Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
اقایون با تجربه این erlong چطوری باید زد؟من لولم هشتاد ایناس چپتر شیش ست ووکونگ گرفتم استافشم همینطور ولی اصلا نمیشه زد این کارکترو راهی دارین برای زدنش؟
سلام و درود
قلقی نداره باید زور بزنی حرکاتش رو یاد بگیری بزنی، من با لول ۱۴۰ سه روز موندم سرش،
البته بعدا فهمیدم یه گلیچ هست که میتونی خیلی راحت بزنی، یوتوب کنی گلیچ رو میاره و هنوز هم کار میکنه

• Like
Reactions: AM!R and Jaw
منم چون بازی نداشتم، خریدمش. منتظرم دانلود بشه.
فقط حس میکنم پولم رو دور ریختم. بیشنر هم بخاطر این کرکترش هست که میمونه :|

یه عزیزی بیاد قشنگ توضیح بده در مورد بازی. بدونم کار خوبی کردم خریدم یا نه. اینم اضافه کنم که عاشق بازی شمشیری هستم. ولی خب مشکلم با این میمونه هست:D

منم چون بازی نداشتم، خریدمش. منتظرم دانلود بشه.
فقط حس میکنم پولم رو دور ریختم. بیشنر هم بخاطر این کرکترش هست که میمونه :|

یه عزیزی بیاد قشنگ توضیح بده در مورد بازی. بدونم کار خوبی کردم خریدم یا نه. اینم اضافه کنم که عاشق بازی شمشیری هستم. ولی خب مشکلم با این میمونه هست:D

بهترین کار عمرت رو کردی
کلا هر جا اسم این بازی میاد من باید رسالتم رو انجام بدم
چند توصیه کوتاه بهت میکنم اما خیلی مهمن چون اینقدر درباره این بازی نوشتم دیگه خسته شدم : دی

ببین برای لذت بردن از بازی نصفش برمیگرده به دونستن داستان این میمون
ووکانگ توی چین مثل رستم و سهرابه یعنی تقریبا همه داستانش رو میدونن برای همین دیگه توی بازی نیومدن از اول همه چیو توضیح بدن و نصف چیزا اصلا توضیح داده نشده و گیمر سردرگم میشه
خود بازی هم اصلا از آخر داستان سفر به غرب شروع میشه ( همین میمونه)
برای اینکه چنین اتفاقی نیفته این ویدئو رو ببین که توش توضیح دادم: ( این ویدئو 3 قسمته فعلا یکیش رو ببین بقیش تو یوتیوبه خواستی بگو بهت بدم )
-------------------
در مورد اینکه عاشق هک اند اسلش هستی هم که جای حرفی باقی نمیمونه
سلطانه کمبو زدن و حرکاته موزونه یک تیکشو گذاشتم برات: دی

حالا شروع کن بازیو توضیح خواستی بگو از سییر تا پیازش با عشق برات توضیح میدم ( بسیار خا..یه مال این بازی می باشم)

View attachment Black Myth - Wukong_ all combo of Monkey King🐒 tất cả các chiêu thức của Ngộ Không #blackmythw...mp4

بهترین کار عمرت رو کردی
کلا هر جا اسم این بازی میاد من باید رسالتم رو انجام بدم
چند توصیه کوتاه بهت میکنم اما خیلی مهمن چون اینقدر درباره این بازی نوشتم دیگه خسته شدم : دی

ببین برای لذت بردن از بازی نصفش برمیگرده به دونستن داستان این میمون
ووکانگ توی چین مثل رستم و سهرابه یعنی تقریبا همه داستانش رو میدونن برای همین دیگه توی بازی نیومدن از اول همه چیو توضیح بدن و نصف چیزا اصلا توضیح داده نشده و گیمر سردرگم میشه
خود بازی هم اصلا از آخر داستان سفر به غرب شروع میشه ( همین میمونه)
برای اینکه چنین اتفاقی نیفته این ویدئو رو ببین که توش توضیح دادم: ( این ویدئو 3 قسمته فعلا یکیش رو ببین بقیش تو یوتیوبه خواستی بگو بهت بدم )
-------------------
در مورد اینکه عاشق هک اند اسلش هستی هم که جای حرفی باقی نمیمونه
سلطانه کمبو زدن و حرکاته موزونه یک تیکشو گذاشتم برات: دی

حالا شروع کن بازیو توضیح خواستی بگو از سییر تا پیازش با عشق برات توضیح میدم ( بسیار خا..یه مال این بازی می باشم)

View attachment 357695
خیلی گلی داداشم. آدرس کانالت رو بده که همش رو ببینم.
ممنون.

خیلی گلی داداشم. آدرس کانالت رو بده که همش رو ببینم.
ممنون.

