آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

نمونش سونی مثلا یکی مثل بارلوگ فکر می‌کرد گاد آف وار رو پی سی حداقل ۲۰ میلیون نسخه میفروشه اما ۵۰۰ هزار نسخه هم نفروخت دلیل عرضه رو پلتفرم های بیشتر توهم سازنده ها که همشون هم فیل میشن
GOW تا دو سال پیش بالای 1 میلیون روی PC فروخته بود ، رسمی اعلام شده بود.
اون هم تقریبا با اختلاف 4 ساله از انتشار روی پلی استیشن.

تا الان هم طبق احتمالات آمار و... میگن بالای 2.5 میلیون فروخته.
از کجا میاری این 500 هزارتا رو؟

بارلوگ کی گفته که انتظار داریم بازی روی پی سی 20 میلیون بفروشه؟؟؟

GOW تا دو سال پیش بالای 1 میلیون روی PC فروخته بود ، رسمی اعلام شده بود.
اون هم تقریبا با اختلاف 4 ساله از انتشار روی پلی استیشن.

تا الان هم طبق احتمالات آمار و... میگن بالای 2.5 میلیون فروخته.
از کجا میاری این 500 هزارتا رو؟

بارلوگ کی گفته که انتظار داریم بازی روی پی سی 20 میلیون بفروشه؟؟؟
منظور رگناروک هست . ولی همون یک میلیون نسخه هم که میگی خیلی کمه. بخصوص به نسبت آمار فروش رو ps چیزی حدود ۵ درصدش میشه. حتی دی وان هم بدن بازم همین بساطه. حالا گاد انقدر فروخته بقیه بازیهای دیگشون اوضاع فروش در استیم به مراتب فاجعه بار تره. کلا بازیهای میجر داستان محور سونی رو استیم طرفدار آنچنانی نداره این یه فکته حالا شما دوست داری بدن که پایرت بزنی و یقینا از این حرف من خوشت نمیاد یه بحث دیگس ولی واقعیت اینه که قشنگ دارن به برند ضربه میزنن با اینکار به مرور نتیجه اش تو فروش کنسول و خود بازی مشخص میشه. اینکه کی بفهمند دیگه مشخص نیست.

منظور رگناروک هست . ولی همون یک میلیون نسخه هم که میگی خیلی کمه. بخصوص به نسبت آمار فروش رو ps چیزی حدود ۵ درصدش میشه. حتی دی وان هم بدن بازم همین بساطه. حالا گاد انقدر فروخته بقیه بازیهای دیگشون اوضاع فروش در استیم به مراتب فاجعه بار تره. کلا بازیهای میجر داستان محور سونی رو استیم طرفدار آنچنانی نداره این یه فکته حالا شما دوست داری بدن که پایرت بزنی و یقینا از این حرف من خوشت نمیاد یه بحث دیگس ولی واقعیت اینه که قشنگ دارن به برند ضربه میزنن با اینکار به مرور نتیجه اش تو فروش کنسول و خود بازی مشخص میشه. اینکه کی بفهمند دیگه مشخص نیست.
شما به طور مثال ۱۰ میلیون دلار هزینه پورت بازی بر روی استیم می‌کنی و مجموع فروش میشه مثلا ۳۰ میلیون دلار، این یعنی سود کردی. برای استیم و پی سی نیاز به پرینت دیسک بلوری نیست که خود این هزینه های پرینت، لجستیک و عرضه رو از بین میبره. برای بازی که با فاصله عرضه میشه نیاز به مارکتینگ آنچنانی نیست، طرف لانچر استیم رو باز می‌کنه و تو هوم می‌بینه که فلان بازی عرضه شده همانطور که تو هوم اکس باکس هرکسی کنسول رو روشن کنه دت استرندینگ رو میبینه.

شما با این امار هابی که عرضه میشه که در استیم و API هاش همگی تخمین هستند نمی‌تونی دودوتا چهارتا کنی‌ از کسب و کار یه ناشر.

سونی به عنوان مارکت لیدر هزینه کرد بالا‌ ای داره که مارکت لیدر بمونه، با اینکه پلی استیشن سوددهی کافی داره ولی حاشیه سود پاینی داره.

همون موقعی که IP توم ریدر دست اسکوار بود و ایکس باکس هنوز داشت نفس می کشید نسخه ابتدایی 70% فروش کنسولیش روی PS بود، Rise of the Tomb Raider رو فیل به دلیل علاقه زیاد به انچارتد :D انحصاری کرد، به 1 سال نکشیده از انحصار خارج شد و اسکوار با تمام ملحقات روی PS آوردش. با هر مترومعیاری تفاوت فروش، فن بیس اینگونه عناوین جای حرفوحدیثی به لحاظ برتری کنسولی باقی نمی ذاره. دلیل اینکه چرا انتظارات اسکوار رو در بحث فروش براورده نمی کنه توی تاپیک اصلی کلی بحث کردیم و همون روزا گفتیم با مولتی پلتفرم شدن هم کار به جایی نمی بره اسکوار و اشکال در مدیریت IPـهاست
همون Jacob Navok دلیل اصلی اینکه اسکوىٔر چرا همش میگه انتظارات مالی رو بازی ها برآورده نمی‌کنند رو انحصاری زمانی پلی استیشن اعلام کرده. اسکوىٔر انیکس یه پولی بابت توسعه بازی به صورت انحصار زمانی از پلی استیشن دریافت می‌کنه با اینکه پلی استیشن از قدرت قوی خودش در مارکتینگ بازی رو تبلیغ می‌کنه اما اسکوىٔر باید اون پولی که گرفته رو برگردونه به علاوه اینکه %30 کمیسیون پلی استیشن از فروش رو هم پرداخت کنه. به همین راحتی از یه نسخه 70 دلاری، اسکوىٔر 40 دلار درآمد داره.

