PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_20241121_105824_432.jpg

لیست بازی‌هایی که در تاریخ ۱۷ دسامبر حذف میشن از پلاس.

Tinykin رو از دست ندید. به شدت بازی خوش‌ساخت و فان و دوس داشتنی‌ایه.

Moonscars مترویدوینیای شدیدا عالی که حتی من رو هم جذب خودش کرد با اینکه خیلی با این سبک میونه‌ی خوبی ندارم

Prodeus شوتر کلاسیک که تا حدودی مدرنیزه شده. کسانی که همچنان دوس دارن شوترهای قدیمی مثل دووم و ولفنشتاین رو تجربه کنن، این بازی رو از دست ندن.

Judgment هم برای کسانی که به سری یاکوزا علاقه دارن واجبه. البته این بار در نقش کاراگاه خصوصی بازی میکنید. همه چیز بازی بهتر و به روزتر شده نسبت به یاکوزاهای قدیمی. داستان و شخصیت‌ها خیلی خوبن. محتوای بازی شدیدا زیاده و و به راحتی ده‌ها ساعت سرگرم میشید.

Metal Hellsinger یه ریتمیک شوتر شدیدا خوب و جذابه. شما باید با ریتم موزیکی که پخش میشه حملات خودتون رو انجام بدید. موزیک‌های متال داخل بازی فوق‌العادن. همگی توسط خواننده‌های معروف این سبک اجرا شدن. از دستش ندید.

آخرین ویرایش:
نوید اشاره خوبی به Judgment کرد و منم بگم که به نظرم Judgment می‌تونه بهترین دروازه ورود به دنیای Yakuza باشه و برای خودم اولین بازی این سری بود که تجربه کردم. :دی
از اونجایی که سری Yakuza قدیمیه و ۶۰ تا نسخه ازش اومده، خیلی‌ها می‌ترسن سراغش برن و توش گم و گور بشن. ولی Judgment در عین حال که کاملاً DNA این سری رو داره، یه چیز جداگانه هست که هیچ نیازی به تجربه بازی‌های Yakuza نداره و داستان مخصوص خودش رو دنبال می‌کنه که به شدت هم داستان قشنگیه، با شخصیت‌هایی که بعد از اندکی بازی کردن عاشق‌شون می‌شین و کلی ماجراهای تلخ و شیرین رو باهاشون دنبال می‌کنین.
اگه از بازی لذت بردین هم معنیش اینه که به احتمال ۹۹٪ از Yakuza هم خوشتون خواهد اومد و می‌تونین برین سراغ Yakuza 0 و توی اون مجموعه غرق بشین. بگذریم که خودم یه ذره عجیب و غریب بازی‌های Yakuza رو تجربه کردم و بعد از Judgment رفتم سراغ Yakuza 6 و بعدش قسمت هفتم و تازه بعد از اون قسمت صفر! :دی

View attachment 357441

لیست بازی‌هایی که در تاریخ ۱۷ دسامبر حذف میشن از پلاس.

Tinykin رو از دست ندید. به شدت بازی خوش‌ساخت و فان و دوس داشتنی‌ایه.

Moonscars مترویدوینیای شدیدا عالی که حتی من رو هم جذب خودش کرد با اینکه خیلی با این سبک میونه‌ی خوبی ندارم

Prodeus شوتر کلاسیک که تا حدودی مدرنیزه شده. کسانی که همچنان دوس دارن شوترهای قدیمی مثل دووم و ولفنشتاین رو تجربه کنن، این بازی رو از دست ندن.

Judgment هم برای کسانی که به سری یاکوزا علاقه دارن واجبه. البته این بار در نقش کاراگاه خصوصی بازی میکنید. همه چیز بازی بهتر و به روزتر شده نسبت به یاکوزاهای قدیمی. داستان و شخصیت‌ها خیلی خوبن. محتوای بازی شدیدا زیاده و و به راحتی ده‌ها ساعت سرگرم میشید.
چرا از وجود این ۴ تا خبر نداشتم من😐

• Sad
Reactions: NaViiDii
دوستان پست مربوط به بازیایی که از پلاس حذف میشن در تاریخ ۱۷ دسامبر، یه ادیت ریزی خورد. ۳تا بازی اضافه شدن.

Metal Hellsinger
Soulstice
Vampire the Masquerade Coteries of New York
سلام
داداش بازی های که جلوش زده تریال میشه بازی کرد مثل گاداف وار رگنار یا فقط تست بازی هست

سلام
داداش بازی های که جلوش زده تریال میشه بازی کرد مثل گاداف وار رگنار یا فقط تست بازی هست

درود. Trialها به شما اجازه میدن یه مدت زمان محدود و کمی از بازی رو تجربه کنی. مدت زمانشون بستگی به وسعت بازی داره. مثلا اگه بازی بزرگ و جهان‌باز باشه حتی تا ۳ یا ۴ ساعت هم اجازه‌ی بازی میده اما اگه بازی کوچیک و کوتاه باشه، یک ساعت یا حتی نیم ساعت. وقتی زمان Trial تموم بشه بازی قفل میشه و فقط در صورتی که بخریش میتونی بازی رو ادمه بدی. به طور خلاصه حکم تست کردن رو داره که ببینی خوشت میاد از بازی یا نه.

• Like
Reactions: navid_x360
درود. Trialها به شما اجازه میدن یه مدت زمان محدود و کمی از بازی رو تجربه کنی. مدت زمانشون بستگی به وسعت بازی داره. مثلا اگه بازی بزرگ و جهان‌باز باشه حتی تا ۳ یا ۴ ساعت هم اجازه‌ی بازی میده اما اگه بازی کوچیک و کوتاه باشه، یک ساعت یا حتی نیم ساعت. وقتی زمان Trial تموم بشه بازی قفل میشه و فقط در صورتی که بخریش میتونی بازی رو ادمه بدی. به طور خلاصه حکم تست کردن رو داره که ببینی خوشت میاد از بازی یا نه.
ممنون داداش که جواب دادید
لاس اف اس ۲ امکانش هست تو پلاس پرمیوم بیاد یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or