جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

1733993307340.png

رزولوشن 2k هست
همه ی کارت های زیر 16 گیگ فیل شدن
4070 های 12 گیگ هم عملا فریم دهیشون توی دیواره
توی 4k هم 16 گیگ های با dlss فقط زنده موندن

این هم با fg هست که چون این تکنیک vram بیشتری می طلبه 4070 های 12 گیگ کلا فیل شدن
1733993497712.png
اینم رزولوشن 1080 هست که فریم 4070 12 گیگ نصف 16 گیگ شده
1733993948609.png

Attachments

• 1733993247940.png
    1733993247940.png
    204.5 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
با این سرعت پیرشفت حافظه درخواستی برای سری 5000 هم خرید کارت با 16 گیگ منطقی نیست
مگر اینکه کارت را برای 2 سال بخری
از اونجایی که 5080 هم 16 گیگه و کارت 5090 بسیار کارت گرونی خواهد بود پس سازنده ها فراتر از 16 نمی رن مگه برای 4k اما 2k همچنان 16 کافیه
کلا path یا همون full ray خیلی تکنیک سنگینی هم هست که برای سری 3000 با 2000 اصلا درستم کار نمی کنه

با همه ی این کارهای انویدیا اما امار جدید نشون می ده 90 درصد بازار دست انویدیا هست(خبر ماله امروزه)
1733995383631.png

از اونجایی که 5080 هم 16 گیگه و کارت 5090 بسیار کارت گرونی خواهد بود پس سازنده ها فراتر از 16 نمی رن مگه برای 4k اما 2k همچنان 16 کافیه
کلا path یا همون full ray خیلی تکنیک سنگینی هم هست که برای سری 3000 با 2000 اصلا درستم کار نمی کنه

با همه ی این کارهای انویدیا اما امار جدید نشون می ده 90 درصد بازار دست انویدیا هست(خبر ماله امروزه)
View attachment 359720
بنظر من خود بازی ایراد داره‌ .
سایبرپانک تو PT و با FG و 4KDLSS-Q که همون 1440p عه حدود 11GB وی رم برای من مصرف میکنه. تازه بنظرمن PT سایبرپانک رسما یه چیز عجیب و غریب و سنگین تریه و اپن ورلد هم هست.

vram (2).png

بنظر من خود بازی ایراد داره‌ .
سایبرپانک تو PT و با FG و 4KDLSS-Q که همون 1440p عه حدود 11GB وی رم برای من مصرف میکنه. تازه بنظرمن PT سایبرپانک رسما یه چیز عجیب و غریب و سنگین تریه و اپن ورلد هم هست.

View attachment 359737
تا جایی که می دونم انویدیا به طور مستقیم روی ارتی ها به سازنده ها کمک می کنه
قطعا بهینه نیست برای همینم روز انتشار ندادنش که نقدهاش داستان نشه
اما احتمالا خیلی بازی ها به این داستان دچار می شن
متاسفانه path هم اینقدر سنگیه که vram کم بیاد یا بازی کرش می کنه یا فریم منهدم می شه
به هر دادن درایورهایی که فریم منهدم کنه یا بازی های که وی رم پر کنه برای نسل بعد دارن چرب می شن
دقیقا دلیل خساست انویدیا برای کم گذاشتن وی رم هم همین داستان ارتقا هست

• Like
Reactions: Vice City FM
intel ترکونده انگار با کارت جدیدش:دی خاطرات RX580 اون زمانو داره زنده میکنه (نسبت پرفورمنس به قیمت، اینم بنظرم میتونه مثل همون 5-6 سالو راحت بکشه مخصوصا چون 12 گیگیه)
یکم مصرفش بالاس و تو رندرینگ 3D هم ریـدس به نسبت انویدیا که خب چیز جدید نیست اما گیمینگ که نقش اصلیشه خیلی خوب عمل کرده، واقعا انتخاب عالییه واسه 1080 گیمینگ!

1734036434710.png 1734036472557.png

آخرین ویرایش:

View attachment 359720
خدا از دهنت بشنوه چون دیگه پولی نیست با این دلار برای خرید

• Like
Reactions: Persia Tech
با فرض قیمت 2500$ برای مدلای کاستوم 5090 و فرض دلار 10±90 بعد عید و اینکه احتمالا وارد کننده به خاطر لاکچری بودن و فروش محدودترش احتمالا حاشیه سود بالایی رو در نظر بگیره به راحتی میشه قیمت دور و بر 300-350 تومن رو براش فرض کرد (عملا پول یه کوییک دسته دوم) :D

تکنیک های RT و PT هم اگه بیوفته دست دولوپرای گشاد فقط زحمت سازنده رو کم میکنه ولی گیمر بیچاره میشه، الان دولوپر به جای اینکه بیاد مثل قدیم کلی وقت بذاره و لایت بیکینگ انجام بده خیلی جاها راحت میاد از اینا استفاده میکنه و اگه وقت زیادی برای بهینه سازی نذاره یوزر بیچاره یا باید قیدشو بزنه یا خداتومن هزینه کنه پرچم دار انویدیا رو بخره

توی کیس ایندینا جونز واقعا تفاوت ها خیلی زیاده:
Imgsli
Indiana Jones Ray Tracing High vs Path Tracing MAX - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli

خدا از دهنت بشنوه چون دیگه پولی نیست با این دلار برای خرید

با فرض قیمت 2500$ برای مدلای کاستوم 5090 و فرض دلار 10±90 بعد عید و اینکه احتمالا وارد کننده به خاطر لاکچری بودن و فروش محدودترش احتمالا حاشیه سود بالایی رو در نظر بگیره به راحتی میشه قیمت دور و بر 300-350 تومن رو براش فرض کرد (عملا پول یه کوییک دسته دوم) :D