انحصاری زمانی نباشه، نیازی به بازگشت پول به اون ناشر نیست. عرضه همزمان در پی سی شرایط رو برای اسکوىٔر خیلی بهتر می‌کنه و عرضه در اکس باکس هم به این موضوع اضافه میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان در مورد بازی های سونی رو پی سی، به نظرم گوست اف سوشیما رو از یاد نبرید که خبر اومده بود رو پی سی خیلی خوب فروخته؛ اگه اشتباه نکنم بازی با چند سال تاخیر هم اومده بود؛ یعنی راه داره بازی های پلی استیشن با تاخیر هم رو پی سی خوب بفروشند... طبیعتا بعد 2 سال مثلا، ضرری به پلی استیشن نمیرسه جز سود به استودیو و افزایش مخاطب بازی و تبلیغ پروژه های اینده...

دی وان که به نظرم حالا حالاها به شدت به ضرر پلی استیشن میشه، کلا به نظرم تا زمانی که کلود فراگیر نشده؛ دی وان اومدن بازی های پلی استیشن رو پی سی ضرورتی نداره تازه میتونه به شدت به ضرر کنسول هم بشه، حتی بعد اینکه کلود فراگیر شد و همسایه ما تونست رو یخچالش مثل کنسول ما، بازی جدید ناتی داگ رو بزنه، حتی همون موقع هم باز شاید به نفع پلی استیشن باشه که دی وان رو پی سی نیاد، و همیشه این فاصله 1-2 ساله رو حداقل، حفظ کنه..

اما نهایتا، اومدن بازی ها رو پی سی وقتی فروش اصلی رو کنسول انجام شده (2 سال حدودا) فکر کنم خیلی به نفع هم بازی هم استودیو و نتیجتا ما باشه...

• Like
Reactions: Rohshen
سونی داره مسیر نسل 6 رو میره
توتوکی وقتی باور داره، فروش بازی ها، رو psتضمین شدس، چرا ناشرا این فکرو نکنند؟!

تو گزارش مالی چند ماهه پیش سونی اومده بود، ما از مرحله رقابت کنسولی دیگه عبور کردیم، یعنی دیگه قرارداد عجیب غریب با ناشرا نمی بندیم!

بازی هایی که مارکتینگشون رو ps هم نیست، فروشش باز رو کنسول سونی بهتره!
الان ناشرای تردپارتی می گن، ما چه بازیمون انحصاری ps باشه چه نباشه، یک میزان مشخص قطعی فروش رو تجربه می کنه، پس جایگاه ps رو ثابت شده می دونن، از اونطرف اهمیت pc و استیم و فروش درازمدت بازی ها در این پلتفرم رو درک کردند! حالا هزینه پورت بازی ها چیزه عجیب غریبی نیست! اتفاقا می گن چه بهتر یک پلتفرم هولدری مثل مایکروسافتم بازیامون رو تبلیغ کنه! مسیر های پول همواره باید ثابت باشه، یا وقتی، می بینن عناوین غیر پر هزینه AAA، در سرویس به کمپانی ضرر نمی رسونه، و یک پولی هم می تونن بگیرن از خداشونه از این مصاحبه ها بکنند

وقتی اتلوس می بینه، بازیش چه انحصاری ps باشه، چه نباشه، یک میزان خاص فروش رو در ps تجربه می کنه! می گه خوب اهمیت بازار pc رو می دونیم، ps هم که فروش بازیمون روش تحت هر شرایطی تضمین هست، دیگه بقیه مسیر ها کنکله!
-فروش بشدت زیاد در کوتاه مدت رو ps تضمین
-فروش درازمدت رو pc و استیم تضمین
-دیگه چه فروش خوبی رو xbox تجربه نکنن چه بکنند، بازم اینم سود خالصه، بتونن بعدا قرارداد سرویسم ببندن که اینم توش سود هست!

الان دیگه نه ناشران تردپارتی، نه خودسونی دیگه علاقه ای به این مدل قرارداد بستنا ندارن

اونطرف سونی سالها، قرارداد های چند صدمیلیونی با اکتی سر cod می بست، امسال بدون هیچ مارکتینگی توسط خودش، همون درصد فروشو تجربه کرد، اگه سونی همچین چیزی رو می دید، شاید اصلا وارد دعوای حقوقی خرید اکتیویژنم نمی شد!

حالا اینا که ناشر تردپارتی هست و فروش رو ps براشون تضمین شدس، متاسفانه این مدیریت فعلی سونی هم همین عقیده رو پیدا کردند! که تو درازمدت برا خود ps خوب نیست!

و همون روزا گفتیم با مولتی پلتفرم شدن هم کار به جایی نمی بره اسکوار و اشکال در مدیریت IPـهاست

1731853048012.png

و من باید همچین حرفی رو باور کنم؟ :-? :-?

اگه هر چی به نظرم مولتی پلتفرم شدن قدم درستیه برای مدیریت آیپی هاشون

راگناروک که دوماه نشده اومده روی PC؟!
انتظار داری با دوسال تاخیر تو روز اول چند میلیون بفروشه؟
اتفاقا فروش Gow 2018 / Horizon / Tsushima وحتی Days Gone نشون داد بازی اگه پورت خوب داشته باشه و از لحاظ کیفی هم سطح خوبی داشته باشه به راحتی میفروشه.
مثل همه بازیهای سینگل پلیر دیگه ای که میاد که حتی اگه روز اول روی گیم پس هم که باشه باز فروش خیلی خوبی روی استیم تجربه میکنن.
نمونه هم زیاده تو همین یک سال اخیر.

