نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
عجیبه که بهترین‌ نمایش‌ها برای من، من پلیر بازی‌های تکنفره داستانی، مربوط به بازیهای غیر تکنفره بودن: Split Fiction و Thick As Thieves.
ویچر 4 هم درسته که عزیز دله ولی نمایشش چیز خاصی نداشت. انتخاب سیری به عنوان پروتاگونیست، انتخاب غیرمنتظره و البته کمی غیرشجاعانه‌ایه ولی اونقدرها هم ناامیدکننده نیست و میتونه جالب باشه.
Dispatch حتی اگه میانمایه باشه، میتونه جالب باشه.
ابسیدین هنوز Avowed رو منتشر نکرده، میخواد The Outer Worlds 2 رو هم تو 2025 منتشر کنه؛ بهتر نیست زمان بیشتری به ساخت بازیهاشون اختصاص بدن تا آثارشون مثل شماره قبلی همین The Outer Worlds انقدر میانمایه نباشن.
نمایش بازی جدید ناتی داگ رو خیلی دوست نداشتم ولی اسم جالبی داره؛ البته، بر خلاف اسمش، نامحتمل میدونم که بخواد داستان چندان فلسفی‌ای داشته باشه.
چه قدر وقتی 9-8 سالم بود، اونیموشا 3 رو دوست داشتم و بازی میکردم؛ البته الان دیگه این سبک بازی‌ها باب میلم نیستن.​

آخرین ویرایش:
انصافا جطور فهمیدید ووک بازی خیلی زیاذه

چون شخصیت اصلی زن هست و سرش تراشیده😂😂😂
از آسمون بهم الهام شد.
از کاراکتر اصلی و سابقه استودیو.
نمیدونم اینا کی میخوان آدم بشن و یه بازی بسازن که کاراکتر اصلی یکم جذاب باشه.

تریلر ویچر4 عالی بود!
من سری ویچر رو از دست دادم چون ویچر1 رو نشد بازی کنم بقیه شم بازی نکردم
ولی الان به فکر افتادم ویچر3 رو اگه ربط داستانی به دو شماره قبلی نداره برم

امیدوارم بودم یه ریبوت از شماره اول باشه با شخصیت گرالت مذکر ولی اینم اگه یه داستان جدید بیربط به قبلیا باشه (چون شخصیتش فرق داره) عالیه واقعا!
نه سه گانه اصلی هر سه نسخه اش به هم ربط دارن. ولی با اینکه نسخه یک هم بازی خوبیه، حداقل از ۲ شروع کن. ۲ همین الان هم جزو بهترینهای سبک خودشه. بعدشم برو ۳ و دی ال سی هاش. قبل شروع ۲، یه خلاصه تو یوتیوب جایی راجع به شماره یک ببین که فضای داستان بیاد دستت.
اگه با قدیمی بودن ۱ مشکلی نداری، بنظرم از یک شروع کن.

این ۴ هم ادامه مستقیم ۳ هست و خب شخصیتی که توی نسخه ۴ گذاشتن، جزو سه کارکتر مهم سری هست. واسه همین کل داستان سه گانه رو باید بدونی تا نسخه ۴ معنادار بشه.

به هیچ وجه هم سریال رو نبین. ربطی به این دنیا نداره. خزعبلات نتفلیکسه.

SaveTube - Best Online Video Downloader ( 4K, 8K, FHD, 1080p, HDR )
Free YouTube Video Downloader Online (1080p) - YT1D
از این سایتها که لینک رو مستقیم میکنن استفاده کن
به غیر اینا چند تا سایت دیگه رو هم چک کردم. جواب نمیده.
چیزای دیگه رو میشه با استفاده از این سایت ها از یوتیوب دانلود کرد . اما اینو نمیشه

باید صبر کنیم سایتای خودمون بزارن که اونم معلوم نیست امروز بشه یا نه.

از اتفاقات جالب مراسم اهدای جایزه شخصیت تاثیرگذار به Amir Satvat که ظاهرا ایرانیه که افتخار دنیا شده و همه به احترامش ایستادن به خاطر اینکه در این حوزه تونسته کارافرینی کنه و جلوی بیکار شدن خیلی ها رو بگیره.
بغض عجیبی هم تو سخنرانیش میکنه

View attachment 359948
ایشون رو من چند ساله در لینکد این دنبال میکنم. یک پلتفرمی درست کردن برای کار پیدا کردن در حوزه گیم و شبانه روزی دارن ساپورت میکنن کسایی که بیکار میشن تو این صنعت.

بازى جديد ناتى داگ سرطان خالص و يه چيزى تو مايه هاى بازى كوجيما بود. من نميدونم وقتى تجربه ى بازى كوجيما داره نشون ميده كه اين سبك بازى هاى فضايى همه كس پسند نيست و عموما نميتونه موفق باشه چرا دوباره ميرن سراغش؟!

تازه دموى بازى هم خبرايى از LGBT ميداد و و احتمالا خوراك فمينيست ها و هم*جنس گراهاى عزيز باشه.

واقعا چطور داری ایشون رو به بازی های کوجیما میچسبونی؟ هیچ رقمه هیچ نقطه تشابهی ندارن. جز اینکه فقط هر دو سای فای هستن. غیر از این حتا یک نقطه اشتراک کوچیک هم بینشون نیست.

واقعا چطور داری ایشون رو به بازی های کوجیما میچسبونی؟ هیچ رقمه هیچ نقطه تشابهی ندارن. جز اینکه فقط هر دو سای فای هستن. غیر از این حتا یک نقطه اشتراک کوچیک هم بینشون نیست.
ماکان بعنوان فن نه‌، بعنوان کسی که داره در این صنعت فعالیت میکنه، نظرت در مورد طراحی کرکتر اصلی چیه؟

اورینتیشن شخصیت بازی ناتی داگ واقعا به کفشمه ولی خود تریلر خیلی بد بود. به عنوان یه ریویل تریلر بد بود. آرت و مودشو هم دوس نداشتم. ویژوآلم از چیزی که باید پایینتر بود. برام کاملا meh بود. ولی بازم منتظر اطلاعات بیشتر در مورد سیستم اوپن ورد و گیم پلیش هستم. به هر حال خدا پشت و پنهاهشون چیزی به من بدهکار نیستن.
تنها بازی که دیدم دلم میخواست همین امروز پلی بدم بازی جن دیزاین بود. اصلا فضا و صدا و رنگ قورتم داد.
در کل نمایشا زیاد و اسم و رسم دار بودن باحاله که میبینم بین گیمرا یه شوری افتاد و راضی بودن ولی من بازی‌ای ندیدم بخواد خودشو جدا کنه. فعلا بلاکباستری می‌تونه نقطه سر خط باشه و می‌دونیم در حال ساخته کماکان فقط gtaviه.

نقطه ى مشتركشون اينه كه جفتشون سوم شخص ان و احتمالا عين بازى كوجيما بايد يكسره يه بشكه يا يه تيكه آهن رو كول كنى ببرى اينور اونور.

بازخوردهاى مربوط به بازى كوجيما توى اين دو سه سال اخير نشون داده كه بازى هاى اين سبكى حتى اگه خيلى خفن هم باشن بازم ممكنه يه سريا اصلا نپسندن. ديگه از همه ى اينا خفن تر Dead Space هست كه عمرا هيچ بازى اى نميتونه فعلا حتى بهش نزديك بشه.

در كل به نظرم اين پروژه ناتى داگ با كله ميخوره زمين و ميره بغل دست بازى كوجيما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or