نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
کپکام در حال حاضر بهترین استودیو صنعته و از زمان رزیدنت اویل ۷ همینطوری دارن پشت سر هم، با فاصله زمانی کم، بازیهای خوب و متنوع بیرون میدن و با هر معرفی، همه رو سوپرایز میکنن. واسه من اون لحظه‌های «هولی‌شت» امشب مال بازیهای کپکام بود چون بقیه رو تقریبا میدونستیم دارن چیکار میکنن. اونیموشا و اوکامی دست هر کس دیگه‌ای بودن عمرا سراغشون میرفت. مخصوصا اوکامی. از همه مهم‌تر کامیا هم برگردوندن.

بازی ناتی‌داگ هم جالب میزنه اما خود تریلر معمولی بود و جوری نبود که دیوونه بشم. فضای Retro Futuristic باحاله و تبلیغ پورشه و آدیداس هم جالب بود. برخلاف خیلیا من از این مدل تبلیغات اذیت نمیشم و به نظرم اگر درست پیاده‌سازیش کنن اتفاقا میتونه نکته مثبت هم باشه.

بین تریلرهای CG مراسم به نظرم ویچر ۴ از همه بهتر بود.

آخرین ویرایش:
کپکام در حال حاضر بهترین استودیو صنعته و از زمان رزیدنت اویل ۷ همینطوری داری پشت سر هم، با فاصله زمانی کم، بازیهای خوب و متنوع بیرون میدن و با هر معرفی، همه رو سوپرایز میکنن. واسه من اون لحظه‌های «هولی‌شت» امشب مال بازیهای کپکام بود چون بقیه رو تقریبا میدونستیم دارن چیکار میکنن. اونیموشا و اوکامی دست هر کس دیگه‌ای بودن عمرا سراغشون میرفت. مخصوصا اوکامی. از همه مهم‌تر کامیا هم برگردوندن.

بازی ناتی‌داگ هم جالب میزنه اما خود تریلر معمولی بود و جوری نبود که دیوونه بشم. فضای Retro Futuristic باحاله و تبلیغ پورشه و آدیداس هم جالب بود. برخلاف خیلیا من از این مدل تبلیغات اذیت نمیشم و به نظرم اگر درست پیاده‌سازیش کنن اتفاقا میتونه نکته مثبت هم باشه.

بین تریلرهای CG مراسم به نظرم ویچر ۴ از همه بهتر بود.
در اینکه کپکام از بهترین هاست که شکی نیست ولی نباید از خیزش دوباره سگا هم غافل شد. البته این تیم Ryu Ga Gotoku فکر کنم یه تنه داره ۶۰-۷۰ درصد جور سگا رو می‌کشه لامصبا اخه همزمان رو چندتا پروژه میتونین کار کنین. هر بازیشونم بهتر از قبلی در میاد. اعجوبه ای هستن برای خودشون

در اینکه کپکام از بهترین هاست که شکی نیست ولی نباید از خیزش دوباره سگا هم غافل شد. البته این تیم Ryu Ga Gotoku فکر کنم یه تنه داره ۶۰-۷۰ درصد جور سگا رو می‌کشه لامصبا اخه همزمان رو چندتا پروژه میتونین کار کنین. هر بازیشونم بهتر از قبلی در میاد. اعجوبه ای هستن برای خودشون
اره سگا رو یادم رفت. فکر کنم بیشتر از همه هم بازی معرفی کردن و همشون هم خوب بودن. مخصوصا Virtua Fighter که طرفدارهای خاص خودش رو داره و بعد از سال‌ها یه دنباله درست و درمون گیرشون اومد.

توی تاپیک سونی گفتم، اینجا هم میزارم:

جدا از تمام برنده های این مراسم بیشتر از همه من برای هوشینو خوشحال بودم؛ فکر کن سال ها بهترین سناریو های تاریخ گیمینگ رو بنویسی و کمتر کسی بهت توجه کنه. بنده خدا شاید کوجیما نباشه ولی یکی از بهترین نویسندگان تاریخ گیمینگ است. واقعا خوشحالم بالاخره به جایزه ایی که لایقش بود بعد از این همه بازی رسید. همون 2016 بجای اورواچ باید P5 گوتی میشد.