باشه من پایرت بازم ولی نیست شماها بازیها رو ظرفیت 2 و 3 نمیخرین یا فیزیکی هم که میخرین بعدش بدو بدو به دنبال فروشش نیستین که ضرر نکنین؟
البته هرکی روی PC یا کنسول پایرت میکنه یا اشتراکی میزنه نوش جونش.
ولی میخوام بگم لااقل ما که روی PC بازی میخریم ، صاحب اول و آخرش خودمونیم و دیگه فروشی در کار نیست.
از طرفی سیس اوریجینال باز گرفتن الان افتخار داره؟

از شواهد ضربه به برند پلی استیشن همین بس که اونقدری ضربه خوردن که تاخیر انتشار بازیها به تدریج داره کمتر میشه روی PC.
خود سونی به این موضوع اعتراف میکنه که از فروش ها رضایت داره و اصلا استودیو خریده و چندتا دیگه هم اجاره کرده که تندتند پورت کنن.
در آینده این روند سریعتر و بیشتر میشه و بعد شماها تحلیل میکنین که نه در آینده اینطور نیست ، سونی گرمه متوجه نیست؟
این اعتماد به نفس خود تحلیل گر پندارانه از کجا میاد آقا؟

البته من که میدونم و خودت هم میدونی دلیلش چیه ولی خواستم به این موضوع فکر کنی :D

راگناروک که دوماه نشده اومده روی PC؟!
انتظار داری با دوسال تاخیر تو روز اول چند میلیون بفروشه؟
اتفاقا فروش Gow 2018 / Horizon / Tsushima وحتی Days Gone نشون داد بازی اگه پورت خوب داشته باشه و از لحاظ کیفی هم سطح خوبی داشته باشه به راحتی میفروشه.
مثل همه بازیهای سینگل پلیر دیگه ای که میاد که حتی اگه روز اول روی گیم پس هم که باشه باز فروش خیلی خوبی روی استیم تجربه میکنن.
نمونه هم زیاده تو همین یک سال اخیر.

باشه من پایرت بازم ولی نیست شماها بازیها رو ظرفیت 2 و 3 نمیخرین یا فیزیکی هم که میخرین بعدش بدو بدو به دنبال فروشش نیستین که ضرر نکنین؟
البته هرکی روی PC یا کنسول پایرت میکنه یا اشتراکی میزنه نوش جونش.
ولی میخوام بگم لااقل ما که روی PC بازی میخریم ، صاحب اول و آخرش خودمونیم و دیگه فروشی در کار نیست.
از طرفی سیس اوریجینال باز گرفتن الان افتخار داره؟

از شواهد ضربه به برند پلی استیشن همین بس که اونقدری ضربه خوردن که تاخیر انتشار بازیها به تدریج داره کمتر میشه روی PC.
خود سونی به این موضوع اعتراف میکنه که از فروش ها رضایت داره و اصلا استودیو خریده و چندتا دیگه هم اجاره کرده که تندتند پورت کنن.
در آینده این روند سریعتر و بیشتر میشه و بعد شماها تحلیل میکنین که نه در آینده اینطور نیست ، سونی گرمه متوجه نیست؟
این اعتماد به نفس خود تحلیل گر پندارانه از کجا میاد آقا؟

البته من که میدونم و خودت هم میدونی دلیلش چیه ولی خواستم به این موضوع فکر کنی :D
چرا فکر میکنید اگر رگناروک دوماه اول خوب نفروشه مثلا دوسال بعدش خوب میفروشه؟ اوج فروشش باید همون ماه اول باشه که بزرگترین بازی سونی افتضاح بوده وضعیتش تو استیم.
من که ظرفیتی نمیخرم و با گیفت میخرم بازیامو. منتها اونی که ظرفیتی هم میخره بالاخره داره قسمت عمده ای از هزینه بازیو بصورت کاملا قانونی پرداخت میکنه حالا مثل دیسک بفروشه یا نفروشه میل خودش. پس این موضوع اول.
موضوع دوم اینکه آرزو بر جوانان عیب نیست. میتونی همیشه امیدوار باشی این فاصله کمتر بشه.ولی خب دی وان نمیشه. چون اگر قرار به دی وان دادن بود کنسولی مثل فایو پرو معنی نداشت و مثل مایکروسافت میتونستن بگن کیفیت بهتر میخوایید برید رو پی سی بازی کنید.
ولی من گلایه ام حتی همین انحصار زمانیه همینم به برند ضربه میزنه. از فروش نگو که خنده داره‌ . الان چندتایی از بازیها مثل همین ریمستر هورایزن و انتیل داون و نمیدونم هرچی دی وان بوده چقدر رو پی سی فروخته؟ پلیرهاشو دیدی مایه خجالته برای سونی این تعداد پلیر. مساله اینه که استیم پلیر جماعت که خودم سالهاست جزوش هستم پول برای این بازیهای سونی نمیده. اون قشر همون ۴تاشوتر انلاین و نقطه بازی و یه سری بازیهای rpg خاص رو خوب میخرن ولی بازی داستان محور که احتمالا باید مقداری از دیالوگهای بازیو حین پیاده وری کرکترها بشنوی باب میل اونها نیست.
حالا همه این حرفها به کنار همیشه برای من سواله این حس طلبکارانه که دارید و تاحالا یک دلار هم پای بازیهای سونی ندادید رو چرا برای بازیهای نینتندوی اعظم ندارید؟ اون حساب نیست؟
همینجا همون فن شیش آتیشه نینتندوی اعظم اگر بازیهاش پورت بشه برای پی سی اینجا رو به آتیش میکشه. فکت :D حاضرم شرط ببندم

