جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

هولد اپ تایم از 17 میلی ثانیه رو atx3 اومده رو 12 میلی ثانیه رو atx3.1
استاندارد قبلا 16 میلی ثانیه بود بشدت ریسکی بود
نوسان زیاد یا برق اگر هولد اپ تایم از یه میزانی کمتر باشه سیستم خاموش میشه وسط کار نقص در اتصال کلا اجازه روشن شدن نمیده

انویدیا کارش درسته خواسته دیگه بهونه دست فن بوی های ای ام دی نده

ATX3.1 بشدت مهمه
همین طوری سرتون شیره می مالن دیگه هولد اپ برای برق نوسان دار هر چی بیشتر باشه بهتره یعنی عملا استاندارد جدید پاورهای با کیفیت کمترم قبول می کنه. این نقد برای 11 سال پیشه هم پاور بالای 16 بود هم زیر 12 داشتیم

1734977434557.png
شما باید نقد یک پاور نگاه نکنید مهم نیست استانداردش چیه همون پاورهای بالا هم استاندارد گرفته بودن که باید بالای 16 می شده اما توی تست واقعی همچین چیزی رو نشون ندادن
ضمنا انویدیا در 16 پین و این داستان ها هیچ کاره هست طراحی و استاندارد ATX برای اینتل هست و دست گل ذوب شدنش هم عین CPU های اشغالش که می سوزن کار خودشه
خلاصه که نذارید راحت سرتون کلاه بذارن هیچ وقت مبنا رو تبلیغات نذارید همین که گفتی ATX 3.1 خیلی مهمه مشخصه که یکی از گول از خورده ها هستی

خلاصه که نذارید راحت سرتون کلاه بذارن هیچ وقت مبنا رو تبلیغات نذارید همین که گفتی ATX 3.1 خیلی مهمه مشخصه که یکی از گول از خورده ها هستی
میدونم شرایط اقتصادی تو ایران سخته تهیه پاور جدید مشکل خودتونو با این تفکرات گول میزنید اما دیگران با اطلاعات غلط گمراه نکنید
مخصوصا تو ایران گارانتی درست حسابی موجود نیست
کسایی که میرن سمت rtx40 از atx3.1 استفاده کنن
فردا یه اتفاقی برا کارت یکی بیوفته خود شما اول همه میگید منکه گفتم برو atx3.1 بگیر
طرف کابل درست وصل نکنه یه میکرو استاتر امپر بکشه شما جواب گو هستید؟
دیگران با اطلاعات نادرست گول نزنید
ATX v3.1 PSUs are NOT ATX v3.0 compliant because of the lower hold-up time. This is a first for the ATX spec! A newer spec does not cover the previous one in all aspects!
There can be ATX v3.1 PSUs WITHOUT the 12V-2×6 connector, which have lower transient response requirements (150% peak instead of 200%). 12v-2×6 Standard: This specification adds a new approach to voltage regulation, aiming to streamline the efficiency of power supplies.ATX v3.1 power supplies are NOT ATX v3.0 compliant due to the lower hold-up time. This is a first in the ATX specification! A newer specification does not cover the previous one in all points!

آخرین ویرایش:
میدونم شرایط اقتصادی تو ایران سخته تهیه پاور جدید مشکل خودتونو با این تفکرات گول میزنید اما دیگران با اطلاعات غلط گمراه نکنید
مخصوصا تو ایران گارانتی درست حسابی موجود نیست
کسایی که میرن سمت rtx40 از atx3.1 استفاده کنن
فردا یه اتفاقی برا کارت یکی بیوفته خود شما اول همه میگید منکه گفتم برو atx3.1 بگیر
طرف کابل درست وصل نکنه یه میکرو استاتر امپر بکشه شما جواب گو هستید؟
دیگران با اطلاعات نادرست گول نزنید

