این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
GOW تا دو سال پیش بالای 1 میلیون روی PC فروخته بود ، رسمی اعلام شده بود.نمونش سونی مثلا یکی مثل بارلوگ فکر میکرد گاد آف وار رو پی سی حداقل ۲۰ میلیون نسخه میفروشه اما ۵۰۰ هزار نسخه هم نفروخت دلیل عرضه رو پلتفرم های بیشتر توهم سازنده ها که همشون هم فیل میشن
منظور رگناروک هست . ولی همون یک میلیون نسخه هم که میگی خیلی کمه. بخصوص به نسبت آمار فروش رو ps چیزی حدود ۵ درصدش میشه. حتی دی وان هم بدن بازم همین بساطه. حالا گاد انقدر فروخته بقیه بازیهای دیگشون اوضاع فروش در استیم به مراتب فاجعه بار تره. کلا بازیهای میجر داستان محور سونی رو استیم طرفدار آنچنانی نداره این یه فکته حالا شما دوست داری بدن که پایرت بزنی و یقینا از این حرف من خوشت نمیاد یه بحث دیگس ولی واقعیت اینه که قشنگ دارن به برند ضربه میزنن با اینکار به مرور نتیجه اش تو فروش کنسول و خود بازی مشخص میشه. اینکه کی بفهمند دیگه مشخص نیست.GOW تا دو سال پیش بالای 1 میلیون روی PC فروخته بود ، رسمی اعلام شده بود.
اون هم تقریبا با اختلاف 4 ساله از انتشار روی پلی استیشن.
تا الان هم طبق احتمالات آمار و... میگن بالای 2.5 میلیون فروخته.
از کجا میاری این 500 هزارتا رو؟
بارلوگ کی گفته که انتظار داریم بازی روی پی سی 20 میلیون بفروشه؟؟؟
شما به طور مثال ۱۰ میلیون دلار هزینه پورت بازی بر روی استیم میکنی و مجموع فروش میشه مثلا ۳۰ میلیون دلار، این یعنی سود کردی. برای استیم و پی سی نیاز به پرینت دیسک بلوری نیست که خود این هزینه های پرینت، لجستیک و عرضه رو از بین میبره. برای بازی که با فاصله عرضه میشه نیاز به مارکتینگ آنچنانی نیست، طرف لانچر استیم رو باز میکنه و تو هوم میبینه که فلان بازی عرضه شده همانطور که تو هوم اکس باکس هرکسی کنسول رو روشن کنه دت استرندینگ رو میبینه.منظور رگناروک هست . ولی همون یک میلیون نسخه هم که میگی خیلی کمه. بخصوص به نسبت آمار فروش رو ps چیزی حدود ۵ درصدش میشه. حتی دی وان هم بدن بازم همین بساطه. حالا گاد انقدر فروخته بقیه بازیهای دیگشون اوضاع فروش در استیم به مراتب فاجعه بار تره. کلا بازیهای میجر داستان محور سونی رو استیم طرفدار آنچنانی نداره این یه فکته حالا شما دوست داری بدن که پایرت بزنی و یقینا از این حرف من خوشت نمیاد یه بحث دیگس ولی واقعیت اینه که قشنگ دارن به برند ضربه میزنن با اینکار به مرور نتیجه اش تو فروش کنسول و خود بازی مشخص میشه. اینکه کی بفهمند دیگه مشخص نیست.