Last edited by a moderator:
  • Smile
Reactions: Gen. Martinez
چرا فکر میکنید اگر رگناروک دوماه اول خوب نفروشه مثلا دوسال بعدش خوب میفروشه؟ اوج فروشش باید همون ماه اول باشه که بزرگترین بازی سونی افتضاح بوده وضعیتش تو استیم.
من که ظرفیتی نمیخرم و با گیفت میخرم بازیامو. منتها اونی که ظرفیتی هم میخره بالاخره داره قسمت عمده ای از هزینه بازیو بصورت کاملا قانونی پرداخت میکنه حالا مثل دیسک بفروشه یا نفروشه میل خودش. پس این موضوع اول.
موضوع دوم اینکه آرزو بر جوانان عیب نیست. میتونی همیشه امیدوار باشی این فاصله کمتر بشه.ولی خب دی وان نمیشه. چون اگر قرار به دی وان دادن بود کنسولی مثل فایو پرو معنی نداشت و مثل مایکروسافت میتونستن بگن کیفیت بهتر میخوایید برید رو پی سی بازی کنید.
ولی من گلایه ام حتی همین انحصار زمانیه همینم به برند ضربه میزنه. از فروش نگو که خنده داره‌ . الان چندتایی از بازیها مثل همین ریمستر هورایزن و انتیل داون و نمیدونم هرچی دی وان بوده چقدر رو پی سی فروخته؟ پلیرهاشو دیدی مایه خجالته برای سونی این تعداد پلیر. مساله اینه که استیم پلیر جماعت که خودم سالهاست جزوش هستم پول برای این بازیهای سونی نمیده. اون قشر همون ۴تاشوتر انلاین و نقطه بازی و یه سری بازیهای rpg خاص رو خوب میخرن ولی بازی داستان محور که احتمالا باید مقداری از دیالوگهای بازیو حین پیاده وری کرکترها بشنوی باب میل اونها نیست.
حالا همه این حرفها به کنار همیشه برای من سواله این حس طلبکارانه که دارید و تاحالا یک دلار هم پای بازیهای سونی ندادید رو چرا برای بازیهای نینتندوی اعظم ندارید؟ اون حساب نیست؟
همینجا همون فن شیش آتیشه نینتندوی اعظم اگر بازیهاش پورت بشه برای پی سی اینجا رو به آتیش میکشه. فکت :D حاضرم شرط ببندم
حقیقتش من اصلا برام آرزو نیست که بازیهای سونی همزمان روی pc بیاد.
من خودم بعد اینکه این بازیها میان صبر میکنم که تو تخفیف بالای 50 درصد بخرم و هیچ عجله ای ندارم.

حقیقتش این سونیه که به دنبال سود بیشتر بازیهاش رو برای pc هم منتشر میکنه که همچنان داره ادامه میده ولی شماها دل نگرانین و از خدش وارد شدن به برند حرف میزنین.

این ریمستر هورایزن و ud که میگی چند میلیون روی پلی استیشن فروختن که آمارش روی pc به نظرت بده؟

فن همه جا وجود داره ، مخصوصا فنی که چشم نداره ببینه بازیش روی پلتفرم دیگه ای منتشر میشه که از در تحلیلگری وارد میشه و سیاستهای یه کمپانی که رو برای چند سال بعد میبره زیر سوال.
حالا از همین فن بپرسی هفته بعد سونی چه برنامه ای داره نمیدونه ها ولی برای چند سال بعد کمپانی پیش بینی داره.

صحبت از پول دادن برای بازی نکن لطفا ، سطح بحث رو پایین نیار لطفا.
من مثل تو هزینه ای که برای اکانت و بازیها کردم مایه افتخار نیست که اگه بود آدرس میدادم بری ببینی.

این فنهای غیر منطقی روی PC هستن ، روی کنسولها همینطور، چه پلی استیشن چه مایکرو و چه نینتندو .
مهم اینه که شما خودت را با باقی طرفدارها جمع نبندی.
همه مثل خودت فکر نمیکنن.

View attachment 357080

اگه هر چی به نظرم مولتی پلتفرم شدن قدم درستیه برای مدیریت آیپی هاشون
مثال نقض زیاده می شه IP توم ریدر که مولتی پلتفرم بود رو مثال بزنم و بگم " منم باید همچین حرفی رو در مورد مدیریتشون باور کنم!" توی IPـهای یونیورسالشون به لحاظ فن بیس قویتر از توم ریدر که نداریم دو دستی تقدیمش کردن درسته؟! منظور من از مثالی که آوردم هم بطور کل و هم خاص به ف ف مربوط می شه و اشاره کردم به بحثی که در تاپیک ها قبلا شکل گرفت که تمرکز اسکوار روی عنوانیه که کشش IPـهای مهم صنعت رو به لحاظ فروش نداره. این IP نمی تونه در طولانی مدت انتظاری که اسکوار داره رو برآورده کنه چون اشباع شده، اگر می خواد تغییر و تحولی ایجاد کنه باید IPـها رو با تنوعشون مدیریت کنه نه صرفا با مولتی پلتفرم شدن، نه اینکه چپو راست ف ف بده و انتظار داشته باشه استقبال آنچنانی بشه و دست از بقیه IPـها بکشه

آخرین ویرایش:
حقیقتش من اصلا برام آرزو نیست که بازیهای سونی همزمان روی pc بیاد.
من خودم بعد اینکه این بازیها میان صبر میکنم که تو تخفیف بالای 50 درصد بخرم و هیچ عجله ای ندارم.

