نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
نقطه ى مشتركشون اينه كه جفتشون سوم شخص ان و احتمالا عين بازى كوجيما بايد يكسره يه بشكه يا يه تيكه آهن رو كول كنى ببرى اينور اونور.

بازخوردهاى مربوط به بازى كوجيما توى اين دو سه سال اخير نشون داده كه بازى هاى اين سبكى حتى اگه خيلى خفن هم باشن بازم ممكنه يه سريا اصلا نپسندن. ديگه از همه ى اينا خفن تر Dead Space هست كه عمرا هيچ بازى اى نميتونه فعلا حتى بهش نزديك بشه.

در كل به نظرم اين پروژه ناتى داگ با كله ميخوره زمين و ميره بغل دست بازى كوجيما.
یعنی بازی سال میشه؟ :)

بابا شمشیر به اون گندگی رو ندیدین؟ :| چه ربط به دث استرندینگ داشت؟
وقتی حتی تریلر بازی هم نبینین همین میشه
وقتی یه بازیو بازی نکنید ندونید همه ش با موتور و کامیون ایناس نه کول بری هم همین میشه!

حتی سای فای که ماکان اشاره کرد هم باز خیلی دورن از هم! یکی روی زمینه اون یکی تو فضا!
به نظر من چون ناتی داگ پشتشه باید دید چند دهم درصد ممکنه موفق نشه!
احتمالا زیاد در میان ستارگان ویدیو گیم میشه!

طراحی کاراکتر هم از اونجا که شمشیر احتمالا یعنی rpg یا شبه rpg و طرف اول تریلر داشت شیو میکرد از کجا معلومه نشه تغییر داد؟ از کجا معلوم فقط همین یه کاراکتر باشه؟
ووک و مووک الان تو همه بازیها کم و زیاد هست، دلیل نمیشه آیه یاس بخونیم.

قبل از همه چیز واقعا دم تیم آسوبی گرم که ژانر پلتفرمر رو دوباره تو پلی استیشن زنده کرد و عملکردش بی نظیر بود. امیدوار بودم دوتا جایزه هم به فاینال ریبرث بدن بلکه یکم بیشتر فروخت اسکوئر انقدر غر نزنه سرمون.
در مورد مراسم هم به نظرم واسه ایونتی که ماهیتش اهدای جوایزه کارشو خوب انجام داد ولی تایمش خیلی طولانی بود دیگه. راحت تو 2 ساعت به بهترین شکل جمع میشد مراسم.

در مورد بازی ها هم دیدن دوباره ویچر به عنوان یه سوپرفن ژانر فانتزی برام خیلی خوشحال کننده بود منتها تریلرش به هیچ وجه با killing monster قابل مقایسه نبود. یکی از دلایلی که میگم سازنده های اروپایی آمریکایی تو یه نقطه گیر کردن همینه. خود بازی ها رو فعلا فاکتور بگیریم تو تریلر ساختن و پروموت کردن بازی هاشون اصلا اون ویژن هنری و پرچمدارشونو دارن از دست میدن و صرفا رو تجارب قبلیشون سوارن.
outer worlds تریلر بامزه ای داشت. از این فازشون سر این بازی که انگار چیزیو جدی نمیگیرن و بازی رو هم با شوخی و کنایه پروموت میکنن خیلی خوشم میاد :D اون تریلر معرفی که داشت تیزر ساختن بازیا وقتی هنوز آماده نیستن رو توضیح میداد عالی بود :))
Turok هم جزو بازیایی بود که ناامیدم کرد. چرا برداشتید بازی ای که ذاتا اول شخص بوده رو سوم شخص کردید آخه؟ بعد تایتلشو گذاشتید Origins؟ شما که رسما ریدید به ریشه :D احساس میکنم نسل جدید دیگه مثل سابق با اول شخص حال نمیکنن. مخصوصا مخاطب کنسولی.
کپکام هم که طبق معمول سال های گذشته کماکان در حال ترکوندنه. حالا به جز اونیموشا که واقعا پرتم کرد زمان نوجوونی و بچگیم. اینکه کامیا برگشته کپکام رو حس میکنم اونقدری که باید بهش توجه نشد. :D خیلی اتفاق مهمی بود. خیلی مهم تر از ساخت ادامه اوکامی.
Project Century هم به نظرم بهترین تریلری بود که دیشب پخش شد. بالاخره بعد از دهه ها درجا زدن ژانر beat em up به نظرم RGG با این بازی یه لول این ژانرو داره ارتقا میده. خیلی چیز تمیز و خفنی بود اگه واقعا به همین شکل منتشر شه.
بازی جدید اوئدا هم صد در صد براش هایپم ولی امیدوار بودم یکم از پوسته قدیمش خارج شه. اشکال نداره آدم امضا داشته باشه ولی ترکیبات اصلیت واسه بازی جدیدت نباید از بازی های قبلیت باشه انقدر. البته منتظر میشم یه گیمپلی درست حسابی ازش ببینم.
Split Fiction هم به نظرم جوزف فرس با اینکه از اول بازیساز نبوده ولی به طرز عجیبی ماهیت بازی رو درک میکنه. چیزایی که میسازه واقعا ویدیوگیمه. بازیاش خیلی حس خوبی به آدم میده.
درمورد intergalactica هم که تو تاپیکش نظرمو گفتم. یه نکته ای ولی جا افتاد اونم اینه که اسمش اصلا فرنچایز ساز نیست :D بهش ازینایی میخوره که میاد و تموم میشه میره.

