شایعه "Valve Fremont معرفی اولیه شد: کنسول SteamOS دارای پردازنده AMD Zen 4 و کارت گرافیک RDNA 3 برای رقابت با Xbox و PlayStation"

AlphaVerg

کاربر سایت
1000027304.jpg

شایعات حاکی از آن است که شرکت Valve ممکن است وارد بازار کنسول‌ها شود و دستگاهی با سیستم‌عامل SteamOS به نام "Valve Fremont" ارائه دهد که احتمالاً رقیبی برای PlayStation و Xbox خواهد بود. تغییرات کشف شده در هسته Steam Deck نشان‌دهنده کنسولی متمرکز بر تلویزیون با تراشه AMD و پورت HDMI است. این امر با برنامه‌های آینده Valve، از جمله انتشار مورد انتظار Half-Life 3، همخوانی دارد.

در موجی از شایعات آخر هفته، دستگاه Valve Fremont پدیدار شد و ممکن است یک کنسول جدید باشد که به تلویزیون شما متصل می‌شود. این اطلاعات توسط کاربر ردیت به نام "Coolbho3k" که تغییری در هسته Steam Deck توسط یکی از کارکنان Valve که در حال آزمایش چیزی به نام "Fremont" بود، کشف شد.

دستگاه مطرح شده توسط Valve ظاهراً دارای چیپ AMD با نام "Lilac" بود، اما برد لینچ از EOZ (شرکتی که بندهای VR تولید می‌کند) در X پستی منتشر کرد که Quanta Computer در حال ساخت دستگاه Valve Fremont است. برد اعتقاد دارد که چیپ Lilac در اصل برد مدار چاپی اولیه‌ای بود که Valve در اولین نمونهٔ آزمایشی Fremont استفاده کرد، اما اکنون یک برد کاملاً متفاوت و تکمیل شده دارد.

1000027310.jpg
برد توضیح میدهد: "تمامی مراجع به Fremont شامل بررسی‌هایی برای پورت HDMI Type-A با اندازه کامل هستند که شما در کنسول‌های متمرکز بر تلویزیون و سایر کامپیوتر‌های رومیزی که دارای کارت گرافیک اختصاصی با پورت‌های HDMI مخصوص به خود نیستند، مشاهده می‌کنید".

1000027311.jpg
در پستی دیگر در X، برد ادامه داد: "Valve Fremont نمی‌تواند یک داک باشد. اطلاعاتی که FoxletFox برای ما پیدا کرده است، به طور خاص اشاره می‌کند که پورت HDMI با اندازه کامل به طور مستقیم به کارت0 (GPU) میزبان متصل است و از طریق USB-C وصل نشده است. و دوباره، در این حالت GPU به طور طبیعی در APU شرکت AMD ساخته شده است. بنابراین به احتمال زیاد این دستگاه یک دستگاه دستی نیست که بتوان آن را به تلویزیون متصل کرد، بلکه یک دستگاه کاملاً اختصاصی با تمرکز اصلی بر HDMI-Out است".

View attachment 361368
پیشبینی کردن بزودی یکیشون غزل خداحافظی میخونه
دوران اسباب بازی من از اسباب بازی تو قشنگتره بسر اومده
نسل Z کارش درسته🙏

Industry Analyst Argues Either Sony or Microsoft Will Need to Exit the Console Market
به نظر خودت کدوم یکی در حال حاضر داره به سوی پایان حرکت میکنه؟

پ.ن: الان میگه سونی :))

به نظر خودت کدوم یکی در حال حاضر داره به سوی پایان حرکت میکنه؟

پ.ن: الان میگه سونی :))
اتفاقا سونی جون خدمات ارزنده ایی در قبال PC انجام داده😍 سونی جون خیلی خوبه که😁 خودم طرفدارشم 🤣

آخرین ویرایش:
خود ولو ادعا یا برنامه یا حتی نیازی به رقابت با سونی داره؟
این تئوری‌ها از کجا درمیاد:-<
اساسن سونی فنها دنبال رقیب میگردن که باهاش گلاویز شن.
زیاد هم از اعداد و ارقام سر در نمیارن و همین هم باعث میشه صرفن روی به ترول کردن بیارن.
درآمد پلی استیشن از فروش بازی و خدمات ( منهای کنسول ) حدود 17 میلیارد دلار بوده.
و درآمد استیم هم حدود 9 میلیارد دلار.
درآمد ایکس باکس از فروش بازی و خدمات ( منهای کنسول ) حدود 18.5 میلیارد دلار بوده.

