Multi Platform Path of Exile

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
PathOfExileTitle.jpg

سلام دوستان می خوام یک بازیرو معرفی کنم تا شما هم در موردش نظرتون رو بگید و ببینیم واقعا بازیه خوبی هست یا نه. ( لطفا منصفانه از بازی ایراد بگیرید.)

این بازی یک بازی بسیار شبیه به بازی Diablo 2 به دلیل محیط تاریک، گیم پلی به همان حالت D2 و چیزهای دیگه هستش. بازی هنوز عرضه نشده و فعلا در مرحله بتا هستش. اگر فکر می کنید کپی هست اینم بخونید :

If you can copy another game and create something even better than I say more power to you!

این بازی به کل مجانی یا همون Free to Play هستش و یک Cash Shop داره که دارای موارد زیر هستش :

1 - انیمیشن های اضافه مثل حرکاتی برای مسخره و متلک انداختن یا همون Taunt در جاهایی مثل PvP
2 - رنگ کردن آیتم ها و اسلحه ها
3 - رنگ و افکت های اضافه برای Spell ها
4 - حیوانات یا Pet ها Social
5 - تغییر اسم و غیره..

همانطور که دیدید اصلا آیتمی وجود نداره که باعث بشه کسی که پول بیشتری پرداخت کنه یک کاراکتر قویتری داشته باشه. فقط و فقط چیز هایی که به گیم پلی بازی هیچ لطمه ای نمی زنند و فقط حالت تزیینی و زیبایی رو دارند در این Cash Shop وجود داره!

این بازی دارای صد ها یا حتی 1000+ شاخه اسکیل داره که به میل خودتون می تونید کاراکترتون رو با انتخاب های فوق العاده زیاد ارتقا بدید و یک نقش آفرینی واقعی داشته باشید.
در این عکس می تونید این Skill Tree رو ببینید که تا چه حد عظیم و بزرگه : (حتی در عکس تمام این Skill Tree گنجونده نشده!)

PathOfExileSkillTree.jpg

screenshot_0011.jpg

در این بازی هم دانجن ها و آیتم ها به صورت رندوم و با حالت های بسیاری تغییر خواهند کرد که باعث میشه انگیزه خیلی بیشتری برای دوباره بازی کردن داشته باشید.
گرافیکی بسیار سطح بالا و فیزیک و افکت های مبارزه بسیار خوبی هم داره و ضربه زدن به دشمن از جهات مختلف باعث میشه به حالت های مختلفی هم به زمین بیفته! محیط های متنوع و تاریک و زیبا هم باعث زیبایی دو چندان بازی شده. چیزی که در D2 با گرافیکی خیلی پایینتر شاهدش بودیم. در ضمن این بازی محیط کاملا باز و Open World ای هم داره.

PathofExileDesertDinos.jpg

PvP و رنکینگ هم داره.

6 کلاس به این ترتیب داره :

1 - Marauder
2 - Ranger
3 - Witch
4 - Duelist
5 - Templar
6 - هنوز در حال ساخت هستش.

اینم چند تا عکس دیگه که با محیط و گرافیک بازی آشنا بشید.

PathOfExileIceBlast.jpg

PathOfExileOcean.jpg

path-of-exile.jpg
hqdefault.jpg

Path-of-Exile-Preview-Slider.jpg

Path_of_Exile_August_Gameplay_Trailer_3.jpg

خیلی ویژگی های دیگه ای هم داره ولی این فقط یک معرفی بود.
منتظر نظرات دوستان هستم !

سایت اصلی بازی

Last edited by a moderator:
سروراش ردیف هستن بریم تو کارش؟
آخه چند جا دیدم میگفتن سروراش فعلا ایراد دارن و یا کانکت نمیشه کلا یا دیسکانکت میشن
سروراش مشکل داره چون ۱ میلیون پلیر ارلی اکسس سرازیر شده تو بازی :D
زمان می‌بره تا سرورارو درست کنن. خودشونم تو توییتر گفتن که دارن سعیشو میکنن ولی خب انتظار این حجم استقبالو نداشتن.

• Like
Reactions: .:Melkor:.
بازی توی act 2 واقعل بی رحمانه میشه
تازه من مرسناری ام از دور هی grande ول میدم ، بیچاره اونایی که melee ان
Act 2 باس هاش واقعا سخته.یه فایت بود که در حد میلی ثانیه هم نمیشد وایساد وگرنه میمردم(warrior هستم).اوایلش خیلی اذیت میشدم.یه بیلد بهتر درست کردم راحتتر شد.

بازی توی act 2 واقعل بی رحمانه میشه
تازه من مرسناری ام از دور هی grande ول میدم ، بیچاره اونایی که melee ان

Act 2 باس هاش واقعا سخته.یه فایت بود که در حد میلی ثانیه هم نمیشد وایساد وگرنه میمردم(warrior هستم).اوایلش خیلی اذیت میشدم.یه بیلد بهتر درست کردم راحتتر شد.
دوس داشتین منو ادد کنین
Kyveza

من رو پی سی هم با استیم هم با لانچر خودش نمیتونم به شاپش وصل بشم
وارد بازی میشم همه چیز اوکیه تو شاپ میرم هیچی نشون نمیده بقیه هم همینن؟ با فیلتر شکن هم درست نمیشه راهکاری داره؟

وارد بازی میشم همه چیز اوکیه تو شاپ میرم هیچی نشون نمیده بقیه هم همینن؟ با فیلتر شکن هم درست نمیشه راهکاری داره؟
اگر dns یا برنامه هایی از این قبیل زدی برشون دار.
بازی بدون نیاز به اینا راحت و روون اجرا میشه. فیلتر شکن اینا باعث میشن که نتونی شاپ رو لود کنی.
اگر باز مشکل ادامه دار بود برو تو خوده سایت و از اونجا محصول مورد نظرت رو بخر احتمالا ایراد از سمت خوده استیمه.

من می‌خوام Orb of Augmentation ترید کنم با رفیقم مثل اینکه ترید currency زیر لول 25 نمیشه . بعد الان برامون سوال شده که کاراکتر 25 روی درجه سختی استاندارد هم حسابه یا کاراکتر هاردکور باید 25 بکنیم؟ مثل اینکه stash های این دو مد‌ جداست و ما Orb هامونو با کاراکتر هاردکور گرفتیم و stash کردیم . لطفا یه راهنمایی بکنید ما تا حالا بازی نکرده بودیم بار اوله .

من می‌خوام Orb of Augmentation ترید کنم با رفیقم مثل اینکه ترید currency زیر لول 25 نمیشه . بعد الان برامون سوال شده که کاراکتر 25 روی درجه سختی استاندارد هم حسابه یا کاراکتر هاردکور باید 25 بکنیم؟ مثل اینکه stash های این دو مد‌ جداست و ما Orb هامونو با کاراکتر هاردکور گرفتیم و stash کردیم . لطفا یه راهنمایی بکنید ما تا حالا بازی نکرده بودیم بار اوله .
هاردکور و استاندارد کلا استش هاشون توی تمامه بازی های این سبک جداس
سوال اینجاس چرا برای باره اول هاردکور رفتین اونم این بازی؟ واقعا دمتون گرم منکه با این پینگ چیزو ندارم از 1000 متری هاردکور هم رد بشم
منم همین مشکل رو داشتم برای همین همینطور که دوستان گفتن از داخل خوده سایتش خرید کردم
برای شارژ کردن پونت هاش از استیم استفاده کن و ایتم موردنظرت رو از داخل سایت بخر تا درست بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or