Xbox S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2023
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
چقد سخته بازى :D
یادش بخیر ، زمانی که نسخه اول رو بازی میکردم بعد از هر کیل سیو میگرفتم :D

-------------------------------------------------------
این انیمیشناش رو دوست دارم
وسط جنگ گشنش میشه مجبوری یه تن باز‌کنی
20241122112545_1.jpg

٤ ساعتى بازى كردم
رو پرفورمنس با vrr و كوفت و زهر مار همچنان افت فريم داره.
به خصوص توى روشنايي مشكلاتش بيشتر نشون ميده خودشو.
گيم پلى بدى نداره ولى يكم كلانكى ميزنه.

كلا بد نيست ولى حتى مشكلات فنى هم اوكى بشه بازم به نظرم تو اصل قضيه فرقى نكنه.

• Like
Reactions: Taha75
یادش بخیر ، زمانی که نسخه اول رو بازی میکردم بعد از هر کیل سیو میگرفتم :D

-------------------------------------------------------
این انیمیشناش رو دوست دارم
وسط جنگ گشنش میشه مجبوری یه تن باز‌کنی
View attachment 357665
من هم الان بعد هر کیل یه quick save میزنم.هیجانش خوبه B-) جالبه تا الان باگی ندیدم(البته منظورم باگ خیلی تو مخ ندیدم) رو 4k اخرین تنظیمات گذاشتم خیلی خوشگله گرافیکش.مخصوصا RT بازی.

دوستان الان وقت مناسبی برای دانلود بازی رو سری ایکس هست یا صبر کنیم یکی دو هفته دیگه که وضعیت بازی و اپدیت هاش مشخص بشه؟

دو روزيه اپديت نيومده.
ولى اگه عجله ندارى يكم صبر كنى تا بازى پاليش تر بشه بهتره به نظرم.

• Like
Reactions: Amir-Splinter
دو روزيه اپديت نيومده.
ولى اگه عجله ندارى يكم صبر كنى تا بازى پاليش تر بشه بهتره به نظرم.
عجله ایی که نیست، کلی بازی دیگه از گیم پس اضافه کردم به لیست دانلود، گفتم اگه اینم اوکیه اول اینو تجربه کنم که بحث داغه این روزاس بعدش برم سراغ بقیه بازیا، ولی خب فعلا بازیا پارسال تا الانو بهتره برم تجربه کنم تا وضعیت اینم مشخص بشه بعد از اپدیت ها

از اول هم گفتم گرافیکش و کیفیت بافت ها یکجوریه و جالب نیست و از مترو ۳ هم می مونه .

نمره اش هم اومد

حالشو ببرید
شما هم هر پستی میزارید تو این تاپیک مقایسه این با مترو
کیفیت این بازی هم بیشتر از مترو نمیدونم رو چه سیستمی داری میری

شما هم هر پستی میزارید تو این تاپیک مقایسه این با مترو
کیفیت این بازی هم بیشتر از مترو نمیدونم رو چه سیستمی داری میری
می خوای با سوپر ماریو مقایسه کنم ؟

تو زمینه پساآخر زمانی هسته ای و چرنوبیل و بلوک شرق این چیزا سری بازی مترو هست و همین استاکر . این دو تا بولد هستند

پس قطعا باید مقایسه کرد .

همون دمو مانند بازی مترو ۳ و نبرد با اون خرس در فضای پاییزی حجت تمام کرده

می خوای با سوپر ماریو مقایسه کنم ؟

تو زمینه پساآخر زمانی هسته ای و چرنوبیل و بلوک شرق این چیزا سری بازی مترو هست و همین استاکر . این دو تا بولد هستند

پس قطعا باید مقایسه کرد .

همون دمو مانند بازی مترو ۳ و نبرد با اون خرس در فضای پاییزی حجت تمام کرده
خب دوستان درست میگن.
همینکه این دو تا بازی رو با هم مقایسه میکنی یعنی اینکه اصلا استاکر بازی نکردی و از روی ویدئوها داری قضاوت میکنی.

تنها وجه مشترک این دو مجموعه فقط دنیای نابود شده بر اثر تاثیر رادیواکتیو و... است.

از لوپ گیم پلی و ویژگیهاش ، درونمایه، اتمسفر، دنیای بر اساس واقعیت چرنوبیل و... کاملا استاکر یه بازی دیگست.

اما اگه ملاکت برای تعریف یه بازی خوب ویژگیهای گرافیکیش باشه آره مترو حتما خروجی گرافیکی بهتری داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or