نمی دونم روی چه حسابی این حرفا رو می زنید اما پیشنهاد می کنم یکم بیشتر مطالعه کنید چون به حال من فرقی نمی کنی چه کسی چیکار بکنه صرفا سعی می کنم باورهای غلط دیگران به چالش بکشم تا دچار اشتباه نشن
این بحثا که مشکل اقتصادی داری یا توی فلان گروه عضو هستی بحث های خاله زنکی هست و الا برای کسی که کارت گرافیکش 250 م قیمشته خرید پاور بیست میلیونی مشکلی نیست هر چند پاور خودمم بالای این قیمته دوستم نداشتم بگم اما چون تهمت زدی بیانش کردم
کابل جدیدم گفتم تبدیلش برای همه نوع پاور اومده ضمن اینکه هنوز خیلی ها نمی دونن اصل کار سوکت روی خود گرافیک هست که باید طراحی جدید باشه که تقریبا هیچ کدوم از سری 4000 ها حداقل توی ایران اومده هاش ندارن همون h+ قدیمی هست که خرید پاور یا کابل جدید تا وقتی سوکت روی خود کارت گرافیک جدید نشده فایده ای نداره
طراحی جدید هم فقط کاربردش اینکه که اگر اتصال درست بر قرار نشه قطع می کنه همین چون پایه هاش کوتاه تر شدن که البته مشکلاتی هم داشته و خیلی ها تا دسته هم که جا زدنش بازم گرافیک تصویر نداده چون اتصال برقرار نشده مجبورا یک کایل جدید خریدن
خلاصه اینکه ذوب شدن برای atx 3.1 با کابل h++ هم همچنان برقراره همون طوری که قبلا برای 8 پین یا 4 پین پردازنده یا گرافیک هم رخ داده بوده حتی کابل یا پاور جدید هم که بخرید بازم روش تاکید شد تا یک فاصله ای خمش نکنید تا انتها هم جا بزنید
بحث ادامه نمی دم فکر می کنم گفتنی ها رو گفتم به جای تمرکز روی 3.1 بودن تمرکزتون روی خرید پاور با کیفیت بذارید

هولد اپ تایم از 17 میلی ثانیه رو atx3 اومده رو 12 میلی ثانیه رو atx3.1
استاندارد قبلا 16 میلی ثانیه بود بشدت ریسکی بود
نوسان زیاد یا برق اگر هولد اپ تایم از یه میزانی کمتر باشه سیستم خاموش میشه وسط کار نقص در اتصال کلا اجازه روشن شدن نمیده

ATX3.1 بشدت مهمه
من خیلی تو این زمینه اطلاعات نداشتم حقیقت، ولی اونجوری که مطالعه کردم به نظر میاد حداقل تو این مورد که شما تمرکز روی Hold-up time در نظر میگیرید، اتفاقا وقتی نوسانات جزی مد نظر باشه Hold-up time بالاتر برای پایداری بهتر سیستم موثر تر خواهد بود تا پایین تر. از نظر بعضی متخصص ها به هر شکل به نظر این که استاندارد از 16 اومد رو 12 یک عقب گرد بوده در مقایسه ATX 3.0 با ATX 3.1.
تو همین موارد پیشنهادی شما هم مثلا مدل ASRock به نظر 16 میلی ثانیه هستش. اتفاقا خیلی برند های مطرح دیگه هم که پاور های با استاندارد ATX 3.1 ارائه دادن تو لیستشون عدد رو بالاتر از 16 گزارش کردن.
از طرف دیگه به نظر عدد پایینتر Hold-up time باعث بهینه تر شدن توان/بهره‌وری PSU باشه و اینکه بافر کمتری داره و دقیقا سر همین مسئله بافر پایینتر شاید خیلی هم برای برقی که نوسانش کم نیست ریسکش هم بیشتر باشه.
همون طور که @Persia Tech گفتن تقریبا اکثر پاور های Gold به بالا از این استاندارد ها به طور کلی بالاتر قرار دارند.

