PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
من موقع تریلر که پخش میشد همش میگفتم این خیلی شبیه Sigourney Weaver بازیگر مجموعه Alien بود.
sigourney-weaver-avatar-900x506.jpg

مخصوصا چشم و ابرو وقتی که حرکت میکن و خطوط لب و دهنش.
ولی خب صدای روی کرکتر هم اصلا یه چیز دیگست که قضیه رو منتفی میکنه ، با اینکه عادیه که صداگذار کس دیگه ای باشه.

اما به نظرم منطقی نیست که یه بازیگر خفن بیاری و اینقدر درش تغییرات بدی.

نتیجه اینکه اگه تا حالا شناخته نشده حتما یکیه که اوایل کارشه و اونقدرها معروف نیست.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا همه به کرکتر بازی گیر دادن به نظرم مشکلی نداشت حالا مو هم بعدا درمیاره دیگه :D
مشکل من اون قسمت اخر بود ک گویا از گیم پلی بود هم گرافیک و فضاش یکم تو ذوقم خورد هم دشمن که ربات بود و منو یاد استاروارز انداخت بیشتر ترجیح میدادم انمی ها شبیه دد اسپیس باشن یا کلا یه چیز جدید باشن
ناتی داگ ک زامبی های جدیدی رو توی لست معرفی کرد که ازون حالت کلیشهای قدیمی درومده بود اینجا هم انتظار میرفت یه چیز جدیدی نشون بدن
البته هنوز چیز خاصی نمیدونم و امیدارم در آینده سورپرایز بشیم
سوال اصلی هم در مورد سبک گیم پلی هست الان این بازی هک اند اسلش محسوب میشه؟یکم منو یاد دویل می کرای انداخت ترکیب شمشیر و گان

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ( Layken )
نمیدونم چرا همه به کرکتر بازی گیر دادن به نظرم مشکلی نداشت حالا مو هم بعدا درمیاره دیگه :D
مشکل من اون قسمت اخر بود ک گویا از گیم پلی بود هم گرافیک و فضاش یکم تو ذوقم خورد هم دشمن که ربات بود و منو یاد استاروارز انداخت بیشتر ترجیه میدادم انمی ها شبیه دد اسپیس باشن یا کلا یه چیز جدید باشن
ناتی داگ ک زامبی های جدیدی رو توی لست معرفی کرد که ازون حالت کلیشهای قدیمی درومده بود اینجا هم انتظار میرفت یه چیز جدیدی نشون بدن
البته هنوز چیز خاصی نمیدونم و امیدارم در آینده سورپرایز بشیم
سوال اصلی هم در مورد سبک گیم پلی هست الان این بازی هک اند اسلش محسوب میشه؟یکم منو یاد دویل می کرای انداخت ترکیب شمشیر و گان
در میاد ، تاس نیست :دی ، مشکل اینه هر روز با موزِر از ته میزنه :دی