همون Jacob Navok دلیل اصلی اینکه اسکوىٔر چرا همش میگه انتظارات مالی رو بازی ها برآورده نمیکنند رو انحصاری زمانی پلی استیشن اعلام کرده. اسکوىٔر انیکس یه پولی بابت توسعه بازی به صورت انحصار زمانی از پلی استیشن دریافت میکنه با اینکه پلی استیشن از قدرت قوی خودش در مارکتینگ بازی رو تبلیغ میکنه اما اسکوىٔر باید اون پولی که گرفته رو برگردونه به علاوه اینکه %30 کمیسیون پلی استیشن از فروش رو هم پرداخت کنه. به همین راحتی از یه نسخه 70 دلاری، اسکوىٔر 40 دلار درآمد داره.همون موقعی که IP توم ریدر دست اسکوار بود و ایکس باکس هنوز داشت نفس می کشید نسخه ابتدایی 70% فروش کنسولیش روی PS بود، Rise of the Tomb Raider رو فیل به دلیل علاقه زیاد به انچارتد انحصاری کرد، به 1 سال نکشیده از انحصار خارج شد و اسکوار با تمام ملحقات روی PS آوردش. با هر مترومعیاری تفاوت فروش، فن بیس اینگونه عناوین جای حرفوحدیثی به لحاظ برتری کنسولی باقی نمی ذاره. دلیل اینکه چرا انتظارات اسکوار رو در بحث فروش براورده نمی کنه توی تاپیک اصلی کلی بحث کردیم و همون روزا گفتیم با مولتی پلتفرم شدن هم کار به جایی نمی بره اسکوار و اشکال در مدیریت IPـهاست
راگناروک که دوماه نشده اومده روی PC؟!منظور رگناروک هست . ولی همون یک میلیون نسخه هم که میگی خیلی کمه. بخصوص به نسبت آمار فروش رو ps چیزی حدود ۵ درصدش میشه. حتی دی وان هم بدن بازم همین بساطه. حالا گاد انقدر فروخته بقیه بازیهای دیگشون اوضاع فروش در استیم به مراتب فاجعه بار تره. کلا بازیهای میجر داستان محور سونی رو استیم طرفدار آنچنانی نداره این یه فکته حالا شما دوست داری بدن که پایرت بزنی و یقینا از این حرف من خوشت نمیاد یه بحث دیگس ولی واقعیت اینه که قشنگ دارن به برند ضربه میزنن با اینکار به مرور نتیجه اش تو فروش کنسول و خود بازی مشخص میشه. اینکه کی بفهمند دیگه مشخص نیست.
چرا فکر میکنید اگر رگناروک دوماه اول خوب نفروشه مثلا دوسال بعدش خوب میفروشه؟ اوج فروشش باید همون ماه اول باشه که بزرگترین بازی سونی افتضاح بوده وضعیتش تو استیم.راگناروک که دوماه نشده اومده روی PC؟!
انتظار داری با دوسال تاخیر تو روز اول چند میلیون بفروشه؟
اتفاقا فروش Gow 2018 / Horizon / Tsushima وحتی Days Gone نشون داد بازی اگه پورت خوب داشته باشه و از لحاظ کیفی هم سطح خوبی داشته باشه به راحتی میفروشه.
مثل همه بازیهای سینگل پلیر دیگه ای که میاد که حتی اگه روز اول روی گیم پس هم که باشه باز فروش خیلی خوبی روی استیم تجربه میکنن.
نمونه هم زیاده تو همین یک سال اخیر.
باشه من پایرت بازم ولی نیست شماها بازیها رو ظرفیت 2 و 3 نمیخرین یا فیزیکی هم که میخرین بعدش بدو بدو به دنبال فروشش نیستین که ضرر نکنین؟
البته هرکی روی PC یا کنسول پایرت میکنه یا اشتراکی میزنه نوش جونش.
ولی میخوام بگم لااقل ما که روی PC بازی میخریم ، صاحب اول و آخرش خودمونیم و دیگه فروشی در کار نیست.
از طرفی سیس اوریجینال باز گرفتن الان افتخار داره؟
از شواهد ضربه به برند پلی استیشن همین بس که اونقدری ضربه خوردن که تاخیر انتشار بازیها به تدریج داره کمتر میشه روی PC.
خود سونی به این موضوع اعتراف میکنه که از فروش ها رضایت داره و اصلا استودیو خریده و چندتا دیگه هم اجاره کرده که تندتند پورت کنن.