آخرین ویرایش:
من خیلی تو این زمینه اطلاعات نداشتم حقیقت، ولی اونجوری که مطالعه کردم به نظر میاد حداقل تو این مورد که شما تمرکز روی Hold-up time در نظر میگیرید، اتفاقا وقتی نوسانات جزی مد نظر باشه Hold-up time بالاتر برای پایداری بهتر سیستم موثر تر خواهد بود تا پایین تر. از نظر بعضی متخصص ها به هر شکل به نظر این که استاندارد از 16 اومد رو 12 یک عقب گرد بوده در مقایسه ATX 3.0 با ATX 3.1.
تو همین موارد پیشنهادی شما هم مثلا مدل ASRock به نظر 16 میلی ثانیه هستش. اتفاقا خیلی برند های مطرح دیگه هم که پاور های با استاندارد ATX 3.1 ارائه دادن تو لیستشون عدد رو بالاتر از 16 گزارش کردن.
از طرف دیگه به نظر عدد پایینتر Hold-up time باعث بهینه تر شدن توان/بهره‌وری PSU باشه و اینکه بافر کمتری داره و دقیقا سر همین مسئله بافر پایینتر شاید خیلی هم برای برقی که نوسانش کم نیست ریسکش هم بیشتر باشه.
همون طور که @Persia Tech گفتن تقریبا اکثر پاور های Gold به بالا از این استاندارد ها به طور کلی بالاتر قرار دارند.
حقیقت امر اون دوستمون با اون نوع ادبیاتی که بکار برد جای صحبت باقی نزاشت
بله محدودیتی برای استفاده از پاورهای قدیمی وجود نداره عواقب استفاده ش هم بر عهده کاربره اما اینکه دیگران گول خورده خطاب کنی جایز نیست

قطعا هولد اپ مهمه اما فاکتورهای دیگه هم دخیل هستن
دلیل اینکه پاور ازراک معرفی کردم همونطور که ملاحظه میکنیدتست های ATX v3.1 بسیار عالی پشت سر گذاشته رو ریل 12 ولت با توجه به بارهای اعمال شده در سطوح بالا بسیار پایداره

transient_120_dev-3.png

ac_loss_hold_up_time-1.png
تست T1
timing_20_t1-1.png

آخرین ویرایش:
حقیقت امر اون دوستمون با اون نوع ادبیاتی که بکار برد جای صحبت باقی نزاشت
بله محدودیتی برای استفاده از پاورهای قدیمی وجود نداره عواقب استفاده ش هم بر عهده کاربره اما اینکه دیگران گول خورده خطاب کنی جایز نیست
برادر از کی تا حالا گول خوردن یا فریب خوردن شدن ادبیات نامناسب؟
اینکه ادم فریب بخوره یا اشتباه بکنه طبیعت انسانه هممون هر روز اشتباهات زیادی داریم
بحث سر اینکه همیشه شرکت ها سعی در فریب مشتری هاشون دارن تا فروش بیشتری داشته باشن
کل حرف من این بود که گول حرف های قشنگ تبلیغات رو نخورید خودتون تحقیق کنید
الان پاورهایی داریم که برای 10 11 سال پیشن اما توی همه ی زمینه ها از جمله نوسان ولتاژ ریپل هلد اپ و غیره از اکثریت 3.1 های جدید بهترن چون اون زمان هزینه تولید پایین تر بوده و پاور هم عین کارت گرافیک یا پردازنده نیست که تکنولوژی انچان خاصی داشته باشه و با نانومتر کمتر یا تغییر معماری پیشرفت انچنانی بکنه
گذشته از اینا توی ایران هر جنسی وارد نمی شه خیلی پاورهای خوب هست که اصلا وارد نشدن یا نخواهند شد
عملا انتخاب ها به ایسوس یا گرین محدود می شه حالا این وسط گاهی از برندهای دیگه هم یک چیزهایی میاد که بعضا یا گارانتی نداره یا گارانتیش شرکتیه
نتیجه گیری: اگر پاور خوب دارید براش یک تبدیل بخرید اگرم مجبور به خرید پاور جدید هستید طبیعتا 3.1 بخرید بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or