سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    279

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
جناب منم میتونم ارجاعتون بدم به مشکلات نسخه های کنسولی بازی ها اما نمیدم چون میدونم این چیز ها اوایل انتشار بازی ها طبیعی هستن و بعد چند هفته و گذارش مرتب پلیر ها با اپدیت رفع میشن
در ضمن بحث متفاوتی داشت دنبال میشد نسبت به ارجاع شما
کاربر عزیز و محترم scarface بالا مواردی رو در رابطه با مشکلات نصب و اجرای بازی های pc منشن کردن که در دهه 2000 رایج بودن و الان به این شکل نیست ، من بجز تعداد کمی که حتی یک دهم درصد هم نمیشن مشکلی تو نصب و اجرای بازی نداشتم ، و همین طور که ذکر کردم بعد از دانلود بازی که همون لحظه هم قابل اجرا میشه تا شروع بازی 30 ثانیه هم طول نمیکشه تازه بالا بیشتر هم گفتم .
در مورد اون بازی هم که گفتی هیچ ربطی به pc نداره و مربوط به مشکلات سازنده هست
امیدوارم قبل اظهار نظر در مورد این موارد تجربش رو داشته باشین و ازش برای کوبیدن پلتفرمی استفاده نکنین
اینترنت هست و همه چیز اشکاره
یه چیز بگم تا این بحث بی فایده pc و کنسول رو تموم کنید.به من الان یه سیستم 300 تومنی بدید و یه ps5 pro و بگید فقط یکی رو میتونی انتخاب کنی قطعا انتخابم کنسوله.حالا شما و دوستات اسمش رو میذارید فن بوی بودن ولی من اسمش رو میذارم راحت طلبی،آسون بودن استفاده از کنسول،حمل و نقل آسون،تایم بیشتر برا گیم گذاشتن به جای شونصد ساعت وقت گذاشتن برا تنظیمات گرافیکی.
در کل این بحث pc و کنسول رو جمعش کنید بره

یه چیز بگم تا این بحث بی فایده pc و کنسول رو تموم کنید.به من الان یه سیستم 300 تومنی بدید و یه ps5 pro و بگید فقط یکی رو میتونی انتخاب کنی قطعا انتخابم کنسوله.حالا شما و دوستات اسمش رو میذارید فن بوی بودن ولی من اسمش رو میذارم راحت طلبی،آسون بودن استفاده از کنسول،حمل و نقل آسون،تایم بیشتر برا گیم گذاشتن به جای شونصد ساعت وقت گذاشتن برا تنظیمات گرافیکی.

سوال اینجاست اصلاً تاپیک مربوط به کنسول پلی استیشنه
چی شده طرف اومده اینجا درباره pc صحبت می‌کنه

اصلا pc بهترین پلتفرم جهان از گذشته دور که هنوز کامپیوتر اختراع نشده بود تا ۶۰۰۰ سال بعد
خوب الان من چیکار کنم که طرف pc داره ؟
دیگه به اینا باشه میگن به pc سجده کنید ☺️

خب cd project هم داره پرو بازی درمیاره :)
فکر کنم میخاد انتقام حرکت سونی برا ریفاند بازیش تو psn رو بگیره.به نظرم همین الان سونی بازی رو کلا از psn برداره تا حالشون جا بیاد.برا بازی بعدیشون هم کلا بگه بیخیال سونی و کنسولاش بشید
CD Projekt Rules Out Cyberpunk 2077 PS5 Pro Patch

فکر کنم میخاد انتقام حرکت سونی برا ریفاند بازیش تو psn رو بگیره.به نظرم همین الان سونی بازی رو کلا از psn برداره تا حالشون جا بیاد.برا بازی بعدیشون هم کلا بگه بیخیال سونی و کنسولاش بشید
Cd projekt هم فهمید که وجود Ps5 pro بیهوده بوده

آخرین ویرایش:
اولا جناب من بحث رو شروع نکردم و فقط به پست دوست عزیز پاسخ دادم .
دوما اینجا کسی کسی رو مجبور نکرده چی بخره و چی نخره
شما همچنان از این مطالب که چند صد ساعت وقت میزارین برای نصب یا تنظیمات استفاده خواهید کرد و بحث در این مورد با شما فایده ای نداره و من بشخصه نا امید شدم .
سوال اینجاست اصلاً تاپیک مربوط به کنسول پلی استیشنه
چی شده طرف اومده اینجا درباره pc صحبت می‌کنه

