Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
فکر کنم واسه این بود که فانتین خیلی ماموریت های جانبی ش سخت بود پیدا کردنش -هنوز مال من چند تا مونده و نشون داده نمیشه هر چی زمان جلو میبرم یا ریست سرور میشه-و یهو اومدیم ناتلان و همه بچه و به قول یکی نوشته بود تو پروفایلش pgi 6
دیگه اینکه قبلا برای جاهای بلند یا کوه چقدر تلاش میکردیم برسیم اون بالا تا یهو مکانیزم های پرواز اضافه کردن و راحت شد بازی
در ضمن فراموش نکنیم بازی خیلی بزرگ شده و الان وارد 6 مین سرزمین شدیم
---------------------------------------------------------------------------------------------
راستی یه سوال
تازه دارم لول 90 و تلنت مکس میکنم-
کیا تلنت 10 نیاز دارن و کدوم تلنتشون -نرمال اسکیل برست یا التیمیت؟کسیو شده سه تا تلنتشو 10 کنید -برای تاج میگم که هدر نشه
معمولا تلنت هایی که برای اون کاراکتر مهم هستن رو باید افزایش بدی و اونایی که هیچوقت استفاده نمیشن رو در حد نیاز بالا ببری. مثلا برای بنت هیچکس نمیاد اسکیل و نرمال اتک رو کراون کنه تا مثلا لول 6 بیشتر نمیزاره ولی برست رو میبرن. البته کراون کردن خیلی پر هزینه هست و اکثرا زیاد تفاوتی با لول 9 نداره پس خیلی ها معمولا روی همون 9 استاپ میشن.
من که کلا سیاستم اینه که چهار ستاره ها رو تا 6 برسونم و 5 ستاره ها رو تا 8 و خیلی کم پیش اومده یکی رو کراون کرده باشم.

• Like
Reactions: tirdad666
من بعد دو سال دوباره رفتم سراغ ارکان کوئست، پارت دنسلیف ارکان کوئست ، یه کم گه گیجه گرفتم ، از لحاظ فهم زمانی اتفاقات برام مشکل پیش اومد ... اصلا قبلش اسم Chlothar Alberich اومده بود هر چی فکر میکنم یادم نمیاد ... خدای ناشناخته از لحاظ زمانی چقدر قبل Khaenri’ah این دو تا رو گیر انداخته ، Dainsleif با ایثر بعد از فاجعه می‌ره مسافرت یا قبلش ... یا اینکه البریچ بنیان گذار آبیس بوده و اون کریستال های نفرین شده اگه ساخته خودشه چرا آشنایی باهاش نداشت ؟

من بعد دو سال دوباره رفتم سراغ ارکان کوئست، پارت دنسلیف ارکان کوئست ، یه کم گه گیجه گرفتم ، از لحاظ فهم زمانی اتفاقات برام مشکل پیش اومد ... اصلا قبلش اسم Chlothar Alberich اومده بود هر چی فکر میکنم یادم نمیاد ... خدای ناشناخته از لحاظ زمانی چقدر قبل Khaenri’ah این دو تا رو گیر انداخته ، Dainsleif با ایثر بعد از فاجعه می‌ره مسافرت یا قبلش ... یا اینکه البریچ بنیان گذار آبیس بوده و اون کریستال های نفرین شده اگه ساخته خودشه چرا آشنایی باهاش نداشت ؟
منم یادم نیست:D
آلبریچ یکی از نجیب زاده های کاناریس و موسس آبیس اوردر هست. کلوتار پسرش هست. آلبریچ چون کاناریسی اصیل بوده نفرین آبیس تبدیل به هیولاش نکرده ولی زندگی جاودان پیدا کرده ولی پسرش چون دو رگه بوده تبدیل هیلیچورل شد. بعدا آلبریچ برای اینکه پسرش بتونه یه زندگی عادی داشته باشه یه رویا ایجاد می‌کنه و ضمیر ناخودآگاه رو اونجا حبس می‌کنه و پسرش فقط از طریق رویا می‌تونه با اهالی روستایی که کنارش بودن ارتباط برقرار کنه ولی هیچکس متوجه نمیشه در به رویا هست.
ظاهراً یکیشون به پونصد سال قبل فرستاده شده و اون یکی به چند ماه قبل از شروع بازی.
دنسلیف و ایثر بعد از فاجعه میرن سفر.
سوال آخر رو نمیدونم منظورت چیه :D

