قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
منم خیلی دو دل بودم که پرو بگیرم ولی بعد از دیدن کلی ویدئو مقایسه بازیهای مختلف و اینکه واقعا خیلی تفاوت آنچنان نیست که بخام پرو بگیرم، و تازه خیلی بازیا هستن که همون ۳۰ فریم رو تو حالت کوالیتی میدن مثل الن ویک ۲، و شاید یه مقدار ری تریسینگ بهتری داشته باشن که اونم شما باید ی جا وایسی و بعد مثل ببینی که عکس ی درختی افتاده روی آب!!
به نظرم بهترین تصمیم نگه داشتن PS5 استاندارد هستش و نگه داشتن پول ارتقاعش برای خرید نینتندو جدید که چن وقت دیگه معرفی میشه، حداقل یه تجربه جدید بهت میده به همراه یه دستگاه جدید، خودم سوییچ دارم و باید بگم شاهکاره این دستگاه، چون بازیاش توی یه دنیای دیگه و سبک دیگه ای هستن، البته هر چی گفتم نظر شخصی هستش.

بی زحمت نتیجه ی این یه دونه مقایسه رو بفرمایید

جناب یک مقدار وضوح تصویر بهتر شده.… شارپنس تلویزیون مقداری بالا بیارید مشکل حل میشه تو استاندارد:))درضمن df روی بهترین تلویزیون و بهترین تنظیمات تصویر داره این مقایسه رو انجام میده.برای کسی که از تنظیمات تخصصی تصویر سر درنمیاره والله تفاوتی نمیکنه.معلومه df شارپنز و خیلی از تنظیمات اضافه تصویر رو خاموش میکنه..به نظرت یک فرد عادی همچین کاری رو میکنه...همین شما تصویر تلویزیونت رو مشابه df کالیبره کنی کلا از کیفیت تصویر زده میشی....میگم این بیشتر به درد انالیزوهای تصویر میخوره که مو رو از ماست میکشن بیرون نه یک فرد عادی.مگر اینکه خیلب حساس باشی بخوای همه چی در بهترین حالت خودش باشه.اون یک بحث دیگست...یکجورایی به درد افراد وسواسی و عشق ارتقا میخوره

یک شخص اماتور شارپنز تصویر رو تا خرتناق زیاده میکنه.به نظرت این فرد متوجه مقداری افرایش رزولوشن تو پرو میشه!!!در کل این کیفیت تصویر به خیلی موارد بستگی داره که اینجا جاش نیست...

جناب یک مقدار وضوح تصویر بهتر شده.… شارپنس تلویزیون مقداری بالا بیارید مشکل حل میشه تو استاندارد:))درضمن df روی بهترین تلویزیون و بهترین تنظیمات تصویر داره این مقایسه رو انجام میده.برای کسی که از تنظیمات تخصصی تصویر سر درنمیاره والله تفاوتی نمیکنه.معلومه df شارپنز و خیلی از تنظیمات اضافه تصویر رو خاموش میکنه..به نظرت یک فرد عادی همچین کاری رو میکنه...همین شما تصویر تلویزیونت رو مشابه df کالیبره کنی کلا از کیفیت تصویر زده میشی....میگم این بیشتر به درد انالیزوهای تصویر میخوره که مو رو از ماست میکشن بیرون نه یک فرد عادی.مگر اینکه خیلب حساس باشی بخوای همه چی در بهترین حالت خودش باشه.اون یک بحث دیگست...یکجورایی به درد افراد وسواسی و عشق ارتقا میخوره

یک شخص اماتور شارپنز تصویر رو تا خرتناق زیاده میکنه.به نظرت این فرد متوجه مقداری افرایش رزولوشن تو پرو میشه!!!در کل این کیفیت تصویر به خیلی موارد بستگی داره که اینجا جاش نیست...
یک مقداااارر !!!!

11.jpg

یک مقداااارر !!!!