اصلا pc بهترین پلتفرم جهان از گذشته دور که هنوز کامپیوتر اختراع نشده بود تا ۶۰۰۰ سال بعد
خوب الان من چیکار کنم که طرف pc داره ؟
دیگه به اینا باشه میگن به pc سجده کنید ☺️
عزیز تاپیک و انجمن برای همست مدیر و ناظم داره لازم نیست شما بگین کی بیاد و یا چه مباحثی بیان بشه یا نشه بزارین خودشون تصمیم بگیرن
---
این مقایسه های فنی بازی ها و قیمت ps5 pro با pc کاملا بجا هستن نمیدوم یه عده چرا گارد گرفتن ، خریدار حق داره تفاوت ها و حقایق رو بدونه

تعداد خیلی انگشت شماری تو استدیو روی ساپورت سایبر تو cdpr تو چند ماه پیش موندن، و همه منتقل شدن رو پروژه های جدید...

تو هر گزارش مالی cdpr نشون میدن، چقدر نیرو برا چه عناوینی در حال کار هستن! cdpr دیگه کامل از سایبر عبور کرده!(با این مدل گزارش ها از تعداد نفرات، مشخصه مدیریت استدیو پول مفت به کارمندا نمیده، حساب همه چیو داره:دی البته اعضای SB و چپول هایی که جدیدا جذب کردن،کاملا آزادن، کاری هم نکنن، براشون کارت زده میشه:دی)

اگر با کسی اشتباه میگرفتمتون اولش نمیگفتم “این تفکر از شما بعیده”. به ندرت پست و کامنت میذارم و بیشتر خواننده نظراتمو بعیده کسیو با کسی اشتباه بگیرم. چون میگید بحثش تموم شده، ادامه‌ش نمیدم.
خب پس کاملا نظرم رو اشتباه برداشت کردی.

من رو اگه بهتر بشناسی مخالف 100 درصد حتی فن چیزی بودنم.
یعنی متنفرم که کسی به من بگه pcفن یا همچین چیزی.
این نظر منه و خب دوستان میتونن فن هر چیزی باشن.
همه دوستهام اینجا بالاخره فن یک پلتفرمی هستن و من هم براشون احترام قائلم.

روی این حسابه که میگم احتمالا من رو با کسی اشتباه گرفتی و یا فکر کردی پستم در امتداد و تایید بعضی از نظرات پی سی vs کنسوله.

نظر من کاملا و فقط در مورد یکسری فن متعصب و مرجع قرار دادن df وقتی که براشون صرف میکنه بود و بس.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
بحث من سر تناقضی بود که یکسری از بچه ها تو رفرنس آوردن از df داشتن.
تو جایی که df از پلتفرمشون تعریف کنه دوهزارجا ازش فیلم و عکس و... میزارن ولی اگه df یا جای دیگه نقدی کنه اونها میشن هیتر، آنتی فلان پلتفرم، مریض و...
ماکان جان! جواب سوال شما رو کوروش چند پست قبلتر داد. منتهی شما از ابتدا گرفتی رو رولی که آی تو عقبه ت مشخصه و مثل سهام دارایی و فن متعصبی و هر وقت تو مقایسه های DF بازی رو کنسول سونی 2 فریم/پیکسل بیشتر بده به به و چه چه می‌کنید، وقتی 2 فریم/پیکسل کمتر بده دیگه بدتر از DF وجود نداره!

شما خودت بدون اینکه بری تحقیق کنی، دو تا لینک نگاه کنی، اصلا خود ویدئو DF ببینی و کلاه خودت رو قاضی کنی، گرفتی روی کاربر رولی و همچنان پافشاری میکنی بعد توقع داری ایشون یا بقیه چی بگن؟

در صورتی که اصلا کاری نداشت رسیدن به جواب سوالت. دیجیتال فاندری و آی جی ان و ایکس و ایگرگ، دنبال نرخ کلیک و ویو و تعامل و کامنت و جنگ کنسولی و کل کل و در نهایت پول بیشتر هستن و این به همه ثابت شده ست، بازی هایی که علاوه بر نداشتن پچ، سازنده هم قبول کرده کوتاهی کرده و درستش میکنه رو سریع ویدئو میسازن و نتیجه گیری که کنسول Pro آشغاله!

بعد سر همین قضیه، کاربرای ترولی مثل علی فیوری و لاو کنسول و سبحان و میلاد3 و ایکس و ایگرگ میان اینجا که دیدید سونی آشغال زده؟ دیدید زیر کارت گرافیک انویدیا رفت و از این دست ترول های مسخره.

