TV Center

دوستان وقت نکردم تاپیک رو بگردم.The Day of the Jackalخوبه؟ارزش وقت گذاشتن داره؟
المان های Woke مسخره کم نداره ولی در کل اثر خوبیه. ارزش دیدن رو داره. فقط شخصیت پلیس داستان وحشتناک روی مخه!:دی

من واقعا خوشم اومد از سریال ولی واقعا قسمت اخرش رو مثل سیزن اخر GOT معلوم نشد چی شد :|
دزموند‌هارت کلا تحت تاثیر ربات هست یا فقط داره از قدرتی که بهش میده استفاده میکنه
اصلا الان Shai-hulud ها یعنی ربات هستن ؟ :|
واسه سیزن دوم چیزی گفتن؟
اینهمه داستان ناتمامی که ول کردن اگه فصل دومی در کار‌ نباشه خیلی مسخره میشه

داشتم روز شغال رو میدیدم، یه چهارده پونزده باری خوابم برد! تایتل رو چک کردم دیدم هنوز قسمت 4 ـه!!
چه خبرتووووووووووونهههههه؟
اینهمه کشششششششششششششششششششش دادن واسه چیه؟
اتفاقا سریال خوبیه نمیدونم چطور خوابت برده
سریال واقعا جذاب بود و کشش لازم رو داشت

اتفاقا سریال خوبیه نمیدونم چطور خوابت برده
سریال واقعا جذاب بود و کشش لازم رو داشت
برای من هم هیجانش بالا هست و خیلی خوب داره جلو می‌ره :دی اصلا همین که با الهام از رو اون فیلم و کتاب معروف، تونستن همچین چیز تمیزی در بیارن عجیب هست :دی

آخرین ویرایش:
برای من هم هیجانش بالا هست و خیلی خوب داره جلو می‌ره :دی اصلا همین که با الهام از رو اون فیلم و کتاب معروف، تونستن همچین چیز تمیزی در بیارن عجیب هست :دی
منتظر سکانس های گی می باش 😂

البته که the end justifies the means... ولی خب

فکر کنم بچه های اینجا خیلی دید خوبی نسبت به رلیتی شو ندارن ولی این رلیتی شو مستر بیست رو دنبال کردم و بنظرم جالبه...
قسمت اول البته خیلی خیلی شلوغ بود و حتی چالش ها گنگ و نامفهوم بود ولی تو قسمت دوم ازون شلختگی مقداری دراومد و آیتم هاش جالب تر شدن.
حداقل همین دو قسمت اندازه کل "روز شغال" سرگرمم کرد :):)

روز شغال به واسطه بازی ادی ردمین اینقدر گیرا هست وگرنه بقیه بازیگرها متوسط روبه پایین هستن کلا سریال ها و فیلم ها و بازی ها شخص محور خیلی دوست دارم البته تو روز شغال خیلی سعی کرده بودن بیانکا بیارن بالا و یک تقابل بسازن اما به پاس شخصیت ضعیف این بازیگر خوشبختانه این اتفاق نیفتاد
کلا نمیدونم این چه سمیه افتاده به جان صنعت فیلم و سینما که حتما باید یکی دو تا شخصیت تراز هم قرار بدن حالا اگر یکی سیاه باشه یکی سفید خوبه ولی میبینی سه تا سفید داریم چهارتا خاکستری دو تا سیاه!

چند صفحه پیش landman رو گفتم شروع کردم به دیدن...داستان خیلی خاصی نداره ولی اگه از ووک و رنگین کمون و فمنیسم و....خسته شدید بهتون پیشنهادش میدم :D
سریال یه جورایی در ستایش از مردهایی هست که کارهای سخت و خطرناکی برای امرار معاش و خانواده انجام میدن که هیچ فمنیستی نه سمتش میره نه در موردش حرف میزنه.

چند صفحه پیش landman رو گفتم شروع کردم به دیدن...داستان خیلی خاصی نداره ولی اگه از ووک و رنگین کمون و فمنیسم و....خسته شدید بهتون پیشنهادش میدم :D
سریال یه جورایی در ستایش از مردهایی هست که کارهای سخت و خطرناکی برای امرار معاش و خانواده انجام میدن که هیچ فمنیستی نه سمتش میره نه در موردش حرف میزنه.
ببین ما می‌دونیم تیلور شرایدن نویسنده‌ی خوبیه و انگار از اوایل قرن بیستم اومده بیرون
اما ترس واقعی این جاست که نکنه بلایی مثل یلواستون سر این سریال بیاد! به همین دلیله من خودم سمتش نمیرم.
نیمه‌ی دوم فصل پنجم یلواستون رو من دیگه ندیدم؛
اما با خروج کوین کاستنر از سریال و عدم بستن قرارداد؛ یه جوری سریال رو آبکی ادامه دادن که گویا فصل آخر House Of cards؛ یه نَمه آبرویی جلوش داشته!
حالا ما که می‌دونیم کوین کاستنر نیمه‌ی دوم فصل پنجم نیستش؛ اما نامردا این کاراکتر که این همه علاقه‌مند به میراثش و زندگی بود، این همه کاریزماتیک بود چطور ممکنه همین جوری زرشکی
خودکشی
بکنه؟!:-<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or