در آینده این روند سریعتر و بیشتر میشه و بعد شماها تحلیل میکنین که نه در آینده اینطور نیست ، سونی گرمه متوجه نیست؟
این اعتماد به نفس خود تحلیل گر پندارانه از کجا میاد آقا؟
البته من که میدونم و خودت هم میدونی دلیلش چیه ولی خواستم به این موضوع فکر کنی
حقیقتش من اصلا برام آرزو نیست که بازیهای سونی همزمان روی pc بیاد.چرا فکر میکنید اگر رگناروک دوماه اول خوب نفروشه مثلا دوسال بعدش خوب میفروشه؟ اوج فروشش باید همون ماه اول باشه که بزرگترین بازی سونی افتضاح بوده وضعیتش تو استیم.
من که ظرفیتی نمیخرم و با گیفت میخرم بازیامو. منتها اونی که ظرفیتی هم میخره بالاخره داره قسمت عمده ای از هزینه بازیو بصورت کاملا قانونی پرداخت میکنه حالا مثل دیسک بفروشه یا نفروشه میل خودش. پس این موضوع اول.
موضوع دوم اینکه آرزو بر جوانان عیب نیست. میتونی همیشه امیدوار باشی این فاصله کمتر بشه.ولی خب دی وان نمیشه. چون اگر قرار به دی وان دادن بود کنسولی مثل فایو پرو معنی نداشت و مثل مایکروسافت میتونستن بگن کیفیت بهتر میخوایید برید رو پی سی بازی کنید.
ولی من گلایه ام حتی همین انحصار زمانیه همینم به برند ضربه میزنه. از فروش نگو که خنده داره . الان چندتایی از بازیها مثل همین ریمستر هورایزن و انتیل داون و نمیدونم هرچی دی وان بوده چقدر رو پی سی فروخته؟ پلیرهاشو دیدی مایه خجالته برای سونی این تعداد پلیر. مساله اینه که استیم پلیر جماعت که خودم سالهاست جزوش هستم پول برای این بازیهای سونی نمیده. اون قشر همون ۴تاشوتر انلاین و نقطه بازی و یه سری بازیهای rpg خاص رو خوب میخرن ولی بازی داستان محور که احتمالا باید مقداری از دیالوگهای بازیو حین پیاده وری کرکترها بشنوی باب میل اونها نیست.
حالا همه این حرفها به کنار همیشه برای من سواله این حس طلبکارانه که دارید و تاحالا یک دلار هم پای بازیهای سونی ندادید رو چرا برای بازیهای نینتندوی اعظم ندارید؟ اون حساب نیست؟
همینجا همون فن شیش آتیشه نینتندوی اعظم اگر بازیهاش پورت بشه برای پی سی اینجا رو به آتیش میکشه. فکت حاضرم شرط ببندم
فن همه جا وجود داره ، مخصوصا فنی که چشم نداره ببینه بازیش روی پلتفرم دیگه ای منتشر میشه که از در تحلیلگری وارد میشه و سیاستهای یه کمپانی که رو برای چند سال بعد میبره زیر سوال.حالا همه این حرفها به کنار همیشه برای من سواله این حس طلبکارانه که دارید و تاحالا یک دلار هم پای بازیهای سونی ندادید رو چرا برای بازیهای نینتندوی اعظم ندارید؟ اون حساب نیست؟
همینجا همون فن شیش آتیشه نینتندوی اعظم اگر بازیهاش پورت بشه برای پی سی اینجا رو به آتیش میکشه. فکت حاضرم شرط ببندم
مثال نقض زیاده می شه IP توم ریدر که مولتی پلتفرم بود رو مثال بزنم و بگم " منم باید همچین حرفی رو در مورد مدیریتشون باور کنم!" توی IPـهای یونیورسالشون به لحاظ فن بیس قویتر از توم ریدر که نداریم دو دستی تقدیمش کردن درسته؟! منظور من از مثالی که آوردم هم بطور کل و هم خاص به ف ف مربوط می شه و اشاره کردم به بحثی که در تاپیک ها قبلا شکل گرفت که تمرکز اسکوار روی عنوانیه که کشش IPـهای مهم صنعت رو به لحاظ فروش نداره. این IP نمی تونه در طولانی مدت انتظاری که اسکوار داره رو برآورده کنه چون اشباع شده، اگر می خواد تغییر و تحولی ایجاد کنه باید IPـها رو با تنوعشون مدیریت کنه نه صرفا با مولتی پلتفرم شدن، نه اینکه چپو راست ف ف بده و انتظار داشته باشه استقبال آنچنانی بشه و دست از بقیه IPـها بکشهView attachment 357080
و من باید همچین حرفی رو باور کنم؟
اگه هر چی به نظرم مولتی پلتفرم شدن قدم درستیه برای مدیریت آیپی هاشون
شما صحبت از اکانت ظرفیتی کردی (قصدت مشخص بود چی بود) من هم پاسخ شما رو دادمحقیقتش من اصلا برام آرزو نیست که بازیهای سونی همزمان روی pc بیاد.
