آخرین ویرایش:
حالا ها برنامه دارن واسه این ipسونی چرا از این ای پی نمیکشه بیرون؟ نسخه اولش خوب بود به خدا دیگه هیچ وره کشش نداره. یه جوری رفتار میکنه باهاش انگار PS واسه بقا نیاز داره به هورایزن. بسه دیگه
HFW بازی خوبیه ولی فقط خوبه! دیگه بسه اینجوری که سونی به این IP توجه کرده به IP های بهتر و ارزشمند تر خودش توجه نکرده در سالهای اخیر.آقا چرا یهو نظرات در مورد هورایزن اینقد متفاوت شد؟
موقعی که نسخه دوم اومد همه به به چه چه میکردن الان نظراتو میخونی انگار یه نفر وجود نداره منتظر نسخه بعدی باشه
آقا چرا یهو نظرات در مورد هورایزن اینقد متفاوت شد؟
موقعی که نسخه دوم اومد همه به به چه چه میکردن الان نظراتو میخونی انگار یه نفر وجود نداره منتظر نسخه بعدی باشه
اوایل بازی، بازی با یه گرافیک عالی و محیط پر جزییات و داستان به شدت جذاب و اون موسیقی خوبش شروع میشه و واقعا گیمر رو جادو میکنه.آقا چرا یهو نظرات در مورد هورایزن اینقد متفاوت شد؟
به نظر شخصی من هر ip حتی اگه خیلی محبوب هم باشه باید بعد چند نسخه یه استراحتی بکنه. حتی تلو که بازی موردعلاقه خودمم هست ترجیح میدم الان استراحت کنه و تا پنج سال بعد خبری ازش نباشه. قشنگ یادمه زمان معرفی آنچارتد 4 من مشکلی با نسخه اخر سری بودنش نداشتم و میخواستم تموم بشه ولی الان تمام فروم دلشون برای آنچارتد تنگ شده و دوست دارن نسخه جدیدش معرفی بشه.آقا چرا یهو نظرات در مورد هورایزن اینقد متفاوت شد؟
نسخه 1 خدایی خوب بود ولی بازم Aloy کاراکتر دلنشینی نبود. نسخه 2 ولی نه اینکه افتضاح باشه ولی خیلی شلخته و معمولی بود و Aloy هم رو مغزتر بازم ولی ending اش نوید نسخه 3 خوبی میداد اگر نقطه ضعف هاش رفع کنه.آقا چرا یهو نظرات در مورد هورایزن اینقد متفاوت شد؟
برای خود من نسخهی دوم به شدت ناامیدکننده بود. از منظر گیمپلی و لولدیزاین تقریبا هیچ پیشرفت و یا تحول خاصی نداشت. احساس میکردم دارم همون نسخه اول رو بازی میکنم اما با گرافیک و انیمیشنهای بهتر و داستان و شخصیتپردازی بدتر. تنها تفاوت اصلی دو نسخه برای من وجود چتر تو نسخهی دوم بود و سیستم پرواز که هردو به ناامیدکنندهترین شکل ممکن ازشون استفاده شده بود. وقتی صنعت گیم به جایی رسیده که بین هر بازی AAA حداقل 5 سال فاصله میافته، به شخصه دوست دارم سیکوئلها تفاوتهای بیشتری به غیر از گرافیک و ظاهر بهتر داشته باشن. اگر نمیتونن تا این اندازه خودشون رو تکرار نکنن برن سراغ IP جدید. اما به دلیل ریسکی بودنش چنین کاری نمیکنن. برای همین الان هورایزن تبدیل شده به یه بازی یوبیسافتی خوش رنگ و لعاب. خلاصه که متاسفانه گوریلا دیگه تقریبا برای من به شخصه تموم شد. فکر کنم تا ده سال دیگه چیزی غیر از هورایزن از اینا نبینیم.آقا چرا یهو نظرات در مورد هورایزن اینقد متفاوت شد؟