Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
مگه جیمیلت روی گوشیت نبود؟
بعد بازیابی با sms، سوال امنیتی و ایمیل پشتیبان چطور؟ نداشتی؟
نه جیمیلم رو گوشیم وصل نبود چون دوست نداشتم رو گوشی که مجبور به استفاده از برنامه های داخلی هستم از جیمیل اصلیم استفاده کنم واسه همین یه جیمیل دیگه بهش زدم
بازیابیش با اس ام اس نمیشه چون من اشتباه کردم با شماره مجازی دائمی ساختمش که مشکل دار شد دیگه دسترسی بهش ندارم سوال امنیتی موقع ثبت نام برام نیاورده بود:-? یه غلطی هم کرده بودم ایمیل پشتیبانی نزاشته بودم:((
ممنون از راهنمایی و کمک ولی اتفاقیه که شده به جز استارریل و wow فری و lol دیگه بازی خاصی نداشتم که ناراحت باشم کنسول هم ندارم با لپ تاپ بازی میکنم که اونم بازی کرک میزنم خوشبختانه روی اکانت استیمم هنوز چیزی نخریده بودم:D
فقط دلم واسه یه سال و نیمی که استار بازی کردم و بلید و مادام جید تنگ میشه:( که با دوباره بازی کردن باز خواستم میتونم بگیرمشون اولش گارد داشتم دوباره بیام استار بازی کنم ولی الان که داستانی رو دوباره میرم میبینم همچنان بهم خوش میگذره و حس نوستالژیک دست میده:D

نه جیمیلم رو گوشیم وصل نبود چون دوست نداشتم رو گوشی که مجبور به استفاده از برنامه های داخلی هستم از جیمیل اصلیم استفاده کنم واسه همین یه جیمیل دیگه بهش زدم
بازیابیش با اس ام اس نمیشه چون من اشتباه کردم با شماره مجازی دائمی ساختمش که مشکل دار شد دیگه دسترسی بهش ندارم سوال امنیتی موقع ثبت نام برام نیاورده بود:-? یه غلطی هم کرده بودم ایمیل پشتیبانی نزاشته بودم:((
ممنون از راهنمایی و کمک ولی اتفاقیه که شده به جز استارریل و wow فری و lol دیگه بازی خاصی نداشتم که ناراحت باشم کنسول هم ندارم با لپ تاپ بازی میکنم که اونم بازی کرک میزنم خوشبختانه روی اکانت استیمم هنوز چیزی نخریده بودم:D
فقط دلم واسه یه سال و نیمی که استار بازی کردم و بلید و مادام جید تنگ میشه:( که با دوباره بازی کردن باز خواستم میتونم بگیرمشون اولش گارد داشتم دوباره بیام استار بازی کنم ولی الان که داستانی رو دوباره میرم میبینم همچنان بهم خوش میگذره و حس نوستالژیک دست میده:D
اگه برای calyx و باس ها نیاز به کارکتر sustain داشتی، بگو تا اونچرینمو به عنوان کارکتر ساپورت بزارم.>:D<

تریلر ساندی:

لیک انیمیشن آگاته، هرتا و تراولر:

انیمیشن های سامن MC چقدر بامزن.:D
فقط امیدوارم شخصیتش زیاد مثل Paimon نباشه.:D

اگه برای calyx و باس ها نیاز به کارکتر sustain داشتی، بگو تا اونچرینمو به عنوان کارکتر ساپورت بزارم.>:D<

پایمون برای تراولر جواب میداد که عملا لال بود، استله فکر نکنم با مدل پایمون جور در بیاد :D

اتفاقا دارم بازی رو با کاراکترهای شما ها جلو میرم و فارم میکنم:-"
فایرفلایت یه تنه همه رو رنده میکنه:)) تا اینجا که نیازی به دفاع نبوده:D نیازی باشه میگم ممنون:x

آمممم
بچه ها...
چجوری میشه سرور بازی رو تغییر داد بدون این که از اول شروع کنه :D
(خلاصه بگم که رفتیم آسیا به توصیه یکی از آشنایان و الان سخت پشیمانم)

• Like
Reactions: ce7en44
آمممم
بچه ها...
چجوری میشه سرور بازی رو تغییر داد بدون این که از اول شروع کنه :D
(خلاصه بگم که رفتیم آسیا به توصیه یکی از آشنایان و الان سخت پشیمانم)
اولا که کی بهت گفت بری آسیا؟ :)) دوما هم نمیشه، فقط اگر رو پلی استیشن بازی میکنی سرور مطابق با ریجن اکانت PSN انتخاب کن

• Like
  • Sad
Reactions: ce7en44 and Z-fan
اولا که کی بهت گفت بری آسیا؟ :)) دوما هم نمیشه، فقط اگر رو پلی استیشن بازی میکنی سرور مطابق با ریجن اکانت PSN انتخاب کن

یکی از آشنایان
بماند :دی

من برم از دوستان چینی و ژاپنی کاراکتر ساپورت بگیرم پس

یه هفته است شروع کردم البته
ولی این یه هفته چون تو مرخصیم بوده اگه بخوام دوباره شروع کنم احتمالا یه ماهی طول بکشه تا برگردم به این نقطه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or