تکنیک های RT و PT هم اگه بیوفته دست دولوپرای گشاد فقط زحمت سازنده رو کم میکنه ولی گیمر بیچاره میشه، الان دولوپر به جای اینکه بیاد مثل قدیم کلی وقت بذاره و لایت بیکینگ انجام بده خیلی جاها راحت میاد از اینا استفاده میکنه و اگه وقت زیادی برای بهینه سازی نذاره یوزر بیچاره یا باید قیدشو بزنه یا خداتومن هزینه کنه پرچم دار انویدیا رو بخره

توی کیس ایندینا جونز واقعا تفاوت ها خیلی زیاده:
Imgsli
Indiana Jones Ray Tracing High vs Path Tracing MAX - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli
Indiana Jones - Imgsli

اساسا تنها دلیلی که از اکثر کمپانی بد می گم همین داستان بی رقیب شدن و پوست مشتری رو کندنه
انویدیا واقعا توی این سال ها خوب کار کرده و به خاطر پایداری عالی نرم افزاریش و بی باگ بودنش و قابلیت های زیادش عملا هر چیم amd بزنه باز می رم انویدیا می خرم اما من خیلی دوست دارم دوران طلایی ای تی ای برگرده چون با این فرمون قیمت کارت ها مشخص نیست به کجا می رسه
اساسا رقابت تنگاتنگ به نفع مشتریه توی هر زمینه ای جدای از برند
اما خوب اساسا ملت فن یک جبهه می شن تا براشون مفتی تبلیغ کنن یا بجنگن
نتیجه ش می شه محصولات بی کیفیت گرون بدون هیچ اضافاتی یعنی الان محصول می خری 1000 دلار بازش می کنی هیچی توش نیست یعنی به زور اگر داره یک کابل برق نیم متری اشغالی توش بذارن
من قبلا کارت میان رده 6600 خریدم دو تا بازی پرنس یا اسپلینت سل پندورا دیسکش توش بود تصور کنید الان کارت 4070 یا 4060 بخرید اساسین اخرین نسخه با استاروارز اخریه توش براتون بذارن :D
اناناس همون تبدیل توشم نسل بعد نمی ذارن می گن مشکل خودتونه:D
خلاصه با توجه به اینکه ای ام دی این نسل کلا زده جاده خاکی دیگه حتی بالا رده نداره بعید می دونم نسل 5000 قیمت جالبی داشته باشه خوشبینانه اینکه همین قیمت ها بمونه فقط سوال اینجاست 5080 که فرق زیادی نکرده 1200 دلاری می ده یا 1000 دلاری؟
برای 5090 هم گفتن زیر 2000 تاس 1900 بر فرض اما انویدیاس دیگه رقیب که نداره یک دفعه می زنه 2500 تا:D

نکته کار اینجاست که نسل بعدی همین 5 نانو هم باقی می مونه یعنی نانوش هم حتی قرار نیست کمتر بشه من خیلی بعید می دونم 5080 به 5090 برسه 10000 تا کور با یک نانو چطوری به 16000 می رسه مگه حرکت عجیبی انویدیا زده که باید دید

اساسا تنها دلیلی که از اکثر کمپانی بد می گم همین داستان بی رقیب شدن و پوست مشتری رو کندنه
انویدیا واقعا توی این سال ها خوب کار کرده و به خاطر پایداری عالی نرم افزاریش و بی باگ بودنش و قابلیت های زیادش عملا هر چیم amd بزنه باز می رم انویدیا می خرم اما من خیلی دوست دارم دوران طلایی ای تی ای برگرده چون با این فرمون قیمت کارت ها مشخص نیست به کجا می رسه
اساسا رقابت تنگاتنگ به نفع مشتریه توی هر زمینه ای جدای از برند
اما خوب اساسا ملت فن یک جبهه می شن تا براشون مفتی تبلیغ کنن یا بجنگن
نتیجه ش می شه محصولات بی کیفیت گرون بدون هیچ اضافاتی یعنی الان محصول می خری 1000 دلار بازش می کنی هیچی توش نیست یعنی به زور اگر داره یک کابل برق نیم متری اشغالی توش بذارن
من قبلا کارت میان رده 6600 خریدم دو تا بازی پرنس یا اسپلینت سل پندورا دیسکش توش بود تصور کنید الان کارت 4070 یا 4060 بخرید اساسین اخرین نسخه با استاروارز اخریه توش براتون بذارن :D
اناناس همون تبدیل توشم نسل بعد نمی ذارن می گن مشکل خودتونه:D
خلاصه با توجه به اینکه ای ام دی این نسل کلا زده جاده خاکی دیگه حتی بالا رده نداره بعید می دونم نسل 5000 قیمت جالبی داشته باشه خوشبینانه اینکه همین قیمت ها بمونه فقط سوال اینجاست 5080 که فرق زیادی نکرده 1200 دلاری می ده یا 1000 دلاری؟
برای 5090 هم گفتن زیر 2000 تاس 1900 بر فرض اما انویدیاس دیگه رقیب که نداره یک دفعه می زنه 2500 تا:D

نکته کار اینجاست که نسل بعدی همین 5 نانو هم باقی می مونه یعنی نانوش هم حتی قرار نیست کمتر بشه من خیلی بعید می دونم 5080 به 5090 برسه 10000 تا کور با یک نانو چطوری به 16000 می رسه مگه حرکت عجیبی انویدیا زده که باید دید
حالا اگه 4080 super داشته باشیم میارزه بفروشیش 5080 super یا شبیهش بگیریم به نظرت؟

اگه حافظه‌ کارت‌های نسل بعدی انویدیا GDDR7 باشه که خود به خود اختلاف چشمگیر میشه :D

• Like
Reactions: PC MR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MO021

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or