با توجه به رشد درآمد چشم گیر و قابل توجهی که استیم در چند سال گذشته داشته، باید دید این کنسول خانگی چقدر میتونه تاثیر گذار باشه.

درآمد ایکس باکس از فروش بازی و خدمات ( منهای کنسول ) حدود 18.5 میلیارد دلار بوده.
مایکروسافت گیمینگ یا اکس باکس؟ چون اگه صحبتی میشه درمورد اکس باکسه، مایکروسافت گیمینگ به عنوان یه ناشر الان یکی از ستون های اصلی صنعت گیم به حساب میاد.

ظرفیت فروش سخت افزار هاردکور تو دنیا نسلی 200 میلیون هست یعنی هر نسل که حدودا 10 سال میشه جمع فروش کنسولهای و سخت افزار گیمینگ هاردکور حدودا 200 میلیون بوده که معمولا 60 درصدش دست سونی بوده و 40 درصدش دست ماکروسافت و بقیه به جزء نسل 7 که به خاطر خرابکاری سونی کمی معادله تغییر کرد. حالا کنسول استیم بیاد به نظرم از سهم خود سخت افزار PC کم میکنه و در صورت موفقیت درصد کمی از سهم ماکروسافت و سونی میتونه بگیره

مایکروسافت گیمینگ یا اکس باکس؟ چون اگه صحبتی میشه درمورد اکس باکسه، مایکروسافت گیمینگ به عنوان یه ناشر الان یکی از ستون های اصلی صنعت گیم به حساب میاد.
اینها یکین

بشرطی که بتونه ویندوز رو ران کنه و از سایر لانچر ها مثل اپیک ، ea و ... هم بشه استفاده کرد من این دستگاه رو میخرم اما اگه نشه نه
منتظر میمونم تا ورژن شرکت های دیگه ای رو بخرم

بشرطی که بتونه ویندوز رو ران کنه و از سایر لانچر ها مثل اپیک ، ea و ... هم بشه استفاده کرد من این دستگاه رو میخرم اما اگه نشه نه
منتظر میمونم تا ورژن شرکت های دیگه ای رو بخرم

فک کنم همون steam os رو داشته باشه...

----------------

الان این سیستم عامل همه بازیهای روی استیم رو اجرا میکنه یا فقط یه سریو؟

• Like
Reactions: milad.ps4
از همین الان شکست خورده هست
مگه قراره که رقیب سونی/مایکرو/نینتندو بشه؟

روش کار Valve اصلا اینطور نیست.

اگه خبرها/شایعه ها در موردش درست باشه مطمئنا اصلا قرار نیست که تو اون حد از تعداد بالا ساخته بشه که بخواد با اونها وارد رقابت بشه که حالا توجیه داشته باشه یا اینکه بخواد شکست بخوره.
مثل Index/Deck و حتی Controller تو تیراژ پایین و محدود ساخته میشه ، فروش میره و دوباره بعد مدتی بازار رو پر میکنن تا فروش بره.
از طرفی خود ولو قرار نیست که کل بازار رو ساپورت کنه.
اگه مثل Deck موفق باشه( با برآوردهای Valve) حتما Asus/Lenovo/MSI و هر بنی بشر دیگه ای یه نسخه ازش میزنه.

از این پیش بینیهای بدبینانه قبل index و حتی بیشتر از اون قبل از انتشار استیم دک هم بود که شکست میخوره ولی مهم عکس العمل بازار و پلیرهاست که مشخص میکنه.

