دسترسی به هزاران مینی گیم رایگان

درود دوستان
دیروز به XBOX موس و کیبورد بی سیم وصل کرده بودم و اتفاقی گفتم با مرورگر اج برم سایت Free Online Games on CrazyGames | Play Now! ببینم میشه بازی کرد یا نه ، که شد و همه گیمها هم اجرا میشد.
توی PS5 چون مرورگر نداره دسترسی به اینترنت و سایتها دیگه خیلی محدوده و این مزیت XBOX با یک مرورگر استاندارد و حرفه ای هستش.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همچنین میتونید کنسول های رترو مثل آتاری ، میکرو ، سگا ، نینتندو64 و حتی بازیهای داس رو با مرورگر بازی کنید.
1- با مرورگر اج سایت گوگل بروید.
2- توی سایت اسم بازی+کنسول+Online رو سرچ کنید. مثلا Super mario bros Nes Online که من از این سایت باز کردم. Super mario
3- یکی از سایتها رو باز کنید و منتظر لود شدن بازی بشید.محیط کاربری اکثر شبیه سازها آنلاین شبیه هم هستند.
4- با موس و کیبورد به راحتی اجرا میشه ولی اگر میخواهید از کنترلر استفاده بکنید سمت راست آدرس بار عکس کنترلر رو زده و ضربدر قرمز کوچیک روشه رو اون کلیک کنید دوتا گزینه میده سمت چپی (الان کنسول دم دستم نیست یادم نیست چی بود :D ) رو کلیک کنید و حالا تو شبیه ساز پایین سمت چپ دومین گزینه نوشته کنترلر روی اون کلیک کنید و دکمه ها رو معرفی کنید.
5- شبیه سازها آنلاین از AR کد برای چیت هم پشتیبانی می کنند که با سرچ توی اینترنت و پیدا کردن کدها و وارد کردن توی قسمت چیت کد می تونید بازی رو ساده تر کنید.
6- بازیهای داس هم که میشه با موس و کیبورد مثل کره اجرا کرد.

امیدوارم لذت ببرید.
موفق باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or