01294]-[Gutamps Official] – Google Drive
دقت کنی پارت اولش رو به 3 پارت تقسیم کردن با فرمت 66600 و 66601 و 66602 که از طریق بخش install package مولتی من میشه نصبش کرد. مولتی من خودش این نوع فایل هارو به عنوان یه فایل گروهی شناسایی میکنه و وقتی بزنی روش فایل استخراج شده رو اتوماتیک کپی میکنه توی پوشه package هارد کنسول و بعد میتونی از داخل داشبورد و بخش پکیج نصبش کنی.
البته حتی اگه پارت هایی 10 گیگی هم باشه مشکلی نیست. خب فایل رو میریزیش داخل فلش NTFS و با IRISMAN فایلو کپی میکنی داخل پوشه package هارد کنسول و بعد کنسول برای نصب شناساییش میکنه.
من بازی The Last of Us رو به صورت تک فایل 33 گیگی از طریق فلش NTFS و با IRISMAN نصبش کردم. بی دردسر.
یا بازی GTA V رو تک فایل نصب کردم با حجم 18 گیگ:
View attachment 359136
البته میشه با PS3Splitter فایلشو پارت بندی و split کرد. خلاصه که راه زیاده.
.....................
راستی دیگه این نوع بازی هارو از اون سایته دانلود نمیکنم. (مگر بازی هایی که به هیچ وجه اجرا نمیشن) هر چند خیلیارو دانلود کردمدیر کشفش کردم اما با جستجوی زیاد روشی رو پیدا کردم که میشه بازی های ps3 رو به OFW تبدیل کرده. اسم این حالت OFW هست. بازی هایی که مستقیم داخل داشبورد کنسول نصب میشن. انگار بازیو خریدی. هم بازی های iso و هم بازی های پوشه ای رو میشه تبدیل کرد.
واسه اینکارو نرم افزار وجود داره. اول با نرم افزار CFW2OFW Helper v13 بازیو تبدیل میکنیم و بعد با نرم افزار CFW2OFW-TO-PKG v2 فایل های تبدیل شده رو کانورت میکنیم به فایل پکیج اصلی که با نصب کردنش بازی به شکل 100 درصد اصلی میاد توی داشبورد. نکته بحال نرم افزار CFW2OFW Helper اینه که موقع تبدیل بازی به طور اتوماتیک همه آپدیت های بازی رو دانلود میکنه. نکته جالب تر اینه که من همه آپدیت های GTA V رو از قبل دانلود کرده بودم. آپدیت هارو ریختم توی پوشه patch نرم افزار CFW2OFW Helper. موقع تبدیل دونه دونه فایل های آپدیت رو چک کردم و تیک زد. دیگه دوباره دانلودش نکرد.
اسکرین شات GTA V که میبینی خودم فایلشو درست کردم. مستقیم اومد داشبورد اصلی کنسول.
فکر کنم باید واسش تاپیک بزنم. چیز خفنیه
موقع کار با برنامه سیستم باید به اینترنت وصل باشهسلام داداش منم مشکل اجرای بازی دارم هنوزم چیزی دانلود نکردم به نظرت چی کار کنم میشه لینک این برنامه هارو برام بزاری ممنون میشم
آخرین ویرایش: