المان های Woke مسخره کم نداره ولی در کل اثر خوبیه. ارزش دیدن رو داره. فقط شخصیت پلیس داستان وحشتناک روی مخه!دوستان وقت نکردم تاپیک رو بگردم.The Day of the Jackalخوبه؟ارزش وقت گذاشتن داره؟
ممنون با مسائل ووک سعی میکنم کنار بیام.برم یکی دو قسمت ببینم.المان های Woke مسخره کم نداره ولی در کل اثر خوبیه. ارزش دیدن رو داره. فقط شخصیت پلیس داستان وحشتناک روی مخه!
اتفاقا سریال خوبیه نمیدونم چطور خوابت بردهداشتم روز شغال رو میدیدم، یه چهارده پونزده باری خوابم برد! تایتل رو چک کردم دیدم هنوز قسمت 4 ـه!!
چه خبرتووووووووووونهههههه؟
اینهمه کشششششششششششششششششششش دادن واسه چیه؟
برای من هم هیجانش بالا هست و خیلی خوب داره جلو میره اصلا همین که با الهام از رو اون فیلم و کتاب معروف، تونستن همچین چیز تمیزی در بیارن عجیب هستاتفاقا سریال خوبیه نمیدونم چطور خوابت برده
سریال واقعا جذاب بود و کشش لازم رو داشت
منتظر سکانس های گی می باشبرای من هم هیجانش بالا هست و خیلی خوب داره جلو میره اصلا همین که با الهام از رو اون فیلم و کتاب معروف، تونستن همچین چیز تمیزی در بیارن عجیب هست
2.64 GB folder on MEGAیکی لینک این فصل دوم Squid Game رو بفرسته. خدا خیرتون بده.
ببین ما میدونیم تیلور شرایدن نویسندهی خوبیه و انگار از اوایل قرن بیستم اومده بیرونچند صفحه پیش landman رو گفتم شروع کردم به دیدن...داستان خیلی خاصی نداره ولی اگه از ووک و رنگین کمون و فمنیسم و....خسته شدید بهتون پیشنهادش میدم
سریال یه جورایی در ستایش از مردهایی هست که کارهای سخت و خطرناکی برای امرار معاش و خانواده انجام میدن که هیچ فمنیستی نه سمتش میره نه در موردش حرف میزنه.