Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Attack on titan رو دیدم و به نظرم خیلی خوب بود ولی فصل اخرش زیاد خوشم نیومد. یعنی سه فصل اولش وایب و حس ماجراجویی و ترس خیلی خوبی داشت. مثلا اونجاهایی که از دیوار خارج میشدن و هیچ ایده ای تداشتن چی در انتظارشونه واقعا خوب بود
ولی فصل ۴ بیشتر شبیه فیلم های سوپرهیرویی بود و زیاد خوشم نیومد
بریم برای Death Note :D

اسپویل مانگا Chainsaw man Part 1
View attachment 361504
همه اینا در مقابل مبارزه آخر شوخیه! درسته اکشن زیادی نداشت ولی آخرش واقعا WTF ترین قسمت کل مانگا بود.:دی

خواستم بگم این مشخصات خیلی به روحیات مادارا نمیخوره، بعد دیدم اون 24 امه :D :D :D
مادارا میخواست بشریت رو نجات بده؟
من هی فکر میکردم گاتسه:))

Attack on titan رو دیدم و به نظرم خیلی خوب بود ولی فصل اخرش زیاد خوشم نیومد. یعنی سه فصل اولش وایب و حس ماجراجویی و ترس خیلی خوبی داشت. مثلا اونجاهایی که از دیوار خارج میشدن و هیچ ایده ای تداشتن چی در انتظارشونه واقعا خوب بود
ولی فصل ۴ بیشتر شبیه فیلم های سوپرهیرویی بود و زیاد خوشم نیومد
بریم برای Death Note :D
نمیدونم برای تو چطور بود ولی کلا اون جریان زیرزمین از بهترین پلات توییست هایی بود که دیده بودم.
معمولا داستان ها یک Mystery یا راز برای داستان میزارند، نویسنده در جواب اون راز های بزرگ گند میزنه. اینجا واقعا در اندازه ایی که مردم فکر میکردند بزرگ و راضی کننده بود.

فقط برای دیدن نیمه دوم Death Note خدا بهت صبر بده.

همه اینا در مقابل مبارزه آخر شوخیه! درسته اکشن زیادی نداشت ولی آخرش واقعا WTF ترین قسمت کل مانگا بود.:دی

مادارا میخواست بشریت رو نجات بده؟
من هی فکر میکردم گاتسه:))

نمیدونم برای تو چطور بود ولی کلا اون جریان زیرزمین از بهترین پلات توییست هایی بود که دیده بودم.
معمولا داستان ها یک Mystery یا راز برای داستان میزارند، نویسنده در جواب اون راز های بزرگ گند میزنه. اینجا واقعا در اندازه ایی که مردم فکر میکردند بزرگ و راضی کننده بود.

فقط برای دیدن نیمه دوم Death Note خدا بهت صبر بده.
اره واقعا در اینکه به خوبی جواب به سوالات داد راضی کننده بود و موقع دیدنش هم اتفاقا کلی تحسین کردم ولی من روند کلی رو گفتم. یه مقدار زیادی به نظرم حالت سوپر هیرویی داشت و همه چیز درهم برهم بود و درگیری تایتان ها هم اون حس خاص بودن رو نداشت از بس زیاد بود و نتیجه شون مشخص بود. در کل نظر شخصی منه وگرنه خیلی عالی کار شده

خواستم بگم این مشخصات خیلی به روحیات مادارا نمیخوره، بعد دیدم اون 24 امه :D :D :D
اون ایشالا سال دیگه :D
اره واقعا در اینکه به خوبی جواب به سوالات داد راضی کننده بود و موقع دیدنش هم اتفاقا کلی تحسین کردم ولی من روند کلی رو گفتم. یه مقدار زیادی به نظرم حالت سوپر هیرویی داشت و همه چیز درهم برهم بود و درگیری تایتان ها هم اون حس خاص بودن رو نداشت از بس زیاد بود و نتیجه شون مشخص بود. در کل نظر شخصی منه وگرنه خیلی عالی کار شده
شاید چون فضا عوض میشه و کلی کرکتر جدید وارد داستان میشه، ولی من خیلی با فصل چهار حال کردم.
راستی برای نیمه دوم Death note یک مقدار توقع خودتو کم کن:Guitar:

@Z-fan
سلام سنسه....

با توجه به سلیقم، چی بخونم که جگرم حال بیاد؟
این MAL ـمه Police110's Manga List - MyAnimeList.net

P.S
یه چند چپتر از Yomawari sensei خوندم ولی فضاش منو نگرفت و شخصیت خیلی تاثیرگذاری برام نداشت.
P.SS
ترجمه فارسی و یا انگلیسی برام فرقی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or