Xbox S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

سازنده
GSC Game World
تاریخ انتشار
2023
ناشر
GSC Game World
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
  3. Xbox Series X|S
https___vignette.wikia.nocookie.net_stalker_images_d_d0_Stalker2_art_uhd.jpg_revision_latest_s...jpg

Developer GSC Game World
Publisher GSC World Publishing
Genre Sci-Fi/Survival/First Person Shooter
Platforms PC/Xbox X|S
Release Date April 28, 2022
بلاخره بعد از مدت‌ها انتظار، استودیوی GSC Game World اولین تریلر سینمایی از بازی Stalker 2 را منتشر کرد، این عنوان ادامه‌ی سه‌گانه‌ا‌ی درخشان است که ژانر immersive-sim را با اتمسفر قوی و پویای خود متحول کرد، استودیوی سازنده بازی این قول را داده که همانند سری عناوین قبلی، بازی Stalker 2 ترکیبی بی‌نظیر از شوتر اول‌شخص، ژانر وحشت و immersive-sim را به همراه عناصر سندباکس ارائه کند.

زمزمه‌های برگشت این بازی برای مدت‌ها شنیده می‌شد تا سرانجام در ماه مارچ امسال خبر ساخت این عنوان با انتشار یک تصویر از محیط بازی تایید شد. به گفته‌ی GSC بازی Stalker 2 بزرگترین پروژه‌ای است که تا به حال این استودیو روی آن کار کرده. فضای سرد و تاریک Zone در این تریلر بخوبی نشان داده شده، ناهنجارهای فضا و زمان که با دنیای حقیقی درآمیخته‌اند و شخصیتی که تنها در تونل‌های ویران Zone پرسه می‌زند در دنیایی آخرالزمانی که در خلق آن از شهر پرپیت و حادثه‌ی تلخ چرنوبیل الهام گرفته شده.

Stalker 2 -1

به گفته استودیوی GSC هر بازیکن ماجرایی بی‌نظیر را در این بازی تجربه خواهد کرد و تصمیم‌هایی که شما می‌گیرید نه تنها به عواقبی کوتاه مدت منجر می‌شود بلکه دنیایی را که در آن حضور را دارید تحت تاثیر قرار می‌دهد ی ، شبیه‌سازی دسته‌ها و موجودات در این بازی از طریق هوش مصنوعی A-Life 2.0 انجام می‌شود، یک نسخه‌ی تازه از سیستم A-Life که در سری بازی‌های قبلی از آن استفاده شده است. حوادث و اتفاقاتی بی‌شمار در محیط این بازی در هر لحظه رخ می‌دهد حتی اگر شما شاهد آن نباشید. این بازی توسط موتور Unreal Engine 4 ساخته شده.

تاریخ دقیق انتشار Stalker 2 هنوز مشخص نیست اما این بازی در زمان لانچ اول بصورت انحصاری برای کنسول ایکس‌باکس سری ایکس و رایانه‌ی شخصی منتشر خواهد شد.

4cpNPr2bVVebwEzb3DmsWn-1200-80-1024x576.jpg

[Trailers]

[Screenshot]

======================

F.A.Q

آخرین ویرایش:
۴ ساعتی بازی کردم. واقعا بازی زیباست. من که دارم لذت میبرم. رو مود کوالیتی خیلی بازی با کیفیت هست و بافت ها و تکسچر محیط عالیه. مخصوصا جزییات چهره انسان ها که همیشه تو بازیهای اروپای شرقی نکته منفی به حساب میومد تو این بازی خیلی در سطح خوبی قرار داره. خیلی وقت بود یک بازی اول شخص با گرافیک بازی نکرده بودم. چه قدر هم از نظر رنگ پردازی عالی هست مخصوصا تو روز ( تو روز جزییات گرافیکی واقعا مشخص میشه) کلا به نظر خودم بازی واقعا نسل نهمی هست ولی خوب مسلما با اون اولین تریلر گیم پلی بازی که ۳ سال پیش اومده بود فاصله داره ولی در کل با گرافیک هست. بازی یکم سخته ولی کم کم عادت میکنید بهش. باید خوب بگردید تا خودتون رو تجهیز کنید. فقط یک مقدار هدف‌گیری روون نیست و اذیت می‌کنه که امیدوارم با اپدیت های بعدی درست شده. در کل واقعا اتمسفر بازی فوق العاده هست. پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید حالا میخواید الان بازی کنید یا صبر کنید با اپدیت های که میاد تر و تمیزتر بازی کنید ولی این عنوان رو از دست ندید.

من پریلود بازی با حجم 146 گیگو دانلود کردم و بعد از آپدیتهایی که داد کلا بازیو پاک کردم و فعلا بیخیال بازی شدم تا آپدیت خوبی براش بیاد.

ولی خب نتونستم صبر کنم و از طریق Cloud با کیفت 240p :دی بازیو اجرا کردم، چیز خاصی نمیشد متوجه شد انقدر اینترنت اذیت کرد ولی ولی صداگذاری بازی، عجب چیزیه واقعا. خیلی خوب کار شده روش.
خلاصه منتظر آپدیت میمونم. :)

• Like
Reactions: galaxy0020
این آنریل انجین واقعا سرطانه اونم از نوع بدخیم.
بدبختی اینه که هرچی بازی جهان باز با UE5 اومده فرمول انتشار مشابهی دارن.

یا ناشر بازی رو از زیر دستشون کشیده یا خود استودیو همینطوری بازی رو دادن بیرون که طی شیش ماه یا یک سال بعد بازی رو تازه کامل کنن.
یعنی عملا دوره ارلی اکسس.

خیلی عجیبه واقعا.

• Like
Reactions: m.a.t and AmirPXP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or