قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
فک نکنم بیاد. قیمت دبی ۳۰۹۹ درهمه، مگه اینکه دبی ارزون بشه یا دلار/درهم بیاد پایین.
فعلا رویایی ترین حالتش به نظرم ۵۰ تومنه
من فکر میکنم کلا شیوه خرید برادران متفاوت با چیزیه که ما فکر میکنیم. :D مثلا 5 معمولی هم 2100 تا 2500 درهمه ولی قیمتش تو ایران پایین تر از اینه.

من حدسم اینه که جدای اینکه قیمت خرید به عنوان خرید تک محاسبه نمیشه حتی ارزی که باهاش این چیزا رو میخرن ارز آزاد نباشه و ازونجا که این چیزا مشتری بالقوه زیادی داخل ایران داره اشخاص خاص اجازه و قدرت واردات این مدل محصولات رو دارن با تسهیلات مخصوص به خودشون (:D) اینکارو انجام میدن.

من فکر میکنم کلا شیوه خرید برادران متفاوت با چیزیه که ما فکر میکنیم. :D مثلا 5 معمولی هم 2100 تا 2500 درهمه ولی قیمتش تو ایران پایین تر از اینه.

من حدسم اینه که جدای اینکه قیمت خرید به عنوان خرید تک محاسبه نمیشه حتی ارزی که باهاش این چیزا رو میخرن ارز آزاد نباشه و ازونجا که این چیزا مشتری بالقوه زیادی داخل ایران داره اشخاص خاص اجازه و قدرت واردات این مدل محصولات رو دارن با تسهیلات مخصوص به خودشون (:D) اینکارو انجام میدن.
اگه از همون روشی که فایو بیس میارن و قیمت گذاری می‌کنند، پرو هم از اون طریق بیارن (فعلا با این نرخ ارز ) تا ۴۵ هم راه داره بیاد پایین. مساله گذر زمان هست و چون پرو متقاضی کمتری داره این اتفاق احتمالش زیادتره بیفته

• Like
Reactions: SMM9 and He!n3ger
اينا كه ٣٠٩٩ نميخرن.
اينا از بازار مرشد خيلى كمتر ميگيرن.
حداقل ٣٠ الى ٤٠ درصد كمتر ميخرن وقتى عمده باشه.
اكثرا حتى از قيمت دلارى هم كمتر در مياد براشون.
ديسك بازى ها هم همينجوريه.

شايد بپرسى چطورى؟ بايد بگم خوبم شما چطورى :D
:دی
اینا رو میدونم بابا

ولی فعلا به نظرم اونقدر کمتر نمیخرن که بیان زیر قیمت دبی بفروشن. مگه اینکه استقبال ازش خیلی کم باشه. به نظرم با توجه به تعطیلات سال نو میلادی این قضیه ای که گفتی حداقل تا بعد تعطیلات ژانویه طول میکشه.

جواب نصف پیامتو در جواب صدرا دادم :دی

و در جواب قسمت دوم حرفت، دلت خوشه ها :دی کشور ارز نداره مایحتاج اساسی رو تامین کنه، بیان بدن برا کنسول؟! اونم وسیله ای که اگه نگیم ۱۰۰٪، اقلا ۹۹٪ش قاچاقه :دی
اون قسمت قاچاقشو باهات موافقم که افراد خاص میتونن انجام بدن :دی

ولی فعلا به نظرم اونقدر کمتر نمیخرن که بیان زیر قیمت دبی بفروشن. مگه اینکه استقبال ازش خیلی کم باشه. به نظرم با توجه به تعطیلات سال نو میلادی این قضیه ای که گفتی حداقل تا بعد تعطیلات ژانویه طول میکشه.

اونجا زودتر مياد پايين.
اگه جهش ارزى نداشته باشيم تا اواسط زمستون ميكشه پايين برامون :D

و در جواب قسمت دوم حرفت، دلت خوشه ها :دی کشور ارز نداره مایحتاج اساسی رو تامین کنه، بیان بدن برا کنسول؟! اونم وسیله ای که اگه نگیم ۱۰۰٪، اقلا ۹۹٪ش قاچاقه :دی
اون قسمت قاچاقشو باهات موافقم که افراد خاص میتونن انجام بدن :دی
عزیزم ما تو کشوری هستیم که سالانه میلیون ها دلار پول واردات چوب بستنی، سر خودکار و سوزن ته گرد میدیم8-|:D

اونجا زودتر مياد پايين.
اگه جهش ارزى نداشته باشيم تا اواسط زمستون ميكشه پايين برامون :D
کلا قیمتش زود باید پایین بیاد نهایت تا 2 ماه دیگه باید به کف برسه
اصل فروش این کنسول در ایران و بقیه جاها هم زمان عرضه ی GTA جدید هست مخصوصا اگر تفاوت محسوس باشه بشدت روی فروش این کنسول تاثیر میزاره چون الان طرف بخره چیز زیادی نسبت به هزینه ای که میکنه گیرش نمیاد

عزیزم ما تو کشوری هستیم که سالانه میلیون ها دلار پول واردات چوب بستنی، سر خودکار و سوزن ته گرد میدیم8-|:D
اولا اونا رسمی وارد میشه، بانک مرکزی ارز اختصاص میده بهشون، میرن تو سامانه ثبت نام میکنن تا بانک مرکزی بهشون نوبت بده، بعدش باید از صادر کننده ها ارزو بخرن، شاید بگید خب اون ارز رو ارزونتر از بازار آزاد میخرن ولی خب این ظاهر قضیس :دی
مثلا الان اگه ارز نیمایی تو سامانه ۵۰ تومن باشه، در پشت صحنه خریدار با فر‌وشنده ارز و صراف عامل فروش ارز یه مبلغ دیگه ای رو نهایی میکنن که در نهایت اون ۵۰ تومن میشه ۵۸-۹ تومن. حتی بیشتر! (با توجه به اختلاف نرخ ارز نیمایی با بازار آزاد این نرخو پشت صحنه با هم توافق میکنن و کلی هم بخور بخور تو این قضیه اتفاق می افته)

