حواشی بازی ها

پیرو این حواشی دور شخصیت بازی جدید ND یه چیزی که رو مخم میره اینه که چند باری توی تاپیکش عکس ریپلی از Alien 3 رو گذاشتن که آقا این Throwback به این شخصیته و جان لینمن هم تو توییتر پست گذاشته بود که این homage به شخصیت های سایفای های 90s/80s هستش.
جدا از اینکه قیافه Sigourney Weaver خیلی بهتر از کاراکتر این بازیه، Alien 3 هم توسط منتقدا کوبیده شد و هم طرفدارا دوستش نداشتن و خود کارگردانش هم گردن نمیگیره :D ولی چون کاراکتر زن کچل دیگه ای پیدا نکردن دارن یجوری رفتار میکنن که انگار اون ورژن ریپلی آیکونیک ترین ورژنش بوده و Alien 3 محبوب ترین فیلم سری بوده:D

سیری زشت نیست
به نظرم دقیقا همون چیزیه که از یه ویچر زن خفن و آب دیده می شد درآورد رو درآوردن

ولی خب این که ویچر شده هنوزم عجیبه
میترسم از حیث داستانی زده باشن جاده خاکی
اونی که میگه سیری زشته کلا گرایشش چیز دیگه ایه.
ببره بندازه خیالش رو راحت کنه :))
===========

به نظرم واقعا به همچین تاپیکی نیاز بود.
دیگه خیلی داشت وضعیت تاپیکهای بازی داغون میشد.

آخرین ویرایش:
وسط بحث کچلی این خوب بود

View attachment 360437
اینی که اون پایین کامنت گذاشته یا کوره یا خودش رو زده به اون راه.
کاملا خودزنیه.

بماند که jack یکی از جذاب ترین کچلهای صنعت گیمه ولی کیه که بخواد درصد وجود این عقاید تو بازیها در سال 2010 رو با 2024 مقایسه کنه؟
ووک از دهه 70-60 به بعد کم و بیش تو همه مدیاها به نوعی وجود داشته ولی هیچوقت مثل حالا اینقدر جاده خاکی نزده بود و زمین بازی رو عوض نکرده بود.

الان یه طوری شخصیت هارو خلق میکنن و دیالوگهای کودکستانی میزارن تو دهنشون که پلیر حتی نمیخواد یک کلمه از مزخرفاتشون رو بشنوه یا بخونه.
اشاره به دیالوگهای مبتدیانه ویلگارد.

من فکر نکنم یکی که 20سال پیش ووک بوده یا حتی 10 سال پیش بتونه این عقاید من درآوردی جدید رو گردن بگیره.
اونموقع ها اگه شخصیت گی ، لز و... تو بازی وجود داشت ولی میشد باهاشون همذات پنداری و درکشون کرد.

پیرامون معرفی بازی جدید ناتی‌داگ و کلا قضایای اخیر پیشنهاد میکنم ویدیو جدید پیچ کابلر رو ببینید

خیلی ویدیو جالبی بود، متاسفانه توی دنیای امروزی چیزیه که شده و کاریشم نمیشه کرد.

یکی از چیزایی که منو خیلی اذیت میکنه اینه که میگن شما با کچل یا سیاه و نمیدونم اینا مشکل دارید . اصلا حرف ما این نیست این همه کرکتر زن سیاه مشتی یا کچل یا حتی زشت باحال داشتیم تو گیم یا حتی سینما . مشکل ما تفکر پشت ایناست مشکل اینه که کنار این قیافه های عجق وجق به صورت سوسکی یا حتی جدیدا وقیحانه ( Veilgaurd ) میخوان عقاید کثیف خودشون رو تو مغز مخاطب فرو کنن . الان قیافه این دختره کچله تو بازی جدید ناتی داگ مساله اصلی نیست مساله اینه که نیل دراکمن میشینه تیک های مخصوص Wokeness رو میزنه بعدش بر اساس اون کرکتر رو میسازه مثلا میشینه میگه اوکی کرکتره باید زن باشه باید جذاب نباشه بدنش لختی پختی نداشته باشه با مردها مشکل داشته باشه لز باشه قوی و مستقل باشه :دی بعدش میشینه داستان رو مینویسه . مساله اینه آقا جان وگرنه کسی با خود قیافه کار نداره . اینایی هم که میگن اینجوری نیست از صد دولت آزادن . لابد میشینن پای برنامه های صدا سیما و وقتی بهشون میگی این سریال سفارشیه که مثلا آدم مذهبی خوبه آدم غیر مذهبی بده ( پروپاگاندا های EA ) میگن نه بابا چی میگی اینجوری نیست تو چکار به این چیزا داری داستان رو بچسب و ...

پیرامون معرفی بازی جدید ناتی‌داگ و کلا قضایای اخیر پیشنهاد میکنم ویدیو جدید پیچ کابلر رو ببینید

من چند دقیقه اولش رو دیدم. به نظرم درست میگه.
الان همه دارن توی اینترنت در مورد کله کچل فلانی حرف میزنن (هر چند به نظرم کچلی مشکل اصلی طرف نیست، اخلاق sassy گونه و گستاخانه هست که جدیدا توی همه کاراکترهای مونث غربی مد شده) و ناتی داگ هم میدونسته که این موضوع باعث انزجار یه عده میشه در نتیجه اومده با ترول کردن بازیکن هایی که با این مسائل مشکل داشتن یه جور تبلیغات کثیف انجام داده و الان توی اینترنت طرفدار و مخالف دارن در مورد بازی حرف میزنن و تبلیغات رایگان برای بازی انجام میدن. حتی اگه این تبلیغات منفی هم باشن، چند وقت دیگه هیچکس یادش نیست که اصلا در مورد چی داشته بحث میشده و فقط فضای اینترنت میمونه و اسم یه پروژه ناشناس که حسابی به خااطر این مسائل معروف شده.
در نتیجه بهترین کار این بود که ملت زیاد حساس نمیشدن و با بی خیالی از کنار این تریلر رد میشدن تا اینکه توی تله بیوفتن و خودشون رو درگیرش کنن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or