مراسم در مجموع عالی بود
واسه astro bot خیلی خوشحال شدم
اجرای Arcane فوق العاده بود و انتخاب نشدنش به شدت مسخره و ناعادلانه.
تریلر مافیا یه مقدار گیمپلی هم داشت خیلی خوب بود فکر میکنم حداقل تا پایان 2025 تأخیر میخوره.
بازی های سگا عالی بودن
بازگشت دو اسطوره: اوئدا و کامیا
تریلر ویچر 4 واسه من شاهکار بود و مقایسه اش با killing monsters اشتباهه، اون از بیخ CGI بود، اما اینجا به نظرم گیمپلی و کاتسینا یکپارچه باشن.
بازی ناتی داگ رو دوست داشتم،یه لحظه تصویر تونی دالتون( لالو سالامانکا سریال Better call Saul) رو نشون داد، شخصیت همراه باشه عالیه.
در مجموع فراتر از انتظار من بود مراسم
بزرگترین غایب ها هم به نظرم tomb raiderو judas بود.
راستی 2025 هر لحظه داره وحشتناک تر میشه...

بابا شمشیر به اون گندگی رو ندیدین؟ :| چه ربط به دث استرندینگ داشت؟
وقتی حتی تریلر بازی هم نبینین همین میشه
وقتی یه بازیو بازی نکنید ندونید همه ش با موتور و کامیون ایناس نه کول بری هم همین میشه!

حتی سای فای که ماکان اشاره کرد هم باز خیلی دورن از هم! یکی روی زمینه اون یکی تو فضا!
به نظر من چون ناتی داگ پشتشه باید دید چند دهم درصد ممکنه موفق نشه!
احتمالا زیاد در میان ستارگان ویدیو گیم میشه!

طراحی کاراکتر هم از اونجا که شمشیر احتمالا یعنی rpg یا شبه rpg و طرف اول تریلر داشت شیو میکرد از کجا معلومه نشه تغییر داد؟ از کجا معلوم فقط همین یه کاراکتر باشه؟
ووک و مووک الان تو همه بازیها کم و زیاد هست، دلیل نمیشه آیه یاس بخونیم.
اتفاقا من دمو رو ديدم. نسخه ى اول بازى كوجيما رو هم بازى كردم. يه بازى به شدت خسته كننده و گيج و گنگ كه اصن مشخص نيست بايد چيكار كنى و كجا برى. تو يه برهوت همينجورى بايد بچرخى و ابجكتيوهاى بى سر و ته رو كامل كنى. من كلا سر جمع يك ساعت هم نتونستم ادامش بدم و درجا پاكش كردم.

اينكه مياين ميگين نه اين بازى ناتى داگ شمشير داره و فلانه و خفنه، خب شمشير داشته باشه! چه ربطى داره؟ Star Wars هم شمشير داره، FF هم داره. Devil My Cry خدابيامرز هم داشت. ولى هيچكدومشون نتونستن انچنان كه بايد و شايد عامه پسند باشن.

شما همين سه مورد رو بگير برو جلو تا بفهمى با چى طرفى: ١. شخصيت اصلى بازى احتمالا همين زن سياهپوست هست، ٢. كله اش كچله، ٣. احتمالا تبليغات فمينيستى هم توى بازى هست.

فاتحه!

ماکان بعنوان فن نه‌، بعنوان کسی که داره در این صنعت فعالیت میکنه، نظرت در مورد طراحی کرکتر اصلی چیه؟

الان تو تاپیک بازی میگفتم، عمده دلیل جذابیت یه شخصیت، نه قیافه، که شخصیت پردازیه اونه. ما یه Character داریم و یه Characteristic. خصوصیت ظاهری یه شخصیت همه میشه کرکترستیک و انگیزه های خودآگاه و ناخودآگاهش چیزهایی که به کرکتر، یا آنچه هست شکل میدن. عموما هم ما تو بازی ها جذب کرکتر میشیم، نه ظاهرشون. حداقل تو بازی های داستانی شخصیت محور.