همه اینا که گفتم برا واردات کالا به صورت قانونیه، وقتی ۹۹٪ موجودی یه کالایی در کشور قاچاقه اصلا این حرفا هیچ مبنایی نداره.
اگه میخواست وارداتش قانونی باشه شما مطمئن باشید تموم کنسولایی که الان تو بازار بود حداقل ۲۰٪ گرونتر از بازار دبی می بود (به خاطر گمرک و مالیات و ...) (البته به جز pro که نوبره، منظورم کنسول اسلیم و معمولیه)

بعدشم هیچ فرد، موسسه، شرکت دولتی، غیر دولتی و ... عاشق چشم و ابرو کسی نخواهد بود که بیاد بهش ارز ارزون بده اونم بدون هیچ چشم داشتی (حق حسابی) که در نهایت قیمت ارز همونی در میاد که تو بازار آزاده.
فکر کردین قیمت بازار آزاد چه جوری تعیین میشه؟ همین قیمتای بازار نیمایی و زد و بندای پشت صحنش تعیین کننده قیمت بازار آزاده.

• Like
Reactions: u.s.a
ماشالله یه مشت تاجر، بازرگان و قاچاقچی دور هم جمع شدیم توی این فروم 😅
داداچیا، چرا اینقدر مساله رو سختش میکنید، صبر کنید میاد پایین دیگه 😂
البته اینم در نظر داشته باشید که زیاد صبر نکنید، چون میخوره به نوروز بعدشم تعطیلیه مدارس و دوباره گرون میشه.

من دیروز ظهر یه پست دادم قیمت ۶۲ تومن شده الان ۵۹۵۰۰۰۰۰ دیدم شده یعنی در حد سرعت نور داره قیمتش میاد پایین وقتی اینجوری دارن کم میکنن یعنی یدونه مشتری هم نداره یکسری همون اول که اومده خریدن و یهو قفل شده
جالبه

من دیروز ظهر یه پست دادم قیمت ۶۲ تومن شده الان ۵۹۵۰۰۰۰۰ دیدم شده یعنی در حد سرعت نور داره قیمتش میاد پایین وقتی اینجوری دارن کم میکنن یعنی یدونه مشتری هم نداره یکسری همون اول که اومده خریدن و یهو قفل شده
جالبه
دلار 68850 هست کنسول هم 700 دلار پس باید قیمتش 48200 باشه ( عمده فروش ها زیر 700 دلار میخرن و پر پرش باید این قیمت بفروشن )
پس در حال حاضر 11600 حباب قیمت داره و دارن گرون میفروشن .بازم میگم تا زیر 50 نرسه اصلا ارزش خرید نداره و شک نکنید تا همون 48 تومن پایین میاد تا یکی دو ماه آینده

آخرین ویرایش:
جالبه
به ۵۵ رسید خبرم کنید ببینم چه باید کرد:D
اقا این استند عمودی چرا هیچجا پیدا نمیشه یکی دوجا دیدم های کپی داشتن ۸۰۰ تومن. اصلش چنده تو ایران؟ و اینکه های کپی کسی تست کرده موردی نداره؟

• Like
Reactions: ashe
آهای شمای خریدار ۵۵ رو دیدی بخر ، ممکنه تو کوتاه مدت ۲-۳ تومن بالا پایین بخری اما سال بعد همین موقع کنسولت حداقل ۶۰-۷۰ تومنه بعد یکسال کار.
با این 3-4 تومن اینور اونور هم نه پولدار میشیم نه گدا ، انقدر از این ارقام تو زندگی قشنگمون به گ.ا میدیم که اصلا ارزش نداره هی حساب کتاب کنی واسش :D

آهای شمای خریدار ۵۵ رو دیدی بخر ، ممکنه تو کوتاه مدت ۲-۳ تومن بالا پایین بخری اما سال بعد همین موقع کنسولت حداقل ۶۰-۷۰ تومنه بعد یکسال کار.
با این 3-4 تومن اینور اونور هم نه پولدار میشیم نه گدا ، انقدر از این ارقام تو زندگی قشنگمون به گ.ا میدیم که اصلا ارزش نداره هی حساب کتاب کنی واسش :D
بزن دست قشنگرو، نایس، به شدت حق ^:)^

من هى تو ذهن خودم شل كن سفت كن دارم واسه تصميم خريدن يا نخريدن.

پ.ن: خيلى بحث داشتن يا نداشتن پولش نيست.
صبر کن هنوز زوده برای خریدن ... یک ماه دیرتر بخری قطعا چیزی از دست نمیدی ولی احتمالا چند میلیون سود میکنی همون رو میدی 4 تا بازی باهاش میخری دلت هم نمیسوزه چرا سر یک ماه چندین میلیون گرون تر خریدی
اگر هم کسی اینقدر پولداره که 10 میلیون براش پول خرد هست خوب بخره خودش رو راحت کنه اصلا پرسیدن نداره این صحبت های من برای اونایی هست که مثل من 1 میلیونم براشون پول حساب میشه نه پول خرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or