فکر می‌کردم فقط خودم این‌طوری هستم که تریلر به تدریج برام بهتر و بهتر می‌شه و یه جورایی داره ته‌نشین می‌شه توی ذهنم. ولی پست‌های این تاپیک و همین‌طور فرنگی‌ها نشون می‌ده که تنها نیستم و خیلی‌ها همچین حالتی دارن.
بخش‌های وسط تریلر کمتر، ولی بخش اول و آخرش رو انقدر دیدم که دیگه دارم دچار زوال عقل می‌شم! :دی مخصوصاً از دقیقه ۲:۵۰ که آهنگ قشنگش شروع می‌شه و از اونجا به بعد بدجوری به دلم نشسته. از انیمیشن صورت جردن که خودش به تنهایی نکات جالبی داره تا المان‌های دهه ۱۹۸۰ و آهنگ‌ها. هم آهنگ خود بازی که خیلی زیباست و هم It's a Sin که از قدیم عاشقش بودم و به عنوان یکی از نمادهای دهه ۱۹۸۰، خیلی‌هامون بارها شنیده بودیم و الآن هم به طرز فجیعی به این تریلر جذابیت داده.
یعنی انقدر اون بخش آخر رو دیدم که ذهنم از مدار خارج شده و همین‌طور داره اون آهنگ رو پخش می‌کنه و اگه ادامه پیدا کنه، باید برم ببینم درمانی چیزی پیدا می‌شه یا نه! :دی
انیمیشن صورت جردن توی اون صحنه نهایی تصمیم‌گیری برای رفتن به سیاره هم واقعاً چیز جالبیه و جزو بهترین مواردی که توی صنعت بازی دیدم. یعنی انقدر حس‌های مختلف (از ترس و نگرانی تا شیطنت و حالت بچه‌ پررو!) خوب و ظریف کار شده که شاید بعضی از بازیگرهای درجه ۳ و ۴ نتونن توی فیلم‌های سینمایی انقدر خوب بازی کنن! :دی
-----------
این رو هم نمی‌دونم دوستان اشاره کردن یا نه. گویا اون لوگوی پشت لباس جردن، ارجاعی هست به لوگوی Sierra، یکی از شرکت‌های معروف صنعت بازی که توی دهه ۱۹۸۰ مجموعه‌های King's Quest و Space Quest رو تولید کرد و هر دو جزو مجموعه‌های محبوب نیل دراکمن هستن.

8d0d15_24xczasd34.jpg
دقیقا همن روند رو برای منم داره طی میکنه. اصلا یه فرمول عجیبی هست و تا الان یه ده باری تریلر رو نگاه کردم و چندین تا تحلیل داخلی و خارجی در موردش خوندم.
راستش برای من بیشتر از ظاهر شخصیت اصلی، اون جمله قرمز رنگ پست اول تو ذوقم زد.
بگذریم، در واقعیت با چهره کاراکتر اصلی مشکل ندارم و مطمئن هستم تو بازی امکان ایجاد مدل موهای مختلف وجود داشته باشه چون صحنه تراشیدن مو بدون دلیل نیست.
اما نکته مهمتر برای من شجاعتی هست که ناتی داگ همیشه داشته و سوژه هایی که فکر میکردیم خز شده رو جوری سر و سامون داده انگار اصلا چنین داستانی برای اول روایت میشه.
من سالها سمت تلو نمیرفتم چون فاز زامبی داشت و بعید میدونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی وقتی برای اولین بار نسخه ریمیک رو بازی کردم فهمیدم این لعنتی زمین تا آسمون با بقیه فرق داره.
با اینکه بزرگترین سورپرایز نسخه دوم برام لو رفته بود ولي بازم اینقدر تأثیرگذار اجرا کردن که هنوزم یکی از عجیب ترین و خفن ترین تجربیات گیمی منه.
اصلا دنیای گیم برای من با ناتی داگ و چهار تا کراش باندیکوت شروع شد. درسته اون اوایل هویج خور و ... هم بود ولی کراش اون جادوی لعنتی بود. اصلا اینقدر محو این بازی بودم بهم احمد کراش میگفتن!!
الان هم مگه میشه برای یه بازی دیگه از ناتی داگ شوق نداشت؟
کلا استودیو در حد ناتی داگ کلا اندازه انگشت های یک دست هم نیست و از من بپرسین ناتی رو برابر با راکستار میدونم.
شاید همین دختر لجباز کله شق بلایی سرش بیاد که آخر بازی کلا متحول بشه و بشیم.
اواخر بازی لست دو من از ابی خوشم اومد و من یکی که بخشیدمش!
احتمالآ بازی میتونه خیلی وسیع باشه ولی امیدوارم زیادی بزرگ نباشه و از اوپن ورلد شدن جلوگیری کنن.