View attachment 361161
داداش اگر این چیزی که میبینی ارزش ۳۰ میلیون داره برو بخر دیگه.:D.به نظر من ارزش نداره..با یک مقدار بالا بردن شارپنز مشکل این مشکل حل میشه.اینجا دیگه ریپلای نکن .تو تاپیک خودش بیا.میگم بعضی ها حساسن روی این موارد مثل کاربر های ولتاژ.دوست دارن از هر چیزی بهترینشو داشته باشن. :D برای من تفاوت انچنانی نداره

یکم سوالم بی ربطه ولی خب چون راجب قیمت می پرسم.😀دوستانی خریدن و از فت یا اسلیم ارتقا دادن به پرو تا الان و بازی هایی که هست و ارتقا گرفتن انصافا اختلاف قیمته قابل لمسه؟یه جواب سرراست بدید دمتون گرم🫡
یک: صفحه نمایش (مانیتور یا تلویزیون) خیلی در مشاهده تفاوت تاثیر داره، در یک مانیتور ۲۷ یا ۳۲ اینچ که ریزولیشن 4k داشته باشه تفاوت کاملاً مشهود هست.

دو: کیفیت ساخت بدنه و متریالی که استفاده شده به شدت با کیفیت هست نسبت به فت.

سه: افزایش فریم و قویتر شدن سخت افزار در نرم شدن و کمتر شدن تاخیر فریم تاثیر داشته که باعث شده بازی نرمتر و روانتر از قبل بشه.

چهار: افزایش حافظه که عملاً نیاز به حافظه جانبی رو رفع کرده.

این ها تفاوت هایی هستش که نسبت به فت توی این ۲۰ روزی احساس کردم، بازم چیزی به نظرم اومد میگم.

داداش اگر این چیزی که میبینی ارزش ۳۰ میلیون داره برو بخر دیگه.:D.به نظر من ارزش نداره..با یک مقدار بالا بردن شارپنز مشکل این مشکل حل میشه.اینجا دیگه ریپلای نکن .تو تاپیک خودش بیا.میگم بعضی ها حساسن روی این موارد مثل کاربر های ولتاژ.دوست دارن از هر چیزی بهترینشو داشته باشن. :D برای من تفاوت انچنانی نداره
فکر کنم تصویر بالا خیلی واضح تفاوت رو نشون میداد.ولی اگه معتقدی با زیاد کردن شارپنس به همچین تصویری میرسی دیگه از دست من کاری بر نمیاد.ماها همه هم تلویزیون ندیده و اصلا نمیدونستیم شارپنس یه همچین قابلیت هایی هم داره :)
در ضمن تاپیک قیمت کنسول هستش، برو بخر دیگه چه صیغه ایه.اونی میاد این تاپیک که میخاد بخره.ولی شمایی که با شارپنس بالا بردن میتونی رزولوشن رو ارتقا بدی و نیازی به ps5 pro نداری اومدنت تو این تاپیک و هدایت ملت به صراط مستقیم یکم جای سوال داره

• Like
Reactions: rahmanshahi
فکر کنم تصویر بالا خیلی واضح تفاوت رو نشون میداد.ولی اگه معتقدی با زیاد کردن شارپنس به همچین تصویری میرسی دیگه از دست من کاری بر نمیاد.ماها همه هم تلویزیون ندیده و اصلا نمیدونستیم شارپنس یه همچین قابلیت هایی هم داره :)
در ضمن تاپیک قیمت کنسول هستش، برو بخر دیگه چه صیغه ایه.اونی میاد این تاپیک که میخاد بخره.ولی شمایی که با شارپنس بالا بردن میتونی رزولوشن رو ارتقا بدی و نیازی به ps5 pro نداری اومدنت تو این تاپیک و هدایت ملت به صراط مستقیم یکم جای سوال داره
اقا جان به زبان امیانه میگم یک فرد عادی با چشم غیر مسلح این تفاوت ها براش مشخص نمیشه و به وجدش نمیاره مگر اینکه فن اون کنسول باشه یا خیلی ایدال گرا باشه یا پولداره دوست داره بهترین هر چیزی رو داشته باشه:D..اکی شد مالک جان.دست از سر کچل ما بردار خواهشا:D

فرقش به اندازه ۳۰ میلیون اضافه پرداخت نیست
البته شما اگر در حالت ایده آل و کامل دو کنسول مقایسه کنی یعنی کنسول استاندارد رو با کنسول پرو + دیسک درایو + پایه ورتیکال مقایسه کنی تفاوت قیمت حدود 40 میلیون هست ( در سالیان نه چندان دور با این پول ملت ماشین میخریدن )

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Sad
Reactions: 3DO and mohsen2019

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or