حقیقتش این سونیه که به دنبال سود بیشتر بازیهاش رو برای pc هم منتشر میکنه که همچنان داره ادامه میده ولی شماها دل نگرانین و از خدش وارد شدن به برند حرف میزنین.

این ریمستر هورایزن و ud که میگی چند میلیون روی پلی استیشن فروختن که آمارش روی pc به نظرت بده؟

فن همه جا وجود داره ، مخصوصا فنی که چشم نداره ببینه بازیش روی پلتفرم دیگه ای منتشر میشه که از در تحلیلگری وارد میشه و سیاستهای یه کمپانی که رو برای چند سال بعد میبره زیر سوال.
حالا از همین فن بپرسی هفته بعد سونی چه برنامه ای داره نمیدونه ها ولی برای چند سال بعد کمپانی پیش بینی داره.

صحبت از پول دادن برای بازی نکن لطفا ، سطح بحث رو پایین نیار لطفا.
من مثل تو هزینه ای که برای اکانت و بازیها کردم مایه افتخار نیست که اگه بود آدرس میدادم بری ببینی.

این فنهای غیر منطقی روی PC هستن ، روی کنسولها همینطور، چه پلی استیشن چه مایکرو و چه نینتندو .
مهم اینه که شما خودت را با باقی طرفدارها جمع نبندی.
همه مثل خودت فکر نمیکنن.
شما صحبت از اکانت ظرفیتی کردی (قصدت مشخص بود چی بود) من هم پاسخ شما رو دادم
اینکه سونی از بازار پی سی "سود بسیار ناچیزی" که داره به جیب میزنه در ازای به مرور از دست دادن بازار سخت افزار و اینستال بیس یه حقیقت محضه اگر میتونی خلافش رو ثابت کنی با جان و دل گوش میدم.
من زیاد شمارو نمیشناسم ولی از روی کامنتهات که گهگاهی دیدم میگم خود شما چندبار برای تجربه GT7 تا آستانه خرید PS5 هم رفتید. پس دیدید براحتی انحصاری کردن یه محتوا تونسته یه شخصی که بطور سنتی کنسول پلیر نبوده را وسوسه و چه بسا راضی کنه بیاد سمت پلی استیشن. حالا کِی سونی و شخص هرمن هالست این چیزارو بفهمه خدا داند.
اینکه میگی خود شرکت میفهمه پس فن سونی هیچی نگه میشه همون قضیه مایکروسافت که فنش هیچی نگفت و فقط تعریف و تمجید الانم نتیجه اش شد نابودی برند اکسباکس.. پس فن سونی حق داره بگه این سیاستشون اشتباهه و سونی هم همچین بی اشتباه نبوده تو عمرش. بالاخره دیر یا زود میفهمه بازار پی سی چیزی نبود که فکر میکرد و یک میلیارد پلیر منتظر و له له زنان ننشسته بودن تا بیان و پولدارش کنند. قویترین پیک پلیر بازی سونی در استیم 70k بوده که حتی در برابر پیک بازیهای خیلی ضعیف در استیم شوخی به حساب میاد. ارزش دلاری ورود سونی به استیم در برابر چیزی که تو پلی استیشن بدست آورده رسما جوکه

آخرین ویرایش:
اینکه بگی سونی خودش بهتر میدونه و قطعا تحلیل کردن و زیر سوالش نبرید حرف درستی نیست چون خود شرکت ها اگر همیشه تحلیل درست داشتن که فاجعه ای مثل کونکورد با 200-300 میلیون دلار بودجه ریلیز نمیشه لگو هورایزن تایید ساخت نمیگرفت وضعیت xbox به این روز نمیفتاد که تبلیغ کنن همه پلتفرم ها اکس باکسه و اسپنسر مصاحبه کنه بگه ما خط قرمزی برا ریلیز بازی هامون رو PS نداریم . پس شرکت ها همیشه تحلیل درستی ندارن مثال زیاده براش ، حالا اینا رو گفتم که بریم سراغ بحثتون
این پیک آمار بازی های سونی رو استیم