==========
برای من خیلی بیشتر از این دستگاه ها خود Steam OS مهمه که بعد تقریبا 10 سال دوباره داره برام جذاب میشه.
اونموقع که واقعا با خاک یکسان شد ولی الان به لطف دک خیلی موفقه و هر روز داره بهتر میشه.
خیلی دوست دارم ببینم که به اون حد از ثبات و پیشرفت برسه و اونقدری خوب باشه که بخوام حداقل بصورت دوال بوت کنار ویندوز نصبش کنم.
فک کنم همون steam os رو داشته باشه...

----------------

الان این سیستم عامل همه بازیهای روی استیم رو اجرا میکنه یا فقط یه سریو؟
نه همه رو اجرا نمیکنه.
بازیهای جدید که بالای 90 درصد ساپورت دک رو دارن.
قدیمی ترهایی هم اگه اجرا نمیشن به مرور و با هر آپدیت ساپورت میگیرن.

استیم حدود 120-100 هزارتا بازی روش داره که از این تعداد حدود 6-5 هزارتا کاملا Deck Verify هستن که بدون مشکل اجرا میشن.
حدود 12-10 هزارتا هم Playable هستن که میشه گفت اجرای بدون نقصی ندارن و با یکسری راهکار کاملا قابل بازی هستن.

از همین الان شکست خورده هست
الان هم بشکلی میشه یه مینی کیس با یه گیم پد استیم یا ps ، xbox به تی وی وصل کرد و ازش استفاده کرد ( ویندوز 12 هم که قراره کاملا گیمینگ باشه راحت تر می کنه این کار رو )
همینطور که ماکان اشاره کرد به تولید انبوه نمیرسه که بخواد شکست هم بخوره یه دیوایس تقریبا میشه گفت تجملی به حساب میاد و برای کسایی که دوست دارن یه pc به شکل کنسول داشته باشن انتخاب ایده الی میشه
اگه قیمت مناسبی داشته باشه قطعا منم به خریدش فکر می کنم فرضا که 2026 بیاد اگه بتونه بازی ها رو تا این سال عالی اجرا کنه بهترین انتخابه برای ارشیو
---
اگه کمپانی های دیگه هم نسخه مخصوص خودشون رو بزنن با ویندوز اون باز انتخاب بهتری هم میشه .

اساسن سونی فنها دنبال رقیب میگردن که باهاش گلاویز شن.
زیاد هم از اعداد و ارقام سر در نمیارن و همین هم باعث میشه صرفن روی به ترول کردن بیارن.
درآمد پلی استیشن از فروش بازی و خدمات ( منهای کنسول ) حدود 17 میلیارد دلار بوده.
و درآمد استیم هم حدود 9 میلیارد دلار.

با توجه به رشد درآمد چشم گیر و قابل توجهی که استیم در چند سال گذشته داشته، باید دید این کنسول خانگی چقدر میتونه تاثیر گذار باشه.

کلا ۲ تا دسته اصلی داریم
Pc gaming و console gaming

تو بخش کنسول ، سونی نیاز به رقیب نداره
خودش حرف اولو میزنه
کلاً سه تا کارخانه کل کنسول ساز

یکیش خود سونی با PlayStation
یکیش مایکروسافته با xbox که همین الانش دیگه تبدیل شده به ناشر
یکیش هم نینتندو که کنسول خوبیه بازی خوبی داره ولی بیشتر سبک بازی‌هاش پلتفرمر و فانتزی و کودکانه و غیره اس

استیم هم که مربوط به PC gaming
غیر از می ‌تونیم بگیم handheld PC ها مخصوص گیم که چند مدتیه اومده تو بازار

این نظر شخصی منه ، انتخاب شخصی منه ، من بخوام مثلاً یه دونه پلتفرم پورتابل انتخاب کنم از بین handheld PC gaming و nintendo switch
قطعاً یه چیزی مثل استیم دک و غیره انتخاب می‌کنم
البته اگر پولم برسه

چون آرشیو بازی‌هاش خیلی بهتره تا یه کنسولی مثل نینتندو که بیشتر بازی هاش فانتزیه

آخرین ویرایش:
  • Cool
Reactions: PC MR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or