من خودم بعد اینکه این بازیها میان صبر میکنم که تو تخفیف بالای 50 درصد بخرم و هیچ عجله ای ندارم.
حقیقتش این سونیه که به دنبال سود بیشتر بازیهاش رو برای pc هم منتشر میکنه که همچنان داره ادامه میده ولی شماها دل نگرانین و از خدش وارد شدن به برند حرف میزنین.
این ریمستر هورایزن و ud که میگی چند میلیون روی پلی استیشن فروختن که آمارش روی pc به نظرت بده؟
فن همه جا وجود داره ، مخصوصا فنی که چشم نداره ببینه بازیش روی پلتفرم دیگه ای منتشر میشه که از در تحلیلگری وارد میشه و سیاستهای یه کمپانی که رو برای چند سال بعد میبره زیر سوال.
حالا از همین فن بپرسی هفته بعد سونی چه برنامه ای داره نمیدونه ها ولی برای چند سال بعد کمپانی پیش بینی داره.
صحبت از پول دادن برای بازی نکن لطفا ، سطح بحث رو پایین نیار لطفا.
من مثل تو هزینه ای که برای اکانت و بازیها کردم مایه افتخار نیست که اگه بود آدرس میدادم بری ببینی.
این فنهای غیر منطقی روی PC هستن ، روی کنسولها همینطور، چه پلی استیشن چه مایکرو و چه نینتندو .
مهم اینه که شما خودت را با باقی طرفدارها جمع نبندی.
همه مثل خودت فکر نمیکنن.
ببین باور ما خیلی مهم نی حقیقت مهمه
اینکه بگی سونی خودش بهتر میدونه و قطعا تحلیل کردن و زیر سوالش نبرید حرف درستی نیست چون خود شرکت ها اگر همیشه تحلیل درست داشتن که فاجعه ای مثل کونکورد با 200-300 میلیون دلار بودجه ریلیز نمیشه لگو هورایزن تایید ساخت نمیگرفت وضعیت xbox به این روز نمیفتاد که تبلیغ کنن همه پلتفرم ها اکس باکسه و اسپنسر مصاحبه کنه بگه ما خط قرمزی برا ریلیز بازی هامون رو PS نداریم . پس شرکت ها همیشه تحلیل درستی ندارن مثال زیاده براش ، حالا اینا رو گفتم که بریم سراغ بحثتون
این پیک آمار بازی های سونی رو استیم
View attachment 357125
View attachment 357126View attachment 357127
View attachment 357131
همونطور که مشخصه غیر از یکی دوتا بازی که تقریبا قابل قبول بوده (بخاطر هیجان اولیه) آمار بقیه بازی ها فاجعس ، یه سری از این بازیا رو PS آمار 20+ میلیون فروش دارن و مثلا پیک 35هزار برا گاد و تلو یا 10هزار برا آنچارتد و اسپایدرمن خنده داره و جای بحثی نمیمونه . خب حالا نتیجه چیه همین آمار هم سود داره برا سونی ؟ بله فروش 1 میلیونی حتی 500k و کمترش هم یه سود آب باریکه ای داره براشون ولی به چه قیمتی ؟ آیا فروش بازی های فرست پارتی بیشتر شده ؟ جوابش خیر هست