1000026609.jpg
1000026610.jpg 1000026611.jpg
1000026612.jpg
همونطور که مشخصه غیر از یکی دوتا بازی که تقریبا قابل قبول بوده (بخاطر هیجان اولیه) آمار بقیه بازی ها فاجعس ، یه سری از این بازیا رو PS آمار 20+ میلیون فروش دارن و مثلا پیک 35هزار برا گاد و تلو یا 10هزار برا آنچارتد و اسپایدرمن خنده داره و جای بحثی نمیمونه . خب حالا نتیجه چیه همین آمار هم سود داره برا سونی ؟ بله فروش 1 میلیونی حتی 500k و کمترش هم یه سود آب باریکه ای داره براشون ولی به چه قیمتی ؟ آیا فروش بازی های فرست پارتی بیشتر شده ؟ جوابش خیر هست
اون به چه قیمتی مهمه که ضربه به برند باشه و سونی شاید الان نفهمه و با اون سود چند ده میلیونی حال کنه ولی نسل بعد ممکنه خیلی ها از اونجایی که میدونن بازیا بالاخره برا پیسی میان دیگه PS نخرن و وقتی کنسول نخرن طبیعتا نرم افزار هم نمیخرن که بره تو جیب سونی ، از الان دیدم که یه سری کوچ کردن مثل اتفاقی که برا xbox افتاد . خلاصه آقا جان شما استور فنی دوست داری بازیا بیان پلی بدی اوکیه نوش جونت ولی حقیقتو که نمیشه عوض کرد فروششون جالب نیست مخاطب اونجا هلدایورز دوست داره که تنها بازی سونی با فروش عالی رو استیمه . حالا یه جمله کلیشه ای دیدم هی تکرار میکنن که نه ببین بازی رو استیم در دراز مدت میفروشه ، این دراز مدت منظورتون میدونم چیه یعنی بازی بعد مدت ها آف بخوره بشه مثلا 10 دلار بعد بخرن ! اونطوری که رو کنسول هم در دراز مدت میخرن ، دو سال طول میکشه بازی برا پیسی بیاد دو سال هم حالا باید صبر کرد بشه 10 دلار تا بخرن اون خرید دیگه اهمیتی نداره واقعا ، پیک اصلی سود شرکت و فروش واقعی بازی فول پرایسه والا اونی که ظرفیتی میخره سهم بیشتری داره پرداخت میکنه .
یه چیزی هم یاد بگیریم برا همیشه خوبه ، وضعیت خراب شده ای که ما توش زندگی میکنیم از نظر اقتصادی افتضاحه میخوای پایرت بزنی اوکیه نوش جان ولی لااقل اینو بدون که خرید و فروش دیسک و ظرفیت 2 و 3 قانونی هستن اصن شیر کردن اکانت رو سونی خودش نسل هشتم بولد کرد و اونی که چه دیسک بخره بفروشه چه ظرفیتی بخره بالاخره به صورت قانونی وارد بازار خرید ویدیوگیم شده ولی پایرت زدن و کرکی قانونی نیست و 1 دلار هم تو جیب ناشر نمیره اینم یه فکتی هست که بد نیست متوجه شیم .
View attachment 357080

ببین باور ما خیلی مهم نی حقیقت مهمه
https://icon-era.com/threads/final-fantasy-xvi-flopped-extraordinary-on-pc-it-sold-since-launch-only-280k-copies-on-pc.14768/
نمیگم سیاستی که اسکوارانیکس مولتی پلتفرم بازی بده غلطه یوقت جهاد نکنید چون بالاخره یه پولی بیشتر در میارن ولی اون دیدگاهشون و انتظاراتشونه که قطعا غلطه و یه توهم عجیبی دارن ، توهمشون هم اینه که فروش 3.3 میلیون تو یک هفته براشون قابل قبول نبوده درصورتی که همچین آماری رو شاهکاری مثل RE4ریمیک که مولتی پلتفرم هم بود نداشت

آخرین ویرایش:
سوپر فن سونی حاضره از فردا دیگه بازیای مایکرو رو فایو نیاد بجاش سونی هم دیگه رو pc بازیاشو نده
چون بازی براش مهم نیست، خاص و دست نیافتنی شدن پلاستیک ۱۰۰۰ دلاریش مهمه
هر کی روحیاتش فرق داره، برای یونیک عشق کردن (با اسباب بازی) نینتندو میشه خرید
سونی مثل نینتندو با انحصاری کردن نمیتونه walled garden درست کنه، این انحصاری زمانی هم زور آخرشه، چون دولوپ بازیهاش تو کتگوری و همکلاس گیمهای pc و اکسباکسه، نه یک جزیره جدا مثل نینتندو
هر نسل، سلاطین نیمه رسانا تو این بحران چیپ و تایوان، ۱۰۰ میلیون ویفر لیتوگراف با خلوص بالا برای سونی کنار نمیزارن که آقا بیاد تکخوری (برندسازی lol) کنه
صنعت پایین دست باید باج بده به بالاسریش
سونی میتونه مثل اپل و استیم با استورفرانت انحصاری قوی، یا مثل مایکرو با سیستم اشتراکی به اون walled garden و اکوسیستمی که مدنظرشه برسه نه با انحصاری
که متاسفانه psn و psplus چون سونی کلا تو شبکه ضعیفه و همینکه در آخر برای سرورهاش باید به مایکرو و امازون و امثالهم اجاره بده، کار سختی بعنوان مستاجر داره و هر چیم خرج اون خونه کنه آخرسر مالک میخوره میره

اینکه بگی سونی خودش بهتر میدونه و قطعا تحلیل کردن و زیر سوالش نبرید حرف درستی نیست چون خود شرکت ها اگر همیشه تحلیل درست داشتن که فاجعه ای مثل کونکورد با 200-300 میلیون دلار بودجه ریلیز نمیشه لگو هورایزن تایید ساخت نمیگرفت وضعیت xbox به این روز نمیفتاد که تبلیغ کنن همه پلتفرم ها اکس باکسه و اسپنسر مصاحبه کنه بگه ما خط قرمزی برا ریلیز بازی هامون رو PS نداریم . پس شرکت ها همیشه تحلیل درستی ندارن مثال زیاده براش ، حالا اینا رو گفتم که بریم سراغ بحثتون