الان میشه گفت نگاه بهتری به بازی دارم و از اون شوک (چَک) اولیه خارج شدم.
بهتره بگم دیگه با کاراکتر بازی کنار اومدم و فکر نکنم مشکل ساز بشه برام.

دیگه توجهم رفته واسه همون دیدن چند باره تریلر و کشف نکته ها و اینکه چطور با ناتی داگ قراره دنیای جدیدی رو با اتفاق های پشم ریزون تجربه کنم.

البته اگه دود و الودگی جونمون و قطعی برق کنسولمون رو ازمون نگیرن 😁

آخرین ویرایش:
ظاهر کرکتر بزای شخص من موضوع فرعیه و خیلی اهمیتی نداره.

ولی خب یک کِرمی وجود داره که شما میدونید با این ظاهر کرکتر قراره بهتون حمله بشه ولی براتون مهم نیست که بنظرمن باید مهم باشه، چون دارید با یک تصمیمی که تاثیری روی اهداف بازی نداره، عمدا بازی رو با واکنش منفی روبرو میکنید که این واکنش منفی هم به فروش و بیزینستون ضربه میزنه و هم به محبوبیت و موفقیت بازی.
اکر هم هدفتون فرهنگ‌سازی در راستای مذخرفات Woke هست که باید فهمیده باشید تا الان که کاملا نتیجه عکس میده ....

اما در مورد خود بازی بعد از بارها و بارها دیدن تریلر، مطمئن هستم که با یک شاهکار دیگه روبرو میشیم که اصلا انتظارش رو نداریم و خیلی غافلگیر میشیم.

بعضی از دوستان میگن ما بازی فضایی و استاروارز دوست نداریم ... منم دوست ندارم اتفاقا، ولی بدون شک ND کاری میکنه که حتی Spaceship Battle هم برامون جذاب بشه، جدا از اینکه قطعا این بازی خیلی پیچیده‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر از صرفا یه بازی فضایی مثل استاروارز یا استارفیلد خواهد بود.

هر بار که تریلر رو میبینم زمان پخش آهنگ It's a Sin از Pet Shop Boys، غرق در آدرنالین میشم.

اکر هم هدفتون فرهنگ‌سازی در راستای مذخرفات Woke هست که باید فهمیده باشید تا الان که کاملا نتیجه عکس میده ....

من بيشتر ترسم از همينه.
و بيشتر ازينكه به طور مطلق مشكلم قيافه كركتر باشه اينه كه اين قيافه فقط يه گوشه از تلاش براى همين تلاش واسه فرهنگسازى اين مزخرفات باشه.

الان که اون چیزای روی تابلو توی تریلر رو نگاه کردم امید زیادی به بازی پیدا کردم.

بهترین وجه بازی برای من همین جریان بازی توی دهه 90 و ارجاعاتش به دهه 80 هست.

من بيشتر ترسم از همينه.
و بيشتر ازينكه به طور مطلق مشكلم قيافه كركتر باشه اينه كه اين قيافه فقط يه گوشه از تلاش براى همين تلاش واسه فرهنگسازى اين مزخرفات باشه.
دمرو دراز کشیدی روی تخت، شلوار رو هم بالاشو دادی پایین پرستار هم با لبخند با سرنگ آماده اومده بالای سرت تو چه باسنو سفت سفت مثل صخره بگیری چه شل شل مثل ژله کنی در هر صورت باید آمپول رو بزنی.

خودتو آماده کن اینچیزا رو توی همه چیز ببینی....رو اعصابه اما چکارش میشه کرد؟ یه جایی میرسه که آدم حالش بهم میخوره و قیدشو میزنه اما خیلی جاها میشه براحتی از کنارش گذشت.