• Like
منم یادم نیست:D
آلبریچ یکی از نجیب زاده های کاناریس و موسس آبیس اوردر هست. کلوتار پسرش هست. آلبریچ چون کاناریسی اصیل بوده نفرین آبیس تبدیل به هیولاش نکرده ولی زندگی جاودان پیدا کرده ولی پسرش چون دو رگه بوده تبدیل هیلیچورل شد. بعدا آلبریچ برای اینکه پسرش بتونه یه زندگی عادی داشته باشه یه رویا ایجاد می‌کنه و ضمیر ناخودآگاه رو اونجا حبس می‌کنه و پسرش فقط از طریق رویا می‌تونه با اهالی روستایی که کنارش بودن ارتباط برقرار کنه ولی هیچکس متوجه نمیشه در به رویا هست.
ظاهراً یکیشون به پونصد سال قبل فرستاده شده و اون یکی به چند ماه قبل از شروع بازی.
دنسلیف و ایثر بعد از فاجعه میرن سفر.
سوال آخر رو نمیدونم منظورت چیه :D
تو که اصلا به کل داستان یادت رفته ،، هر دو تا خواهر و برادر زمان فاجعه اونجا بودن ... باقی چیزا هم که تو همین کوئستی که امروز رفتم بود

سوال اصلی من اینه ایثر تو خط زمانی همه هست ، اما مشخص نمیکنه کی و اگه بعد از فاجعه باشه با داستان نمی‌خونه

• Like
Reactions: ce7en44
تو که اصلا به کل داستان یادت رفته ،، هر دو تا خواهر و برادر زمان فاجعه اونجا بودن ... باقی چیزا هم که تو همین کوئستی که امروز رفتم بود

سوال اصلی من اینه ایثر تو خط زمانی همه هست ، اما مشخص نمیکنه کی و اگه بعد از فاجعه باشه با داستان نمی‌خونه
نمیدونم، میگم زیاد یادم نیست :))

تریلر اورورون:

• Like
این فونتین عجب ملت داغون و مسخره ای داره ..با اون ارکان شارلاتانشون ... همه این برداشت ها از همون چند دقیقه روی بندر بوده🤭🤣

قبل اینکه برم بندر رفتن رو تون جزیره کوچیکه جلوی مجسمه که می‌ره به خاطرات اون امپراتوری با شکوه که در باره پیشگویی حرف میزنن ... این بحث پیشگویی غرق شدن فونتین برای جذاب تر شد ... (اسپویل نکنید)

100Gb رو Xbox

@m.d.makan لطفا پلتفرم xbox رو به تاپیک اضافه کن.
بازی رو موبایل ۲۰ گیگه بعد رو بقیه پلتفرم ها ۱۰۰ گیگ :|
---
گلایدر جدیده جزییات داستانی خیلی مهم داره
۱. ایتر و لومین توی دنیای خودشون شاهزاده بودن ولی دنیاشون رو از دست دادن
۲. شاهزاده ابیس (همون برادر یا خواهر ترولر) در واقع میتونست انرژی ابیس رو جذب و ذخیره کنه و احتمالا استفاده بی رویه Kaenriah از این قابلیت باعث رخ دادن فاجعه شده و این یعنی خود ترولر هم عملا از اول داشته همین کار رو میکرده

آخرین ویرایش:
بازی رو موبایل ۲۰ گیگه بعد رو بقیه پلتفرم ها ۱۰۰ گیگ :|
---
گلایدر جدیده جزییات داستانی خیلی مهم داره
۱. ایتر و لومین توی دنیای خودشون شاهزاده بودن ولی دنیاشون رو از دست دادن
۲. شاهزاده ابیس (همون برادر یا خواهر ترولر) در واقع میتونست انرژی ابیس رو جذب و ذخیره کنه و احتمالا استفاده بی رویه Kaenriah از این قابلیت باعث رخ دادن فاجعه شده و این یعنی خود ترولر هم عملا از اول داشته همین کار رو میکرده
برادر من هر آپدیت دارم ۱۴۰ گیگ حجم مصرف میکنم

کیتش از یکی از کانالهای تلگرام

همونطور که قبلا گفتن لیکرا ماووئیکا کاست برست نداره و بر اساس نایت سول برست و بلسینگ کارکتر های هم تیمیش میتونه برست کست کنه ، پس اگر هم تیمی ناتلان ( معلوم نیست چه تعداد ) نداشته باشید ممکنه دیرتر بتونید برست بزنید ...

- ماووئیکا 🔥 هم قابلیت آن فیلد داره هم آف فیلد ، ولی کلا کارکتر آن فیلد و دمیج دیلره ، بخش آف فیلدش مثل اسکیل رایدن دمیج قابل توجهی نداره اما پایرو اپلای داره و مهم اینه ...

- انیمیشن هاش خیلی متنوع و زیادن ، مثلا وقتی میخواید پرواز کنید موتورتون تغییر شکل میده یا میخواید رو آب برید بازم تغییر میکنه موتورش ...

- دی پی اس تاپ متای جدید خواهد بود 🔥

- این اطلاعات همگی تا ریلیز بتا یعنی پنجشنبه مشکوکن پس صبر کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or