امتیازهای Indiana Jones and the Great Circle

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    160
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
capsule_616x353.jpg

Indiana Jones and the Great Circle

Developer: Machine Games
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows, PlayStation 5
Genre: Action Adventure
Release Date: December 9th, 2024 (Xbox Series X|S, Microsoft Windows) and Q1/Q2 2025 (PlayStation 5)

امتیازهای این عنوان در تاریخ 16 آذر در ساعت 3:30 بامداد منتشر خواهد شد...

IMG_20241207_024953_388.jpg

20241207_024555.jpg

آخرین ویرایش:
امتیاز 85 تا 87 تو همین نظرسنجی براش پیش بینی کرده بودم و دمشم گرم رو سفیدمون کرد

بچه که بودم حدود 10 ساله اینا حدودای سال 84 وقتی اسم ایندیانا جونز میومد ضربان قلبم تغییر میکرد نفسم بند میومد مخصوصا بخاطر شلاقش ، سی دی بازیشو گرفته بودم اون موقع برا pc و به تمام بچه های همسایه ها داده بودم نصب کرده بودن که هر مرحله رد میکردیم با بچه های همسایه ها 1 هفته در موردش حرف میزدیم و یه مرحله داشت یه کروکودیل بود تو یه استخر که باید شنا میکردی و از اون زنجیرهای سقف اویزون میشدی میپریدی که همه اونجا گیر کرده بودیم تا 1 ماه وقتی اولین بار یکی گفت ردش کردم و مرحله بعدش فلانه و فلانه همون لحظه انگار از ماورا بهم الهام شد منم میتونم ردش کنم و رفتم pc روشن کردم و در کمال تعجب تو همون اولین ترای ردش کردم و رفتم رو بالکن خونه به بچه همسایه گفتم ردش کردم و اولش گفت دروغ میگی تا جزئیات مرحله بعدو بهش گفتم باور کرد و لبخند رو صورتش خشک شده بود که چجوری وقتی تا 1 ساعت پیش ردش نکرده بودم تو 1 ماه الان یهو راحت ردش کردم دقیقا وقتی تازه خودش رد کرده مرحله رو :D
یاد ایام......

حدود 15 ساله اکوسیستم زندگی گیمیم رو پلی استیشن هستش و تا بهار هم که بیاد برای فایو برا تجربه این بازی با ارزش صبر ندارم اما نمیدونم چرا بعضی از دوستان لذتو از ادم میگیرن از بس که فضارو رقابتی میکنن مخصوصا هم قطاران:D وقتی داری لذت میبری از همه چیش یهو رفیقت میگه هنوز خیلی مونده به آسترو برسه و همون لحظه خشکم میزنه و با لبخند تایید میکنم چون با 30 سال سن حالشو واقعا ندارم حتی این حرفا بخواهد چند دقیقه وقتمو بگیره

خلاصه که خداکنه بازی انقد بفروشه بفروشه بفروشه که دوباره این اسم زنده بشه و شماره های بیشتری ازش ببینیم و صد البته سوم شخص تو شماره های بعدیش:D

آقا نمیشه تاد هاوارد بچسبه به همین تهیه کنندگی؟ :-" واقعا وضعش خیلی بهتره این طرف.
امسال هم تهیه کننده سریال Fallout بود هم این، جفتشون عالی از آب در اومد اما به بازیای خودش که میرسه پر میشه از جاه طلبی های بی پایه (شونصد برابر مپ بزرگتر، 1000 سیاره و ...) انتظاراتی که از استودیو 500-600 نفریش داره راکستار 2000 نفری نداره! تهش حتی نزدیک به انتظارات هم عمل نمیکنه، خب چه فایده.
انگار تو نقش کنترل کیفیت و نظارت رو پروژه خیلی بهتر عمل میکنه تا اینکه کل پروژه دست خودش باشه.

ینی دیگه TES6 رو بخواد خراب کنه هزار تا ایندیانا جونزم نمیتونه بشورش :دی

آخرین ویرایش:
جیم استرلینگ هم بهش ۷.۵ داده که خیلی خوبه!! :دی سابقه داشته یهو به بازی‌های تو این سطح، ۳ و ۴ بده و یه تنه متا رو دو نمره بیاره پایین :دی
چرا این دلقک رو اصلا آدم حساب میکنن؟ نمره پایین میخواد بده بده، چرا همزمان هم ادای منتقد حرفه ای در میاره هم با ادبیات چاله میدونی نقد میکنه؟ :))

جیم استرلینگ هم بهش ۷.۵ داده که خیلی خوبه!! :دی سابقه داشته یهو به بازی‌های تو این سطح، ۳ و ۴ بده و یه تنه متا رو دو نمره بیاره پایین :دی
به طور کل نمره متا فقط همون موج اول نمراتش قابل استناده دیگه بعد چند روز که امثال این اراذل هم نقداشون میاد بیرون دیگه نباید باهاش کاری داشت :D

مثل edge
اج که ادایی ترین منتقدا رو داره :D چند تا فراستی دور هم جمع شدن که ویدیوگیم رو فقط تو یه قاب میبینن و هرچیزی که از اون قاب خارج بشه زبالس.

البته فکر میکنم چون حالت ماهنامه داره همیشه نقداشو دیرتر میبینیم وگرنه گندشو همون ثانیه اول میزد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or