با اینکه از بردن استروبات خوشحالم ولی دلم برای FF سوخت :D این بیچاره ها
همه چیز خودشون رو گذاشتن برای این ریمیک ولی آخر به خودی باختن
حداقل موسیقی رو بردند.:دی

عجب حالی دارین بعد از سایبرپانک با تریلر سینماتیک بدون تاریخ ریلیز (و این بار حتی با کارت گرافیک ریلیز نشده :)) )از CDPR هایپ میشین :D
منم واقعا تعجب کردم.
والا تا بازی نیاد من از هیچیش هایپ نمیشم.:دی

من متأسفانه یک ساعت اول مراسم رو خواب بودم و الآن فهمیدم که چیزهایی مثل The Witcher 4 رو از دست دادم! :دی
واقعاً مراسم خوبی بود و پُر از بازی‌های ریز و درشت. از نمایش جذاب بازی عمو جوزف (مردک جلوی زن و بچه‌هاش هم فحش می‌ده! :دی) تا انفجارهای کپکام با Onimusha و Okami 2 تا نسخه‌های جدید Turok و Virtua Fighter یا مثلاً Project Century از سازنده‌های Yakuza و... حتی الآن دیدم توی ویکی‌پدیا نوشته بازی جدید استاد فومیتو اوئدا رو هم نشون دادن! همین‌طور یه Ninja Gaiden دوبعدی که باید برم تریلر همه اینا رو ببینم. اون دو تا پیرمرد هم عالی بودن! :دی
این وسط طبیعتاً بمب مراسم برای من Intergalactic بود که تریلرش به شدت با سلیقه‌م جور بود. یعنی دقیقاً از اون مدل چیزهایی که من عاشق‌شون هستم و بعد از تیزر اول Concord هم گفته بودم که خیلی با این مدل کارها حال می‌کنم که البته Concord تبدیل به یکی از فجیع‌ترین شکست‌های تاریخ صنعت بازی شد! :دی ولی خب این در درجه اول برای ناتی داگ هست و بعد هم کلاً سبکش ربطی به اون نداره و شک ندارم یه جوری می‌ترکونه که به کما می‌ریم!
شخصیت اصلی رو هم با دوستان موافقم که زیبا نیست! :-" یه شمایلی از استاد باقری داره، با ابروهای رئیس EA در دوران انتشار بازی Wasteland. ولی حداقل به نظر میاد یه نیمچه نمکی داشته باشه و حس می‌کنم کاراکتر جالبی از آب دربیاد. خوشبختانه هم من این مدلی هستم که همه اجزای بازی در کنار هم باعث می‌شن از یه چیزی خوشم بیاد یا نه. مثلاً ابی هم توی TLoU2 همچین زیبا نبود و حتی به نظرم مخصوصاً یه جوری طراحیش کرده بودن (هم فیزیک بدن و هم چهره) که توی برخورد اول، برای بازیکن دافعه ایجاد کنه. ولی اون بازی توی Top 10 عمر من قرار داره و همون ابی هم برای من جزو بهترین شخصیت‌های صنعت بازی توی سال‌های اخیره.
در کل بدجوری منتظر اطلاعات بیشتر از بازی هستم و احتمالاً تفاوت‌های زیادی با Uncharted و The Last of Us داشته باشه. یعنی با اینکه همچنان حس و حال سینمایی محشر ناتی داگ رو حفظ می‌کنه، یه ذره وسیع‌تر و متفاوت‌تر باشه و دوز سینمایی کمتر و آزادی عمل گیم‌پلی بیشتر بشه.
--------
از انتخاب Astro Bot هم به شدت خوشحال شدم! برنده شدن یا نشدن بازی‌های محبوبم به اندازه قدیم برام مهم نیست، ولی این یکی یه ذره فرق می‌کرد و یه مظلومیتی داشت که واقعاً دوست داشتم برنده بشه. :دی

آخرین ویرایش:
خب بریم

ویچر که اصلا هیچی 2027-2028 روش حساب کنید :D

تریلر سینماتیک از کارت گرافیک معرفی نشده اونم رو انریل انجین 5 . مثل اینکه خیلی هم درس نگرفتن

دارم درست متوجه میشم ابسیدین دوتا بازی در یه سال داره ؟ :| avowed و outeworld 2 !

اقای ناتی داگ شما مشکلتون با زیبایی چیه ؟ :-??

یه نفر تو یوتیوب نوشته بود lev از the last of us part2 بزرگ شده رفته فضا :))

• Smile
Reactions: Love Console
من هم صبح جمعه فهمیدم چه خبره! :دی اول صبحی این همه بازی رو دیدم مغزم نمی‌تونه پردازش کنه :دی بازی جدید ND، تریلر ویچر، Onimusha، بازی جدید Fumito Ueda و کلی بازی دیگه. ولی عجیب‌تر از همه Okami هست که هنوز هضمش نکردم، تازه الان متوجه شدم استاد بزرگوار کامیا برگشته به میادین! خلاصه برم تریلرها رو ببینم تا مطمئن بشم خواب ندیدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or