بعد توقع داری فن کنسول و شرکت و استودیو ناراحت نشه از این قضیه و ری اکشن نشون نده؟

در انتها، اگر شما همچنان روی این قضایا پافشاری کنی و به نتیجه گیری اشتباه خودت اصرار، مشخص میشه که مشکل از شماست نه بقیه!

• Like
Reactions: pedram_sad
بنظرم نمیشه گفت مقایسه Pro با PC اشتباهه چون یکی از دلایل سونی از ساخت کنسول میان نسلی ترغیب کردن PC گیمرها برای مهاجرت به کنسوله... و دلیل دیگه هم کم کردن اختلاف با بازیهای پی سیه

با این حال هر چی فکر میکنم میبینم PS4 Pro تو زمان خودش خیلی بهتر بود. از همون موقع که مشخصاتش اعلام شد مطمئن بودم برای اجرا بازی ها به صورت 4K خیلی ضعیفه اما با این حال اختلاف زیاد و قابل توجهی با PS4 معمولی داشت (و قیمت منصفانه) خود من که زیاد طرفدار کنسول نیستم کاملا ترغیب شدم که بگیرمش. در حالی که PS5 Pro به خاطر PSSR و تکنیکهای اپ اسکیل فقط میتونه یه مقدار تفاوت ایجاد کنه و بدون PSSR تفاوتش با PS5 خیلی کمه و قیمتش هم خیلی بیشتره (به طور خلاصه اصلا ارزش خرید نداره)

دلیل این اتفاق هم مشخصه و به خاطر پیشرفت کند سخت افزار تو این چند سال بوده و اگه سونی میخواست اختلاف زیادی ایجاد کنه باید کنسول رو با قیمت خیلی بیشتری عرضه میکرد که این کار هم اصلا ممکن نبود :-? و قطعا یکی از دلایلی که مایکروسافت سراغ کنسول میان نسلی نمیره همینه چون الان با ۲۰۰ ۳۰۰ دلار قیمت بیشتر هم تفاوت زیادی به وجود نمیاره.

اما قطعا برای من One X تنها کنسول میان نسلی واقعی بود که تا حالا داشتم. قیمتش کاملا منصفانه و اختلاف بازی ها با وان و PS4 به شدت زیاد بود... اون زمون PC های High-End هم برای اجرا بازیهای 4K تقلا میکردن اما من کلی بازی مثل RDR2 ، Dishonored 2 ،Tomb Raider و Witcher 3 رو 4K و بدون مشکل رو این کنسول بازی میکردم

آخرین ویرایش:
ماکان جان! جواب سوال شما رو کوروش چند پست قبلتر داد. منتهی شما از ابتدا گرفتی رو رولی که آی تو عقبه ت مشخصه و مثل سهام دارایی و فن متعصبی و هر وقت تو مقایسه های DF بازی رو کنسول سونی 2 فریم/پیکسل بیشتر بده به به و چه چه می‌کنید، وقتی 2 فریم/پیکسل کمتر بده دیگه بدتر از DF وجود نداره!
خب کوروش که خودش مصداق کامل این چند پست آخرم تو این تاپیکه. :D

ماها اینقدر تو این تاپیکها از هم کامنت و نظر خوندیم که به راحتی بشه حدس زد یکی خط فکریش چیه و در مورد مسایل چطور فکر میکنه.
طرز فکر که تک بعدی و یکسویه باشه دلایلی هم که برای اثبات حرفت ردیف میکنی جانب دارانست و این بحثها برای همین به جایی نمیرسه.

منم اصلا پستهای کوروش رو که از این نوع باشه و از یک خط بیشتر بشه نمیخونم چون میدونم تهش به کجا میرسه.
از این نوع کاربرها از سمت ایکس باکس هم داریم و همینطور pc و...
من این نوع پستها رو غالبا نمیخونم.

بنظرم نمیشه گفت مقایسه Pro با PC اشتباهه چون یکی از دلایل سونی از ساخت کنسول میان نسلی ترغیب کردن PC گیمرها برای مهاجرت به کنسوله... و دلیل دیگه هم کم کردن اختلاف با بازیهای پی سیه
بازیهاش رو که برا pc هم میده پس این دلیل قانع کننده نیست.دلیل اصلیش ارزش قائل شدن برا مشتری هاشه که آپشنهای زیادی داشته باشن.ساختن کنسول بین نسلی،کنسول دستی،vr همه ی اینا هزینه داره و ریسک برگشت سرمایه.ولی سونی داره تو صنعت گیمینگ سنگ تموم میذاره.کنسول ۹ ترایی میده،هیتراش میکوبنش که کنسولت ضعیفتره ولی تو عمل میاد بهتر عمل میکنه،کنسول دستی میده،هیتراش میان میگن یه وسیله ی اضافیه و بدرد نخوره ولی تو عمل بیشترین فروش رو داره.vr رو هم که داره یه تنه ساپورت میکنه و الانم که کنسول pro داده باز یه سری دارن فشار میخورن