این خانوم جردن رو هم میشه از هر دو منظر بررسی کرد. اگه منظور فقط ظاهره، که خوب خوشگل نیست. و مشابه ترند روز، سعی شده زن هارو قوی و مستحکم و نه با جذابیت های زنانه نشون بدن. از این منظر احتمالا از نظر همه زشته و حال نکنن باهاش. اما این حال نکردن به یک چیز برمیگرده، و اون پیش فرض هاست. یعنی ما به طور پیش فرض انتظار داشتیم یه شخصیت مرد ببینیم، یه مرد کاریزماتیک مثل نیت یا جول، یا یه زن خفن و جذاب، مثل الی یا کلویی، اما یه زن کچل تقریبا زشت گذاشتن جلومون. پس میگیم حال نکردیم و بده. اما این نتیجه گیری درست نیست، چون همونطور که گفتم جذابیت اصلی کارکتر تو شخصیتش هست و با داستان و تجربه ای که باهاش داریم در میاد.

اگه Intergalactic داستان و شخصیت پردازی خفنی داشته باشه و بتونیم با این آدم ارتباط برقرار کنیم، برای همه جذاب میشه. مثلا جول در مقابل دانته خیلی زشته، اما چرا اکثرا جول رو ترجیح میدن و به نظرشون کارکتر بهتریه؟ یا کریتوس رو که مشخصا زشته:دی چون با جول ارتباط بیشتری میشه برقرار کرد و انقدر بهش حق میدی که وقتی دنیا رو بخاطر یه میل شخصی به فنا میده میگی دمت گرم! این جذابیت اصلی جوله نه ظاهرش.

در اینجا هم به نظر من اگه جردن کارکتر خوبی در بیاد، میتونه شخصیت محبوب خیلی ها بشه و نظرشون رو تغییر بده. ولی اگه ملاک برای قضاوت کارکتر رو فقط و فقط جذابیت جنسی یه کارکتر بزاریم و از منظر اروتیک بودن نظر بدیم، پر واضحه چیز خوبی نیست. مگه اینکه یه نفر فتیش شخصیت کچل داشته باشه:دی

نقطه ى مشتركشون اينه كه جفتشون سوم شخص ان و احتمالا عين بازى كوجيما بايد يكسره يه بشكه يا يه تيكه آهن رو كول كنى ببرى اينور اونور.

بازخوردهاى مربوط به بازى كوجيما توى اين دو سه سال اخير نشون داده كه بازى هاى اين سبكى حتى اگه خيلى خفن هم باشن بازم ممكنه يه سريا اصلا نپسندن. ديگه از همه ى اينا خفن تر Dead Space هست كه عمرا هيچ بازى اى نميتونه فعلا حتى بهش نزديك بشه.

در كل به نظرم اين پروژه ناتى داگ با كله ميخوره زمين و ميره بغل دست بازى كوجيما.

آقا ببخشید پستت ماقبل بحثه و من کلا هیچ حرف دیگه ای ندارم. موفق باشی.

مراسم خوبی بود خوشحالم بیدار بودم.
در مورد بازی ناتی تریلر گویای همه چی بود برید تعداد لایک و دیسلایک تریلر بازی تو کانال یوتیوب پلی استیشن ببینید فکر نکنید فقط ماها تو بازیسنتر ناراضی هستیم در کل وک صنعت گیم برداشته به شدت در حال رواجه دیشب دو تا بازی با شخصیت زن اصلی معرفی شد یکی ویچر یکی بازی ناتی خب برید مقایسه کنید شخصیت اصلی ها رو (البته من دقت کردم اگر مو نداشت ولی به جاش بازوهای خوبی داشت :D )

از آسمون بهم الهام شد.
از کاراکتر اصلی و سابقه استودیو.
نمیدونم اینا کی میخوان آدم بشن و یه بازی بسازن که کاراکتر اصلی یکم جذاب باشه.
اکه بحث بزاریم روی پارت ۲ که بحث به بیراهه میره و بازم میان می گن ابی لز هست

ولی چون کچله پس ووک و هم جنس باز هست😂

• Like
Reactions: malek911
دوستان این بازی استودیو RGG که با اسم‌ project century تریلرش اومد، گرافیک گیم پلی بود یا نه ؟ خیلی چیز خفنی بود ولی به استودیوش نمیخوره همچین گرافیکی . کسی توضیح و اطلاعاتی داره از این بازی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or