پارت اول انیمیشن Secret Level تجربه جالبی بود و برای کسایی که گیمر باشن تماشا کردنش لذت بخشه. البته تا اینجایی که اومده همه قسمتاش کیفیت یکسانی نداشت و شخصا فقط Armored Core، Unreal Tournament و گل سرسبد Warhammer رو دوست داشتم.
از PAC-MAN هم چیز وحشتناکی در آورده بودن که شاید خاصترین قسمت انیمیشن تا به الان بوده. New World هم بامزه بود
امیدوارم ساخت این سری ادامه داشته باشه. تجربه فانیه مخصوصا اگه از بازیای دیگه ای مثل اساسین و رنبو و Amnesia اینا هم ساخته بشه.
امیدوارم به محض تکمیل پروسه خرید، برای عوامل سازنده انیمه Classroom of the Elite تشکیل پرونده بدن و همشونو یا بفرستن اردوگاه کار اجباری یا ابد ببرن براشون که اینجوری گند زدن به داستان به اون خوبی.
تمام پروژه های مربوط به SAO و Overlord و Tate no Yuusha رو کنسل کنن و سرمایه رو ببرن رو کونوسوبا. 86 رو هم امیدوارم یه کمکی بدن چند فصل دیگه بسازن ازش. داستانشم که ووک بود سونی دوست داره
انصافا یکی بهت به عنوان انیمه اولت Neon Genesis Evangelion معرفی میکرد به انیمه دوم میرسیدی؟ حالا تکلیف سری Evangelion که روشنه ولی به صورت کلی مکا معرفی کردن به کسی که تازه میخواد انیمه ببینه کار حرفه ای نیست
انصافا یکی بهت به عنوان انیمه اولت Neon Genesis Evangelion معرفی میکرد به انیمه دوم میرسیدی؟ حالا تکلیف سری Evangelion که روشنه ولی به صورت کلی مکا معرفی کردن به کسی که تازه میخواد انیمه ببینه کار حرفه ای نیست
معرفی اوا برای این بود که تازه واردها رو بسنجیم ببینیم میتونن وارد دنیای انیمه بشن یا نه هر کس بتونه اوا رو تموم کنه و هنوز دلش بخواد انیمه ببینه یعنی خیلی پوست کلفته
فرض مثال اگه من 13 سالم بود و سال 1997 میذاشتن جلوم NGA رو میدیدم، تو اون دوره، تو اون فضا و اون سطح از مدیا، زندگیم قطعا به قبل و بعد از دیدن این انیمه تقسیم می شد.
فرض مثال اگه من 13 سالم بود و سال 1997 میذاشتن جلوم NGA رو میدیدم، تو اون دوره، تو اون فضا و اون سطح از مدیا، زندگیم قطعا به قبل و بعد از دیدن این انیمه تقسیم می شد.
دوستان شبیه Sengoku Basara کاری اومده ؟ یا شبیه Drifters ؟
خود drifters به کجا رسید خبری نیست ؟ آخرین بار یادمه مانگا رو نگاه کردم فقط 20-30 چپتر جلو بود.
دو هفتهای که این طرفا آفتابی نشدم واسه این بود که ۳ قسمت آخر آرکین رو ببینم که خب دیدم.
پارالل یونیورسش رو مثل هر داستان دیگهای برنتابیدم.
تغییر رویه پودر هم خیلی سریع رخ داد. ما دهنمون صاف شد این دو خواهر ۵ دقیقه عین آدم کنار هم بمونن بدون اینکه این خانم جینکس کنه قضیه رو.
به تصویر کشیدن پودر در دنیای موازی هم واقعا فلاکت جینکس رو ملموستر کرد. اون چین و چروک دور چشمش که انگاری این بچه ۴۰ سالشه! اون دیالوگ always with you sis اش.
با اون حرکت اکو هم واقعاً حال نکردم؛ رفت زید یکی دیگه رو چیز کرد.
ناروتو هم تموم شد.
جدی هیتاچی همه رو نفله کرده بود؟ واقعا عجیبه. نمیشد با شورای حل اختلافی چیزی جمعش کنن؟
یونیورس فوقالعاده جذابی داشت و واقعا خوندن بخشهای آروم داستان لذتبخش بود.
اتفاقات جنگش خیلی زود رخ داد و من اصلا توقع همچین سرعتی رو نداشتم. ایده و هدف مادارا و اوبیتو واقعاً نچسب بود و خیلی بهتر میشد همون اوروچیمارو ویلن اصلی میموند. تیم ساسکه هم که عملا اضافی بودن تو داستان.
پین! چقدر راحت زد اروسنین رو کشت و جلو ناروتو متنبه شد! غیرمنطقی.
ایراد اصلی هم حضور کم هیناتا تو داستان بود! یعنی حتی اون جایی که باید هم نبود. بعد آرک پین تا دم مرگ رفت دریغ از یک پنل واسه اون و ناروتو. یا حتی آخر داستان به ۱ صفحه خودش و بچهها خلاصه شد.
به طرز شگفت انگیزی تو ۱۳ سال عمر انیمهایم هیچی از ناروتو واسم اسپویل نشده بود تا این ۲ سال که شروع کردم به خوندنش و ۳ مورد نسبتا مهم واسه من اسپویل شد.
اولی هویت اوبیتو. فصل قبل دومنیک سولانکه مهاجم بورنموث واسه خوشحالی یکی از گلهاش ماسک اوبیتو زد و گزارشگر هم گفت ماسک فلانی و این تو ذهن من مونده بود.
دو مورد بعد هم رو بچههای همین تاپیک زحمت کشیدن.
زنده موندن ساسکه؛ من همش منتظر بود این الدنگ رو اوروچیمارو چیز کنه که نکرد. و در ادامه باز منتظر بودم اقلا به درک واصل بشه که بچهها اومدن از روابط بروتو و دختر ساسکه و ساکورا حرف زدن.
به نظرم زود تموم شد ولی خب.
تماری و شیکامارو هم رفتن جزو جذابترین زوجهای انیمهای.