View attachment 357125
View attachment 357126View attachment 357127
View attachment 357131
همونطور که مشخصه غیر از یکی دوتا بازی که تقریبا قابل قبول بوده (بخاطر هیجان اولیه) آمار بقیه بازی ها فاجعس ، یه سری از این بازیا رو PS آمار 20+ میلیون فروش دارن و مثلا پیک 35هزار برا گاد و تلو یا 10هزار برا آنچارتد و اسپایدرمن خنده داره و جای بحثی نمیمونه . خب حالا نتیجه چیه همین آمار هم سود داره برا سونی ؟ بله فروش 1 میلیونی حتی 500k و کمترش هم یه سود آب باریکه ای داره براشون ولی به چه قیمتی ؟ آیا فروش بازی های فرست پارتی بیشتر شده ؟ جوابش خیر هست
اون به چه قیمتی مهمه که ضربه به برند باشه و سونی شاید الان نفهمه و با اون سود چند ده میلیونی حال کنه ولی نسل بعد ممکنه خیلی ها از اونجایی که میدونن بازیا بالاخره برا پیسی میان دیگه PS نخرن و وقتی کنسول نخرن طبیعتا نرم افزار هم نمیخرن که بره تو جیب سونی ، از الان دیدم که یه سری کوچ کردن مثل اتفاقی که برا xbox افتاد . خلاصه آقا جان شما استور فنی دوست داری بازیا بیان پلی بدی اوکیه نوش جونت ولی حقیقتو که نمیشه عوض کرد فروششون جالب نیست مخاطب اونجا هلدایورز دوست داره که تنها بازی سونی با فروش عالی رو استیمه . حالا یه جمله کلیشه ای دیدم هی تکرار میکنن که نه ببین بازی رو استیم در دراز مدت میفروشه ، این دراز مدت منظورتون میدونم چیه یعنی بازی بعد مدت ها آف بخوره بشه مثلا 10 دلار بعد بخرن ! اونطوری که رو کنسول هم در دراز مدت میخرن ، دو سال طول میکشه بازی برا پیسی بیاد دو سال هم حالا باید صبر کرد بشه 10 دلار تا بخرن اون خرید دیگه اهمیتی نداره واقعا ، پیک اصلی سود شرکت و فروش واقعی بازی فول پرایسه والا اونی که ظرفیتی میخره سهم بیشتری داره پرداخت میکنه .
یه چیزی هم یاد بگیریم برا همیشه خوبه ، وضعیت خراب شده ای که ما توش زندگی میکنیم از نظر اقتصادی افتضاحه میخوای پایرت بزنی اوکیه نوش جان ولی لااقل اینو بدون که خرید و فروش دیسک و ظرفیت 2 و 3 قانونی هستن اصن شیر کردن اکانت رو سونی خودش نسل هشتم بولد کرد و اونی که چه دیسک بخره بفروشه چه ظرفیتی بخره بالاخره به صورت قانونی وارد بازار خرید ویدیوگیم شده ولی پایرت زدن و کرکی قانونی نیست و 1 دلار هم تو جیب ناشر نمیره اینم یه فکتی هست که بد نیست متوجه شیم .

https://icon-era.com/threads/final-fantasy-xvi-flopped-extraordinary-on-pc-it-sold-since-launch-only-280k-copies-on-pc.14768/
نمیگم سیاستی که اسکوارانیکس مولتی پلتفرم بازی بده غلطه یوقت جهاد نکنید چون بالاخره یه پولی بیشتر در میارن ولی اون دیدگاهشون و انتظاراتشونه که قطعا غلطه و یه توهم عجیبی دارن ، توهمشون هم اینه که فروش 3.3 میلیون تو یک هفته براشون قابل قبول نبوده درصورتی که همچین آماری رو شاهکاری مثل RE4ریمیک که مولتی پلتفرم هم بود نداشت

اقا خدایی دمت گرم منطقی جواب دادی و مثل پست بالایی من نبافتی و ندوختی برای خودت :دی

ولی بذا باز کنیم هر کدوم از اینا رو
چون واقعا ساده نیست این چیزایی که میگی و یجورایی داری همه موفقیت ها و شکست ها و اینا رو با یه نسخه میپیچونی میره

اول این که Spider-Man و God of War و Horizon Zero Dawn و Ghost of Tsushima و The Last of Us Part 1 به عنوان بازی های سینگل پلیری که با اون همه تاخیر نسبت به نسخه اصلی ریلیز شدن، عملکردشون رو PC نسبتا قابل قبول نیست. کاملا قابل قبوله!
دیگه آقا Red Dead 2 رو که قبول دارید؟
بازی سلطان تون راکستاره دیگه؟
هایپش گوش عالم هم کر کرده بود دیگه؟
متاش 97 بود دیگه؟
راکستار کامل موفقیت میدونستش دیگه؟
Steam DB هم تخمین میزنه بین 6.77 تا 16.5 میلیون نسخه فروش داشته رو همین استیم دیگه؟ (حالا قبول این تخمین ها یخورده سخته ولی خب)

آقا این RDR 2 با این همه دبدبه و کبکبه... به نظرتون Peak Player اش رو استیم چقدر بوده؟
باز شود دیده شود :دی
1731925836699.png
که اینم فکر کنم واسه تخفیف کلفتی بود که آخر 2023 خورد و همه خریدنش (خودم اون موقع بازی رو روی استیم خریدم :دی) موقع عرضه که پیک اش 55K بود

بابا مقایسه کنید منطقیه. بازی سینگل پلیر که خارج از چرخه هایپش رو یه پلتفرم دیگه عرضه شه عمرا بازخورد فضایی بگیره.
فقط RDR 2 هم نیست
پرسونا 5 رویال هم هست
فورزا هورایزن 4 هست
یاکوزا 0 هست