اون به چه قیمتی مهمه که ضربه به برند باشه و سونی شاید الان نفهمه و با اون سود چند ده میلیونی حال کنه ولی نسل بعد ممکنه خیلی ها از اونجایی که میدونن بازیا بالاخره برا پیسی میان دیگه PS نخرن و وقتی کنسول نخرن طبیعتا نرم افزار هم نمیخرن که بره تو جیب سونی ، از الان دیدم که یه سری کوچ کردن مثل اتفاقی که برا xbox افتاد . خلاصه آقا جان شما استور فنی دوست داری بازیا بیان پلی بدی اوکیه نوش جونت ولی حقیقتو که نمیشه عوض کرد فروششون جالب نیست مخاطب اونجا هلدایورز دوست داره که تنها بازی سونی با فروش عالی رو استیمه . حالا یه جمله کلیشه ای دیدم هی تکرار میکنن که نه ببین بازی رو استیم در دراز مدت میفروشه ، این دراز مدت منظورتون میدونم چیه یعنی بازی بعد مدت ها آف بخوره بشه مثلا 10 دلار بعد بخرن ! اونطوری که رو کنسول هم در دراز مدت میخرن ، دو سال طول میکشه بازی برا پیسی بیاد دو سال هم حالا باید صبر کرد بشه 10 دلار تا بخرن اون خرید دیگه اهمیتی نداره واقعا ، پیک اصلی سود شرکت و فروش واقعی بازی فول پرایسه والا اونی که ظرفیتی میخره سهم بیشتری داره پرداخت میکنه .
یه چیزی هم یاد بگیریم برا همیشه خوبه ، وضعیت خراب شده ای که ما توش زندگی میکنیم از نظر اقتصادی افتضاحه میخوای پایرت بزنی اوکیه نوش جان ولی لااقل اینو بدون که خرید و فروش دیسک و ظرفیت 2 و 3 قانونی هستن اصن شیر کردن اکانت رو سونی خودش نسل هشتم بولد کرد و اونی که چه دیسک بخره بفروشه چه ظرفیتی بخره بالاخره به صورت قانونی وارد بازار خرید ویدیوگیم شده ولی پایرت زدن و کرکی قانونی نیست و 1 دلار هم تو جیب ناشر نمیره اینم یه فکتی هست که بد نیست متوجه شیم .
https://icon-era.com/threads/final-fantasy-xvi-flopped-extraordinary-on-pc-it-sold-since-launch-only-280k-copies-on-pc.14768/
نمیگم سیاستی که اسکوارانیکس مولتی پلتفرم بازی بده غلطه یوقت جهاد نکنید چون بالاخره یه پولی بیشتر در میارن ولی اون دیدگاهشون و انتظاراتشونه که قطعا غلطه و یه توهم عجیبی دارن ، توهمشون هم اینه که فروش 3.3 میلیون تو یک هفته براشون قابل قبول نبوده درصورتی که همچین آماری رو شاهکاری مثل RE4ریمیک که مولتی پلتفرم هم بود نداشت
نمیگم سیاستی که اسکوارانیکس مولتی پلتفرم بازی بده غلطه یوقت جهاد نکنید چون بالاخره یه پولی بیشتر در میارن ولی اون دیدگاهشون و انتظاراتشونه که قطعا غلطه و یه توهم عجیبی دارن ، توهمشون هم اینه که فروش 3.3 میلیون تو یک هفته براشون قابل قبول نبوده درصورتی که همچین آماری رو شاهکاری مثل RE4ریمیک که مولتی پلتفرم هم بود نداشت
نمیشه بگی سونی باید به درآمد فعلی که از بازار کنسولی داره قانع باشه تا به برندش آسیب نرسه. پلی استیشن حتی اگه همزمان بازی هاش بر روی پی سی هم منتشر بشه بازم کنسول پر فروشی خواهد بود. کنسول یعنی وسیله گیمینگ ارزان قیمت. بله پی سی هم هست ولی یکی که هدفش گیمینگ باشه کنسول رو ترجیح میده.اینکه بگی سونی خودش بهتر میدونه و قطعا تحلیل کردن و زیر سوالش نبرید حرف درستی نیست چون خود شرکت ها اگر همیشه تحلیل درست داشتن که فاجعه ای مثل کونکورد با 200-300 میلیون دلار بودجه ریلیز نمیشه لگو هورایزن تایید ساخت نمیگرفت وضعیت xbox به این روز نمیفتاد که تبلیغ کنن همه پلتفرم ها اکس باکسه و اسپنسر مصاحبه کنه بگه ما خط قرمزی برا ریلیز بازی هامون رو PS نداریم . پس شرکت ها همیشه تحلیل درستی ندارن مثال زیاده براش ، حالا اینا رو گفتم که بریم سراغ بحثتون