خب کوروش که خودش مصداق کامل این چند پست آخرم تو این تاپیکه. :D

ماها اینقدر تو این تاپیکها از هم کامنت و نظر خوندیم که به راحتی بشه حدس زد یکی خط فکریش چیه و در مورد مسایل چطور فکر میکنه.
طرز فکر که تک بعدی و یکسویه باشه دلایلی هم که برای اثبات حرفت ردیف میکنی جانب دارانست و این بحثها برای همین به جایی نمیرسه.

منم اصلا پستهای کوروش رو که از این نوع باشه و از یک خط بیشتر بشه نمیخونم چون میدونم تهش به کجا میرسه.
از این نوع کاربرها از سمت ایکس باکس هم داریم و همینطور pc و...
من این نوع پستها رو غالبا نمیخونم.
بیا!
حرف منو تایید کردی دیگه... شما پست کوروش که با دلیل و مدرک و عکس نشون میده چرا DF داره اشتباه میکنه رو نمیخونی و ازش رد میشی بعد به امثال کوروش و رولی میگی فن متعصب!

بریم پی کارمون آقا اینجا کسی نمیتونه کسی رو قانع کنه که اشتباه فکر میکنه فقط این جمله رو در انتها میگم:

همه چیز 0 و 100 هست

شما قوی ترین سیستم تاریخ رو داری، اگر بازی STALKER 2 روی سیستم شما افت فریم داره یا استاتر یا لود نشدن آبجکت، مشکل از سازنده بازی هست نه سیستم شما.

برای کنسول PS5 Pro هم همینه

شما قوی ترین کنسول تاریخ رو داری، بازی های GT7 و SM2 و TLOU P1-2 و HZD و HFW و CALISTO و ... بعضا با رزولوشن 8K و 4K/60FPS RT روش اجرا میشن!
اگر AW2 یا SW:JS یا فلان بازی روی این کنسول بد اجرا میشه، مشکل از سازنده و کم کاری اوناس نه کنسول سونی.

در نتیجه DF نقد کنه، آی جی ان مقاله بره، ماکان پست بزنه یا X یا Y ترولش کنه، هیچ توجیهی نداره و هیچ مشکلی متوجه شرکت سونی نیست.

وسلام.

این که یه عده میان میگن مقایسه پی سی و کنسول میان نسلی اشتباهه، مغلطه هست.
خود سونی کنسول پرو داده برای اینکه فن بیسش به سمت پی سی مهاجرت نکنن و اختلاف با پی سی کم بشه. بعد چرا مقایسه نکنیم.
اگه بخوایم یه کنسولی مث نینتندو سوییچ رو با پی سی مقایسه کنیم قطعا از بیخ و بن اشتباهه.
در مورد pssr باید گفت که فعلا اول کاره و قطعا بهتر میشه، احتمالا توی ps6 نسخه ۲ اش رو بدن و خیلی بهتر از نسخه فعلی باشه.

در مورد قدرت کنسول هم باید بگم که هیچوقت به پای پی سی نمیرسه. کنسول موقع لانچش هرقدر هم قوی باشه، باز یک سال بعد یه قطعه پی سی جدید معرفی میشه و کلا کنسول رو محو میکنه. که البته این به نفع تولید کننده کنسوله، چون هر سال که میگذره هزینه ساخت کنسول میاد پایینتر و براش سود آور تر میشه.

در حال حاضر با توجه به قیمت ps5 pro که نزدیک به یه پی سی متوسط شده، میشه گفت که روی همون پی سی متوسط با همون حدود قیمتی، میشه پروفورمنس مشابه یا بهتر گرفت. حالا دیگه این وسط انتخاب برمیگرده به سلیقه شخص. مثلا طرف چندین ساله تو اکوسیستم پلی استیشنه و دوس داره بمونه توی این اکوسیستم و یا مثلا کار با کنسول براش راحت تره یا نمیخواد خودش رو درگیر سخت افزار پی سی و یادگیر در موردش بکنه و .....
یکی هم دنبال تجربه جدید و پلتفرم جدیده و میره سمت پی سی.

به شخصه ولی بعید میدونم یکی پی سی رو ول کنه بره سمت کنسولی مث ps5 pro چون هیچ جوره نمیصرفه براش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or