مخلصم
این لینک های قسمت دوم و سوم (یوتیوب):
1732322471114.png

یک نکته دیگه هم راجع به خود گیم اینه که هر چپتر یک منطقه به اسم Secret Area داره که توی همه چپتر ها حتما بازش کن چون پایان واقعی و خفن بازی رو در صورتی میبینی که این مناطق مخفی رو باز کرده باشی
دوم اینکه هر چپتر حدود 4-5 تا باس فایت مخفی خیلی خفن داره داره که سعی کن اونا رو هم بزنی بهت قدرت های خفنی میده

سلام و درود
قلقی نداره باید زور بزنی حرکاتش رو یاد بگیری بزنی، من با لول ۱۴۰ سه روز موندم سرش،
البته بعدا فهمیدم یه گلیچ هست که میتونی خیلی راحت بزنی، یوتوب کنی گلیچ رو میاره و هنوز هم کار میکنه
هنوز بازیش نکردم
نمیشه برای ضرباتش جا خالی داد یا گارد کرفت ؟

هنوز بازیش نکردم
نمیشه برای ضرباتش جا خالی داد یا گارد کرفت ؟
آره میشه
منم گفتم باید پترن ضرباتش رو یاد بگیری و بتونی جاخالی بدی و بزنیش،
اینطوری بگم. میشه پترن حرکاتش رو یاد گرفت و راحت جا خالی داد، ولی دو تا نکته داره
دمیج زیادی میزنه و مثلا شما باید 20 تا جا خالی بدی و اگه تو این 20 تا سه تاش رو نتونی جا خالی بدی با همون سه ضربه میمیری،
و بدتر این که خیلی فاصله ی بین ضرباتش کمه و فرصت نداری که هلث استفاده کنی و تا میخوای جونت رو پر کنی دمیج میزنه و میمیری،
من بیشترین مردن هام تو این باس فقط موقع استفاده از هلث بود

میشه راحت زدش. یه استراتژی ساده داره.
منظورت همون گلیچ هست که بدون دمیج خوردن میشه زد، یا مردانه مبارزه کردن ،
من واقعا جزو سخت ترین باس های چند سال اخیرم بود

آخرین ویرایش:
آره میشه
اینطوری بگم. میشه پترن حرکاتش رو یاد گرفت و راحت جا خالی داد، ولی دو تا نکته داره
دمیج زیادی میزنه و مثلا شما باید 20 تا جا خالی بدی و اگه تو این 20 تا سه تاش رو نتونی جا خالی بدی با همون سه ضربه میمیری،
و بدتر این که خیلی فاصله ی بین ضرباتش کمه و فرصت نداری که هلث استفاده کنی و تا میخوای جونت رو پر کنی دمیج میزنه و میمیری،

از گلیچ‌ش خبر ندارم . ولی یه روش ساده داره که میشه مردونه باهاش فایت کرد، بدون گلیچ و چیزی

• Like
Reactions: Arios 22
آره میشه

فکر کنم تو این بازی مثل دیول می کری باید داغون بشه کنترل 8->

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
از گلیچ‌ش خبر ندارم . ولی یه روش ساده داره که میشه مردونه باهاش فایت کرد، بدون گلیچ و چیزی
باشه که چه بهتر، خیلی سخته واقعا
می‌دونی چی سخنش میکنه،. مثلا تو بازی های دیگه. میری میبینی باس سخته و میری فارم میکنی و لول آپ میکنی بر میگردی راحت تر میشه . ولی این مثل باس های سکیرو نمیتونی لول آپ کنی و باید با همون قدرت و سلامتی که داری بزنی، ( میشه ها ولی یه حدی داره ، من تو این باس به حداکثر سطح سلامت و دمیج و استامینا تو اون نقطه از بازی رسیده بودم )
فکر کنم هلث بازی رو تو چپتر 4 میشه به حداکثر رسوند و بعد اون در ادامه بازی و در نیو گیم پلاس های بعدی نمیشه اضافه کرد و باید با همون اندازه سر کرد،
دمیج هم اینطوریه،

فکر کنم تو این بازی مثل دیول می کری باید داغون بشه کنترل 8->
آره. ولی نه در اون حد

• Like
Reactions: Farh@d
باشه که چه بهتر، خیلی سخته واقعا
می‌دونی چی سخنش میکنه،. مثلا تو بازی های دیگه. میری میبینی باس سخته و میری فارم میکنی و لول آپ میکنی بر میگردی راحت تر میشه . ولی این مثل باس های سکیرو نمیتونی لول آپ کنی و باید با همون قدرت و سلامتی که داری بزنی، ( میشه ها ولی یه حدی داره ، من تو این باس به حداکثر سطح سلامت و دمیج و استامینا تو اون نقطه از بازی رسیده بودم )
فکر کنم هلث بازی رو تو چپتر 4 میشه به حداکثر رسوند و بعد اون در ادامه بازی و در نیو گیم پلاس های بعدی نمیشه اضافه کرد و باید با همون اندازه سر کرد،
دمیج هم اینطوریه،

آره. ولی نه در اون حد

بنظرم باس فایت‌های این نسبت به سکیرو خیلی معقول تر بودن. درسته زیاد بودن ولی درجه سختی آنچنان بالایی نداشتن. سوای دو سه تاشون که واقعا اذیت میکردن.

اون آیتم گردباد خیلی کارو راحت می‌کنه. سر همین باس هم با گردباد و اسپریت apramana bat که فریز می‌کنه خیلی راحت تا فاز دوم نصف جونش رو میشه برد. من همینطوری زدمش.
گردباد بعد سریع دوتا کمبوی لایت که همین سریع شیلدش می‌شکنه و بعد سریع اسپریت، فریز که شد سریع staff spin . استف اسپین خیلی سریع فوکوس پوینت رو پر می‌کنه و یه هوی اتک خوب میشه بهش زد. همینطوری من راحت زدمش. اواخر جونش که می‌ره بالا میشه هم غیب شد که من اینطوری کردم تا گردباد دوباره استفاده کنم. اومد پایین بازم گردباد, immobilize و استف اسپین دوباره و هوی اتک.

• Like
Reactions: Medivh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or