همه اینا خیلی Peak Player کمی نسبت به محبوبیت فرنچایزشون موقع عرضه با تاخیر رو PC داشتن. البته هر کدوم تو سطح و نسبت خودشون
و نکته اش هم همین جاست
تک تک بازی هایی که گفتم نسخه جدیدشون با عرضه همزمان رو PC با استثنائات محدود تونسته کلی بیشتر از Peak Player بازی قبلی شون موقع عرضه پلیر داشته باشن (که همون پلیرهایی اند که به قول شما فول پرایس بازی رو خریدن)

یعنی الان سگا اومده دیده Persona 5 Royal رو استیم کلا Peak Player اش بعد اون همه هایپ و خواهش و تمنا 30K بوده گفته حاجی ارزش نداره؟ :-q
نه باو... دو سال بعدش Metaphor رو دادن 85K گرفتن Peak Player ازش. اونم از چی؟ از آیپی جدیدشون تازه! :دی

بگذریم. کلا هدف این بود که بگم این میزان پلیر واسه بازی هایی که با تاخیر عرضه شدن اوکیه
Lego Horizon و Horizon Dawn Remastered و Until Dawn اساسا بازی هایی نبودن که خیلی نظر جمعی مثبتی دورشون وجود داشته باشه که بخواد موفق باشه. اصن هیچی.
سه تا مورد خاص میمونه
Returnal
Horizon Forbidden West
Spider-Man Miles Morales

اول از همه اونی که تشریحش راحت تره رو بندازیم دور :دی
دلیل Peak Player کم مایلز مورالز نسبت به اسپایدرمن اصلی کاملا به خاطر اینه که با نصف مارکتینگ اون بازی با فاصله چند ماه ازش رو استیم عرضه شد. دیگه کتاب "مارکتینگ ویدیو گیم برای کودن ها" هم توش نوشته نباید دو تا بازی از یه آیپی رو تو فاصله چند ماه از هم عرضه کنی :دی

Returnal به نظرم مشکل این جاست که خود بازی اساسا بازی خیلی Niche ـیه. به متا و افتخاراتش نگاه نکنید. الان به من نگاه کنید. به نظرتون یه چی مثل Xenoblade Chronicles رو استیم بیاد، چقدر موفق میشه جدا؟ اصلا میدونید Xenoblade Chronicles چیه جدا؟ یعنی اگه من تو این انجمن خودمو برای این بازی پاره نمی کردم اسمی ازش شنیده بودید؟ :دی اگه جواب سوال تون رو میدونید که خب دلیل فروش کم returnal هم مشخصه چون خارج از حلقه پلی استیشن این بازی هم همون قدر شناخت ازش وجود داره

میمونه Horizon Forbidden West و آممم... نمیدونم واقعا این یکی رو :دی
حس می کنم کلا این بازی رو PS5 هم به خوبی HZD نفروخته باشه. اطلاع ندارم ولی کلا به نظر نمیاد علی رغم کیفیت خوبش، بازی اون محبوبیت نسخه اول رو به طور کلی داشته باشه که بخوایم عملکرد ضعیف ترش رو PC رو بندازیم گردن پلیرهای استیم. حالا به هر دلیلی
ولی کلا در این مورد مطمئن نیستم.

===========================

نه نه نه
نگرفتی!
الان FFXVI قطعا شکست بوده
مسئله اینه که صرف عرضه همزمان رو PC الان DQ3R تونسته رکورد پلیرهای همزمان بازی های سینگل پلیر اسکوئر رو استیم رو بشکونه
اینم حقیقت محضه دیگه؟
حالا اگه اسکوئر این رو هم موفقیت ندونه دیگه نمیدونم خارج از FFXIV چی رو موفقیت میدونه :دی

ولی خب خیلی شیک می تونست بگه عمده مخاطب های DQ رو نینتندو و سونی اند، نسخه PC رو بعدا میدیم. می شد همون آش و همون کاسه.
ولی ریسک که نه، حرکت منطقی ای که زدن جواب داده
=====================

ولی خب من یه چیزی رو هم می فهمم.
تمام این کمپانی ها هیچ سودی دیگه از عرضه انحصاری بازی هاشون نمی برن. سونی باهاشون قراردادی نمی بنده که پرسودتر از عرضه رو بقیه پلتفرم ها باشه.
ولی برای سونی قضیه فرق داره
اینا بازی هایی اند که براش سیستم میفروشن و عملا system seller های پلی استیشن اند.

با این وجود آمار به نظرم چیزی نشون نمیده که فروش PS5 با این سیاست ها کم شده باشه
علی رغم اوضاع داغون تولید و عرضه تو سه سال اول عرضه PS5، فروش کنسول هنوز در حد PS4 ـه.
الانم که گفتم فروش شون رو PC هم عملا اوکیه
لذا درک نمی کنم غم و غصه تون رو :دی

آخرین ویرایش:

View attachment 357125
View attachment 357126View attachment 357127
View attachment 357131

نمیشه بگی سونی باید به درآمد فعلی که از بازار کنسولی داره قانع باشه تا به برند‌ش آسیب نرسه. پلی استیشن حتی اگه همزمان بازی هاش بر روی پی سی هم منتشر بشه بازم کنسول پر فروشی خواهد بود. کنسول یعنی وسیله گیمینگ‌ ارزان قیمت. بله پی سی هم هست ولی یکی که هدفش گیمینگ‌ باشه کنسول رو ترجیح میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or