این پیک آمار بازی های سونی رو استیم
View attachment 357125
View attachment 357126View attachment 357127
View attachment 357131
همونطور که مشخصه غیر از یکی دوتا بازی که تقریبا قابل قبول بوده (بخاطر هیجان اولیه) آمار بقیه بازی ها فاجعس ، یه سری از این بازیا رو PS آمار 20+ میلیون فروش دارن و مثلا پیک 35هزار برا گاد و تلو یا 10هزار برا آنچارتد و اسپایدرمن خنده داره و جای بحثی نمیمونه . خب حالا نتیجه چیه همین آمار هم سود داره برا سونی ؟ بله فروش 1 میلیونی حتی 500k و کمترش هم یه سود آب باریکه ای داره براشون ولی به چه قیمتی ؟ آیا فروش بازی های فرست پارتی بیشتر شده ؟ جوابش خیر هست
اون به چه قیمتی مهمه که ضربه به برند باشه و سونی شاید الان نفهمه و با اون سود چند ده میلیونی حال کنه ولی نسل بعد ممکنه خیلی ها از اونجایی که میدونن بازیا بالاخره برا پیسی میان دیگه PS نخرن و وقتی کنسول نخرن طبیعتا نرم افزار هم نمیخرن که بره تو جیب سونی ، از الان دیدم که یه سری کوچ کردن مثل اتفاقی که برا xbox افتاد . خلاصه آقا جان شما استور فنی دوست داری بازیا بیان پلی بدی اوکیه نوش جونت ولی حقیقتو که نمیشه عوض کرد فروششون جالب نیست مخاطب اونجا هلدایورز دوست داره که تنها بازی سونی با فروش عالی رو استیمه . حالا یه جمله کلیشه ای دیدم هی تکرار میکنن که نه ببین بازی رو استیم در دراز مدت میفروشه ، این دراز مدت منظورتون میدونم چیه یعنی بازی بعد مدت ها آف بخوره بشه مثلا 10 دلار بعد بخرن ! اونطوری که رو کنسول هم در دراز مدت میخرن ، دو سال طول میکشه بازی برا پیسی بیاد دو سال هم حالا باید صبر کرد بشه 10 دلار تا بخرن اون خرید دیگه اهمیتی نداره واقعا ، پیک اصلی سود شرکت و فروش واقعی بازی فول پرایسه والا اونی که ظرفیتی میخره سهم بیشتری داره پرداخت میکنه .
یه چیزی هم یاد بگیریم برا همیشه خوبه ، وضعیت خراب شده ای که ما توش زندگی میکنیم از نظر اقتصادی افتضاحه میخوای پایرت بزنی اوکیه نوش جان ولی لااقل اینو بدون که خرید و فروش دیسک و ظرفیت 2 و 3 قانونی هستن اصن شیر کردن اکانت رو سونی خودش نسل هشتم بولد کرد و اونی که چه دیسک بخره بفروشه چه ظرفیتی بخره بالاخره به صورت قانونی وارد بازار خرید ویدیوگیم شده ولی پایرت زدن و کرکی قانونی نیست و 1 دلار هم تو جیب ناشر نمیره اینم یه فکتی هست که بد نیست متوجه شیم .
https://icon-era.com/threads/final-fantasy-xvi-flopped-extraordinary-on-pc-it-sold-since-launch-only-280k-copies-on-pc.14768/