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان میگن ما بازی فضایی و استاروارز دوست نداریم ... منم دوست ندارم اتفاقا، ولی بدون شک ND کاری میکنه که حتی Spaceship Battle هم برامون جذاب بشه، جدا از اینکه قطعا این بازی خیلی پیچیده‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر از صرفا یه بازی فضایی مثل استاروارز یا استارفیلد خواهد بود.
این موضوع هم خیلی اهمیت داره واقعا. چون من به شخصه هیچ علاقه‌ای به چیزی که درباره زامبی‌ها باشه ندارم ولی خب عاشق پارت یک و دو هستم. اون موقع هم بحث این بود که بابا همه شیره‌ی زامبی‌ها رو کشیدن ناتی داگ تازه رفته سراغ زامبی؟ اما دیدیم نتیجه چی شد. از دل یه موضوع اشباع شده یکی از یونیک‌ترین فرنچایز‌های تاریخ ویدیوگیم رو ساختن.

من خودمم علاقه ايي به زامبى و شرايط اخر زمانى نداشتم ولى داستانى كه روايت شد و شخصيت هاش انقدر عالى بودن كه هر كسى رو جذب ميكرد.
الانم بايد همين كارو بكنن.

خودتو آماده کن اینچیزا رو توی همه چیز ببینی....رو اعصابه اما چکارش میشه کرد؟ یه جایی میرسه که آدم حالش بهم میخوره و قیدشو میزنه اما خیلی جاها میشه براحتی از کنارش گذشت.

براى ناتى داگ خوب نيست و قابل تحمل نيست.
توى tlou2 هم بود ولى جورى نبود كه توى ذوق بخواد بزنه يا به زور تو داستان جا داده شده باشه.
اميدوارم اين دفعه هم در همون حد باشه نه بيشتر.

این موضوع هم خیلی اهمیت داره واقعا. چون من به شخصه هیچ علاقه‌ای به چیزی که درباره زامبی‌ها باشه ندارم ولی خب عاشق پارت یک و دو هستم. اون موقع هم بحث این بود که بابا همه شیره‌ی زامبی‌ها رو کشیدن ناتی داگ تازه رفته سراغ زامبی؟ اما دیدیم نتیجه چی شد. از دل یه موضوع اشباع شده یکی از یونیک‌ترین فرنچایز‌های تاریخ ویدیوگیم رو ساختن.
دقیقا، چه مثال درستی زدی، کی فکرش رو میکرد در دنیای آخرالزمانی و زامبی محور که دیگه سلطانش Resident Evil ه که در بهترین حالت یک دنیا و داستان سطحیه خوب داره، عنوانی مثل The Last of Us خلق بشه و همه استاندارد‌ها و دیدگاه‌ها رو تغییر بده؟

شک ندارم این‌بار هم همین اتفاق میفته ...

من چیزی ندیدم کسی اشاره کنه بنظر میرسه، قدرت اسلحه بازی از موج های صوتی میاد.

ممکنه بیشتر از چیزی که فکر میکنیم بازی در مورد موزیک باشه، مثلا مثل Hi-Fi Rush
مثل خوره افتاده به جونم و امیدوارم اینجوری نشه

من چیزی ندیدم کسی اشاره کنه بنظر میرسه، قدرت اسلحه بازی از موج های صوتی میاد.

ممکنه بیشتر از چیزی که فکر میکنیم بازی در مورد موزیک باشه، مثلا مثل Hi-Fi Rush
من فکر نمیکنم. دیگه بخواد چیزی شبیه های فای راش باشه خیلی خز میشه :D تریلر بازی یه ابهت و سنگینی داشت که به اون سمت احتمالا نرن و یه چیزی واقع بینانه تری از گیم پلی و کلا دنیای بازی ببینیم. حداقل اش من اینجوری دوست دارم باشه. یعنی بازی بیشتر حالت رئالستیک داشته باشه و برای هر تکنولوژی یک تعریف منطقی داشته باشیم. از طرفی نمیدونم قبلا کسی بهش اشاره کرده یا نه ولی بازی جدا از سلاح سرد، تفنگ هم داره!
IMG_3596.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or